آقا الان چند ماهه سیستمهای پاپ آپ دارن 10ت یا حتی بیشتر میدن! مثل همین p2up که 10ت میداد و بخاطر تقلب یکی از کاربراش و برای جبران خسارت یه چند روزی قیمتو آورد پایین! ولی دوباره برده بالا و از شنبه هم قراره مثل قبل شه..
مطمین باشید اگه برای سیستم ها بصرفه نباشه کار نمیکنن!!! حتی 1درصد!!
آقا زشته والا!!!خب الان دارین مثلا روزی 100 تومن سود میکنید بسه دیگه!! حالا کو نشه 150 تومن!!!
از زیر زبون چندتاشون کشیدم که میگم.. یکیشون خودش اغراق کرد که از هر 4 هزار آی پی 3تا ساعت میفروشه!! پورسانت هر ساعت هم 12 تومنه! تازه اگه با سیستم همکاری در فروش کار کنن و خودشون مستقیم نفروشن!
3*12 میشه 36هزار تومن و اگه 5هزار تومن هم برگشتی کم کنیم میشه 31هزار ت... حالا این سیستما اگه برای هر آی پی 5 تومن هم بدن، 4000 آی پی میشه 20000 تومن که به کاربر پرداخت میکنن!!
این یعنی 11هزار تومن سود برای 4هزار آی پی در بدترین شرایط و اگه با همکاری در فروش کار کنن و مستقیم نفروشن!!!
توی ایام عید هم درسته! درصد برگشتی یخورده زیاد میشه و همین طور کمتر میفروشین! ولی ایام عید اون روزایی که فروش کمه حداکثر 10 روزه!! 3 روز قبل عید و یه هفته توی ایام عید! این 10 روز رو خود وبمسترا هم درکتون میکنند و حاضرن شما قیمتو کاهش بدید...
پس لطفا اینقدر آه و ناله نکنید...زشته.... خدا قهرش میاد!
اون سیستمی هم که میخواد برای هر آی پی 2 تومن بده لطفا تبلیغ فروش نذاره ! تبلیغ سایت بذاره و هر آی پی 3ت بفروشه! من خودم بشخصه باهاش کار میکنم!!