• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام ؛ دوستان و همکاران محترم
تغییراتی در پاپ آپ یخی یه وجود آمده است که به شرح زیر می باشند :
پاپ آپ یخی چگونه فعالیت می کند ؟
سامانه پاپ آپ یخی تنها به یک مرجع کسب درآمد محدود نمی شود , بلکه سرویسی است مبتنی بر خدمات تبلیغاتی , تبلیغ دهندگان و نمایش دهندگان ؛ در این سامانه سعی برآن شده تا سرمایه گذاری بیش تر بر تبلیغات صورت گیرد .

از این رو پاپ آپ یخی کم ترین نرخ تبلیغات اینترنتی با بیش ترین بازده را برای تبلیغ دهندگان و بیش ترین نرخ درآمد را برای نمایش دهندگان در نظر گرفته است .

• تبلیغ دهندگان : تبلیغات در پاپ آپ یخی چه برای سفارش انبوه و چه سفارش های جزئی 40 ریال در نظر گرفته شده است , با بیش ترین بازده نسبت به سرویس های مشابه !
  • نمایش دهندگان : نمایش تبلیغات در ازای هر پاپ آپ 35 ریال و به صورت کلی برای هر آی پی 70 ریال در نظر گرفته شده است , که با وجود این مزیت ها پاپ آپ یخی از دیگر سامانه ها متمایز گردیده است....
مزایای پاپ آپ یخی نسبت به دیگر سرویس ها چیست ؟!

• تسویه حساب مرتب و به موقع بدون نیاز به ارسال درخواست
  • پشتیبانی قوی و 24 ساعته
  • آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد کسب شده
  • سرعت و امنیت بالا
  • حداقل سقف برداشت پورسانت 10000 تومان
  • باز شدن دو پاپ آپ برای هر آی پی در هر 24 ساعت به ارزش 35 ریال
  • کسب درآمد 70 ریال در ازای هر IP
  • پرداخت 10 درصد از درآمد کسب شده توسط زیر مجموعه
  • شمارش پاپ آپ بدون وقفه!
  • امکان سفارش پاپ آپ برای سایت یا فروشگاه خود همراه با پرداخت آنلاین
  • در نظر گرفتن تخفیف های ویژه برای کاربران ویژه
  • شرکت در قرعه کشی های روزانه و هقتگی
  • بیش ترین میزان سود با حداقل میزان پرداخت از درآمد کسب شده
  • اطلاع رسانی در مواقع ضروری به وسیله پیام کوتاه(سامانه پیامکی پاپ آپ یخی)
  • و ...
صفحه اول سایت را گذاشتید؟
اگر به این گونه باشد که من باید 3صفحه بزارم
بگذریم
سیستم پاپ پاپ واریزی ها را سرعت دادیم و تمامی افراد تقریبا به جز 3نفر واریز شدند
سیستم وطن پاپ همه به زودی تغییرات اساسی خواهد داشت
چون با ترکیب سیستم 13 پاپ و بعد حذف اون و همچنین برداشتن اسپانسری از چند سایت الان تمرکز فقط روی پاپ پاپ و وطن پاپ هست

پاپ اپ برای هر ای پی 120 ریال میدهد و اگر مجموع درامدکاربران از روزانه 1میلیون تومان به 1300هزار تومان برسد در ایام عید که همه کاهش قیمت میدهند ما کاهش قیمت نخواهیم داشت

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
بله خب این صفحه اصلی سایت هست!
گزارش تغییرات هم تو یه خبر منتشر شدن که به شرح زیر هستند :
  • کاهش جزئی نرخ پورسانت برای هر آی پی و تغییر قیمت به 70 ریال ( برای نمایش دهندگان )
  • کاهش چشم گیر نرخ تبلیغات و یکسان شدن مبلغ سفارش تبلیغات از موجودی شارژ شده و موجودی درآمد ( ویژه تبلیغ دهندگان )
  • سفارش آنلاین تبلیغات و شارژ موجودی از طریق پنل کاربری و درگاه پرداخت جهان پی , متصل به بانک ملت ؛ تغییر اعمال شده نسبت به قبل حذف کارمزد درگاه می باشد .
ما از این لحظه به بعد سعی بر حمایت تبلیغ دهندگان رو داریم.....البته نمایش دهندگان نیز همچون قبل فعالیت خود را دارند....

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
صفحه اول سایت را گذاشتید؟
اگر به این گونه باشد که من باید 3صفحه بزارم
بگذریم
سیستم پاپ پاپ واریزی ها را سرعت دادیم و تمامی افراد تقریبا به جز 3نفر واریز شدند
سیستم وطن پاپ همه به زودی تغییرات اساسی خواهد داشت
چون با ترکیب سیستم 13 پاپ و بعد حذف اون و همچنین برداشتن اسپانسری از چند سایت الان تمرکز فقط روی پاپ پاپ و وطن پاپ هست

پاپ اپ برای هر ای پی 120 ریال میدهد و اگر مجموع درامدکاربران از روزانه 1میلیون تومان به 1300هزار تومان برسد در ایام عید که همه کاهش قیمت میدهند ما کاهش قیمت نخواهیم داشت

ببینم دوست عزیز شما فروشگاه دارید یا به صورت همکاری در فروش با فروشگاه های اینترنتی همکاری میکنید ؟!

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
ببینم دوست عزیز شما فروشگاه دارید یا به صورت همکاری در فروش با فروشگاه های اینترنتی همکاری میکنید ؟!
قبلا 14 سیستم پاپ اپ تبلیغ میگذاشتن و ای پی میفروختن به من اما از دو روز قبل با همه قطع کردم به جز 5-6 نفر و تمرکز روی سایت خودم دارم

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
آقا الان چند ماهه سیستمهای پاپ آپ دارن 10ت یا حتی بیشتر میدن! مثل همین p2up که 10ت میداد و بخاطر تقلب یکی از کاربراش و برای جبران خسارت یه چند روزی قیمتو آورد پایین! ولی دوباره برده بالا و از شنبه هم قراره مثل قبل شه..

مطمین باشید اگه برای سیستم ها بصرفه نباشه کار نمیکنن!!! حتی 1درصد!! ;)

آقا زشته والا!!!خب الان دارین مثلا روزی 100 تومن سود میکنید بسه دیگه!! حالا کو نشه 150 تومن!!!

از زیر زبون چندتاشون کشیدم که میگم.. یکیشون خودش اغراق کرد که از هر 4 هزار آی پی 3تا ساعت میفروشه!! پورسانت هر ساعت هم 12 تومنه! تازه اگه با سیستم همکاری در فروش کار کنن و خودشون مستقیم نفروشن!
3*12 میشه 36هزار تومن و اگه 5هزار تومن هم برگشتی کم کنیم میشه 31هزار ت... حالا این سیستما اگه برای هر آی پی 5 تومن هم بدن، 4000 آی پی میشه 20000 تومن که به کاربر پرداخت میکنن!! این یعنی 11هزار تومن سود برای 4هزار آی پی در بدترین شرایط و اگه با همکاری در فروش کار کنن و مستقیم نفروشن!!!
توی ایام عید هم درسته! درصد برگشتی یخورده زیاد میشه و همین طور کمتر میفروشین! ولی ایام عید اون روزایی که فروش کمه حداکثر 10 روزه!! 3 روز قبل عید و یه هفته توی ایام عید! این 10 روز رو خود وبمسترا هم درکتون میکنند و حاضرن شما قیمتو کاهش بدید...

پس لطفا اینقدر آه و ناله نکنید...زشته.... خدا قهرش میاد!

اون سیستمی هم که میخواد برای هر آی پی 2 تومن بده لطفا تبلیغ فروش نذاره ! تبلیغ سایت بذاره و هر آی پی 3ت بفروشه! من خودم بشخصه باهاش کار میکنم!!

چند ماه پیش و اون اوایل که تازه ساعتها اومده بودن من از روزی 5 هزار آی پی حتی روزی 4 تا ساعت هم از پاپ آپ همکاری درفروش میهن استور فروخته بودم.

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
چند ماه پیش و اون اوایل که تازه ساعتها اومده بودن من از روزی 5 هزار آی پی حتی روزی 4 تا ساعت هم از پاپ آپ همکاری درفروش میهن استور فروخته بودم.
جالبه....ولی جالب تر اینه که من تا کنون تبلیغات پاپ آپ زیادی برای سایت های همکاری در فروش مثل :
الیکان ؛ میهن استور ؛ میزبان مارکت و مارکت شاپ
فرستادم ..... اما ؛
هیچ کدوم به اندازه میهن استور فروش نداشتن....
نمیدونم چه سری تو این کار هست!!!
الیکان که کلا دورش رو خط کشیدم !
15000 آی پی فرستادم براش اما از همه ی این بازدید کننده ها حتی 1 فروش هم نداشت!!!!!!!o_O
میهن استور هم تو یه روز از 20000 آی پی 8 فروش داشت ولی امروز از 12000 آی پی 2 فروش بیش تر نداشته تازه در حالت معلق هم هستند به علاوه پورسانت هر دوتا شون سر هم به 7 هزارتومان نمیرسه..... چه فاییده......خیلی پورسانتش کمه و ضررش خیلی بیش تر از سودش هست...!
من ترجیح میدم با نظر سایت کلیکی ها موافقت کنم!

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستانی که میگن سیستمشون فروش نداره!!!
یه روز سیستمو بدین دست یکی از دوستان اگه توی یه روز از 20000تا آی پی 8تا سفارش رو با هر همکاری در فروشی نداشتیم :D :D

اگه نداشتیم که شما قیمتو بیارین پایین!! اگه داشتین درآمد اون روزتون کلا مال ما ':D :D :D

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
دوستانی که میگن سیستمشون فروش نداره!!!
یه روز سیستمو بدین دست یکی از دوستان اگه توی یه روز از 20000تا آی پی 8تا سفارش رو با هر همکاری در فروشی نداشتیم :D :D

اگه نداشتیم که شما قیمتو بیارین پایین!! اگه داشتین درآمد اون روزتون کلا مال ما ':D :D :D
:(:mad::(:cool::confused::(:mad:;):cool::p:eek::D;):):oops::oops::confused:;):):rolleyes:o_Oo_Oo_O:)
وضعیت من تو 24 ساعت فعالیت با سیستم همکاری در فروش میهن استور
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من به بعضی دوستان حق می دم که نگران کاهش درامد هاشون باشن اونم به دلیل کم تجربه ای شونه هر کاری نیاز به یک پیش زمینه قبلی داره

شاید ما هم با اضافه کردن پاپ 3 در ایام نوروز جبران کمبود ایپی 1 و 2 رو بکنیم و به 14 یا 15 تومان برسونیم

3eke.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پاپ آپ درامد خوبی داره
من ماه پیش و اوایل این ماه پاپ خودمو گذاشتم.روزی حداقل 10 تا محصول ثبت سفارش میشد
یه روز که 18 تا ساعت سفارش دادن!!
هنوزم هستن کسایی که رولکس میخرن.الان قیمت رولکس 15 تومن هم شده...فک کنم کیلویی میخرن به قیمت مفت که سود زیادی میکنن
من با هر ثبت سفارش رولکس خیلی میترسم مبادا بعد از استفاده مشتری نفرینم کنه :(
آخه یکی از همکارام که فروشنده عمده این محصول هست میگفت این ساعت کیفیتش بسیار پایینه و زود رنگش میره!!

ولی نزدیک عید فروش واقعا کم شده مجبور شدم پاپ آپ سیستم های دیگرو بزارم

به نظر من پوشاک هم خیلی خوب جواب میده برای فروش اینترنتی..مخصوصا خانم ها خوب خرید میکنند..شال روسری مقعنه...
تیشرت هم همینطور پسرا خوب میخرن...
تیشرت پرسپولیس استقلال تیشرت کراش..یه مدت خیلی فروش داشتم

تجربیات بنده که در اختیار شما قرار دادم :D

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من به بعضی دوستان حق می دم که نگران کاهش درامد هاشون باشن اونم به دلیل کم تجربه ای شونه هر کاری نیاز به یک پیش زمینه قبلی داره

شاید ما هم با اضافه کردن پاپ 3 در ایام نوروز جبران کمبود ایپی 1 و 2 رو بکنیم و به 14 یا 15 تومان برسونیم
با فروش ای پی کاری که شما انجام میدید 100% میشه اما خوب همیشگی نیست این کار
تجربه من به شما ثابت میکنه که همشه ای پی نمیخرن

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
جهان پاپ آپ پر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اهل دل هم ممنوعیت گذاشتن پاپ آپ دیگه رو برداشته

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
با فروش ای پی کاری که شما انجام میدید 100% میشه اما خوب همیشگی نیست این کار
تجربه من به شما ثابت میکنه که همشه ای پی نمیخرن
خدا روزی رسونه نخریدن مثل سابق خودم کار می کنم مگه ما از اول ایپی می دادیم الان 3 روز هم نمیشه ایپی رو دادیم شخص دیگه تا قبلش از خودمون درامد بوده بعد هم خدا روزی ما رو می رسونه مشکلی پیش نمیاد

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
خدا روزی رسونه نخریدن مثل سابق خودم کار می کنم مگه ما از اول ایپی می دادیم الان 3 روز هم نمیشه ایپی رو دادیم شخص دیگه تا قبلش از خودمون درامد بوده بعد هم خدا روزی ما رو می رسونه مشکلی پیش نمیاد

درسته روزی هر شخص دست خداس

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سیستم تبلیغاتی شبکه یوپلاس این امکان را به شما می دهد که از بازدیدکنندگان سایت خود براحتی درآمد قابل توجه ای کسب نمایید.
tick.png
پرداخت 50 ریال بابت هر بازدیدکننده (به صورت پاپ آپ)
tick.png
پرداخت بالاترین پورسانت نسبت به سیستم های مشابه
tick.png
تسویه حساب بموقع تا حداکثر 24 ساعت پس از ثبت درخواست واریز (حداقل پرداخت 10,000 تومان)
tick.png
باز شدن تنها 1 تبلیغ پاپ آپ بدون ایجاد مزاحمت برای کاربران

http://popup.youplus.ir

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
بله اما شما به تجربه گفتید که بعضی دوستان داخلش موندند روزی اونا هم دست خداست
کسی نگفته روزی دست کسی دیگری هست اما توی عید با مشکلات پست همه مشکل خواهند داشت و شما خواستید بگید تمایز دارید به همه
علت این احساس هم فروش ای پی بوده که فکر نکنم دوام بیاره خودتون هم میدونید و بعد دوباره همان طریق سابق

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
سایت پاپ اپ کلیکی ها به فروش می رسد
نسخه اپدیت شده xdev ورژن 1.4
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 200 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
دارای دو دامنه عالی حتی جهت راه اندازی سایت تفریحی
clickiha.com
clickiha.ir
روزانه حدود 400 الی 1200 ای پی دارد سایت
دوستان عزیز توجه نمایند که قیمت خام اسکریپ و دو دامنه روی هم 350 هزار تومان می شود هیچگونه بدهی هم ندارد در کل سایت اب بندی شده است به اصطلاح واسه کسی که بخواد کار کنه ...
:::::::::::::::::::::::::: فروش فوری قیمت 200 هزار تومان :::::::::::::::::::::::::::::::
هاستم از ابتین وب هست ماهانه 7 هزار تومان و دو دامنه هم 265 روز دیگه انقضاشون هست
سوالی بود در خدمتم ...

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت کاربران و دوستان گرامی
سایت پاپ اپ کلیکی ها به فروش می رسد
نسخه اپدیت شده xdev ورژن 1.4
دارای دو دامنه عالی حتی جهت راه اندازی سایت تفریحی
clickiha.com
clickiha.ir
روزانه حدود 400 الی 1200 ای پی دارد سایت
دوستان عزیز توجه نمایند که قیمت خام اسکریپ و دو دامنه روی هم 350 هزار تومان می شود هیچگونه بدهی هم ندارد در کل سایت اب بندی شده است به اصطلاح واسه کسی که بخواد کار کنه ...
هاستم از ابتین وب هست ماهانه 7 هزار تومان و دو دامنه هم 265 روز دیگه انقضاشون هست
سوالی بود در خدمتم ...
سلام،دوست عزیز 200 هزار تومان همراه با دو دامین؟!
هزینه انتقال دامین رو خودتون میدید؟

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
پاپ آپ یخی چرا سایتش بالا نمیاد اتصال دیتابیس رو قطع کرده؟؟؟؟؟؟
اه به هیچکس نمیشه اطمینان کرد حتی آذ پاپ هم قرار بود تصویه کنه با من چون انجمن داشتم ولی 8 روز گذشت واریز نکردن حتی یه پیام بنده رو هم جواب نمیدن
دوستان من بگم فقط تک ساز به قرآن مطمئن هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا