• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Question-Answer FIFA2006پرسش و پاسخ قوانین داوری فوتبال

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز و گرامی سلام، از اینکه در جمع شما هستم بسیار خوشحالم.
در این تاپیک هدف اینه که با قوانین و مقررات داوری فوتبال بیشتر آشنا بشیم و جایی برای بحث در مورد اتفاقات و حوادث داوری داشته باشیم.
خوشحال میشم از اطلاعات و تجارب اساتید و علاقه مندان به فوتبال و بخصوص داوری این رشته جذاب بهره مند بشیم.
امیدوارم مفید واقع بشه.
در اغاز خودم پرسشی رو مطرح میکنم و به عزیزی که پاسخ درست بده 10 ساعت اینترنت رایگان تقدیم میکنم.
پرسش:
در حالی که توپ در محوطه جریمه تیم زرد است دروازبان تیم قرمز در درون محوطه جریمه خود یک بازیکن از تیم زرد را به عمد سرنگون میکند( او را به شدت هل میدهد) این اتفاق زمانی زخ میدهد که بازی در جریان است. کمک داور صحنه را میبیند و به داور گزارش میدهد.
تصمیم داور در باره جریمه شخصی و تیمی بر علیه بازیکن خاطی چه باید باشد؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
دروازه بان قرمز باید اخراج بشه !

از اینکه محبت کردی و پاسخ دادی ازت ممنونم. اما شما فقط به نصف پرسش پاسخ دادی محبت کن و در باره جریمه تیمی هم نظرت رو بده. شروع مجدد بازی باید چگونه باشه؟:cool:

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
داور وسط با کمک داور صحبت میکنه .... طبق گفته های شما دروازبان قرمز میگیره ( یک بازیکن از ززمین خارج میشه و جاش دروازبان میاد تو )

چون در محوطه جریمه هست پنالتی میشه ( جریمه تیمی )

خوب 10 ساعت اینترنت هم مال خودتون چون به کار من نمیاد.فکر کنم تاپیک خوبی بشه.

ممنونم

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
داور وسط با کمک داور صحبت میکنه .... طبق گفته های شما دروازبان قرمز میگیره ( یک بازیکن از ززمین خارج میشه و جاش دروازبان میاد تو )

چون در محوطه جریمه هست پنالتی میشه ( جریمه تیمی )

خوب 10 ساعت اینترنت هم مال خودتون چون به کار من نمیاد.فکر کنم تاپیک خوبی بشه.

ممنونم

الیاس عزیز ممنون از اظهار نظرت. من چیزی در باره جریمه شخصی نگفتم. ضمنا هیچ الزامی نیست که یک بازیکن از زمین بره بیرون تا یک دروازبان جاش بیاد تو زمین، ممنکه یک تیم علاقه ایی به این تعویض نداسته باشه، اگر اینگونه باشه یکی از بازیکنان داخل زمین یک پیراهن متفاوت با سایر بازیکنان به تن میکنه و درون دروازه می ایسته.
از لطفت به این تایپیک ممنونم، من هم امیدوارم نوشته های این بخش مفید واقع بشه، البته 100% به همکاری شما دوستان نیازمندم.
موفق باشید.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
الیاس عزیز ممنون از اظهار نظرت. من چیزی در باره جریمه شخصی نگفتم. ضمنا هیچ الزامی نیست که یک بازیکن از زمین بره بیرون تا یک دروازبان جاش بیاد تو زمین، ممنکه یک تیم علاقه ایی به این تعویض نداسته باشه، اگر اینگونه باشه یکی از بازیکنان داخل زمین یک پیراهن متفاوت با سایر بازیکنان به تن میکنه و درون دروازه می ایسته.
از لطفت به این تایپیک ممنونم، من هم امیدوارم نوشته های این بخش مفید واقع بشه، البته 100% به همکاری شما دوستان نیازمندم.
موفق باشید.

خوب اگر توپ در جریمه باشد باشد پنالتی علاوه بر جریمه شخصی مضاف می شود

ولی توپ در جریان بازی اگر خارجه محوطه باشد دیگر جریمه تیمی نخواهد داشت;)

درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
جریمه تیمی : از جایی که توپ در جریان بوده بازی به نفع تیم زرد ادامه پیدا می کنه!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خوب اگر توپ در جریمه باشد باشد پنالتی علاوه بر جریمه شخصی مضاف می شود

ولی توپ در جریان بازی اگر خارجه محوطه باشد دیگر جریمه تیمی نخواهد داشت;)

درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
نه !!

الیاس عزیز درست جواب دادن . در واقع اگه دروازه بان , بازیکن حریف رو از عمد و با حرکت غیر ورزشی هل بده یا روش

خطا کنه , باید اخراج شه و اگر توپ هم در جریان باشه صد در صد پنالتیه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
نه !!

الیاس عزیز درست جواب دادن . در واقع اگه دروازه بان , بازیکن حریف رو از عمد و با حرکت غیر ورزشی هل بده یا روش

خطا کنه , باید اخراج شه و اگر توپ هم در جریان باشه صد در صد پنالتیه.
توضیح تکمیلی : قانون 12 فیفا در مورد داوری: اگر بازیکنان یکی از خطاهای ده گانه رو در محوطه جریمه انجام دهند پنالتی می باشد.

در اعلام ضربه پنالتی، وضعیت توپ ملاک نیست، اما توپ باید در جریان بازی باشد.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
جدی!!!!!!!!!!:D

یک کارت از دستم پرید!!!!!!!

راستی کسی در مورده انواع پنالتی چیزی میدونه!!!!!!

تو کتب قوانین دیدم پنالتی دو ضرب هم داریم:wacko: :eek:

شما می دونستید:happy:

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
raxtastar , hamedsullivan از اینکه پاسخ دادین ازتون ممنونم.
پاسخ درست رو دوست عزیزمون الیاس دادن و حامد گرامی هم توضیخات تکمیلی رو دادند.
دوستان چیزی که خیلی اهمیت داره اینه که ما بدونیم جریمه تیمی چیه جریمه شخصی که مشخص است یا قرمز یا زرد بسته به نوع و شدت خطا.
هر کدام از خطاهای 10 گانه که جریمه آن ضربه آزاد مستقیم است در هر کجای زمین که اتفاق بیفتد به شرط آنکه توپ در جریان باشد ضربه آزاد مستقیم از محل وقوع خطا بر علیه تیم خاطی زده خواهد شد اگر خطا درون محوطه جریمه تیم خاطی واقع شود جریمه یک ضربه پنالتی است
خطاهای 10 گانه که جریمه ان ضربه آزاد مستقیم است به این ترتیب میباسد:
1- لگد زدن به حریف یا اقدام به آن
2-حریف را سرنگون کردن یا به حریف پشت پا زدن و یا اقدام به پشت پا زدن
3-پریدن روی حریف
4-تنه زدن به حریف( حمله ور شدن به حریف با بالا تنه)
5-حریف را زدن یا اقدام به آن
6-هل دادن حریف
7- برای تصاحب توپ تکلی زده شود اما قبل از تماس با توپ با خریف تماس پیدا شود
8-گرفتن حریف(یا نگه داشتن)
9-تف انداختن روی حریف
10-دست زدن عمدی به توپ(به جز دروازبان ئر ئاخل محوطه پنالتی خود)

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
جدی!!!!!!!!!!:D

یک کارت از دستم پرید!!!!!!!

راستی کسی در مورده انواع پنالتی چیزی میدونه!!!!!!

تو کتب قوانین دیدم پنالتی دو ضرب هم داریم:wacko: :eek:

شما می دونستید:happy:

پنالتی را میشود دو ضرب زد، به شرط آنکه توپ به سمت جلو حرکت کند و کسی که به توپ ضربه دوم را میزند کسی غیر از زننده ضربه اول به توپ باشد.
یعنی یک بازیکن همدسته به توپ ضربه دوم را بزند.
ضمن اینکه بازیکنی که میخواهد ضربه دوم را به توپ بزند باید فاصله 9.15 را رعایت کند و بعد از زدن ضربه وارد 9.15 شود.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
دروازه بان بعد از در اختیار گرفتن توپ، آنرا در یک دست کاملا باز نگه داشته است حریف از پشت می آید وتوپ را با سر میزند آیا این عمل مجاز است؟

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
پرسش:
اگر داور بعلت فراموشکاری یا عدم آگاهی از قانون مرتکب اشتباه شود و اشتباه او احتمالا ضرر بزرگی به یک تیم بزند (از دست دادن امتیاز یا عدم صعود به مرحله بعد یا کسب رده پایینتر در جدول لیگ) تکلیف چیست؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگر اشتباه فاحش باشد بازی تکرار خواهد شد
به هر حال کمیته انضباطی تصمیم گیری می کند

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
اگر داور بعلت فراموشکاری یا عدم آگاهی از قانون مرتکب اشتباه شود و اشتباه او احتمالا ضرر بزرگی به یک تیم بزند (از دست دادن امتیاز یا عدم صعود به مرحله بعد یا کسب رده پایینتر در جدول لیگ) تکلیف چیست؟
با احترام به شما و تشکر از پرسشی که مطرح کردید، خدمت شما عارض هستم که این سوال شما در حیطه تخصص بنده نیست چون ارتباطی با قوانین بازی فوتبال ندارد و مربوط به آئین نامه اجرایی مسابقات میباشد که بسته به سلیقه برگزار کنندکان تعریف میشود و البته مقدار کمی از اون سلیقه ایی است و ما بقی با تائید فیفا میباشد.

تا آنجا که من میدانم :

بازی تکرار میشود.
البته باید کاملا اثبات شود که داور قانون را به درستی اجرا نکرده است. در یک جا ممکن است داور نبیند که بازیکنی با دست گل زده است. این برگشت ناپذیر است، اما اگر داور ب طور مثال خطای هند رو در محوطه جریمه غیر مستقیم اعلام کنه و پنالتی نگیره نشون دهنده اینمسئله است که داور قانون را بلد نبوده و به درستی اجرا نکرده، در این صورت بازی تکرار خواهد شد.
به طور مثال در بازی ترینیداد و توباگو با بحرین که در مرحله پلی آف انتخابی جام جهانی بود باریکن تیم بحرین پیش از اینکه دروازبان توپ را رها کنه به توپ ضربه زد و دروازه تیم ترینیداد رو باز کرد که داور به درستی خطای مهاجم بحرین رو اعلام کرد و بازی با یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل وقوع خطا به سود تیم ترینیداد آغاز شد، اگر در این صحنه داور گل رو میپذیرفت بازی 100% تجدید میشد.
موفق باشید.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
تا زمانی که دروازه بان توپ را نزده , توپ در اختیار دروازه بان می باشد و این عمل یک خطا به سود تیم دروازه بان می باشد
درود بر تو. کاملا صحیح است. :)
جا دارد یاد آور شوم که شروع مجدد بازی با ضربه آزاد غیر مستقیم از محل وقوع خطا و به نفع تیم دروازبان خواهد بود.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
بازیکنی در درون محوطه جریمه خود داور را میزند(با مشت) ،توپ در جریان است! تصمیم داور در مورد جریمه شخصی و شروع مجدد بازی چه باید باشد؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
:d شما دعا کن داور زنده بمونه واسه اینکه بخواد تصمیمی بگیره .
بعدش هم من جای داور باشم بازی رو تعطیل می کنم .

اصلا اینجور موقع ها چون حرمت داور شکسته می شود بازی را تعطیل می کنند .
( با مشت ؟ داور ؟ فکر کنم بازیکن دیگه از فوتبال محروم بشه )

به هر حال نظر من اینه که بلا فاصله بازی تعطیل می شود .
در مورد بازیکن هم کمیته انضباطی تصمیم گیری می کند

بالا