Bhrzk
مدیر بازنشسته
از این تاپیک خوشم اومد
از این عکس ماکوس مرک هم خوشم اومد
ممنون
اگر داور مرتکب اشتباهی فنی شود ، مثلا آفسایدی را به اشتباه نگیرد ( هر چند اشتباه او واضح باشد) نمی توان تغییری در تصمیم او ایجاد کرد. ولی در صورتی که اشتباه او خلاف بندی از آئین نامه داوری باشد ، مثلا در جایی که باید ضربه دو ضرب اعلام کند ، ضربه یک ضرب اعلام کند اشتباه قابل برگشت است و حتی می توان بازی را تکرار کرد.پرسش:
اگر داور بعلت فراموشکاری یا عدم آگاهی از قانون مرتکب اشتباه شود و اشتباه او احتمالا ضرر بزرگی به یک تیم بزند (از دست دادن امتیاز یا عدم صعود به مرحله بعد یا کسب رده پایینتر در جدول لیگ) تکلیف چیست؟
داور بازی رو قطع می کنه ! یه کارت قرمز تقدیم بازیکن می کنه ! (به شرطی که بازیکن ول کن قضیه باشه) و بازی رو با بین طرفین آغاز می کنه!پرسش:
بازیکنی در درون محوطه جریمه خود داور را میزند(با مشت) ،توپ در جریان است! تصمیم داور در مورد جریمه شخصی و شروع مجدد بازی چه باید باشد؟
اگر داور مرتکب اشتباهی فنی شود ، مثلا آفسایدی را به اشتباه نگیرد ( هر چند اشتباه او واضح باشد) نمی توان تغییری در تصمیم او ایجاد کرد. ولی در صورتی که اشتباه او خلاف بندی از آئین نامه داوری باشد ، مثلا در جایی که باید ضربه دو ضرب اعلام کند ، ضربه یک ضرب اعلام کند اشتباه قابل برگشت است و حتی می توان بازی را تکرار کرد.
با احترام به شما و تشکر از پرسشی که مطرح کردید، خدمت شما عارض هستم که این سوال شما در حیطه تخصص بنده نیست چون ارتباطی با قوانین بازی فوتبال ندارد و مربوط به آئین نامه اجرایی مسابقات میباشد که بسته به سلیقه برگزار کنندکان تعریف میشود و البته مقدار کمی از اون سلیقه ایی است و ما بقی با تائید فیفا میباشد.
تا آنجا که من میدانم :
بازی تکرار میشود.
البته باید کاملا اثبات شود که داور قانون را به درستی اجرا نکرده است. در یک جا ممکن است داور نبیند که بازیکنی با دست گل زده است. این برگشت ناپذیر است، اما اگر داور ب طور مثال خطای هند رو در محوطه جریمه غیر مستقیم اعلام کنه و پنالتی نگیره نشون دهنده اینمسئله است که داور قانون را بلد نبوده و به درستی اجرا نکرده، در این صورت بازی تکرار خواهد شد.
به طور مثال در بازی ترینیداد و توباگو با بحرین که در مرحله پلی آف انتخابی جام جهانی بود باریکن تیم بحرین پیش از اینکه دروازبان توپ را رها کنه به توپ ضربه زد و دروازه تیم ترینیداد رو باز کرد که داور به درستی خطای مهاجم بحرین رو اعلام کرد و بازی با یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل وقوع خطا به سود تیم ترینیداد آغاز شد، اگر در این صحنه داور گل رو میپذیرفت بازی 100% تجدید میشد.
موفق باشید.
اتفاقا چیزی که برای من این سوال رو پیش آورد همین مورد بود. یادمه چند هفته پیش توی برنامه نود چنین ماجرایی رو نشون داد که فکر می کنم در لیگ دسته اول اتفاق افتاده بود. ولی در اون صحنه داور گل رو پذیرفت. اگرچه کارشناس داوری گفت که تصمیم داور اشتباه بوده و حتی اشاره ای به بازی بحرین و ترینیداد و توباگو هم شد و برای من این سوال پیش اومد که چرا درباره تجدید بازی بحثی نشد.
پرسش:
بازیکنی در درون محوطه جریمه خود داور را میزند(با مشت) ،توپ در جریان است! تصمیم داور در مورد جریمه شخصی و شروع مجدد بازی چه باید باشد؟
خب آقا سوال بعد![]()
یک سوال هم شما مطرح کنید!
ما که سواد شما را نداریم:blush:
اما خوب این سوال به ذهنم رسید :
اگر بازیکنی اوت را پرتاب کند و به داور خورده و سپس به تیر دروازه بخورد و وارد دروازه شود , گل محصوب می شود ؟
( ببخشید اگر مسخره بود)
ما که سواد شما را نداریم:blush:
اما خوب این سوال به ذهنم رسید :
اگر بازیکنی اوت را پرتاب کند و به داور خورده و سپس به تیر دروازه بخورد و وارد دروازه شود , گل محصوب می شود ؟
( ببخشید اگر مسخره بود)
فرض کنید در ضربات پنالتی آخر مسابقه یکی از دروازبانان بعلت برخورد با تیر دروازه بیهوش شود یا بمیرد یا اینکه ادعا کند بعلت گرفتگی عضله پا یا هر مصدومیتی قادر به ادامه بازی نمی باشد، اگر تیم او سه تعویض خود را انجام نداده باشد آیا می توان او را با نفرات روی نیمکت تعویض نمود یا یکی از نفرات داخل زمین باید جای او را بگیرد؟ اگر سه تعویض انجام شده باشد چطور؟
اگر نمی توان او را با نفرات روی نیمکت تعویض نمود چه کسی باید بجای او ضربه پنالتی بزند؟
دوست عزیزم از طرح این پرسش جالب ممنونم.
پاسخ شما:
دروازبان مصدوم را میتوان با جانشین تعویض کرد به شرط آنکه تعویض های مجاز یک تیم تمام نشده باشد.
بازیکن آسیب دیده میتواند از زدن ضربه پنالتی معاف شود و چرخش زنندگان ضربه بدون در نظر گرفتن بازیکن آسیب دیده صورت میگیرد.
دوست عزیزم از طرح این پرسش جالب ممنونم.
پاسخ شما:
دروازبان مصدوم را میتوان با جانشین تعویض کرد به شرط آنکه تعویض های مجاز یک تیم تمام نشده باشد.
بازیکن آسیب دیده میتواند از زدن ضربه پنالتی معاف شود و چرخش زنندگان ضربه بدون در نظر گرفتن بازیکن آسیب دیده صورت میگیرد.
فکر کنم منظور ایشان این بود که مثلا یک مهاجم یا مدافع می تواند جای دروازبان را بگیرد؟؟؟
هنگام بازی که می شود ولی هنگام پنالتی آخر بازی چطور؟؟
فکر کنم باز هم بشود
البته من جوابمو گرفتم. این طور که فهمیدم اگر سه تا تعویض قبلا انجام نشده باشه، دروازبان با دروازبان دوم که روی نیمکته تعویض میشه. اگر هم که سه تا تعویض انجام شده باشه یه بازیکن از ده تای تو زمین جاشو میگیره و بدون اینکه دروازبان مصدوم پنالتی بزنه میشه پنالتیهای دور دوم رو شروع کرد.