• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HP iPAQ rw6815

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمي اطلاعات در مورد اين PPCميخواستم. كسي از دوستان نظري داره؟ توي ايران هست؟ چنده؟

ipaq_rw6815.jpg

http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_rw6815-1803.php

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عزيز جان نظرت در مورد اين PPCچيه؟

عزیز جان من با این گوشی کارنکردم :(

ولی کلا روی hp تعصب دارم چون با مدلهای دیگش کار کردم فوق العاده سکجون هست کیفیت قطعاتشم واقعا معقول از کسی که با HP کار کرن میتونی بپرسی مثل علیرضا که تو همین فروم اگر اینجا رو میبینه میخوام که نظرشو بده :rolleyes:

کلا HP چیزدوست داشتنی:) :rolleyes:

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظرت HPبگيرم؟
الان زنگ زدم اكسون، گفت از هفته ديگه فروش PPC داره. خدا كنه اون چيزي كه من ميخوامو بياره براي فروش.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی چرا asus نمیخری دیروز خلاصه ما رفیقمون رفت پیش رمضانی :wacko:

اصلا به صرفه نیست خرید گوشی واقعا شرم آور این قیمتها البته از خیلی جا ها بغیر از ایران کمتر درمیاد تا اونجایی که آمار دارم ولی خوب کم کم عادت کرده بودیم که چیز خوب رو باقیمت پائین بدست بیاریم ولی....:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این مدلی که شما اینجا گذاشتید هیچ فرقی با اتم نداره فقط فکر می کنم wifi نداره قیمت یه مدل بالاترش (rw6828) هم خیلی عالیه 538 دلار اگه بخواید بگید بیارن چیز خوبیه البته htc p3600 ازین بهتره (چند بار بگم هاااا ؟!؟!
21.gif
) با یه خورده اختلاف قیمت، 599 دلار
ولی اگه بخواید داخل ایران بخرید ها، فکر می کنم hp رو بیخودی گرونتر حساب کنن (مثل همین گوشی شاپ که داره 720 هزار تومن حساب می کنه...)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
این مدلی که شما اینجا گذاشتید هیچ فرقی با اتم نداره فقط فکر می کنم wifi نداره قیمت یه مدل بالاترش (rw6828) هم خیلی عالیه 538 دلار اگه بخواید بگید بیارن چیز خوبیه البته htc p3600 ازین بهتره (چند بار بگم هاااا ؟!؟!
21.gif
) با یه خورده اختلاف قیمت، 599 دلار
ولی اگه بخواید داخل ایران بخرید ها، فکر می کنم hp رو بیخودی گرونتر حساب کنن (مثل همین گوشی شاپ که داره 720 هزار تومن حساب می کنه...)

فرهاد این htc p3600 چی هست منظورت همون jasjam هست؟؟؟؟؟:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه بابا جسجم کجا به این قیمتا می دن
34.gif
اینجا رو یه نگاه بنداز، اندازه ش از جمین یه خورده کوچیکتره (ولی صفحه همون 2.8 هستش) اسم دیگش trinity هستش

اگه خواستید توی آمریکا سفارش بدید http://www.smart-mobile-gadgets.com/ به قیمت 599 دلار مشکیش رو می ده با شیپینگ مجانی (البته باید توی کامنت بنویسید xda developers
9.JPG
8.gif
)

2.jpg

front1.jpg

7.jpg

latyfun.jpg

2.JPG

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد بابت عكسا ممنون.
درمورد اين مدل HPكه توي ايران هست اطلاعات داري؟ كيفيتش چطوريه؟ كسي رو ميشناسي كه خريده باشه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حامد جان، کسی رو نمی شناسم خریده باشه، ولی گفتم که، این دقیقاً همون اتم هستش (اگه اشتباه نکنم فقط wifi نداره، 6828 hp خود خود اتمه!) از لحاظ نرم افزاری، ساپورت اتم بهتر باید باشه، ولی این hp یه به نظر من خوشگلتره، دوتا محافظ صفحه هم همراهش می یاد، روش PocketMind PocketMusic هم هستش (بصورت legal !)

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از لحاظ نرم افزاری، ساپورت اتم بهتر باید باشه
مطمئني؟
الان كه اتم نيست. اينو پيشنهاد ميكني بگيرم؟ از هفته بعد اكسون فروش PPCداره (تماس گرفتم، بهم اينجوري گفتند). گفتند HPهم قراره بيارند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
مطمئني؟
الان كه اتم نيست. اينو پيشنهاد ميكني بگيرم؟ از هفته بعد اكسون فروش PPCداره (تماس گرفتم، بهم اينجوري گفتند). گفتند HPهم قراره بيارند.

بله حامد جان مطمئنم. اگه قیمتشون مناسب بود ( حدود 630 هزار! ) انتخاب خوبیه، ولی الان M600+ قیمتش کمتره، و امکاناتش خیلی بیشتر، این سری 68xx اچ پی در عوض خوشگل و کوچولوان، دیگه انتخاب باشماست:blush:

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصميم داشتم HP iPAQ rw6828 بگيرم، اما وقتي كه نظرهاي Reviewزبر رو خوندم نظرم برگشت. مثل اينكه مصرف باتريش زياده (لينك زيرو بخونيد ميبينيد كه اكثرا گفتند باتريش ضعيفه).
Battery life is horrible. Lasts only 24 hours on standby, without wi-fi and BT on and screen brightness set to half way. Hopefully another update will fix this. Or I will send it back to HP.
http://www.cnet.com.au/pdas/pdas/0,239035597,240060785,00.htm

هرچي انتخاب ميكنم چند روز بعد يه عيب بزرگ براش پيدا ميشه. :(

بالا