باباجون ! روی ورقه A4 ه![]()
عجب گیری کرده ایم
من دلم میاد تایپ کنی!
خوب کپی پیست کن!![]()
مرسی
به نقل از FrankenStein :خواهر برا من هنوز قاطی نمیدونم چه مرگش تازه برامن 512 هست مثلا کلی هم تازه منت میزارن میگن که محل شما خلوت و شما جزو بهترین یوزرها هستید نمیدونم چرا اینجوری شده یه صفحه باز کردن هم برا ما ناز میگنه
فرانکي جان، براي منم سرعت بعد از فرستادن اون پست اومد زير 1 کيلوبايت (دقيقا 0.3!!!!) @_@ هيچ کاري نمي تونستم بکنم، حتي ميخواستم بيام اينجا بنويسم که اوضاع سرعت شديدا اسفبار شده، ديدم اصلا مرد!!! منم ديدم الانه که تمام حرصمو سر کامپوتر بدبخت خالي کنم، به کل بي خيالش شدم رفتم گرفتم خوابيدم!!
امروز صبح هم اولش خوب بود، بعد نميدونم نزديکاي ساعت 11 بود انگاري يا 12 ديدم باز به پت پت افتاده! الانم بدک نيست ولي با توجه به نمودار BW Meter به نظر مياد ثبات نداره. نميدونم باز پاي يکي رفته رو فيبر نوري داغونش کرده، يا باز اين فيلترنت رو دارن بيشتر ف ي ل ت ر ميکنند اينجوري شده يا اثار تحريمه اول کار رو سرعت ما تأثير گذاشته يا چون هوا سرد شده خطوط دارند مي لرزند از سرما و اين بالا پايين شدن سرعت نشونه ي به هم خوردن دندوناي کابل هاست!!!
ولي سر قضيه به همون قطعي لينک من براي 3 ساعت بر ميگرده!!! پس اگر سرعت ثابت مي خواهيد بايد دعا کنيد خط من خراب نشه،* چون وقتي مال من خراب ميشه انگار بعدش کل شهر به هم ميريزه![]()
![]()
![]()
هفت تیر هست ( 33-8830 / 84-8881 )3 جارو میخوام آیت الله کاشانی 4406
میدون انقلاب 6695
هفت تیر!![]()
بچه ها من جدیدا سرعت دانلود و آپلودم خوبه ولی پینگم خیلی :blink: بالاس. کسی نمیدونه مشکل از چیه البته تمام روز پینگم بالاس مطمئن هم هستم که از مودمم نیست.لطفا راهنمایی کنید. ممنون![]()
اینترنت از کجاست ؟؟ من هم همین مشکل رو داشتم زنگ زدم داتک گفت ایراد از ماست درست میشه و امروز درست شده
به نظرتون مي صرفه؟ يعني قيمتش خوبه؟
1. سرعت 128k با ترافيك 10 گيگا و IP valid ماهيانه 30 تومن.
2. سرعت 1024k با ترافيك 80 گيگا و IP valid ماهيانه 480 تومن.
خب اين اولين وتنها سرويس دهنده شهر ما هست :دي
تازه الآن بايد اسم بنويسيم تا شايد دو ماه ديگه سيستمشون رو راه بندازن. :دي
حالا يه سوال ناشيانه: ترافيك يعني چقدر تو ماه مي تونيم دانلود كنيم؟
یعنی : دانلود + آپلود ...حالا يه سوال ناشيانه: ترافيك يعني چقدر تو ماه مي تونيم دانلود كنيم؟