یه سوال دیگه هم دارم
میخوام با پاکت پیسی اورکس میشه با تلفن معمولی به اینترنت وصل شد؟ اگه میشه باید چه وسایلی بخرم براش و قیمتش چقدره؟
مرسی
بله می شه، یه مودم بلوتوث باید بگیرید، قیمت رو مطمئن نیستم (حدود 40-60 تومن)
قیمت تو پایتخت 70 تومان:blush:
سلام
من یک مشکل داشتم!
من عادت ندارم که گوشیم زنگ بخوره!برای همین همیشه رو حالت ویبره هست.ولی مثلا وقتی sms میاد دیگه گوشی ویبره نمیزنه و من نمیفهمم که اس ام اس اومده!اصلا راهی هست که بشه اینکار رو کرد....
مخلصیم
مرسی از جواب شما!تو همون sound nofiticcc قسمت message incoming...
اون پایین ویبره رو فعال کن![]()
موفق باشید![]()
مرسی از جواب شما!
من اون قسمت رو فعال کردم!ولی برام عجیبه که بازم از ویبره خبری نیست.
جهت اطلاع بگم که صدا از همه ی جاها (فکر میکنم کلا 3 محل رو تغییر دادم)روی حالت ویبره هست.
مخلصیم
سلام
من یک مشکل داشتم!
من عادت ندارم که گوشیم زنگ بخوره!برای همین همیشه رو حالت ویبره هست.ولی مثلا وقتی sms میاد دیگه گوشی ویبره نمیزنه و من نمیفهمم که اس ام اس اومده!اصلا راهی هست که بشه اینکار رو کرد....
مخلصیم
مرسی مشکل حل شد
یک سوال هم داشتم که بنظرم نمی ارزید براش یک تاپیک بزنم
میخوام ببینم کا جم با سی پی یو 199 میتونه 2 گیگ مموری رو منیج بکنه با نه؟
مخلصیم
من k-jam دارم و rom جدید عربی رو از سایت i-mate گرفتم.
1.اگر رام رو بریزم تمام برنامه های گوشیم پاک میشه؟
2.اگر رام رو بریزم و گوشیم hard reset کنم همون رام قبلیم هست یا رام جدید؟
3.اصلان اپدیت کردن رام جدید چه مزایایی داره ایا معایبی هم داره؟
با تشکر.
اول یه سوال: چرا رام عربی؟![]()
1. بله، انگار هارد ریست شد، البته با ویندوز جدید
2. رام جدید
3. بستگی داره، معمولاً توی سایتی که رام جدید گذاشته شده فیکس هاش و مزایاش هم گفته شده، کم پیش می یاد که آپدین کردن رام مشکلی برای شما ایجاد کنه، مزایاش خیلی مختلفه، مثلاً ممکنه ورژن radio بالا رفته باشه که باعث آنتن دهی بهتر شه ، ممکنه سرعت دستگاه بهتر شه، اگه مثلاً از رام های دست ساز (coocked) استفاده کنید، هارد ریست که می کنید کلی برنامه کاربردی هم ممکنه نصب شه..
اولا خیلی ممنون که به سوال من جواب دادین دوما مگه رام عربی با انگلیسی چه فرقی میکنه؟یعنی55mb اشتباهی دانلود کردم![]()
![]()
آقا اينجا سوال و جواب در مورد پي پي سي هست ديگه
.
من ميخوام در مورد اين LCD يا شيشه لمسي روي LCD بپرسم
بپرسم ؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
آقا كي واسه من شيشه لمسي روي ال سيدي ميخره هاااا:happy: كي ال سيدي واسه من ميخره
؟ :questionm
شيريني هم روي چشم:king:||||||||||||
:guilty: آخه من اگه پي پي سي نداشته باشم چطور براي شمابرنامه معرفي كنم چطور
:cigar: چطور جواب سوال بدم چطور
![]()
:baaasmile
اینم آخر و عاقبت کسی که با پیچ گوشتی هائی به اون بزرگی به جون PPC بیچاره اش بیوفته:lol:
جدی؟بله می تونه، 4گیگ هم فکر نکنم مشکلی داشته باشهولی ازین مموری فله ها نخرید ها، ممکنه مشکل به وجود بیارن! دقت کنید حتماً جعبه و بسته بندی داشته باشه![]()
![]()