سلام همیشه تا مرز 10 ت که درآمد رسید حتما واریزی بزنید .داداش 20popup مطمینی کلاهبرداره؟؟؟!!!
خیلی طلب دارم ازش!
سلام همیشه تا مرز 10 ت که درآمد رسید حتما واریزی بزنید .داداش 20popup مطمینی کلاهبرداره؟؟؟!!!
خیلی طلب دارم ازش!
سلام همیشه تا مرز 10 ت که درآمد رسید حتما واریزی بزنید .
درسته ولی عید بود و همونطور که میدونید توی عید خیلی از سیستمها واریزی نداشتن!
حالا واقعا کلاهبرداره؟!
این دوتا مطمئن و قدیمی هستن. مای پاپ آپ که اصلا 15 تومن بشه خودش بدون درخواست میریزه.
http://mypopup.ir/v3
http://irpopup.ir/
شما دوست عزیز اول طریقه صحبت یاد بگیر بعد صحبت کنخبر دارید مدیر سه سایت برتر پاپ های ایران کیه ؟
سایتzigzig.ir
pop.bahseazad.ir
poppop.ir
با آی دی انجمن phoenix1368
آقای sajjad khajehalijany هستند ایشون تو سایت زیگ زیگ 52 تومن منو خوردند با قانون بی خودشون
پس مواظب باشید به سر شما نیاد قبل از اینکه بخواهید با سایتی کسب و در آمد کنید بیشتر تحقیق کنید و سپس پول در بیارید
بیشتر این افراد بیشتر از دو سایت در دست دارند پس مواظب باشید
شما به جیب خود فکر نمیکنید ؟شما دوست عزیز اول طریقه صحبت یاد بگیر بعد صحبت کن
هر کسی که به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد بلافاصله طبق قوانین که شما موقع ثبت نام تایید میکنید و قبول میکنید مسدود میشه
وقتی شما برای پر کردن بیشتر جیب خودتون قوانین نقض میکنید.ما طبق قوانین همیشه هم گفتیم کسی به جز ما کد پاپ اپ دیگری بگذارد و دیده شود کل درامد ان شخص مسدود هست
کلا 3تبلیغ در سیستم هست چطور 7 بار باز میشهشما به جیب خود فکر نمیکنید ؟
وقتی شما به قانون خود پایبند نیستید چطور انتظار دارید منم پایبند باشم ، خیلی وقت پیش شما 15 تومن بهم بدهکار بودید در صورتی که بیش از یه ماه روش گذشت واریز نکردید اومدم کد شما را بزارم تا 50 تومن بشه واریز کنید بعد از اون اومدید همشو مسدود کردید.
برید تیکت ها را بخونید چند دفعه درخواست واریز کردم که به روی خودم نیاوردید
درصورتی کدهای شما روزانه بیش از 7 بار باز میشه و بابت این 6 تومن میدید و روزانه با اعتراض کاربرا و فحش میشنیدم
آیا این جزو قانون نیست که شما باید 2 بار در روز پاپ آپ باز کنید ؟
خودتان دارید از قوانین سرپیچی میکنید لطفا قوانین را به من یاد ندید ، ما خودمان قوانین را بهتر حالیمون میشه
فکر کنم اولین بود یا بعد از ای از پاپ بود درسته؟تو صفحه اول این تایپیک دیدم چند بار اسم onngames برده شده یادش بخیر اونم مال من بود که انتقال دادم به دامین جدید
نه اول روی اخ جون بازی بود بعدش شد انن گیمز اون موقع سیستم پاپی نبود بعد کم کم اومدن ای ار پاپ هم به فاصله 1 ماه اومد اون موقعفکر کنم اولین بود یا بعد از ای از پاپ بود درسته؟