• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه پلاک خودرويي ميترسيد؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
2 جایی که واقعا دیدم رانندگیشون افتضاحه 1- مشهد 2- بیرجند
مشهد رو قبول دارم ولی بیرجند خداییش 100 برابر تهران و مشهد رانندگیشون درسته :| شده ساعت 12 شب هم دیدم پشت چراغ قرمز وامیستن :|
به شخصه از 85 ترس دارم (زاهدان :D )

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
همدانی ها دست فرمون تعطیــــــــل هستن

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
تقریبا پلاک هر شهری یکبار اومده :-ا !! خب دوستان من ایرانی جماعت فرق نمیکنه کجای ایران باشه تا زمانی که رانندگانی که با یه حلب روغن راننده شدن نسلشون منقرض نشه فرهنگ رانندگیمون درست نمیشه! (البته همچنین باید کسایی که اینطوری گواهینامه میدن هم منقرض بشن! و همچنین ...!!! )
تو تهران هم بدلیل اینکه ماشین از آدم زیاده , اگر شما نیم سانت فرمونو زیاد بچرخونی آخر شب باید بدون ماشین برگردی ! این باعث میشه بلاجبار از آینه و راهنما و کمی هم قوانین استفاده کنند.

سجاد خدادادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اصولا هر جا باشی بخوای چیزیت نشه و تصادف نکنی باهاس مثه بقیه رانندگی کنی...^_^
تهرونیا اصلا خوب رانندگی نمی کنن...نه فاصله رو رعایت می کنن...نه سرعت مطمئن...نه هیچی...
ولی چون تقریبا هم یه جور رانندگی می کنن (و سبک رانندگی هم یه جوریه که بقیه راننده ها هم زود تر می تونن باهاش مچ شن)) به نظر من بهترین وضعیت رانندگی رو دارن...
وگرنه هیچ جای ایران شاید تو خیابون فرعی که چه عرض کنم تو کوچه 80 تا سرعت نمی رن..:)))

a162

Registered User
لایک‌ها
291
35
52
12
76
86
34
65
33
اینها یادم بود
خواستین بگین بقیه اشو بگم

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
از 11-22-33-44-55-66-77

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
وقت نکردم تاپیک رو بخونم ، من خیلی جاهای ایران رانندگی کردم ، دست فرمون هیچ جا نمیشه گفت بد هستش ، هر جا شکل رانندگی خودشون رو دارن که اگه عادت کنی مشکلی نداره ولی یه استثنا وجود داره :
اگر سمت مرکز ایران زندگی میکنید و زیاد با اتوبان قم تهران ، تهران کرج ، جاده های شمال و فرودگاه امام ***** و جاده های این دور و اطراف سر و کار دارید غیر ممکنه از این 3 تا پلاک نترسید :

78
21
68

نمیدونم کسی اینها رو نام برده بود یا نه ... ولی اینها رانندگیشون هیچ الگویی نداره ، هیچوقت نمیتونی بفهمی میخواد چه جوری رانندگی کنه ، همیشه ماشینشون تو اتوبان شناوره ، هم رو به جلو میره هم لاین ها رو زیکزاکی میگرده ! شاید ماشین های 11 22 33 44 55 خیلی تند برن ، ولی با 140 تا هم بیان از کنارت رد بشن خیالت راحته ، پلاک اصفهان شاید در حال قدم زدن باشه تو لاین تند رو ولی بازم میدونی باید چه کار کنی . ولی این 3 تا پلاک .... هر بار یه راننده بد میبینی تو جاده چشمت میره رو پلاک ، 80 درصد یکی از این شماره ها رو داره . رانندگی کردن تو خود کرج که وحشتناکه ... از سرعت گیرهای خیابونهاش معلومه چه خبره ... سرعت گیر گذاشتن وسط بلوار وقتی میری روش 3 ثانیه تصویر شیشه جلو فقط رو به آسمونه تا برگردی پایین آسفالت رو ببینی ....

Last edited:

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
91
15
17
27
25
35
پدالی بنام ترمز نمیشناسن مردم رو زیر میگیرن و از رو جنازشون رد میشن
تابلو ها رم نمیشناسن

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
رانندگی کرمانیا ( ایران - 45 ) هم زیاد تعریفی نداره مخصوصا سه جماعت : ( خودم کرمانیم )

اول بانوان
دوم راننده تاکسی
سوم سالمندان عزیز

این مورد سوم ینی بد اذیتت میکننا ! یه کاری میکنن که سرتو محکم بزنی وسط فرمون ! :general208:
بدتر از همه رانندگان شهرستانای اطراف هستن که میان به کرمان. توهین نباشه ولی خیلی بد رانندگی میکنن ! بارها اومدم با اینا تصادف کنم
اصن حواسشون نیست دارن چیکار میکنن
البته حقم دارن
چون تو یه شهرستان که نه ترافیکی هست نه چیزی وقتی میان تو مرکز استان این همه ماشین میبینن ناخوداگاه دستپاچه میشن
منم برم تهران شاید همین حالت بهم دست بده

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

iranapple24

Registered User
لایک‌ها
117
رانندگی کرمانیا ( ایران - 45 ) هم زیاد تعریفی نداره مخصوصا سه جماعت : ( خودم کرمانیم )

اول بانوان
دوم راننده تاکسی
سوم سالمندان عزیز

این مورد سوم ینی بد اذیتت میکننا ! یه کاری میکنن که سرتو محکم بزنی وسط فرمون ! :general208:
بدتر از همه رانندگان شهرستانای اطراف هستن که میان به کرمان. توهین نباشه ولی خیلی بد رانندگی میکنن ! بارها اومدم با اینا تصادف کنم
البته حقم دارن
چون تو یه شهرستان که نه ترافیکی هست نه چیزی وقتی میان تو مرکز استان این همه ماشین میبینن ناخوداگاه دستپاچه میشن
دادا منم کرمانی هستم کاملا با پستت موافقم

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
پلاك ولش به جنس نگاه كنيد اگر مونث بود ازش حداقل 1كيلومتر فاصله بگيريد درسته شايد 1درصد رانندگي بلد باشن ولي 99درصدشون واقعا داغونه رانندگيشون
يه حركتي كرد يكيشون كه باعث شد 3تا ماشينو داغون كنم:mad::android23:

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78

اول بانوان
دوم راننده تاکسی
سوم سالمندان عزیز

البته حقم دارن

البته منم زیاد تو کرمان میام و میرم و تا حدودی با حرفات موافقم اما اون قسمت شهرستانی ها رو نه!
تو کرمان اگر شما تصادف کنی و شهرستانی هم باشی واویلاست، 4تا از اینور اونور میان ببینن چی شده و شروع میکنن به اظهار نظر که چون شهرستانیه مقصره :eek:
بعد اگر شما بهشون توجه نکنی و بعضا بگی شما دخالت نکن بذار افسر بیاد میگه من داداششم :confused:
///
اینم یه نوع دیگه از رفتار کرمانیهای عزیز
اگر بر فرض از روبرو سبقت بگیرن و آینه ی بغل شما کنده بشه همونجوری راهشو ادامه میده انگار نه انگار :general405: ماشالله خیابونها هم غوغاست و عمرا بشه دور زد و دنبال مقصر رفت :general607:
ولی تو شهرستانها تابحال ندیدم تو سبقت آینه از روبرو بزنن و واینسته ;)

البته راننده خوب هم خیلی تو کرمان هست اما یکبار خاطره تلخ همشو از ذهن میبره :)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
البته منم زیاد تو کرمان میام و میرم و تا حدودی با حرفات موافقم اما اون قسمت شهرستانی ها رو نه!
تو کرمان اگر شما تصادف کنی و شهرستانی هم باشی واویلاست، 4تا از اینور اونور میان ببینن چی شده و شروع میکنن به اظهار نظر که چون شهرستانیه مقصره :eek:
بعد اگر شما بهشون توجه نکنی و بعضا بگی شما دخالت نکن بذار افسر بیاد میگه من داداششم :confused:
///
اینم یه نوع دیگه از رفتار کرمانیهای عزیز
اگر بر فرض از روبرو سبقت بگیرن و آینه ی بغل شما کنده بشه همونجوری راهشو ادامه میده انگار نه انگار :general405: ماشالله خیابونها هم غوغاست و عمرا بشه دور زد و دنبال مقصر رفت :general607:
ولی تو شهرستانها تابحال ندیدم تو سبقت آینه از روبرو بزنن و واینسته ;)

البته راننده خوب هم خیلی تو کرمان هست اما یکبار خاطره تلخ همشو از ذهن میبره :)
اینکه میفرمائید همه جای ایران حکمفرماست تا تصادف میشه همه میان گرداگردت وایمیستن شروع میکنن به فک زدن و کارشناسی.
بعدشم من کلی عرض کردم همون اولشم گفتم قصد توهین به هم استانیای عزیز رو ندارم ;)
اگه نگاه کنید اول پستمم گفتم کرمانیا درکل رانندگی خوبی ندارن.
تند رفتن با خوب رانندگی کردن و حرفه ای رانندگی کردن فرق میکنه. همین چند روز پیش تو بزرگراه امام قبل از زیرگذر یه جنسیس معلوم نیست چیکار کرده بود که خورده بود تو درختا جدول و همه چی رو کنده بود خودشم داغون شده بود ! حتی شما هنوزم میتونین اثار و بقایای درختا و جدولای کنده شده رو قبل از زیرگذر جلو دوربرگردون مشاهده کنید.
کرمانیا مخصوصا اون جوونایی که تازه راننده شدن فک میکنن هرچی بیشتر گاز دادی یا هرچی بیشتر دستی کشیدی حرفه ای تری

Desire HD

Registered User
لایک‌ها
20
همه جا راننده خوب و بد داره ولی..... 72 و 46 (مازندران و گیلان)

بالا