• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تازه کارها

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
RIGHT]
بسم الله الرحمن الرحیم​
خدمت تمام دوستان سلام و عرض ادب
با توجه به پیشنهاد انجام شده توسط این حقیر و بزرگواری اساتید محترم به مدد خداوند این قسمت جهت راهنمایی وکمک به افرادی بنا شده که مانند بنده تازه با تکنولوژی برتر ppcآشنا شده اند و هنوز از امکانات بدون مرز این تکنولوژی اطلاعی ندارند دوستان میتوانند هرگونه سوالی را که در حل آن مشکل دارند بدون احساس خجالت مطرح کنند و اساتید محترم و دوستان با تجربه تر با نظر لطف خود پاسخ خواهند داد امید که با راه اندازی این بخش فرهنگ استفاده از این نوع تکنولوژی هرچه بیشتر فراگیر شود .
سید علی موسوی​
مرامنامه بخش ( البته با اجازه بزرگترها:blush: :blush: )
1- اداب اجتماعی و احترام به دوستان و بخصوص اساتیدرا حد اعلا رعایت میکنیم .
2-برای جلو گیری از سوالات تکراری قبل از پرسش سوال مروری بر بخش میکنیم.
3-از حروف فارسی جهت پرسش و پاسخ استفاده میکنیم.
4- از سوالات مجهول و کلی خودداری میکنیم.
5- از بحثهای شخصی و خارج از موضوع اجتناب میکنیم .
6- برای کامل شدن زنجیر محبت مانند یک حلقه زنجیر هرچه را فرا گرفتیم به دوستانمان می اموزیم .
8- از دادن پاسخهای کلی و پاس دادن به جاهای نامعلوم خودداری میکنیم .
9-...........
قبلا از همه اساتید مخصوصا شاهنشاه محترم دانیال :king: :king: و دوستان دیگه کمال تشکر رو دارم .
[/RIGHT]

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوست من شما الان دو تا تاپیک با عنوان مشابه باز کردید،این خودش یعنی.....!!
اون بالای فروم رو هم ببینید که مدیر فروم چی نوشتن،
گرچه بد نیست این موضوعی که می فرمایید اما باید بگم که خود من هم ممکنه در مواردی ابتدایی باشم،اصلا" روز اولی که من به این بخش مراجعه کردم تازه کار بودم،یادمه که نزدک به یکسال مطالب این فروم و فرومهای مشابه رو می خوندم و خیلی کم پست می زدم،در هر صورت این بستگی به کاربر داره،من البته اینطور فکر می کنم،
موفق باشید.

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم برای اولین سوال درباره نرم افزار او2 کانکت و چگونه اپگرید کردن رام بپرسم
متشکرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
می خواستم برای اولین سوال درباره نرم افزار او2 کانکت و چگونه اپگرید کردن رام بپرسم
متشکرم

دوست عزیز من با برنامه او2 کانکت کار نکردم ولی برای آپگرید کردن رام شما اول باید ورژن رام خودتون رو بدونید چند هست و بدونید آیا ورژن جدید آمده یا نه اگر که آمده بود شما بعد دانلود رام جدید و وصل کردن گوشی به کامپیوتر به راحتی با اجرای رام روی کامپیوتر رام گوشیتون رو آپگرید میگنید که چند نکته مهم هست یکی اینکه در حین کار گوشی رو از گامپیوتر جدا نکنید گوشیتون شارژ کامل باشه و کمی صبر و عجله نکردن مفید است :)

موفق باشید

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون دیگه اینقدرم شوت نیسیتیم
آخه نرم افزار او2 کانکت امکان مستقیم آپگرید کردن گوشیو میده بدون اینکه کل رام اپگرید رو از سایت بگیریم

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه سواله دیگه
میشه در مورده cell broadcast setting اگه زحمتی نباشه توضیح بدین
متشکرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی یه سواله دیگه
میشه در مورده cell broadcast setting اگه زحمتی نباشه توضیح بدین
متشکرم

Cell Broadcast (CB) is a mobile technology that allows messages to be broadcast to all mobile handsets and similar devices within a designated geographical area. The broadcast range can be varied, from a single cell to the entire network.
This technology is used in deploying location-based subscriber services, such as regional auctions, local weather, traffic conditions.
Cell Broadcast is designed for simultaneous delivery of messages to multiple users in a specified area. Whereas the Short Message Service (SMS) is a one-to-one and one-to-a-few service, Cell Broadcast is one-to-many geographically focused service.
It enables messages to be communicated to multiple mobile phone customers who are located within a given part of its network coverage area at the time the message is broadcast. Cell Broadcast is more akin to other mass distribution media such as teletext or Radio Data System (RDS ).
Cell Broadcast can be used for a number of different services and has been de-ployed by several network operators.

کافی هست عزیز؟؟؟:)

کلا به درد ایران نمیخوره:blush:

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست من شما الان دو تا تاپیک با عنوان مشابه باز کردید،این خودش یعنی.....!!
اون بالای فروم رو هم ببینید که مدیر فروم چی نوشتن،
گرچه بد نیست این موضوعی که می فرمایید اما باید بگم که خود من هم ممکنه در مواردی ابتدایی باشم،اصلا" روز اولی که من به این بخش مراجعه کردم تازه کار بودم،یادمه که نزدک به یکسال مطالب این فروم و فرومهای مشابه رو می خوندم و خیلی کم پست می زدم،در هر صورت این بستگی به کاربر داره،من البته اینطور فکر می کنم،
موفق باشید.

دوست خوبم در مورد این موضوع والله خودمم نمیدونم چرا دوتا تایپیک شد فکر کنم دوبار کلیک کردم اساتید هم لطف کردن یکیشو پاک کردن ومنظور شمارو از........!! نمیفهمم

در مورد جمله دومتون هم هیچ نظری ندارم
در مورد قسمت سوم سوالتون هم باید با احترام بعرض برسونم که این قسمت با اجازه دوستان و بزرگتر مخصوصا دوست گرامی و استاد بزرگ دانیال ایجاد شده http://forum.persiantools.com/t64339.html یه سر به اینجا بزنید البته همه صبر و تحصیلات شما رو ندارن بعضی ها هم مثل من بیسوادن البته دوست گلم اگه این کاررو یه بی ادبی از طرف یه تازه کار میبینید امر بفرمایید عذر خواهی کنم
با تشکر سید علی​

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه نرم افزار او2 کانکت امکان مستقیم آپگرید کردن گوشیو میده بدون اینکه کل رام اپگرید رو از سایت بگیریم

ببخشید این معنیش چیه :cool: :cool: :cool:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Cell Broadcast (CB) is a mobile technology that allows messages to be broadcast to all mobile handsets and similar devices within a designated geographical area. The broadcast range can be varied, from a single cell to the entire network.
This technology is used in deploying location-based subscriber services, such as regional auctions, local weather, traffic conditions.
Cell Broadcast is designed for simultaneous delivery of messages to multiple users in a specified area. Whereas the Short Message Service (SMS) is a one-to-one and one-to-a-few service, Cell Broadcast is one-to-many geographically focused service.
It enables messages to be communicated to multiple mobile phone customers who are located within a given part of its network coverage area at the time the message is broadcast. Cell Broadcast is more akin to other mass distribution media such as teletext or Radio Data System (RDS ).
Cell Broadcast can be used for a number of different services and has been de-ployed by several network operators.

کافی هست عزیز؟؟؟:)

کلا به درد ایران نمیخوره:blush:

خیلی ممنون
جناب FrankenStein از شما و king_dani و ... که همیشه زحمت پاسخ دادن به ما تازه کارا میدین متشکرم:blush: :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

دوست خوبم در مورد این موضوع والله خودمم نمیدونم چرا دوتا تایپیک شد فکر کنم دوبار کلیک کردم اساتید هم لطف کردن یکیشو پاک کردن ومنظور شمارو از........!! نمیفهمم

در مورد جمله دومتون هم هیچ نظری ندارم
در مورد قسمت سوم سوالتون هم باید با احترام بعرض برسونم که این قسمت با اجازه دوستان و بزرگتر مخصوصا دوست گرامی و استاد بزرگ دانیال ایجاد شده http://forum.persiantools.com/t64339.html یه سر به اینجا بزنید البته همه صبر و تحصیلات شما رو ندارن بعضی ها هم مثل من بیسوادن البته دوست گلم اگه این کاررو یه بی ادبی از طرف یه تازه کار میبینید امر بفرمایید عذر خواهی کنم
با تشکر سید علی​

سلام دوست من،
عرض کنم که اینجا دیگه سواد به اون شکل مطرح نیست،مهم نیست که من چه کاری می کنم یا چه تحصیلاتی دارم،وقتی به این فروم آمدم باید یه نگاهی به قوانین بیندازم،حداقل چند وقتی ببینم که رفتار و فرهنگ حاکم بر اون فروم یا سایت چی هست،منظور من از ... همون اسپمینگ بود،البته گاه گداری به خاطر مشکلات اینترنت از این موضوعات پیش میاد،مطمئن باشید که من نیازی به عذر خواهی شما ندارم،چون این فروم سایت شخصی من نیست،مطمئن باشید از روز اول هم در این سایت به دنبال دوستان خوب و آشنایی با دوستان جدید بودم،امیدوارم موفق باشید و چند لحظه ای هم به متن حرفهای من دقت کنید و بدانید مشکل ما اینه که همه چیز رو سریع به خودمون می گیریم،
ضمنا" باید بگم که من هم دارم از قوانین سرپیچی می کنم که بحثهای خصوصی رو اینجا مطرح می کنم،بنابراین اگر مورد دیگری حل نشده وجود داشت با کمال میل از طریق پیغام حصوصی در خدمتتون هستم،از بقیه دوستان هم به خاطر اینکه بحث به اینجا کشید و صحبت از مسائل نا مربوطی شد،عذر خواهی می کنم،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
متنفرم که نقش قاضی یا معلم اخلاق رو بازی کنم ، ولی باید به هر دو دوستم مجتبی و امیر تبریک بگم که میانه بحث ادب را عنان کلام کردید. ممنون از شما

اما یک انتقاد بزرگ هم دارم : پست ها رو نگاه کنید ، شما رو یاد کدوم ها ترد می اندازه ؟ سئوال و جواب و کامپلیت .
من هیچ مخالفتی با تاسیس این ترد ندارم ، اما فکر کردم که بهتره که دوستانی که واقعا تازه کار هستن اینجا سئوال مطرح کنن. یک جور مک کارتیسم رو می خواستم راه بندازیم ، یعنی کسی که مثلا از level1 امده به 2 ، دست کسی که وارد 1 شده رو بگیره . منظورم اینه که مثلا نحوه آپگرید رام که من در یک پست مفصل در ترد کامپلیت توضیح دادم ، ایرادی نداره اگر در این ترد کسی دوباره سئوال کنه ، ولی به نظرم بهتره که یک لینک بهش داده بشه که یاد بگیره سرچ کنه.یا مستقیم بهش جستجو را یاد بدیم. به نظرم این طوری بهتر خواهد بود ، اما باز خود دانید. خوشحال خواهم شد برای عید چند تا کاربر فعال معرفی کنم.

بعد این
مرامنامه رو هم خوب اومدید ها ، شدید مثل ادارات دولتی ایران ، که هر قانونی رو دوباره بخش نامه می کنن؟:happy:
من فکر می کنم که قوانین که شما طرح کردید عینا در مرامنامه آمده ، بهتر بود به مرامنامه لینک می دادید ، و می نوشتید که باید اینها رو رعایت کنید ( و صد البته قوانین حکومت نظامی که بنده اعلام کردم رو هم ضمیمه می کردید:cool: )

امیدوارم که موفق باشید
من ترد اضافی رو پاک می کنم

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
;)
متنفرم که نقش قاضی یا معلم اخلاق رو بازی کنم ، ولی باید به هر دو دوستم مجتبی و امیر تبریک بگم که میانه بحث ادب را عنان کلام کردید. ممنون از شما

اما یک انتقاد بزرگ هم دارم : پست ها رو نگاه کنید ، شما رو یاد کدوم ها ترد می اندازه ؟ سئوال و جواب و کامپلیت .
من هیچ مخالفتی با تاسیس این ترد ندارم ، اما فکر کردم که بهتره که دوستانی که واقعا تازه کار هستن اینجا سئوال مطرح کنن. یک جور مک کارتیسم رو می خواستم راه بندازیم ، یعنی کسی که مثلا از level1 امده به 2 ، دست کسی که وارد 1 شده رو بگیره . منظورم اینه که مثلا نحوه آپگرید رام که من در یک پست مفصل در ترد کامپلیت توضیح دادم ، ایرادی نداره اگر در این ترد کسی دوباره سئوال کنه ، ولی به نظرم بهتره که یک لینک بهش داده بشه که یاد بگیره سرچ کنه.یا مستقیم بهش جستجو را یاد بدیم. به نظرم این طوری بهتر خواهد بود ، اما باز خود دانید. خوشحال خواهم شد برای عید چند تا کاربر فعال معرفی کنم.

بعد این
مرامنامه رو هم خوب اومدید ها ، شدید مثل ادارات دولتی ایران ، که هر قانونی رو دوباره بخش نامه می کنن؟:happy:
من فکر می کنم که قوانین که شما طرح کردید عینا در مرامنامه آمده ، بهتر بود به مرامنامه لینک می دادید ، و می نوشتید که باید اینها رو رعایت کنید ( و صد البته قوانین حکومت نظامی که بنده اعلام کردم رو هم ضمیمه می کردید:cool: )

امیدوارم که موفق باشید
من ترد اضافی رو پاک می کنم
آقا مخلصیم یه پیغام خصوصی برا داش مجتبی ilove you
دکتر جون هر وقت میایی اینجا قلبم ریتمش صاف تر میشه ما شاگردیم داریم درس پس میدیم ضمنا من اسمم علی هست نه امیر :blush: :blush: :blush:
دکتر جون شما و دوستان دیگه صاحب اختیارید هر جور امر کنید ما عمل میکنیم دیگه شاه سایه ... روی زمینه دیگه;)

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا یه سوال تازه کارونه :
یه سری نرم افزار هست که وقتی دانلود میکنی تو xp نمیشناسه و اصلا نام هم نداره مثل عکس پایین و وقتی تو گوشی میریزم فایلو نمیشناسه باید چه کنم​
7052untitled.jpg

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال 2
بعضی از نرم افزار هارو که نصب میکنی حتی اگر ریمو کنی باز کار میکنند مثل یه نرم افزار بود که دعا و.. بود چون مال اهل سنت بود بدرد من نخورد وقتی پاکش کردم تا وقتی h r نکردم بو نرم افزار فتو کنتاکت هم همینطور بود

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه سری نرم افزار هست که وقتی دانلود میکنی تو xp نمیشناسه و اصلا نام هم نداره مثل عکس پایین و وقتی تو گوشی میریزم فایلو نمیشناسه باید چه کنم​
7052untitled.jpg
این نرم افزار که می گید برای پی پی سی هست دیگه؟اگر اینطوره اسم این برنامه چی هست؟البته تو تصویر من که چیزی برام مشخص نشد،حدس می زدم که ممکنه فایلهاتون rar شده باشن و یا بوسیله برنامه ای کامپرس شده باشن،در مورد سوال دومتون هم باید فولدر برنامه رو در مسیری که برنامه رو نصب کردید پاک کنید(بعد از ریموو کردن)و البته بعضی از این مشکلات به خاطر برخی از فایلهایی است که تو فولدر ویندوز پی پی سی کپی می شه،من تا حالا این مشکل رو نداشتم،
موفق باشد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
7052untitled.jpg

شما فایل های cab رو اکسترکت (آنزیپ) می کنین؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سوال 2
بعضی از نرم افزار هارو که نصب میکنی حتی اگر ریمو کنی باز کار میکنند مثل یه نرم افزار بود که دعا و.. بود چون مال اهل سنت بود بدرد من نخورد وقتی پاکش کردم تا وقتی h r نکردم بو نرم افزار فتو کنتاکت هم همینطور بود

این نرم افزار که می گید برای پی پی سی هست دیگه؟اگر اینطوره اسم این برنامه چی هست؟البته تو تصویر من که چیزی برام مشخص نشد،حدس می زدم که ممکنه فایلهاتون rar شده باشن و یا بوسیله برنامه ای کامپرس شده باشن،در مورد سوال دومتون هم باید فولدر برنامه رو در مسیری که برنامه رو نصب کردید پاک کنید(بعد از ریموو کردن)و البته بعضی از این مشکلات به خاطر برخی از فایلهایی است که تو فولدر ویندوز پی پی سی کپی می شه،من تا حالا این مشکل رو نداشتم،
موفق باشد.

در تکمیل حرف آقا مجتبی، اگه می بینید که پاک نمی شن بعضی از برنامه ها، باید برنامه ی Memmaid رو بریزید، اول توی قسمت task های فعالش ببینید اگه اون برنامه فعاله ببندینش ( kill کنیدش) ، بعد دوباره remove کنید ، اگه باز هم برنامه پاک نشد باید خودتون remove کنید فولدر اون برنامه هارو (از طریق file explorer یا resco explorer باید برید توی شاخه ی program files ازونجا) ، در مورد اون برنامه ی دعا و غیره هم، بعضی موقع ها پیش می یاد یه برنامه می ریزید و پاکش می کنید ولی هر 2 ساعت یک بار یا مثلاً هر وقت ویندوز می یاد بالا یه پیغامی مربوط به اون برنامه هه می ده، در اینصورت راهنمای برنامه ی Memmaid رو توی ترد Complete idiot's guide to PDA بخونید تا راه حل دستتون بیاد... این تاپیک رو سعی کنید حتماً بخونید... به نظر من بهتره این تاپیک رو بخونید و هر قسمتیش رو که متوجه نشدید quote کنید اینجا تا بچه ها توضیح بیشتر بدن... اراتمند:)

بالا