• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تازه کارها

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ا سوال داشتم از دوستان:
من برنامه arabaizer رو رو گوشیم( jasjar) نصب کردم اما وقتی 1 فایل word رو که تو pc نوشته ام رو میخوام باز کنم، متن رو نمایش نمیده اما تیتر متن رو نشون میده: مثلا تیتر متن اینه:" قانون مجازات ..." اینو نشون میده اما وقتی رو فایل کلیک میکنم خود متن فایل رو قر و قاطی و به صورت فارسی نشده نشون میده!!
خواهشا راهنمایی کنید که چی کار کنم چون من لازمه اصلی کارم همین قوانین هستند و اگه نتونم رو ppc بازشون کنم که.....:wacko: :eek: ؟؟
اگه فایل word که رو pc هست رو به pdf تبدیل کنم ppc میتونه بخونش یا نه؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در تکمیل حرف آقا مجتبی، اگه می بینید که پاک نمی شن بعضی از برنامه ها، باید برنامه ی Memmaid رو بریزید، اول توی قسمت task های فعالش ببینید اگه اون برنامه فعاله ببندینش ( kill کنیدش) ، بعد دوباره remove کنید ، اگه باز هم برنامه پاک نشد باید خودتون remove کنید فولدر اون برنامه هارو (از طریق file explorer یا resco explorer باید برید توی شاخه ی program files ازونجا) ، در مورد اون برنامه ی دعا و غیره هم، بعضی موقع ها پیش می یاد یه برنامه می ریزید و پاکش می کنید ولی هر 2 ساعت یک بار یا مثلاً هر وقت ویندوز می یاد بالا یه پیغامی مربوط به اون برنامه هه می ده، در اینصورت راهنمای برنامه ی Memmaid رو توی ترد Complete idiot's guide to PDA بخونید تا راه حل دستتون بیاد... این تاپیک رو سعی کنید حتماً بخونید... به نظر من بهتره این تاپیک رو بخونید و هر قسمتیش رو که متوجه نشدید quote کنید اینجا تا بچه ها توضیح بیشتر بدن... اراتمند:)

قربان صد در صد تایید می شه ،
من هم فکر می کنم بهتره که با تجربه ترها که می بینن، با لینک راهنمایی کنن که مثلا فلان ترد رو بخون

در مورد پاک نشدن برنامه ها ، برنامه های واقعا انگشت شما ری هست که اصلا پاک بشو نیست!مابقی رو به اندازه کافی سماجت داشته باشید پاک می شن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
;)
آقا مخلصیم یه پیغام خصوصی برا داش مجتبی ilove you
دکتر جون هر وقت میایی اینجا قلبم ریتمش صاف تر میشه ما شاگردیم داریم درس پس میدیم ضمنا من اسمم علی هست نه امیر :blush: :blush: :blush:
دکتر جون شما و دوستان دیگه صاحب اختیارید هر جور امر کنید ما عمل میکنیم دیگه شاه سایه ... روی زمینه دیگه;)

قربان شما لطف دارید
پوزش می خواهم که نام شما را اشتباه کردم

شما هرطور که خواستید ترد را پیش ببرید ، تا زمانی که قوانین فروم را رعایت کنید ، کاملا آزادید ، حرف های بنده فقط اظهار نظر یک عضو بود. اگر کاری هم از دست بنده بر بیاید خوشحال می شوم.

موفق باشید

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان شما لطف دارید
پوزش می خواهم که نام شما را اشتباه کردم

شما هرطور که خواستید ترد را پیش ببرید ، تا زمانی که قوانین فروم را رعایت کنید ، کاملا آزادید ، حرف های بنده فقط اظهار نظر یک عضو بود. اگر کاری هم از دست بنده بر بیاید خوشحال می شوم.

موفق باشید
شاهنشاه به سلامت باد الهی حیف نان بمیرد شما عضو نیستید نفسید ( پاچه خواری)

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
سوال 2
بعضی از نرم افزار هارو که نصب میکنی حتی اگر ریمو کنی باز کار میکنند مثل یه نرم افزار بود که دعا و.. بود چون مال اهل سنت بود بدرد من نخورد وقتی پاکش کردم تا وقتی h r نکردم بو نرم افزار فتو کنتاکت هم همینطور بود
در اینجور مواقع برنامه را دوباره نصب کن(بهتر است برنامه کرک شود یا سریال رجیستر را وارد کنی تا رجیستر شود و محدودیت زمانی نداشته باشد).سپس دوباره برنامه را remove;)
از روی تجربیاتم بود

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
هفته پیش یه اتفاق عجیب واسه مموری کارتم افتاد
وقتی داشتم عکسامو ( که تو مموری بود) با نرم افزار photo album نگا می کردم یهو گوشی هنگ کرد منم هر کاری کردم نتونستم از نرم افزار خارج بشم مجبور شدم سافت ریست کنم
بعد از سافت ریست مموریو دیگه نشناخت با یه بار در آوردن و انداختن درست شد ولی بعد از هر بار سافت ریست این مشکل پیش میومد تا دیروز که به کل مموری از رده خارج شد حتی رم ریدرم نمی تونه بازش کنه حالا دوستان روشی واسه رست کردن مموری بلدن منو راهنمایی کنن
متشکرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام خدمت دوستان
هفته پیش یه اتفاق عجیب واسه مموری کارتم افتاد
وقتی داشتم عکسامو ( که تو مموری بود) با نرم افزار photo album نگا می کردم یهو گوشی هنگ کرد منم هر کاری کردم نتونستم از نرم افزار خارج بشم مجبور شدم سافت ریست کنم
بعد از سافت ریست مموریو دیگه نشناخت با یه بار در آوردن و انداختن درست شد ولی بعد از هر بار سافت ریست این مشکل پیش میومد تا دیروز که به کل مموری از رده خارج شد حتی رم ریدرم نمی تونه بازش کنه حالا دوستان روشی واسه رست کردن مموری بلدن منو راهنمایی کنن
متشکرم

سوخت عزبز دل برادر ببر گارانتی اتفاقی که برا یکی از دوستان پیش آمد و گوشی اصلا نمیتونست مموری رو شناسایی کنه برد گارانتی معلوم شد که سوخته :(

مارک مموریت چیه و از کجا خریدی؟؟؟

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوخت عزبز دل برادر ببر گارانتی اتفاقی که برا یکی از دوستان پیش آمد و گوشی اصلا نمیتونست مموری رو شناسایی کنه برد گارانتی معلوم شد که سوخته :(

مارک مموریت چیه و از کجا خریدی؟؟؟

مموریم میکروسیمه و از رمضانی خریدم اگه شما جای بهتریو سراغ دارین مارو در جریان بگذارین
یکی از بچه ها می گفت سن دیسک بهتره راستی قسمت رویی مموری کنده شده و ترانزیستورشم دیده میشه با این وضعیت رمضانی مموری تحویل میگیره
چاکرتیم حسین آقا

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مموریم میکروسیمه و از رمضانی خریدم اگه شما جای بهتریو سراغ دارین مارو در جریان بگذارین
یکی از بچه ها می گفت سن دیسک بهتره راستی قسمت رویی مموری کنده شده و ترانزیستورشم دیده میشه با این وضعیت رمضانی مموری تحویل میگیره
چاکرتیم حسین آقا

یکی از بچه ها راست میگفت سن دیسک بهترین مارک اگرم خواستی بخری با یوزر rax حتما یه مشورت کن چون یادم وحید تو این خط بود

ولی اگر شما جای رمضانی باشی قبول میگنی؟؟؟؟؟:blush:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بچه ها راست میگفت سن دیسک بهترین مارک اگرم خواستی بخری با یوزر rax حتما یه مشورت کن چون یادم وحید تو این خط بود

ولی اگر شما جای رمضانی باشی قبول میگنی؟؟؟؟؟:blush:

راستش این رمضانی جون روی مموری یه چسبه ضخیم زده بود وقتی که اون مشکل پیش اومد من خواستم مموری در بیارم ولی دیدم گیر کرده :( با هزار بدبختی بود درش آوردم وقتی خواستم چسبو بکنم مموری دو قسمت شد :wacko: ولی با این وضعیت یه هفته جواب داد
حالا که این جوری شد چسب تو مموری می ریزم تا کیپ شه و رمضانی از این وضعیت بویی نبره:p
راستی مموری سن دیسک ساخت کجا بگیرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستش این رمضانی جون روی مموری یه چسبه ضخیم زده بود وقتی که اون مشکل پیش اومد من خواستم مموری در بیارم ولی دیدم گیر کرده :( با هزار بدبختی بود درش آوردم وقتی خواستم چسبو بکنم مموری دو قسمت شد :wacko: ولی با این وضعیت یه هفته جواب داد
حالا که این جوری شد چسب تو مموری می ریزم تا کیپ شه و رمضانی از این وضعیت بویی نبره:p
راستی مموری سن دیسک ساخت کجا بگیرم

با rax مشورت کن اون از همه بهتر میدونه یه جا هم قیمت داشت که زیر قیمت همه جا بود:blush:

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یکی جواب منو بده تو رو خدا!:wacko: :(

""""سلام
ا سوال داشتم از دوستان:
من برنامه arabaizer رو رو گوشیم( jasjar) نصب کردم اما وقتی 1 فایل word رو که تو pc نوشته ام رو میخوام باز کنم، متن رو نمایش نمیده اما تیتر متن رو نشون میده: مثلا تیتر متن اینه:" قانون مجازات ..." اینو نشون میده اما وقتی رو فایل کلیک میکنم خود متن فایل رو قر و قاطی و به صورت فارسی نشده نشون میده!!
خواهشا راهنمایی کنید که چی کار کنم چون من لازمه اصلی کارم همین قوانین هستند و اگه نتونم رو ppc بازشون کنم که..... ؟؟
اگه فایل word که رو pc هست رو به pdf تبدیل کنم ppc میتونه بخونش یا نه؟؟""""""

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا همین طوره:)
1-دوستان من نرم افزار ها رو با winrar اون زیپ کردم بعد از اون زیپ به این این شکل در اومد تمام نرم افزار ها رو از بخش نرم افزار ها گرفتم بطور مثال
Vito[1].Quick.Contact.v2.0.WM5
Snow_Fix_ampda
flash plaer
,...
و بعد دانلود و اون زیپ به اون شکل در اومد
2-یه برنامه توپ و مطمئن که طرز کارش هم اومده باشه برای بک اپ گرفتن از اس ام اس رو پی سی یا استروچ کارت هست؟؟؟
3-گوشی های اورکس یه کیبورد دارن که با اون میشه مثل پی سی تایپ کرد ولی طبق ادعای فروشنده imate رو میشه با استفاده از پی سی این کارو کرد ایا همچین امکانی وجود داره که بشه توی پی سی اس ام اس یا متن مستقیم ppc تایپ کرد اگه هست چطوری
4-تویی یه ترد خوندم اگه تنضیمات رو انجام بدیم وقتی ppc رو با اکتیو سینک وصل کنیم به pcو از پی سی به اینتر نت وصل باشیم میشه تمام کارایی که که تو اینتر نت انجام میدیم میتونیم توی pc ببینیم ولی اون کا رو کردم طبق گفته های دوستمون ولی نشد میشه یکم ریز تر تو این زمینه توضیح بدید.
5-
اکتیو سینک تو آپشن یه گزینه هایی داره که در حالت عادی غیر قابل دسترسی است چکار کنم( عکس)
اگه زحمتی نیست یه اطلاعات کلی از عمل کرد اکتیو... و کاربرد هر گزینه بدید.:blush: :blush: :blush:​
606911111.jpg

6341222222.jpg
با تشکر از اساتید

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

""""سلام
ا سوال داشتم از دوستان:
خواهشا راهنمایی کنید که چی کار کنم چون من لازمه اصلی کارم همین قوانین هستند و اگه نتونم رو ppc بازشون کنم که..... ؟؟

من تو جم این مشکل رو داشتم ولی تو این جمین ندارم یکی میگفت به خاطر نرم افزاره عوضش کن بچه ها تو بخش نرم افزار گذاشتن ولی پیشنهاد میکنم با طناب من تو چاه نرو ببین بچه های اوسا تر چی میگن :blush: :blush: :blush:
ولی بالاخره جست جار کمه اگه هم میبینی جواب کم هست برای شما به همین دلیله یه جست جار برای فرانکشتین بخر 24 ساعت بعد دفترچه عملکردشو بهت میده با 200000تا نرم افزار:D :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من تو جم این مشکل رو داشتم ولی تو این جمین ندارم یکی میگفت به خاطر نرم افزاره عوضش کن بچه ها تو بخش نرم افزار گذاشتن ولی پیشنهاد میکنم با طناب من تو چاه نرو ببین بچه های اوسا تر چی میگن :blush: :blush: :blush:
ولی بالاخره جست جار کمه اگه هم میبینی جواب کم هست برای شما به همین دلیله یه جست جار برای فرانکشتین بخر 24 ساعت بعد دفترچه عملکردشو بهت میده با 200000تا نرم افزار:D :D

دوست عزیز شما نسبت به من لطف دارید ولی این دوستمون که جاسجر خرید با پیشنهاد من بوده خلاصه ما با این آقای وگیل کلی رفاقت داریم:happy:

ولی مشگلشو با من در میون گذاشت من نتونستم براش کاری بکنم متاسفانه :(

تو اینجا هم از من اینکار تر به تعداد n وجود داره جدا من از همه بچه ها اینجا چیز یاد میگیرم و گلی به همه مدیونم از دکتر بگیر تا به همین دوستمون برس:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

1-دوستان من نرم افزار ها رو با winrar اون زیپ کردم بعد از اون زیپ به این این شکل در اومد تمام نرم افزار ها رو از بخش نرم افزار ها گرفتم بطور مثال
Vito[1].Quick.Contact.v2.0.WM5
Snow_Fix_ampda
flash plaer
,...
و بعد دانلود و اون زیپ به اون شکل در اومد
2-یه برنامه توپ و مطمئن که طرز کارش هم اومده باشه برای بک اپ گرفتن از اس ام اس رو پی سی یا استروچ کارت هست؟؟؟
3-گوشی های اورکس یه کیبورد دارن که با اون میشه مثل پی سی تایپ کرد ولی طبق ادعای فروشنده imate رو میشه با استفاده از پی سی این کارو کرد ایا همچین امکانی وجود داره که بشه توی پی سی اس ام اس یا متن مستقیم ppc تایپ کرد اگه هست چطوری
4-تویی یه ترد خوندم اگه تنضیمات رو انجام بدیم وقتی ppc رو با اکتیو سینک وصل کنیم به pcو از پی سی به اینتر نت وصل باشیم میشه تمام کارایی که که تو اینتر نت انجام میدیم میتونیم توی pc ببینیم ولی اون کا رو کردم طبق گفته های دوستمون ولی نشد میشه یکم ریز تر تو این زمینه توضیح بدید.
5-
اکتیو سینک تو آپشن یه گزینه هایی داره که در حالت عادی غیر قابل دسترسی است چکار کنم( عکس)
اگه زحمتی نیست یه اطلاعات کلی از عمل کرد اکتیو... و کاربرد هر گزینه بدید.:blush: :blush: :blush:​
606911111.jpg

6341222222.jpg
با تشکر از اساتید

1-رو نفهمیدم اصلا سوال داشتید یا نه؟؟؟:blush:
2-تو همون قسمت نرم افزار بچه ها 4-3 مدلشو معرفی کردن
3-اینکار رو میتونید با یه برنامه که بازم بچه ها معرفی کردن انجام بدید بعدشم گیبورد بلوتوسی برا همه پاکت پسی ها هست
4- برنامه میخواد میشه دید
5-اونها رو ازتون اولش میپرسه که میخواین آپدیت بشه یا نه اگر فعالش کنید میتونید دست رسی داشته باشید اگر هم نزنید خوب نمیتونید:blush:

موفق باشید

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

""""سلام
ا سوال داشتم از دوستان:

دوست عزیز از نرم افزاره informobility استفاده کنین شاید مشکلتان حل شود:blush:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسین آقا راستی من با اکتیو سینک مشکل دارم وقتی گوشی رو وصل می کنم گوشی ارور میده تو پی سی ام اون پایین اکتیوسینک ایکونش شروع به چرخش میکنه ولی وصل نمی شه:(
چیکار کنم:wacko:

بالا