• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمت گرم!!

فقط یه چیزی من می خوام یه بار بخرم اصلان حال ندارم بخرم باز عوض کنم!! حاظرم 5 ماهم بمونم که یه کمم ارزون بشه

اما عوض کردن نه!!!

الان کدوم کارت گرافیکی ها دایرکت 10 رو پشتیبانی می کنند!! ؟

الان مشکلم کارت گرافیکی هست فقط!!!

سی پییو 6400
رم که اونی که شما گفتی!!
مادربرد هم که از بین اونا یکیش

فقط در مورد کارت گرافیکی بیشتر توضیح بدین!!

در مورد دایرکت 10

در مورد ارزون شدنش!!

چون بد جوری افت قیمت می کنه کارت گرافیکی!!

راستی قیمت هم بگو ببینم چند در میاد!!!
ببخشيد که چند روز نتونستم جوابت رو بدم آخه پاورم سوخت (کسي نيست بگه به يه پاور 300 وات دوتا هارد و يه رايتر و يه سي دي رام و يه all in wonder و .. ميزني معلومه که ميسوزه)
الان فقط 8800 داريرکت ايکس 10 رو ساپورت ميکنه قيمتاش هم خيلي گرونه و به سرعت در حال افت
ASUS - EN8800GTX
770.000 Toman
ASUS - EN8800GTS
685.000 Toman

پس عقل سليم ميگه که فعلا سراغ اينا نبايد رفت(البته اين بحث در مورد قشر مرفه بي درد مستثناست) بهترين گزينه براي شما همون asrock 945g هست يکسال باهاش سرکن گرافيکش هم خوبه و اگر گيمر حرفه اي نباشي تا يکسال کارت رو راه ميندازه بعد از يکسال لازم نيست چيزي رو عوض کني يه 8800 ميخري ميزني روي اسلات pci express مادربردت

توي اين سايت ميتوني قيمتهاي روز رو ببيني البته حدود 10 درصد گرونتر از قيمت بازار.

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو آسمونا دنبال اين مادربرد ميگشتم رو زمين پيدا کردم هم AGP ميخوره هم PCI EXpress تازه 4 تا هم PCI داره هم رم DDRI ميخوره هم DDRII قيمتش هم که مفته
Rax جان پرفورمنس اين مادربرد نسبت به چيپستهاي Intel چجوريه مثلا توي Application چقدر اختلاف داره و قابليت اورکلاکش چقدره؟؟؟
راستي نميدوني اين يکي تو ايران اومده و اگه امده قيمتش چنده
4CoreDual-VSTA is a newer version of this board is released and it supports Quad Core QX6700.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من تو آسمونا دنبال اين مادربرد ميگشتم رو زمين پيدا کردم هم AGP ميخوره هم PCI EXpress تازه 4 تا هم PCI داره هم رم DDRI ميخوره هم DDRII قيمتش هم که مفته
Rax جان پرفورمنس اين مادربرد نسبت به چيپستهاي Intel چجوريه مثلا توي Application چقدر اختلاف داره و قابليت اورکلاکش چقدره؟؟؟
راستي نميدوني اين يکي تو ايران اومده و اگه امده قيمتش چنده
4CoreDual-VSTA is a newer version of this board is released and it supports Quad Core QX6700.

تو اپلیکیشن هیچی تقریبا..یه ریویوی 3 قسمتی اناند تک ازش داره..اور با کور2 زیاد خوب نیست در حد 300-333 مگاهرتز..تنظیم ولتاژ CPU نداره...

اون دومی هم امده و هنوز توزیع نکردن..فرق چندانی با این اولی نداره..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ولي در كل چيپهاي VIA بي دردسر و ارزان هستند . من البته چيپهاي ULI رو هم دوست دارم امكاناتي خوبي دارند و ارزون هستند.

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي در كل چيپهاي VIA بي دردسر و ارزان هستند . من البته چيپهاي ULI رو هم دوست دارم امكاناتي خوبي دارند و ارزون هستند.
منم يه چيپ ALI يا همون ULI داشتم واقعا عالي بود سرعت رم خونيش حرف نداشت ولي ظاهرا فقط براي AMD چيپ ميزنه.

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اپلیکیشن هیچی تقریبا..یه ریویوی 3 قسمتی اناند تک ازش داره..اور با کور2 زیاد خوب نیست در حد 300-333 مگاهرتز..تنظیم ولتاژ CPU نداره...

اون دومی هم امده و هنوز توزیع نکردن..فرق چندانی با این اولی نداره..
آقا دستت درد نکنه
مادربرد مشابه که هم AGP داشته باشه هم Express ولي خوب اور بشه سراغ نداري؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ببين بردي كه هر دو اسلات رو داشته باشه ميشه برد value . براي نتايج بهتر در اوركلاك بايد بري سراغ بردي كه طراحي شده براي اوركلاك . من خودم asrock 775twins دارم. هم خوب اور ميشه و هم ارزون هست ولي داراي vga onbaord و pciex هست.

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا باید یه همچین بردی تولید بشه؟؟
خيلي سادست. من نميخوام گرافيکم رو عوض کنم چون هم اگه عوض کنم به پروژم نمي رسم و همش بازي ميکنم هم TV رو از دست ميدم. حالا اگر فقط AGP هم داشته باشه مشکلي نداره.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خيلي سادست. من نميخوام گرافيکم رو عوض کنم چون هم اگه عوض کنم به پروژم نمي رسم و همش بازي ميکنم هم TV رو از دست ميدم. حالا اگر فقط AGP هم داشته باشه مشکلي نداره.

منظورم داشتن AGP نبود...منظورم اینکه بردی که در حد این باشه که از AGP استفاده کنه چه لزومی داره اور هم خوب بشه؟؟ کدوم سازنده همچین کاری میکنه؟؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه چيپ uli 1573 بصورت سات برييج تو مادربرد asrock 775twins كار گذاشته شده

Behzaf

Registered User
لایک‌ها
0
اساتيد عزيز من ميخوام واسه يکی از دوستان يه case ببندم حدود 500 تومان، چون قيمت های بازار ايران دستم نيست گفتم از شما کمک بگيرم. يسری از قطعات که خودم در نظر گرفتم رو مينويسم شما هم لطف کنيد اگه پيشنهاد بهتری داريد بگيد، ممنون ميشم.
توضيح هم اينکه اين رفيق ما اصلاً نميدونه overclock چی هست! در نتيجه واسه من کيفيت mainboard يکم مهمتره تا قابليت overclock شدن.
cpu : pentium d 805 2.6 FSB 533
mainborad : chipset 945 ,80-90 Toman
vga: 7300 gt,x1600 pro,6600 gt
حدود قيمت 100 ميخوام ولی بيشتر نشه خودم 7600 GS رو مد نظر داشتم زير 100 دلار هست ولی فکر نکنم اينجا اين قيمت گير بياد.
hdd حدود 60-70
ram 2*512 با timing حد اکثر 4-4-4 واسه FSB 667 ترجيحاً ocz ،در ضمن چون ميخوام قيمتش زياد نشه ddr2 800 نباشه بهتره.
بازم تاکيد ميکنم اگه پيشنهاد ديگه اي داريد ممنون ميشم بگيد ولی بيشتر به بالا شبيه باشه بهتره !!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
براي يك سيستم مطمئن كه كمتر اذيت كنه اين بهتره

cpu ayhlon 64 3500
main msi k9n ultra 90t
vga:7600gs msi 118t
ram:2*512 team

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
براي يك سيستم مطمئن كه كمتر اذيت كنه اين بهتره

cpu ayhlon 64 3500
main msi k9n ultra 90t
vga:7600gs msi 118t
ram:2*512 team

ببخشيد فضوليه. پيشنهاد ميدم main رو epox mf4 ultra بگيره. چون همه چي رو پشتيباني ميكنه. مثلا ساتا 2 كه خيلي مهمه و spdif و پورت سريال هم پشتش داره.( خيلي ها ندارن.) + صداي 8 كاناله

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قيمتش 20 تومن گرونتره. اين چيپش nforce 570 هست اون nforce 4 ultra يعني اين چيپ جديدتره و اين مادربرد داراي HD AUDIO هست بر خلاف اون EPOX و ساتا2 رو هم به بهترين شكل ممكن ساپورت ميكنه.

Behzaf

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماييت، معلومه که کاملاً از روی تجربست :happy: من وقتی پيشنهاد شما رو ديدم تحقيق بيشتری کردم ديدم که با وجود اينکه 805 از لحاظ کارايی بهتر از 3500 عمل ميکنه و بيشتر کسايی که گرفتنش از قدرتش با توجه به قيمت کمش خيلی رازی بودند ولی اکثرا هم واسش يه سيستم cooling مجزا گرفتن و گفته شده که در cpu usage بالا دماش بالای 70 درجه ميرسه به همين دليل و با توجه به کيفيت پايين case و power تو بازار اينجا ،منم فکر ميکنم athlon 3500 دردسرش کمتر باشه لااقل برای کسايی که دنبال دردسر نيستند و ميخوان از فن توی box استفاده کنند
اينارو گفتم واسه دوستان ديگه اي که ممکنه براشون اين سؤال مطرح شه که چرا!!!
البته يه مشکل هم هست که تو بازار شيراز amd کم پيدا ميشه بايد برم ببينم گير مياد يا نه در ضمن اگه ممکنه قيمت athlon 3500 رو بگيد چک کنم اينجا زياد گرون نباشه

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماييت، معلومه که کاملاً از روی تجربست :happy: من وقتی پيشنهاد شما رو ديدم تحقيق بيشتری کردم ديدم که با وجود اينکه 805 از لحاظ کارايی بهتر از 3500 عمل ميکنه و بيشتر کسايی که گرفتنش از قدرتش با توجه به قيمت کمش خيلی رازی بودند ولی اکثرا هم واسش يه سيستم cooling مجزا گرفتن و گفته شده که در cpu usage بالا دماش بالای 70 درجه ميرسه به همين دليل و با توجه به کيفيت پايين case و power تو بازار اينجا ،منم فکر ميکنم athlon 3500 دردسرش کمتر باشه لااقل برای کسايی که دنبال دردسر نيستند و ميخوان از فن توی box استفاده کنند
اينارو گفتم واسه دوستان ديگه اي که ممکنه براشون اين سؤال مطرح شه که چرا!!!
البته يه مشکل هم هست که تو بازار شيراز amd کم پيدا ميشه بايد برم ببينم گير مياد يا نه در ضمن اگه ممکنه قيمت athlon 3500 رو بگيد چک کنم اينجا زياد گرون نباشه
اگر سيستم خنک کاري داخل کيس مناسب باشه و يا پردازنده هوا رو از بيرون کيس بکشه مشکلي براي 805 پيش نميياد.

اما 3500 نسبت به 805 توي کاربردهاي تک هسته اي قويتره حدودا به نسبت 3500 به 2600 ولي توي کاربردهاي دو هسته اي 805 حدودا" به نسبت 5200 به 3500 قويتره.

اما چرا 3500؟ 3800 فقط 10 تومن گرونتره و توي بازار تهران حدود 110 تومنه.

اما را سومي براي شما هم هست بجاي اينکه 200 تومن پاي 3800 و مادربردش بدي 240 تومن خرج کن کور تو ديو 6300 بگير که با هيچ پردازنده پنتيوم يا AMD قابل ملاحظه نيست.

Intel Core 2 Duo E6300 ------------------------------------- 185 T
Motherboard:ASRock - 775Dual-VSTA----------------------- 55 T

Behzaf

Registered User
لایک‌ها
0
حرف شما منطقی به نظر مياد ولی يه جور ديگه هم مشه به اين موضوع نگاه کرد. هر کس هر چقدر پول بده اش ميخوره، تا همينجا هم قيمت از اونی که دوستم خواسته بيشتر ميشه خوب مسلما اون هرچقدر بيشتر پول بده ميتونه قطعات بهتری بگيره و اين راه سر دراز داره و اين 10-20 تومان های اضافه هم تمومی ندارند. اينجاست که به نظر من آدم هرچی کمتر در مورد تکنولوژی بدونه کمتر اذيت ميشه!! سخت افزار يه کشش خاصی داره که هرچی بيشتر خودتو درگير قدرت و بروز بودن بکنی بيشتر از هزينه اي که در توانت است و خريدت ناراضی ميشی واسه همين اصلا نميخام دوستم رو درگير اين چيزا بکنم، مخصوصاً که اونم اصلا نميدونه چی ميخواد فقط سعی ميکنم يچيزی بگيرم واسش که از ديد خودم خوب باشه.ببخشيد که اينارو اينجا گفتم، بايد ميگفتم!!!
ولی در کل تجربه به من نشون داده بهترين روش اينه که mainboard و ram خوب و با کيفيت خريداری بشه و cpu رو با حدقل هزينه اون چيزی که احتياج است بايد خريد. البته اگه بدونيم به چه قدرتی و برای چه مدت احتياج داريم.افت قيمت cpu واقعا زياد شده و اين باعث ميشه که هزينه ارتقا در آينده کمتر بشه تا پرداخت هزينه cpu گرونتری که الان بهش احتياج نداريم.

اگر سيستم خنک کاري داخل کيس مناسب باشه و يا پردازنده هوا رو از بيرون کيس بکشه مشکلي براي 805 پيش نميياد.

اما 3500 نسبت به 805 توي کاربردهاي تک هسته اي قويتره حدودا به نسبت 3500 به 2600 ولي توي کاربردهاي دو هسته اي 805 حدودا" به نسبت 5200 به 3500 قويتره.

اما چرا 3500؟ 3800 فقط 10 تومن گرونتره و توي بازار تهران حدود 110 تومنه.

اما را سومي براي شما هم هست بجاي اينکه 200 تومن پاي 3800 و مادربردش بدي 240 تومن خرج کن کور تو ديو 6300 بگير که با هيچ پردازنده پنتيوم يا AMD قابل ملاحظه نيست.

Intel Core 2 Duo E6300 ------------------------------------- 185 T
Motherboard:ASRock - 775Dual-VSTA----------------------- 55 T

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
3500 حدود 80 تومن هست . به نظرم براي كارهاي معمولي حتي گيم 3500 جوابگو هست. core2 و كلا پردازنده هاي مولتي كور براي كساني هست كه كارهاي سنگين مثل رندرينگ سنگين و كارهاي محاسباتي سنگين و هميشه در يك زمان با دو برنامه كار ميكنن. به نظرم 3500 بگير و خيال خودت رو راحت كن .

بالا