نخیر آقا آفساید نیست .... ( چون هیچ تاثیری در گل شدن توپ نداشتند حتی جلوی دید دروازه بان رو هم نگرفتند )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگر مثلا دقیقه 35 مسابقه داور یکباره متوجه شود که مثلا یک تیم با 12 نفر بازی می کند . تکلیف چی میشه ؟
پاسختان کاملا درست است.
پاسخ پرسشتان:
باید داور این بازی توبیخ شود، 35 دقیقه یک تیم دوازده نفره بازی کند و داور متوجه نشود؟ افتضاخ است.
ببنید من نظرم اینه که وظیفه داور پیشگیری از اینگونه حوادث است، خود من زمانی که داور هستم هر 15 دقیقه تعداد نفرات بازیکنان رو کاملا بررسی میکنم، حالا اگر ما متوجه شدیم که یک تیم داره با دوازده نفر بازی میکند بازی را با در نظر گرفتن ادونتج برای تیم مقابل متوقف کرده به بازیکن دوازدهم به خاطر نقض مقررات بازی کارت زرد میدهیم و بازی با ضربه آزاد غیر مستقیم از محل توپ بر علیه تیم خطا کار آغاز خواهد شد، اگر تیمی که با دوازده نفر بازی میکند گلی به ثمر برساند و داور قبل از شروع مجدد بازی متوج این امر شود گل مردود میشود و بازی با یک ضربه آزاد غیر مستقیم از روی خط محوطه دروازه تیمی که گل خورده است توسط تیم گل خورده مجددا آغاز میگردد. در اینجا هم به بازیکن دوازدهم باید کارت زرد نشان داده شود.
اگر تیمی که با دوازده نفر بازی کند گل بزند و داور بعد از شروع مجدد بازی متوجه این اتفاق شود گل مردود نمیشود، اما سایر تنبیهات باید اعمال شود.
در پایان مسابقه داور باید این اتفاقات را کتبا به مسولین برگزار کننده مسابقات گزارش دهد. ضمن اینکه اگر داور بخواهد بازی را ادامه بدهد ادامه بازی حالت تشریفاتی خواهد داشت در مسابقات رسمی که تعداد زیادی تماشاگر وجود دارد یا اهمیت بازی بسیار بالا است بهتر است که داور بازی را ادامه دهد اما در سایر مسابقات بازی را تعطیل کند بهتر است.
چون نتیجه بازی به سود تیم مقابل خواهد شد به احتمال 99%.