• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Question-Answer FIFA2006پرسش و پاسخ قوانین داوری فوتبال

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فکر کنم باید پشت محوطه 6 قدم ضربه آزاد ( غیر مستقیم ؟! ) بزنن ...
169.gif

یه نکته دیگه...مطابق معمول سوال ایراد داره...ارادی بودن پاس اصلا دلیل بر خطا بودنش و محصوب شدن به عنوان پاس به عقب نیست..یکی از 2 شرط پاس رو به عقبه..شرط دوم که خیلی مهم هم هست پاس ارادی هستش که با feet داده بشه..و دقیقا به کفش بازیکن برخورد کنه...باقی پاسهای ارادی پاس رو به عقب غیر مجاز نیستند طبعا..

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
مدافع تیم زرد توپ را به دروازه بان خودی پاس(کاملا ارادی) میدهد اما دروازه بان در کنترل توپ با پا ناموفق عمل میکند و توپ به سمت دروازه خالی میرود دروازه بان به سمت توپ شیرجه رفته و توپ را با دست به کرنر میفرستد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟

جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی چگونه باید باشد و از کجا؟

پاسخ:
دروازه بان اجازه ندارد توپی را که همدسته اش با پا به او پاس داده با دست بگیرد و یا به آن دست بزند، جریمه این رفتار یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محلی است که دروازه بان توپ را با دست لمس کرده است، یکی از دوستان فرموده بودند که از روی خط محوطه دروازه باید ضربه آزاد زده شود این برای زمانی است که این اتفاق در درون محوطه دروازه(5/5 متر) اتفاق بیفتد در این حالت داور توپ را به نزدیک ترین نقطه به محل وقوع خطا بر روی خط محوطه دروازه منتقل میکند و از آنجا ضربه آزاد غیر مستقیم زده خواهد شد.
ضمنا این رفتار دروازه بان جریمه شخصی ندارد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آها ، متوجه شدم .. خب پس من انقدر هم اشتباه نکردم
170.gif
، چون همینجوری تو ذهنم واسه خودم فرض کردم که دروازه بان این کار رو تو محوطه 6 قدم انجام داده
rastaman2.gif
...

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
آها ، متوجه شدم .. خب پس من انقدر هم اشتباه نکردم
170.gif
، چون همینجوری تو ذهنم واسه خودم فرض کردم که دروازه بان این کار رو تو محوطه 6 قدم انجام داده
rastaman2.gif
...

درود بر شما :)

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
Offside%20Rule%20-%20Example%20A.jpg

بازیکن قرمزی که صاحب توپ است توپ را به سمت دروازه شوت میکند و توپ مستقیما وارد دروازه میشود، این در حالی ایست که دو مهاجم قرمز که نزدیک تر از دومین مدافع آخر تیم آبی به خط دروازه هستند همین پوزیشنی را که در تصویر دارند حفظ میکنند و به سمت توپ نمی آیند، از دید شما این گل آفساید است یا نه؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نخیر آقا آفساید نیست .... ( چون هیچ تاثیری در گل شدن توپ نداشتند حتی جلوی دید دروازه بان رو هم نگرفتند )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگر مثلا دقیقه 35 مسابقه داور یکباره متوجه شود که مثلا یک تیم با 12 نفر بازی می کند . تکلیف چی میشه ؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
نخیر آقا آفساید نیست .... ( چون هیچ تاثیری در گل شدن توپ نداشتند حتی جلوی دید دروازه بان رو هم نگرفتند )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگر مثلا دقیقه 35 مسابقه داور یکباره متوجه شود که مثلا یک تیم با 12 نفر بازی می کند . تکلیف چی میشه ؟

پاسختان کاملا درست است.

پاسخ پرسشتان:
باید داور این بازی توبیخ شود، 35 دقیقه یک تیم دوازده نفره بازی کند و داور متوجه نشود؟ افتضاخ است.

ببنید من نظرم اینه که وظیفه داور پیشگیری از اینگونه حوادث است، خود من زمانی که داور هستم هر 15 دقیقه تعداد نفرات بازیکنان رو کاملا بررسی میکنم، حالا اگر ما متوجه شدیم که یک تیم داره با دوازده نفر بازی میکند بازی را با در نظر گرفتن ادونتج برای تیم مقابل متوقف کرده به بازیکن دوازدهم به خاطر نقض مقررات بازی کارت زرد میدهیم و بازی با ضربه آزاد غیر مستقیم از محل توپ بر علیه تیم خطا کار آغاز خواهد شد، اگر تیمی که با دوازده نفر بازی میکند گلی به ثمر برساند و داور قبل از شروع مجدد بازی متوج این امر شود گل مردود میشود و بازی با یک ضربه آزاد غیر مستقیم از روی خط محوطه دروازه تیمی که گل خورده است توسط تیم گل خورده مجددا آغاز میگردد. در اینجا هم به بازیکن دوازدهم باید کارت زرد نشان داده شود.

اگر تیمی که با دوازده نفر بازی کند گل بزند و داور بعد از شروع مجدد بازی متوجه این اتفاق شود گل مردود نمیشود، اما سایر تنبیهات باید اعمال شود.

در پایان مسابقه داور باید این اتفاقات را کتبا به مسولین برگزار کننده مسابقات گزارش دهد. ضمن اینکه اگر داور بخواهد بازی را ادامه بدهد ادامه بازی حالت تشریفاتی خواهد داشت در مسابقات رسمی که تعداد زیادی تماشاگر وجود دارد یا اهمیت بازی بسیار بالا است بهتر است که داور بازی را ادامه دهد اما در سایر مسابقات بازی را تعطیل کند بهتر است.
چون نتیجه بازی به سود تیم مقابل خواهد شد به احتمال 99%.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون
جالب بود .

راستی کجا می تونم آئئین نامه انضباطی فیفا رو پیدا کنم ؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:

مسابقه بین دو تیم سبز و سپید در جریان است. بازیكن تیم سپید توپ را به سمت دروازه تیم سبز شوت میكند و در حالی كه نیمی از ورزشگاه خود را برای شادی پس از گل آماده میكنند بازیكن شماره 18 تیم سبز با دست از موقعیت آشكار گلزنی حریف جلوگیری میكند.
داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان میدهد و به بازیكن خاطی كارت قرمز میدهد, در این لحظه داور چهارم به سمت كمك داور می آید و از او میخواهد كه داور را به نزدیك میز داور چهارم فرا بخواند, داور متوجه پرچم كمكش میشود و به سمت او می آید و داور چهارم به داور توضیح میدهد كه بازیكن شماره 18 تیم سبز بدون انجام تشریفات تعویض وارد زمین بازی شده است و هیچ بازیكنی هم از تیم سبز از زمین خارج نشده و تیم سبز با 12 نفر بازی میكند.تمام ورزشگاه و بازیكنان نگاهشان به داور است و میخواهند بدانند تصمیم نهایی داور چیست, تیم داوری پس از مشورتی كوتاه تصمیم قطعی را اعلام میكنند.

حال از شما میخواهیم كه بگویید تصمیم نهایی داور چیست؟"
موفق باشید.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:

مسابقه بین دو تیم سبز و سپید در جریان است. بازیكن تیم سپید توپ را به سمت دروازه تیم سبز شوت میكند و در حالی كه نیمی از ورزشگاه خود را برای شادی پس از گل آماده میكنند بازیكن شماره 18 تیم سبز با دست از موقعیت آشكار گلزنی حریف جلوگیری میكند.
داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان میدهد و به بازیكن خاطی كارت قرمز میدهد, در این لحظه داور چهارم به سمت كمك داور می آید و از او میخواهد كه داور را به نزدیك میز داور چهارم فرا بخواند, داور متوجه پرچم كمكش میشود و به سمت او می آید و داور چهارم به داور توضیح میدهد كه بازیكن شماره 18 تیم سبز بدون انجام تشریفات تعویض وارد زمین بازی شده است و هیچ بازیكنی هم از تیم سبز از زمین خارج نشده و تیم سبز با 12 نفر بازی میكند.تمام ورزشگاه و بازیكنان نگاهشان به داور است و میخواهند بدانند تصمیم نهایی داور چیست, تیم داوری پس از مشورتی كوتاه تصمیم قطعی را اعلام میكنند.

موفق باشید.

دوستان چرا ساکت هستید؟
فکر نمیکنم سوال سختی باشه، قبلا بهش پاسخ دادیم.

فقط کمی سوال پیچیده شده.

منتظرم ببینم چه کسی پا پیش میزاره...

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0

پاسخ:

بازیکن شماره 18 به علت محروم کردن حریف از رسیدن به امتیاز بوسیله دست زدن عمدی به توپ از بازی اخراج میشود .

و یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل وقوع خطا بر علیه تیم بازیکن خاطی زده خواهد شد.

اگر بازیکن شماره 18 با پا از موقعیت گلزنی حریف جاوگیری میکرد و داور متوجه این موضوع میشد که بازیکن شماره 18 نفر دوازدهم است جریمه شخصی فقط یک کارت زرد می بود.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون - آقا یک سوال

داور چهارم می تواند در بیرون رفتن توپ از زمین به داور کمک کند ؟

مثلا اگر مقابل داور چهارم توپ یک لحظه ار خط عبور کند و بازیکن دوباره برگرداند و داور نبیند ؛ آیا داور چهارم می تواند به داور بگوید که توپ رد شده ؟

و این کار را چگونه انجام می دهد .

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون - آقا یک سوال

داور چهارم می تواند در بیرون رفتن توپ از زمین به داور کمک کند ؟

مثلا اگر مقابل داور چهارم توپ یک لحظه ار خط عبور کند و بازیکن دوباره برگرداند و داور نبیند ؛ آیا داور چهارم می تواند به داور بگوید که توپ رد شده ؟

و این کار را چگونه انجام می دهد .

داور چهارم میتواند حوادث را به داور گزارش دهد به طور مثال در فینال جام جهانی همنگامی که زیدان با سر به سینه متراتزی کوبید داور چهارم بود که صحنه را به داور گزارش داد. در مورد اوت شدن کمک داور بسیار مسلط تر از داور چهارم به خط اوت است و بهتر است که این کار را انجام ندهد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا میشه یه کمی در مورد تشریفات تعویض توضیح بدین ؟
اصلا باید چه کارهایی انجام بشه و ...

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میشه یه کمی در مورد تشریفات تعویض توضیح بدین ؟
اصلا باید چه کارهایی انجام بشه و ...

تیمها پیش از آغاز بازی میتوانند در فرم مخصوص نام 7 بازیکن جانشین را ارائه دهند و پس از آغاز مسابقه مجاز به تغییر نام نفرات جانشین نیستند. این تعداد نفرات حداکثر نفرات مجاز میباشند وتیمها میتوانند تعداد کمتری را هم در فرم مخصوص بنویسند اما پس از آغاز مسابقه نمیتوانند نام بازیکنی را به لیست اضافه کنند.

در مسابقات رسمی هر تیم مجاز به انجام 3 تعویض میباشد که برای انجام آن بازیکن جانشینی که قصد تعویض دارد میبایست با در دست داشتن برگ تعویض که بر روی آن نام و شماره بازیکن خارج شونده و داخل شونده نوشته شده و به امضای سرپرست تیم تعویض کننده رسیده است و همچنین کارت شرکت در بازی به کنار میز داور چهارم می اید و داور چهارم پس از چک کردن کارت بازیکن و برگه تعویض و همچنین لیست اسامی و همچنین چک کردن لوازم اصلی بازیکن مانند شین گارد و پیراهن و شورت و جوراب بلند ورزشی وکفش تعویض را تایید میکند و به همراه بازیکن به کنار خط طولی (وسط خط طولی) می آید و پس از اینکه داور اجازه تعویض را داد به بازیکن اجازه میدهد که پس از خروج کامل بازیکن تعویض شونده وارد زمین بازی شود، ضمنا داور چهارم باید کاملا توجه داشته باشد که بازیکنی که قرار است وارد زمین بازی شود لوازم غیر ضروری با خود نداشته باشد مانند انگستر گوشواره ساعت گردنبند و غیره...

بازیکن خارج شونده میتواند از هر منطقه ایی از زمین خارج شود اما بازیکن داخل شونده حتما باید ار وسط خط طولی وارد زمین شود.

ممکن من نتونسته باشم خوب مطلب رو برسونم اگر احساس میکنید جایی مفهوم نیست بفرمایید تا با کمال میل توضیح بیشتر بدم.

موفق باشد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جناب Dr_Merk عزیز
نظر شما در مورد گل خداد عزیزی در مقابل تیم ملی عربستان در جام ملت های آسیا 96 (البته بازی نیمه نهایی) چیه؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
جناب Dr_Merk عزیز
نظر شما در مورد گل خداد عزیزی در مقابل تیم ملی عربستان در جام ملت های آسیا 96 (البته بازی نیمه نهایی) چیه؟

متاسفانه این گل رو به یاد ندارم، میشه لطف کنید و در بارش توضیح بدهید یا اینکه آدرسش را بدید تا من ببینم.

ممنوننم.

موفق باشید.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
offside.jpg

دوستان گرامی همانگونه که در تصویر میبینید گارگردان تلویزیون آلمان برای نشان دادن آفساید یک خط فرضی رسم کرده است، لطفا نظراتتان را در باره این تصویر بدهید.

به نظر شما کجای کار اشکال دارد؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
offside.jpg

دوستان گرامی همانگونه که در تصویر میبینید گارگردان تلویزیون آلمان برای نشان دادن آفساید یک خط فرضی رسم کرده است، لطفا نظراتتان را در باره این تصویر بدهید.

به نظر شما کجای کار اشکال دارد؟
من درست نمیبینم البته
glassesf.gif
... ولی انگار توپ جایی غیر از روی خطه ... درسته ؟
169.gif
.. در صورتیکه نباید اینطوری باشه ..

بالا