با ماده شیمیایی خاصی تماس نداشته؟سلام.سنجاب من نژاد کانادایی هست.تقریبا نزدیک6 ماهش هست.رو سرش بالای دماغش یکذره موهاش ریخته.چند هفته ای میشه.مشکلی نداره؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
نه داداش گلمبا ماده شیمیایی خاصی تماس نداشته؟
بعضی حیوانات به مواد شیمیایی مثل مایع ظرفشویی و سایر دترجنت ها و ... حساسیت دارن!
دو تا امکان بیشتر نیستنه داداش گلم
اولا بریدن دم سگ به این راحتی ها هم که فکر می کنید نیست(البته اصولی)توصیه می کنم حداقل یه کتاب جراحی دام کوچک مطالعه بفرمایید تا حساب کار دستتون بیاد تنها راهنمایی که بهتون می تونم بکنم اینه که یه آرامبخش بهش تزریق کنید بعد هر چه سریعتر این زبون بسترو به یه دامپزشک نشونش بدید حتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاسلام
دوستان متاسفانه یک آدم ناآگاه و بی رحم دم یه سگ 2-3 ماهه رو زده اونم با چاقوی میوه خوری تقریبا!
خلاصه اینکه الان یه سگ هست که دمش اینجوری قطع شده و همش لیس میزنه اون قسمت رو، اون قدر زجر کشید سر قطع شدن دمش که دل هر انسانی رو به درد میاره، خونی که ازش رفت و لرزشی که میکرد و...
حیوان زبان بسته برای من نیست و در واقع همینجوری توی طبیعت میشه گفت هست و وحشیه، بهم گفتن که همچین اتفاقی افتاده و منم میخوام تا جایی که میشه کمک کنم
میخوام کمکش کنم که زودتر خوب بشه
برای جلوگیری از عفونت و بهبودی زخمش و کاهش دردش چه کارهایی میتونم براش انجام بدم؟
امکان بردنش پیش دامپزشکم نیست چون دوره از شهر...
باور کنید اینقدر از این موضوع ناراحت شدم که اگه چاره داشتم میاوردمش توی خونه خودمون نگهش میداشتم
ممنون میشم کمک کنید
والا منم اصلا خبر ندارم چه اتفاقی افتاده، به صورت اتفاقی و از طریق یه نفر شنیدم که یه آدم نادان این کار رو کردهاولا بریدن دم سگ به این راحتی ها هم که فکر می کنید نیست(البته اصولی)توصیه می کنم حداقل یه کتاب جراحی دام کوچک مطالعه بفرمایید تا حساب کار دستتون بیاد تنها راهنمایی که بهتون می تونم بکنم اینه که یه آرامبخش بهش تزریق کنید بعد هر چه سریعتر این زبون بسترو به یه دامپزشک نشونش بدید حتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
فکر کنم این راه هم شدنی باشه یعنی امیدوارم قبول کنندامپزشک به محل نگهداری سگ مراجعه خواهد کرد
اگه میتونید دامپزشک رو بیارید یا آدرس بدید بیاد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام. من دیروز یه بچه گربه جلوی خونمون پیدا کردم که تمامه فک و دهنش خونی بود چشماشم باز نمی کرد خیلی هم به سختی نفس می کشید . بردیمش دام پزشکی با هزار زور و زحمت ازش عکس رادیولوژی گرفتیم آخه دهنشو نمی تونست ببنده. بعد از اینکه معاینش کردن گفتن آسیب داخلی نداره ولی یک قسمت از فک پایینش از استخوان جدا شده بقیه ی چیزام فعلا مشخص نیست ولی حتما نیاز به جراحی داره الانم توی همون دامپزشکی بستریه . چون نمی تونه غذا بخوره بهش سرم می زنن ولی مردنی نیست یعنی اگه اینجوری رها بشه یا از گرسنگی یا از عفونت میمیره. میخواستم بپرسم دکتری هست که با هزینه ی نسبتا پایین عمل بکنه؟ تا الان هزینه ی داروهاش و عکساشو بستری کردن برای یک شبش شده 200 تومان اگه کسی هست که کمک کنه یا دکتری هست که با هزینه ی پایین تر از 400 تومان عملش کنه لطفا به من خبر بدید چون هرچی زودتر کارش را بیوفته کمتر عذاب میکشه. ممنون