• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
این سگ وحشی نیستا، این بیچاره اومده بوده پیش اینا، یعنی یه جورایی اهلی شده
کلا از این نظر که بخواد حمله کنه مشکلی نیست، خیلی هم خوشحال میشه کسی کمکش کنه

در مورد چاقوی میوه خوری راستش منم نمیدونم، گفتن که خوب تیز کردن چاقو رو، حالا شاید دقیقا کارد میوه خوری نبوده باشه ولی خب قطعا یک چاقوی درست و حسابی هم نبود!
میگم خیلی سر این قضیه باید زجر کشیده باشه و من که شنیدم مغزم سوت کشید که چقدر طرف باید نفهم بوده باشه همچین کاری کرده باشه

بهتادین نمی تونه کمکش کنه؟ چون شاید تا بخوام این اسپری و آنتی بیوتیک رو واسش ببرم 2 روز طول بکشه چون خودم وسیله ندارم تا اونجا برم
دمش رو فکر کنم 2 روز پیش بریدن یا شایدم 3 روز پیش، متاسفانه خیلی دیر باخبر شدم اونم بصورت اتفاقی

بازم ممنون که راهنمایی کردین

@babalak
فعلا تا رسیدن دامپزشک این کار ها رو انجام بدین:
بتادین رو با آب ولرم مخلوط کنید در حدی که رنگ محلول شبیه چای بشه. و محل زخم رو روزی دو - سه بار در روز با اون شستشو بدین و پانسمان کنید.(هر بار به اندازه یک بار شستشو محلول تهیه کنید)
حتی اگه امکان رسوندن سگ به دامپزشکی وجود نداره خودتون برید پیش دامپزشک و قضیه رو براش بگید احتمالا بهتون داروهای مورد نیاز رو میده!
فقط قبلش محل زخم رو چک کنید ببینید ترشحات عفونی داره یا نه. به علاوه وزن سگ رو هم اندازه بگیرید تا دامپزشک بتونه مقدار مصرفی دارو رو مشخص کنه.
حتما به دامپزشک مراجعه کنید حتی اگه خودش نیومد یا نتونستین سگ رو ببرید، خودتون شرح حال رو براش بگید کمکتون میکنه.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
@babalak
فعلا تا رسیدن دامپزشک این کار ها رو انجام بدین:
بتادین رو با آب ولرم مخلوط کنید در حدی که رنگ محلول شبیه چای بشه. و محل زخم رو روزی دو - سه بار در روز با اون شستشو بدین و پانسمان کنید.(هر بار به اندازه یک بار شستشو محلول تهیه کنید)
حتی اگه امکان رسوندن سگ به دامپزشکی وجود نداره خودتون برید پیش دامپزشک و قضیه رو براش بگید احتمالا بهتون داروهای مورد نیاز رو میده!
فقط قبلش محل زخم رو چک کنید ببینید ترشحات عفونی داره یا نه. به علاوه وزن سگ رو هم اندازه بگیرید تا دامپزشک بتونه مقدار مصرفی دارو رو مشخص کنه.
حتما به دامپزشک مراجعه کنید حتی اگه خودش نیومد یا نتونستین سگ رو ببرید، خودتون شرح حال رو براش بگید کمکتون میکنه.
پانسمان و بتادین زدن رو انجام دادن خداروشکر، البته خب فکر نکنم بتادین رو رقیق کرده باشن اینطوری...
الان که از وضعیت سگ اطلاع پیدا کردم بهم گفتن بنظر داره خوب میشه ولی خب اون بازیگوشی و نشاطی که قبلا داشته رو نداره
امکانش هست که خود سگ بهبود پیدا کنه؟ البته میگم من هیچ چیزی رو از نزدیک ندیدم هنوز

ممنون

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
پانسمان و بتادین زدن رو انجام دادن خداروشکر، البته خب فکر نکنم بتادین رو رقیق کرده باشن اینطوری...
الان که از وضعیت سگ اطلاع پیدا کردم بهم گفتن بنظر داره خوب میشه ولی خب اون بازیگوشی و نشاطی که قبلا داشته رو نداره
امکانش هست که خود سگ بهبود پیدا کنه؟ البته میگم من هیچ چیزی رو از نزدیک ندیدم هنوز
ممنون
@babalak

حتماً بتادین رو با آب ولرم رقیق کنید.
در صورت عفونت ممکنه بدون رسیدگی لازم سگ تلف بشه!

اگه به هیچ وجه امکان مراجعه به دامپزشک نیست یا بیش از چند روز طول میکشه این کار رو انجام بدین:
1. با داروخونه (انسانی) برید و شربت سفالکسین 250 بگیرید به همراه یک قطره چکان پلاستیکی 5 میلی لیتری
معمولا این دارو رو بدون نسخه هم میدن اگه ندادن چند جای مختلف برید و بگید دامپزشک گفته اینو تهیه کنم. قیمتش هم حدود 3 هزار تومنه.
محلول رو مطابق دستور روی شیشه آماده کنید و در پایین یخچال نگهداری کنید و قبل از هربار مصرف به خوبی تکان دهید.
این دارو رو باید هر 8 ساعت یا هر 12 ساعت به موقع به سگ بدید.(اگه نمیتونید سر هر 8 ساعت بهش بدین 12 ساعت راحت تره)
مقدار مصرف این دارو به وزن سگ بستگی داره. هر 1 سی سی این شربت 50 میلی گرم ماده موثر داره.
به ازای هر 1 کیلو وزن سگ حدود 30 میلی گرم ماده موثر نیازه.
مثلا اگه سگ 10 کیلو هست باید 300 میلی گرم ماده موثر مصرف بشه که معادل 6 سی سی (6*50=250) از شربت میشه. (با قطره چکان یا سرنگ بدون سوزن دارو رو از شیشه بکشید و به آرامی در دهان سگ بریزید دقت کنید یکباره و به شدت محلول رو تخلیه نکنید)
می تونید وزن سگ رو بگید تا مقدار مصرف در هر نوبت رو بهتون بگم.
این دارو رو 12-14 روز باید مصرف کنید وگرنه ممکنه عفونت عود کنه. بیشتر از 14 روز هم نمیشه دارو رو نگهداری کرد.

2. به داروخونه دامپزشکی برید و اسپری اکسی تتراسایکلین (OTC) بگیرید.

بعد از هر بار تمیز کردن محل زخم با بتادین و آب (که در بالا توضیح دادم) مقداری اسپری روی زخم پاشید و بعد اون رو بانداژ کنید و کمی هم اسپری روی باند بزنید. این کار رو 2-3 بار در روز تکرار کنید.

حیوون بیچاره کلی درد کشیده؛ این موارد رو که گفتم رعایت کنید تا زودتر حالش خوب بشه.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
@babalak

حتماً بتادین رو با آب ولرم رقیق کنید.
در صورت عفونت ممکنه بدون رسیدگی لازم سگ تلف بشه!

اگه به هیچ وجه امکان مراجعه به دامپزشک نیست یا بیش از چند روز طول میکشه این کار رو انجام بدین:
1. با داروخونه (انسانی) برید و شربت سفالکسین 250 بگیرید به همراه یک قطره چکان پلاستیکی 5 میلی لیتری
معمولا این دارو رو بدون نسخه هم میدن اگه ندادن چند جای مختلف برید و بگید دامپزشک گفته اینو تهیه کنم. قیمتش هم حدود 3 هزار تومنه.
محلول رو مطابق دستور روی شیشه آماده کنید و در پایین یخچال نگهداری کنید و قبل از هربار مصرف به خوبی تکان دهید.
این دارو رو باید هر 8 ساعت یا هر 12 ساعت به موقع به سگ بدید.(اگه نمیتونید سر هر 8 ساعت بهش بدین 12 ساعت راحت تره)
مقدار مصرف این دارو به وزن سگ بستگی داره. هر 1 سی سی این شربت 50 میلی گرم ماده موثر داره.
به ازای هر 1 کیلو وزن سگ حدود 30 میلی گرم ماده موثر نیازه.
مثلا اگه سگ 10 کیلو هست باید 300 میلی گرم ماده موثر مصرف بشه که معادل 6 سی سی (6*50=250) از شربت میشه. (با قطره چکان یا سرنگ بدون سوزن دارو رو از شیشه بکشید و به آرامی در دهان سگ بریزید دقت کنید یکباره و به شدت محلول رو تخلیه نکنید)
می تونید وزن سگ رو بگید تا مقدار مصرف در هر نوبت رو بهتون بگم.
این دارو رو 12-14 روز باید مصرف کنید وگرنه ممکنه عفونت عود کنه. بیشتر از 14 روز هم نمیشه دارو رو نگهداری کرد.

2. به داروخونه دامپزشکی برید و اسپری اکسی تتراسایکلین (OTC) بگیرید.

بعد از هر بار تمیز کردن محل زخم با بتادین و آب (که در بالا توضیح دادم) مقداری اسپری روی زخم پاشید و بعد اون رو بانداژ کنید و کمی هم اسپری روی باند بزنید. این کار رو 2-3 بار در روز تکرار کنید.

حیوون بیچاره کلی درد کشیده؛ این موارد رو که گفتم رعایت کنید تا زودتر حالش خوب بشه.
خیلی ممنون، با حوصله راهنمایی کردین :)

باشه، فقط هر دو مورد رو باید با هم انجام بدم یا نه یه کدوم رو؟

به من گفتن وقتی دمش رو قطع کردن خون تقریبا زیادی رفت و سگ بیچاره میلرزید و حتی شب تا صبح هم ناله می کرد یه جورایی طوری که برادرم که اونجا بود اصلا نخوابید 1-2 شب و همش میرفت ببینه این بیچاره چطوره
چطوری دلشون میاد این کارا رو بکنن؟! :(
تازه خداروشکر سر وقت گوشش نرفتن، فک کنم بخاطر همون خونریزی بیچاره تلف میشد

الان بهم گفتن که دمش قرمزه و وضعیت کلیش بد نیست
اگه بتونم فردا داروها رو بهش برسونم عالی میشه، لعنتی وسیله ندارم و راهشم دوره تقریبا

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
خواهش میکنم.
هر دو مورد رو با هم انجام بدین.
مقداری جگر هم براش بخرین که کم خونی رو جبران کنه.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
خواهش میکنم.
هر دو مورد رو با هم انجام بدین.
مقداری جگر هم براش بخرین که کم خونی رو جبران کنه.
ممنون
باشه
ولی وزن دقیقش رو نمیدونم، گفتن شاید 15 کیلو هم بشه! 4 ماهشه یا یه مقدار بیشتر
دمش رو که الان دیدن گفتن ترشح و اینا نداره، انگار خشک شده و قرمزه، اما حساس هست و سگ یه مقدار دردش میاد وقتی نزدیک اون نواحی رو لمس می کنن

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دم حیوانات عصب داره
آخه این چه کار غیر انسانی که این مردم انجام میدن
گوش و دم سگ در بعضی نژادها نیاز به جراحی با تجهیزات داره
آخه این آدمی که میاد با چاقو یه تیکه از بدن این زبون بسته ها رو میبره خودش طاقت داره با کارد میوه خوری حتی لاله گوش خودش رو ببریم ؟
ای خدا این جا کجاست که انسان بودن فراموش شده ؟
جز کشورهای عقب مونده مثل ایران و افغانستان و ... این اعمال شنیع بطور قطع یقین در هیچ کجای اروپا و امریکا انجام نمیشه
ای خدا یا ما رو راحت کن یا کلا بزن کل دنیا رو نابود کن وقتی یه دنیا ساختی و انسان به دنیا اوردی و هیچ نظارتی روش نیست

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دم حیوانات عصب داره
آخه این چه کار غیر انسانی که این مردم انجام میدن
گوش و دم سگ در بعضی نژادها نیاز به جراحی با تجهیزات داره
آخه این آدمی که میاد با چاقو یه تیکه از بدن این زبون بسته ها رو میبره خودش طاقت داره با کارد میوه خوری حتی لاله گوش خودش رو ببریم ؟
ای خدا این جا کجاست که انسان بودن فراموش شده ؟
جز کشورهای عقب مونده مثل ایران و افغانستان و ... این اعمال شنیع بطور قطع یقین در هیچ کجای اروپا و امریکا انجام نمیشه
ای خدا یا ما رو راحت کن یا کلا بزن کل دنیا رو نابود کن وقتی یه دنیا ساختی و انسان به دنیا اوردی و هیچ نظارتی روش نیست
والا منم تو کتم نمیره چطور اینا دلشون میاد این کارو بکنن!
ما یه دم مارمولک میره زیر پامون یه روز ناراحت میشیم
ای بابا...واقعا داریم به کجا میریم خدا وکیلی؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوست من تا دیر نشده براش یه کاری کن چون جونش در خطره
برات پیغام خصوصی ارسال کردم حتما انجام بده
ولی این چیزی که شما تعریف کردی اگر خوب هم بشه زیر دست این موجود بی وجدان دووم نمیاره
ما چند دهه هست که داریم به ناکجا آباد میریم...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوست عزیز بیا از حالش بگو
امیدوارم بهتر شده باشه

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان عزیزم
بله حال سگ قصه ما خوبه و خداروشکر داره واسه خودش میچرخه :)
ممنون از کمک همه تون
با صحبت هایی که با دامپزشک کردم نیازی به کار خاصی نبود(بخاطر شرایط زخمش که تقریبا خشک شده بود وقتی رفتم پیش دامپزشک)
فقط از نظر تغذیه ای یه مقدار کمکش کردم که زودتر خوب بشه و البته یه مقدار خوشحالم بشه دیگه...

خلاصه اینکه الان حالش خیلی خوبه

پرستو66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
ممنون محسن جان.لطف داری
در مورد توکسو پلاسموز : اولا این یک بیماری انگلی هست و گربه یه میزبان واسط به حساب میاد.اگه گربه ای ناقل و میزبان این انگل باشه در درجه اول مقصر خود ما هستیم.گربه وقتی میزبان همچین انگلی ( تخم انگل ) میشه که گوشت های آلوده و یا خام مصرف کنه.اگه گربه گوشت آلوده مصرف کنه تخم این انگل از طریق مدفوع در محیط پخش میشه و از آنجا که این بیماری مشترک بین دام و انسان هست باعث مشکل میشه.
حالا چکار باید بکنیم که مشکلی پیش نیاد.
اول یه تصحییح نژاد در گربه ها و جمع آوری گربه های خیابانی
دوم : مراقب باشیم که گوشت های آلوده و خام رو به سگ یا گربه ندیم.مثلا دیدم طرف داشته گوسفند قربونی میکرده میبینه یه گربه اون جلو نشسته میاد یه تیکه گوشت میندازه جلوش.غافل از اینکه با این کار به خودشون آسیب میرسونن.
عامل این بیماری انگلی هست به نام Toxoplasma ( توکسو پلاسما )
ولی هیچ عامل و مطلب علمی وجود نداره که گربه رو باعث بوجود آمدن این بیماری بدونیم.
در آخر یه توضیح کلی در مورد بیماری
تو کسو پلا سموز :

این بیماری به وسیله یک نوع تک یاخته انگل به نام توکسو پلاسما گوند یی در انسان و حیوان ایجاد می گردد و در سر تا سر جهان یکی از منتشرتر ین بیماریهای مشترک محسوب می گردد .

مخزن بیماری :

میز بانان قطعی این بیماری گربه ها و گربه سانان وحشی از جنس Lyna و Felis هستند .

روش انتقال بیماری :

- خوردن گوشت خام آلوده به انگل توسط گربه ها

- تماس پستانداران و پرندگان با مدفوع آلوده به کیست انگل

- خوردن گوشت خام یا پخته نشده بوسیله انسان

- عدم شستشو و ضد عفونی سبز یهای خوراکی

- مصرف شیر آلوده به کیست

دوره کمون و علائم بیماری :

دوره کمون بیماری در انسان نامشخص است و احتمالاً از یک تا سه هفته می باشد . در حیوانات معمولاً به صورت مخفی دیده شده اما درگوسفندان آلودگی به انگل موجب سقط در ماه آخرآبستنی می شود .

علائم بیماری در انسان :

- سر در د، بی قراری و سرفه

- به ندرت میوکاردیت ، آنسفالیت و تورم ریه

- در عفونتهای مادرزادی تورم شبکیه ، جمع شدن آب درسر ، کوچک شدن سر

- بزرگ شدن کبد و طحال

علائم بیماری در حیوانات : در حیوانات معمولاً علامتی از عفونت وجود ندارد ولی در گوسفندان این بیماری موجب سقط جنین درماههای آخر آبستنی می شود . بره های آلوده متولد شده ضعیف ، ناتوان ، سفت و سخت شدن عضلات هستند . در گر به ها ممکن ا ست به همرا ه اسهال ، هپاتیت ، میوکاردیت، پنومونی و آنسفالیت باشد .

پیشگیری و کنترل :

1- مصرف گوشت به صورت کاملاً پخته شده

2- ازدست زدن به گربه اجتناب گردد .

3- در زمان آبستن ازتماس با میشهای در حال زایمان خودداری نمایند .

4- ضد عفونی کردن سبزیجات خوراکی

5- کنترل مگس و سوسک به منظور جلو گیری از انتقال مکانیکی این حشرات
سلام و سپاس از اطلاعاتی ک در اختیار گذاشتید .گرچه معمولا خواننده اینجور مطالب حیوان دوستان هستند ن بدخواهان حیوانات. ولی ای کاش ی ویرایشی تو مطلبتون داشته باشید و قسم ( جمع آوری گربه های خیابانی) رو حذفش کنید . چون ب حد کافی گربه ها وسگها کشه میشن.

پرستو66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
من 2تا سوال دارم.ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید.
من 1 راکن میخوام . شما کسی رو سراغ دارید ک بتونه برام بیاره ؟؟ چون راکن ها فقط تو آمریکا ،کانادا و ژاپن هستن.
و سوال دومم اینه که خونه ما آپارتمانه. تصمیم داشتم 1 شی واوا بگیرم. ولی دلم چن سال پیش ساموید سبرین گیره. میخواستم درمورد ساموید برام اطلاعات کامل بدید. اینکه آیا ساموید مثل هاسکی زوزه میکشه؟ یا نه؟ صدای پارسش در چ حده؟ همسایه ها از صداش گلگی نکنن ؟ چون من آدمی نیستم ک حیوونمو ولش کنم دس ب دستش کنم، تا پای جونم نگهش میدارم. نمیتونم دلمو بکنم. و دگ اینکه قیمتش تو چه حدوداییه ؟؟
امیدوارم پاسختون خوشحالم کنه.

پرستو66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
خیلی ممنون، با حوصله راهنمایی کردین :)

باشه، فقط هر دو مورد رو باید با هم انجام بدم یا نه یه کدوم رو؟

به من گفتن وقتی دمش رو قطع کردن خون تقریبا زیادی رفت و سگ بیچاره میلرزید و حتی شب تا صبح هم ناله می کرد یه جورایی طوری که برادرم که اونجا بود اصلا نخوابید 1-2 شب و همش میرفت ببینه این بیچاره چطوره
چطوری دلشون میاد این کارا رو بکنن؟! :(
تازه خداروشکر سر وقت گوشش نرفتن، فک کنم بخاطر همون خونریزی بیچاره تلف میشد

الان بهم گفتن که دمش قرمزه و وضعیت کلیش بد نیست
اگه بتونم فردا داروها رو بهش برسونم عالی میشه، لعنتی وسیله ندارم و راهشم دوره تقریبا
دل ندارن که! ی مشت افراد بیمارن. من چن روز قبل 1بچه پیشی پیدا کردم ک دستشو با چاقو بریدن. چاقو تا استخونش رسیده. یعنی کمی از استخونشم بریدن. جف گوشای مادرشم بریدن! هنوزم باورم نمیشه.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام و سپاس از اطلاعاتی ک در اختیار گذاشتید .گرچه معمولا خواننده اینجور مطالب حیوان دوستان هستند ن بدخواهان حیوانات. ولی ای کاش ی ویرایشی تو مطلبتون داشته باشید و قسم ( جمع آوری گربه های خیابانی) رو حذفش کنید . چون ب حد کافی گربه ها وسگها کشه میشن.
در مورد جمع آوری با کشتن حیوان اشتباه نگیرید.در اکثر کشور ها میان جمع آوری و عقیم میکنن و دوباره به محیط عادی برمیگردونن.اون کسانی که متاسفانه این حیوانات رو از بین میبرن نه دامپزشکن و نه به حرف من و شما گوش میدن
من 2تا سوال دارم.ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید.
من 1 راکن میخوام . شما کسی رو سراغ دارید ک بتونه برام بیاره ؟؟ چون راکن ها فقط تو آمریکا ،کانادا و ژاپن هستن.
و سوال دومم اینه که خونه ما آپارتمانه. تصمیم داشتم 1 شی واوا بگیرم. ولی دلم چن سال پیش ساموید سبرین گیره. میخواستم درمورد ساموید برام اطلاعات کامل بدید. اینکه آیا ساموید مثل هاسکی زوزه میکشه؟ یا نه؟ صدای پارسش در چ حده؟ همسایه ها از صداش گلگی نکنن ؟ چون من آدمی نیستم ک حیوونمو ولش کنم دس ب دستش کنم، تا پای جونم نگهش میدارم. نمیتونم دلمو بکنم. و دگ اینکه قیمتش تو چه حدوداییه ؟؟
امیدوارم پاسختون خوشحالم کنه.
در مورد راکن.خیلی از حیوانات نگهداری خانگیشون جرم محسوب میشه و همینطور برای نگهداری آنها نیاز به مهارت و دانش خاصی دارید.پیشنهاد میکنم کلا بخاطر حفظ این گونه جانوری بیخیال نگهداری راکن بشین :))
دومن : هیچکدوم از نژاد هایی که نام بردید آپارتمانی نیستن.مخصوصا Siberian husky که خیلی فعال و پر جنب و جوشه :)
موفق باشید

پرستو66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
در مورد جمع آوری با کشتن حیوان اشتباه نگیرید.در اکثر کشور ها میان جمع آوری و عقیم میکنن و دوباره به محیط عادی برمیگردونن.اون کسانی که متاسفانه این حیوانات رو از بین میبرن نه دامپزشکن و نه به حرف من و شما گوش میدن

در مورد راکن.خیلی از حیوانات نگهداری خانگیشون جرم محسوب میشه و همینطور برای نگهداری آنها نیاز به مهارت و دانش خاصی دارید.پیشنهاد میکنم کلا بخاطر حفظ این گونه جانوری بیخیال نگهداری راکن بشین :))
دومن : هیچکدوم از نژاد هایی که نام بردید آپارتمانی نیستن.مخصوصا Siberian husky که خیلی فعال و پر جنب و جوشه :)
موفق باشید
ممنون از پاسختون. ولی من ک نمیخوام هاسکی بگیرم. ساموید میخوام. اگه فقط زوزه نکشه پس اشکالی برای نگهداریش تو آپارتمان ندارم. چون میتونم هرروز حداقل 1ساعتی براش وقت بذارم وببرم باغمون و.... . خب من فقط ساموید دوس دارم ! ساموید چقد ب فعالیت روزانه نیاز داره، مثلا مثل نژاد بردر کالی میمونه ک مدام در حال دوییدن و....؟؟؟
درمورد راکن هم خب تو ایران ک کلا نگهداری همون سگشم جرم محسوب میشه، دانششو هم از اینترنت و سایتهای خارجی میشه کسب کرد ،فقط پیدا کردنش سخته!

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
ممنون از پاسختون. ولی من ک نمیخوام هاسکی بگیرم. ساموید میخوام. اگه فقط زوزه نکشه پس اشکالی برای نگهداریش تو آپارتمان ندارم. چون میتونم هرروز حداقل 1ساعتی براش وقت بذارم وببرم باغمون و.... . خب من فقط ساموید دوس دارم ! ساموید چقد ب فعالیت روزانه نیاز داره، مثلا مثل نژاد بردر کالی میمونه ک مدام در حال دوییدن و....؟؟؟
درمورد راکن هم خب تو ایران ک کلا نگهداری همون سگشم جرم محسوب میشه، دانششو هم از اینترنت و سایتهای خارجی میشه کسب کرد ،فقط پیدا کردنش سخته!
ساموید در اصل برای شکار و سورتمه کشی بوده و همینطور نگهبان ولی جدیدا به بودن در کنار آدم ها و خانواده عادت کرده ولی اگه مدت زیادی تنها بمونه ممکنه بد اخلاق باشه و پارس کنه در کل من بودم تو آپارتمان نگهداری نمیکردم.
در مورد راکن میگم جرم محسوب میشه چون گونه تحت حمایتِ ولی سگ بخاطر مسایل شرعی ( که تایید نمیکنم ) ممکنه صاحبشو اذیت کنن.بعنوان یه دامپزشک و دوستدار حیوانات از شما تقاضا میکنم که قید نگهداری راکن و امثالهم رو بزنید :)

پرستو66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
ساموید در اصل برای شکار و سورتمه کشی بوده و همینطور نگهبان ولی جدیدا به بودن در کنار آدم ها و خانواده عادت کرده ولی اگه مدت زیادی تنها بمونه ممکنه بد اخلاق باشه و پارس کنه در کل من بودم تو آپارتمان نگهداری نمیکردم.
در مورد راکن میگم جرم محسوب میشه چون گونه تحت حمایتِ ولی سگ بخاطر مسایل شرعی ( که تایید نمیکنم ) ممکنه صاحبشو اذیت کنن.بعنوان یه دامپزشک و دوستدار حیوانات از شما تقاضا میکنم که قید نگهداری راکن و امثالهم رو بزنید :)
حالا مگه پیداش کردم ؟!! اصلا نمیدونم چطوری میتونم راکن گیر بیارم. ولی چشم. اما ساموید میگیرم.

بالا