برگزیده های پرشین تولز

پای نان زنجبیلی خوشمزه و راحت

mahsa mohammad pour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
43
2016126112240.jpg

مواد لازم برای تهیه پای نان زنجبیلی :
کره نرم : نصف فنجان
مولاس : یک چهارم فنجان
شکر قهوه ای روشن : سه چهارم فنجان
آرد : ۲ نیم فنجان
نمک : ۱ پینچ
پودر زنجبیل : ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
دوغ کره یا شیر : ۱ فنجان
پوسته آماده ی پای : ۱ عدد ۲۲ سانتی

طرز تهیه :
در این مقاله شما را با طرز تهیه پای نان زنجبیلی آشنا میکنیم .
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
با همزن دستی کره ، شکر قهوه ی و مولاس را هم بزنید تا کرمی شود . آرد ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بار هم بزنید تا یکدست شد . دغ کره و وانیل را مخلوط نموده هم بزنید تا خمیر یکدست شود . خمیر آماده را داخل پوسته نپخته پای ریخته و به مدت ۵۰ – ۵۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و تقریبا خودش را بگیرد .

مواد لازم مرنگ مارشمالو
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
عصاره وانیل : نصف قاشق چایخوری
نمک :۱ پنجم قاشق چایخوری
شکر : یک چهارم فنجان
کرم مارشمالو

سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و نمک با سرعت بالا بزنید تا پف کند . شکر را حین هم زدن ۱ قاشق ۱ قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد .
یک چهارم کرم مارشمالو را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و همین کار را با باقیمانده ی مارشمالو تکرار کنید تا زمان یکه مخلوط کاملا ابری و براق شود .
مرنگ را وسط پای شکلات ریخته و با شت قاشق صافش کنید و طرح بیندازید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا رویش قهوه ای شود یا این که میتوانید برای قهوه ای شدنش از مشعل آشپزخانه هم استفاده کنید .
مرنگ را همان روزی که مهمان دارید تهیه کنید چون با گذشت زمان حجمش را از دست خواهد داد و بی کیفیت خواهد شد .
منبع: پای نان زنجبیلی خوشمزه
 
بالا