برگزیده های پرشین تولز

راهنمایی میخوام برای مغازه لبنیات

saeid88

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2014
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
5
سن
33
دوستان سلام
می خوام مغازه لبنیات بزنم بنظرتون الان این کار چطوره؟
کسی میدونه سودش چقدره و برای وسایل اولیه چقدر سرمایه میخواد؟
دوستان تجربیات و نظراتتون رو بگین مرسی ازتون
 

saeid88

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2014
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
5
سن
33
مرسی از نظرت دوستم
 

HeSaM4388

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
1,082
لایک‌ها
225
فعلا که اکثر کاسبی ها وضعشون خیلی خوب نیست وضع مواد غذایی یخورده بهتره
با یکی که اینکاره س صحبت کنین فکر کنم چیزای بهتری دستتون بیاد
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,831
لایک‌ها
30,312
محل سکونت
کرج
هیچی مثل یه تجربه واقعی نمیشه
یک هفته برید توی لبنیاتی کار کنید و ببینید که کار به چه صورت هست
سود و هزینه ها جزو نگرانی های دوم هست و اول باید ببینید که اصلا این کار از عهده شما بر میاد یا خیر
 

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
سودش عالیه و اگه جنس خوب قیمت رقابتی و رفتار خوب با مشتری داشته باشی نونت تو روغنه
تو محل ما یکی بود همه این مشخصات بالا رو داشت و هر شب دخل بین 1 الی 2 میلیون می بست
شب عید اوج کارش بود یعنی هر دقیقه از شبانه روز 10 الی 12 مشتری صف می بستند
ولی دردسر های اولیه خیلی داره
اینطور که برام می گفت برای جواز کسب 30 ساعت توی یه اتاق دربسته ازش امتحان های مختلف می گرفتند
 

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2007
نوشته‌ها
276
لایک‌ها
10
سودش عالیه و اگه جنس خوب قیمت رقابتی و رفتار خوب با مشتری داشته باشی نونت تو روغنه
تو محل ما یکی بود همه این مشخصات بالا رو داشت و هر شب دخل بین 1 الی 2 میلیون می بست
شب عید اوج کارش بود یعنی هر دقیقه از شبانه روز 10 الی 12 مشتری صف می بستند
ولی دردسر های اولیه خیلی داره
اینطور که برام می گفت برای جواز کسب 30 ساعت توی یه اتاق دربسته ازش امتحان های مختلف می گرفتند
30 ساعت یه سره؟ حالا چرا پشت درای بسته؟
آره چن سالیه سر هر کوچه یا تو یه خیابون روبروی هم لبنیات سنتی میزنن. سود خوبی باید داشته باشه و کارش از سوپری سبکتر و از پروتیینی مرغ و گوشت تمیز تره و بوی لاشه نمیده لااقل. ضمن اینکه تقریبن واسه خودشون مینی سوپری هستن از خرما زیتون و خشکبار تا شیرینی خشک و نون جو و رژیمی و شیره انگور و....
ولی ما که برا شیر مستقیم میریم گاوداری چون از هرکدوم از چهار پنجتا مغازه های محل شیر گرفتیم بدطعم یا شایدم فاسد بود...
 
Last edited:

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
30 ساعت یه سره؟ حالا چرا پشت درای بسته؟
آره چن سالیه سر هر کوچه یا تو یه خیابون روبروی هم لبنیات سنتی میزنن. سود خوبی باید داشته باشه و کارش از سوپری سبکتر و از پروتیینی مرغ و گوشت تمیز تره و بوی لاشه نمیده لااقل. ضمن اینکه تقریبن واسه خودشون مینی سوپری هستن از خرما زیتون و خشکبار تا شیرینی خشک و نون جو و رژیمی و شیره انگور و....
ولی ما که برا شیر مستقیم میریم گاوداری چون از هرکدوم از چهار پنجتا مغازه های محل شیر گرفتیم بدطعم یا شایدم فاسد بود...
اینطور می گفت چون شغل مهمیه و یه اشتباه و فروش لبنیات فاسد به مردم خیلی خطرناکه
پشت درب بسته به خاطر بهداشت و نحوه امتحانات
 

اسی مو قشنگ

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2017
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
126
من بشخصه خودم لبنیات سنتی رو ترجیح میدم و دوسال پشت هم ازشون خریدم ولی ی سری نکات داشت ک ترجیح دادم همون پاستوریزه مصرف کنم ,من علاقه زیاد ب دوغ دارم واسه همین تقریبا هر روز میخرم دوغی که سنتی میزنه تا 24 بعضی مواقع 36 ساعت چون نگرفته قابل خوردن نیست ,بعدش من از دوغ ترش متنفرم همشم تاکید میکردم که دوغ ترش نباشه ولی خیلی از مواقع دوغ ترش بود ولی پاستوریزه اینطور نیست,اواخر هم ماست ترش و دوغ چکیده ترش بهم انداخت دیگه کامل نرفتم ,از اون طرف هم تاریخ تولید و انقضاش معلوم نیست فقط گفته های فروشندست ک همش میگه تازست ,شما اگه میخوای این کارو شروع کنی باید کاملا مسلط باشی فک نکن کار راحتیه ذائقه ها باهم فرق داره
 
بالا