من بشخصه خودم لبنیات سنتی رو ترجیح میدم و دوسال پشت هم ازشون خریدم ولی ی سری نکات داشت ک ترجیح دادم همون پاستوریزه مصرف کنم ,من علاقه زیاد ب دوغ دارم واسه همین تقریبا هر روز میخرم دوغی که سنتی میزنه تا 24 بعضی مواقع 36 ساعت چون نگرفته قابل خوردن نیست ,بعدش من از دوغ ترش متنفرم همشم تاکید میکردم که دوغ ترش نباشه ولی خیلی از مواقع دوغ ترش بود ولی پاستوریزه اینطور نیست,اواخر هم ماست ترش و دوغ چکیده ترش بهم انداخت دیگه کامل نرفتم ,از اون طرف هم تاریخ تولید و انقضاش معلوم نیست فقط گفته های فروشندست ک همش میگه تازست ,شما اگه میخوای این کارو شروع کنی باید کاملا مسلط باشی فک نکن کار راحتیه ذائقه ها باهم فرق داره