برگزیده های پرشین تولز

همبرگر خونگی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی
%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%B0%D8%BA%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B0%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg

مواد لازم برای هشت عدد برگر :
گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو با چربی متوسط
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
نون همبرگری چهار رول
سس دو قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و سفید درشت کوبیده به میزان لازم
کره هشت تکه کوچیک
پنیر چدار هشت برش متوسط

طرز تهیه همبرگر خانگی
burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home01.jpg


آموزش تصویری همبرگر خانگی
burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home02.jpg


یک عدد پیاز رنده شده زدم تنگ دستور!
در این مرحله نمک و فلفل سیاه درشت کوبیده میزنیم.

burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home03.jpg


گوشت رو به هشت گلوله تقسیم کنید. دقت کنید اینجا من نصف دستور به کار برده ام. نون ها رو هم از وسط دو نیمه کنید. سپس گوشت ها تپل شکل بدید و روی نون پهن کنید، روی اون پودر سیر و سس بریزید و در نهایت یک تکه کره روی اون ها قرار بدید. کره مهم هست!

burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home04.jpg


برویلر شعله بالایی فر رو از پیش داغ کنید. برای حالت خون دار نیم پخته، احتیاج به ده دقیقه پخت روی پنجره وسطی فر دارید. من پنج دقیقه یک ور رو برویل کردم و سپس گوشت ها رو از اینرو به اونرو کردم و پنج دقیقه دیگه طرف دوم رو پختم. سپس پنیر رو روی کار بذارید و دو دقیقه دیگه برویل کنید. اگر گوشه های نون سوخت، می شه با کارد اره ای اون رو تراشید.

burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home05.jpg


اینی که می بینید برگری نیم پخته و بسیار چرب و نرم و خوشمزه هست! آب گوشت و کره به خورد نون می رن و آدم پس می یفته یه گاز که می زنه اما چون می دونم ما ایرانی ها گوشت رو خشک مثل مقوا دوست داریم، یه ورژن دیگه در زیر ارایه می کنم.

burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home06.jpg


این مدل چون نازک و کامل پخته هست رو می شه با گوشت مرغ هم درست کرد. چون گوشت مرغ خشک هست، من پودر رو سیر رو حذف و سس سیر به مایه افزودم. از پنیر لستر هم به جای چدار معمولی استفاده کردم.

burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home07.jpg


burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home08.jpg


اینبار گوشت مرغ رو خیلی نازکتر روی نونی بزرگتر پهن کنید. اگر دوست دارید گوشه نون ها برشته نشه ، گوشت رو کاملا روی سطح نون پهن کنید. در نتیجه نون اینجا در معرض سوختن نیست.

طرز تهیه همبرگر ذغالی
burger-zoghali-without-charcoal-in-oven-home09.jpg


این هم نتیجه خوشمزه همبرگر که برگر ذغالی غیر ذغالی در فر برای عرض اندام در برابر برگر ذغالی ظفر تهران تهیه شده است ولی بدون هیچگونه تجهیزات فست فود این غذای فست فود را پختیم.
 
بالا