برگزیده های پرشین تولز

زحمت زنبور ها برای تولید عسل چقدر است؟

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
25
مراحل تولید عسل طبیعی :
۱. زنبورهای مزرعه‌ رو برای جمع آوری شهد و تغذیه از گل ها، بیرون میروند. آن ها با خرطوم خود شهد موجود در گل ها را میمکند و در قسمت ویژه شکم خود که به آن معده عسل میگویند ذخیره میکنند.
جدای از شهد، زنبورها گرده گل هم جمع میکنند. تمام بدنشان از کرک و موهای بسیار ریز پوشیده شده و هنگامی که به روی گل ها مینشینند، گرده به کرک هایشان میچسبد. زنبورها این گرده ها را با پاهای خود جمع کرده و با پاهای عقبی آن را در سبد گرده خود جمع میکنند. در واقع سبد که نه، بلکه موهای بلند و کلفت تری هستند که دور تا دور بند میانی جفت پای عقبی زنبورها را پوشانده اند.

1577079718547.png


۲. پس از جمع آوری شهد تقریبا ۱۵۰ گل و پر کردن سبد با گرده، زنبورها به کندو بر میگردند. در راه، آنزیم هایی را در شکم خود به شهد اضافه میکنند که باعث تجزیه مولکول های قند پیچیده موجود در شهد گیاهان به گلوکز و فروکتوز میشود. تمام این فرآیند تجزیه در راه بازگشت به کندو کامل میشود.

۳. وقتی زنبورهای مزرعه‌ رو به کندو میرسند، شهد را به زنبورهای کارگر میدهند. زنبورهای کارگر نیز آن را آنقدر میخورند و باز میگردانند که به غلظت مناسب برسد و سپس آن را در سلولهای شش ضلعی شان عسل ذخیره میکنند.

۴. درب سلول ها را باز میگذارند و فرآیند تبخیر رطوبت از عسل را با به هم زدن بالهایشان روی آنها شروع میکنند.

۵. بعد از اینکه شهد خشک شد درب سلول ها را با موم میبندند.
شما میتوانید برای برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت 118فایل مراجعه نمایید
برای نمونه هایی از تولید عسل و پرورش زنبور کلیک کنید
 
بالا