برگزیده های پرشین تولز

کیک توت فرنگی خوش عطر

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
کیک توت فرنگی کره ای در فر
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1.jpg


آموزش کیک توت فرنگی آشپزخانه کوچک من خیلی خوشگل و خوشمزه ، عطر کیک توت فرنگی عالی هست و خیلی هم دوست داشتنی و لذیذ هست من هم داخل کیک و هم برای تزیین از توت فرنگی استفاده کردم که شکل خیلی جذابی بهش خواهد داد.
در واقع این کیک چندمه از توت فرنگی که تو سایت میذارم ، البته میشه از هر میوه ای داخلش استفاده کرد و لذت برد ، اما بهترین گزینه توت فرنگی و آلبالو هستش.

طرز تهیه کیک توت فرنگی
strawberry-cake-buttermilk-in-oven01.jpg


مواد لازم کیک :
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۳ قاشق
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل شکری یک بسته
باتر میلک دو سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
توت فرنگی خورد شده یک پیمانه



طرز تهیه :
طبق روال تمام کیک ها ، فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم
قالب رو کاغذ میندازیم و با کره چرب میکنیم
برای تهیه ی باترمیلک ، در یک پیمانه ۱ قاشق آب لیموترش یا سرکه میریزیم و با شیر پیمانه رو پر میکنیم و هم میزنیم و میذاریم کنار و هر مقدار در رسیپ نیاز داریم ازش برمیداریم
کره و روغن و شکر رو با هم زن خوب میزنیم حدود پنج دقیقه تا خوب کرمی و سبک بشه

strawberry-cake-buttermilk-in-oven02.jpg


تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب میزنیم و وانیل رو همراهشون میریزیم
نصفی از آرد و نصفی از باترمیلک رو اضافه میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد مابقیه آرد و باترمیلک رو اضافه می کنیم
مواد رو توی قالب میریزیم

strawberry-cake-buttermilk-in-oven03.jpg


و توت فرنگی و هر میوه ی دلخواهی رو روش میپچینیم

strawberry-cake-buttermilk-in-oven04.jpg


میتونیم توت فرنگی رو لای مایه ی کیک بریزیم و حتی میشه چند قاشق مارمالاد توت فرنگی روی توت فرنگیا داد

strawberry-cake-buttermilk-in-oven05.jpg


هم تنوع داره و خیلی کیک خوش قلقیه

کیک توت فرنگی کوچولو
strawberry-cake-buttermilk-in-oven06.jpg


میذاریمش توی فر برای نیم ساعت یا تا وقتی که تستر از توی کیک تمیز در بیاد
از فر درمیاریم و خنک که شد با چای دسر رو سرو میکنیم

تزیین کیک توت فرنگی
strawberry-cake-buttermilk-in-oven07.jpg


من هلاک توت فرنگی ام و از آموزش آشپزی با این میوه خیلی لذت می برم.
کیک های میوه ای رو باید تازه استفاده کرد چون بعد از دو تا سه روز میوه نرم میشه و البته که خوشمزه اس اما ظاهر خوبی نداره
عطر کیک توت فرنگی عالیه
خوش بگذره
 
بالا