برگزیده های پرشین تولز

»»»»»»»»»»» تعویض لپتاپ DELL core i7 با سیستم «««««««««««««

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
سلام خدمت دوستان
یک عدد لپتاپ Dell مدل 1557 موجوده. لپتاپ پرسرعت و در کل بسیار تمیزه و در دو سری تولید شدن با هارد 640 و 500 که مدل بنده 640 گیگی هست مشخصات کامل رو در لینک پایین قرار میدم.گرافیک تا 2 گیگ راحت شیر میکنه battlefield4 رو اخیرا باهاش تموم کردم هرچه قدر رم بالاباشه بیشتر شیر میکنه و رم هم تا 8 قابل ارتقاست. تنها نکته ای که باید بگم قسمت پشت لپتاپ پلاستیک گوشه یه شکستگی کوچیک وجود داره که اصلا به چشم نمیاد و وقتی لپتاپ باز میشه دیگه اصلا دیده نمیشه. 72 ساعت مهلت تست داده میشه و از سیستم شما هم درقبال اون 72 ساعت مهلت تست گرفته میشه.لپتاپ هم حدود یه ساله دستمه و بدون مشکل کار میکنه.
کارتن لپتاپ رو گم کردم خودمم کارکرده خریدم و از اول بدون کارتن بوده ولی امر لپتاپ جداست و بود ونبود کارتن مهم نیست هرچند یه کارتن لپتاپ پیدا میکنم شایدم دل همون پیدا کردم :D و فرستادم
تعویض: با سیستمهای خوب ترجیحا AMD و هم قیمت با لپتاپ تعویض میشه و کم و زیادش طبق توافق گرفته یا پرداخت میشه

http://www.digikala.com/Product/DKP-659/Dell Studio 1557-A/لپ تاپ دل استودیو 1557-A/

فایل های ضمیمه

• IMG_۲۰۱۴۰۷۰۳_۱۱۵۱۴۳.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۷۰۳_۱۱۵۱۴۳.jpg
    55.2 KB · نمایش ها: 8
  • IMG_۲۰۱۴۰۷۰۳_۱۱۵۲۳۸.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۷۰۳_۱۱۵۲۳۸.jpg
    46.9 KB · نمایش ها: 8
  • Leila۰۶۷۰.jpg
    Leila۰۶۷۰.jpg
    15 KB · نمایش ها: 8

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
والا داداش هدف از تعویض تهیه سیستم هست و رمها مدنظرمه ولی مادربرد سوکت 1150 متاسفانه بکارم نمیاد AMD یا 1155 بیشتر مدنظرمه

.Mohsenx2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با چه سیستمی مدنظرتون هست؟

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
با چه سیستمی مدنظرتون هست؟

مشکلی نیست فقط اگه قطعیه پیام بدید

توجه : این آیدی فیک هست و ایدی بنده نیست و ایشون در مدتی که بنده بن بودم قصد سوء استفاده از ایدی بنده رو داشته و ایدی جدید با یک . ساخته
حتی در تاپیک های بنده خودش رو جای من جا زده پس مواظب باش

Last edited:

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
توجه : این آیدی فیک هست و ایدی بنده نیست و ایشون در مدتی که بنده بن بودم قصد سوء استفاده از ایدی بنده رو داشته و ایدی جدید با یک . ساخته
حتی در تاپیک های بنده خودش رو جای من جا زده پس مواظب باش
واقعا متاسفم برا همچین ادم بیکار و بی شعوری ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
واقعا متاسفم برا همچین ادم بیکار و بی شعوری ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز
خواهش میکنم دوست گرامی
اگر براتون امکانش هست امتیاز - براش لحاظ کنید تا مدیران ایدیش رو غیر فعال کنند .

بالا