exchanging

××کشک بادمجون××

شروع موضوع توسط Kako ‏10 ژوئن 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    7
    سلام
    کسی میدونه اینو چجوری باید پخت؟ :wacko:
    اگه یه سایت خوب آشپزی هم معرفی کنید که خیلی خوبه من هر چی گشتم نبود...

    ممنون
    :)
     
  2. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
  3. ROZEGAR

    ROZEGAR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2003
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    13
    چي جوريشو ميخواي؟

    يه مدلشو بهت ميگم!

    آقا بادمجان به اندازه كافي تهيه ميكني
    بعد پوست ميكني از وسط نصف ميكني بعد ميشوري نمك ميزني بعد ميندازي تو ماهي تابه خوب سرخ شه و بپزه بعد ميكوبيش پياز داغ هم كه از قبل درست كردي بعد كوبيدن ميريزي توش يه چرخش ميدي رله!
    ميتوني بخوريش!

    راستي كشك فراموش نشه! اخر سر بايد اضافه شه!
     
  4. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    ولي ميتونم بهت بگم چطوري درست ميشه.
    اما بهت پيشنهاد ميكنم سراغش نرو.
     
  5. ROZEGAR

    ROZEGAR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2003
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    13
    اموزش به بي سيبيل ها به صورت حضوري ................!
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    اي ناجنس مثل اينكه عيال مكرمه(فعلي يا اينده)بدجوري كشك بامجون دوست داره و به اين شيوه شمارو سر كار گذاشته خجالت از اين سيبيلات نمي كشي زن ذليل! :D [​IMG]
     
  7. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    آخ کاکو جون روغن باید بچکه.
    تهیه کشک بادمجان به روش خودم.
    بادمجون : به مقدار لازم
    پیاز : یک عدد درشت
    نعنا : مقدار لازم
    کشک : هرچی بیشتر بهتر
    بادمجونو پوست میکنی و قطعه قطعه میکنی و حسابی نمک مال میکنی و تو سبد میزاری یه یه ربع بمونه تا زهر آبش گرفته شه بعدش تمیز میشوری و سرخ میکنی . بعد پیاز رو ریزریز میکنی و سرخ میکنی و دست آخر هم نعنا میزنی (میزاری یه دقیقه تفت داده شه) بعد هم بادمجان سرخ شده رو میریزی توش و آب هم اضافه میکنی میزاری حسابی جوش بخوره و تقریبا که آبش تموم شد ورمیداری و با کشک قاطی میکنی و به به صفا.
     
  8. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    بابا اینجا همه آشپزن
     
  9. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    من بادمجونا رو سرخشون نمى كنم!! :blink:
    همين طورى كه بچه ها گفتن ولى بادمجون رو مى زارن رو آتيش!! :D
    بهد با پيازا قاطى مى كنم و لهش مى كنم..!!! :D
    و مى خورمش!! :D
     
  10. Queen_of_hearts

    Queen_of_hearts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    163
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Every where!
    چشم حسود بتركه!!
     
  11. ghaboli

    ghaboli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2004
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    پوست كندنش خيلي درد داره
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ولي كاكو من توصيه ميكنم درست نكني بهتره چون سيبيلت كچلي گرفته و موهاش ميريزه تو غذا :D فقط سبزي پلو درست كن كه كسي متوجه موهات نشه ;) ;)
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    ولي وقتي بخوايي پوست قبولي رو بكني حال ميده.
     
  15. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    7
    مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:

    ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
    در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
    مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
    مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟ :D
    بوی مرغ خیس...:p
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    منم به شدت متنفرم! :(
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ما شيكارامونو زنده زنده پوست ميكنيم و خام خام مي خوريم :D
     
  18. ROZEGAR

    ROZEGAR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2003
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    13

    :blink: وقتي كبابش كني مشه ميزا قاسمي! :blink:
     
  19. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
  20. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
  21. mitch

    mitch کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    یکی بادنجان (بادمجان؟) و یکی خربزه - از جمله چیزایین که من باهاشون سازگاری ندارم. خوردنشون کفاره داره.