برگزیده های پرشین تولز

××کشک بادمجون××

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 فوریه 2003
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
13
چي جوريشو ميخواي؟

يه مدلشو بهت ميگم!

آقا بادمجان به اندازه كافي تهيه ميكني
بعد پوست ميكني از وسط نصف ميكني بعد ميشوري نمك ميزني بعد ميندازي تو ماهي تابه خوب سرخ شه و بپزه بعد ميكوبيش پياز داغ هم كه از قبل درست كردي بعد كوبيدن ميريزي توش يه چرخش ميدي رله!
ميتوني بخوريش!

راستي كشك فراموش نشه! اخر سر بايد اضافه شه!
 

night wolf

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2003
نوشته‌ها
647
لایک‌ها
5
سن
36
محل سکونت
Iran-Ahvaz
ولي ميتونم بهت بگم چطوري درست ميشه.
اما بهت پيشنهاد ميكنم سراغش نرو.
 

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 فوریه 2003
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
13
اموزش به بي سيبيل ها به صورت حضوري ................!
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از Kako :
سلام
کسی میدونه اینو چجوری باید پخت؟ :wacko:
اگه یه سایت خوب آشپزی هم معرفی کنید که خیلی خوبه من هر چی گشتم نبود...

ممنون
:)
اي ناجنس مثل اينكه عيال مكرمه(فعلي يا اينده)بدجوري كشك بامجون دوست داره و به اين شيوه شمارو سر كار گذاشته خجالت از اين سيبيلات نمي كشي زن ذليل! :D
attachment.php
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
آخ کاکو جون روغن باید بچکه.
تهیه کشک بادمجان به روش خودم.
بادمجون : به مقدار لازم
پیاز : یک عدد درشت
نعنا : مقدار لازم
کشک : هرچی بیشتر بهتر
بادمجونو پوست میکنی و قطعه قطعه میکنی و حسابی نمک مال میکنی و تو سبد میزاری یه یه ربع بمونه تا زهر آبش گرفته شه بعدش تمیز میشوری و سرخ میکنی . بعد پیاز رو ریزریز میکنی و سرخ میکنی و دست آخر هم نعنا میزنی (میزاری یه دقیقه تفت داده شه) بعد هم بادمجان سرخ شده رو میریزی توش و آب هم اضافه میکنی میزاری حسابی جوش بخوره و تقریبا که آبش تموم شد ورمیداری و با کشک قاطی میکنی و به به صفا.
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
بابا اینجا همه آشپزن
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
4
سن
37
محل سکونت
Every where!
من بادمجونا رو سرخشون نمى كنم!! :blink:
همين طورى كه بچه ها گفتن ولى بادمجون رو مى زارن رو آتيش!! :D
بهد با پيازا قاطى مى كنم و لهش مى كنم..!!! :D
و مى خورمش!! :D
 

ghaboli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2004
نوشته‌ها
51
لایک‌ها
0
به نقل از iranvig :
بادمجونو پوست میکنی و قطعه قطعه میکنی و حسابی نمک مال میکنی و تو سبد میزاری یه یه ربع بمونه تا زهر آبش گرفته شه بعدش تمیز میشوری و سرخ میکنی .......
پوست كندنش خيلي درد داره
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
ولي كاكو من توصيه ميكنم درست نكني بهتره چون سيبيلت كچلي گرفته و موهاش ميريزه تو غذا :D فقط سبزي پلو درست كن كه كسي متوجه موهات نشه ;) ;)
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
ولي وقتي بخوايي پوست قبولي رو بكني حال ميده.
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
43
مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:

ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟ :D
بوی مرغ خیس...:p
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از Kako :
مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:

ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟ :D
بوی مرغ خیس...:p
ما شيكارامونو زنده زنده پوست ميكنيم و خام خام مي خوريم :D
 

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 فوریه 2003
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
13
به نقل از Kako :
مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:

ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟ :D
بوی مرغ خیس...:p


:blink: وقتي كبابش كني مشه ميزا قاسمي! :blink:
 

mitch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2004
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
1
یکی بادنجان (بادمجان؟) و یکی خربزه - از جمله چیزایین که من باهاشون سازگاری ندارم. خوردنشون کفاره داره.
 
بالا