اي ناجنس مثل اينكه عيال مكرمه(فعلي يا اينده)بدجوري كشك بامجون دوست داره و به اين شيوه شمارو سر كار گذاشته خجالت از اين سيبيلات نمي كشي زن ذليل!به نقل از Kako :سلام
کسی میدونه اینو چجوری باید پخت؟ :wacko:
اگه یه سایت خوب آشپزی هم معرفی کنید که خیلی خوبه من هر چی گشتم نبود...
ممنون
چشم حسود بتركه!!به نقل از fotocopy :بابا اینجا همه آشپزن
پوست كندنش خيلي درد دارهبه نقل از iranvig :بادمجونو پوست میکنی و قطعه قطعه میکنی و حسابی نمک مال میکنی و تو سبد میزاری یه یه ربع بمونه تا زهر آبش گرفته شه بعدش تمیز میشوری و سرخ میکنی .......
منم به شدت متنفرم!به نقل از night wolf :اه اه كشك بادمجون چقدر بدم مياد!!!
ما شيكارامونو زنده زنده پوست ميكنيم و خام خام مي خوريمبه نقل از Kako :مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:
ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟
بوی مرغ خیس...
به نقل از Kako :مرسی از راهنمایی هاتون مخصوصا ایران ویج عزیز که حداقل غیر از شوخی جواب هم داد ! :lol:
ببینم کوئین تو از تنبلیت بادمجونو سرخ نمیکنی یا واقعا اینجوری خوشمزه تره ؟
در ضمن من این غذا رو خودم خوشم نمیاد برا کسی میخواستم .
مهرداد جون......ما سبزی پلو میپزیم سیبیلامون معلوم نشه تو غذا...شما چی میپزی ؟؟ پر پلو ؟؟؟ (اه اه اه ! )
مخصوصا وقتی تر میشه حتما بوی خوبی میده نه ؟؟
بوی مرغ خیس...