آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

×مشكل در اجراي Add or Remove Programs

شروع موضوع توسط Control Panel ‏6 جولای 2005 در انجمن بایگانی

  1. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من به يه مشكلي بر خوردم در ويندوز من برنامه Add or Remove Programs اجرا نميشه و احتياج مبرم به استفاده از اين برنامه دارم . اگه كسي را حلي داره كه بتونه اين مشكل رو بدونه عوض كردن ويندوز حل كنه ممنون ميشم من را راهنمايي كنه . يك بار ديگه ذكر ميكنم كه نميتونم ويندوز را عوض كنم .
    با تشكر.
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    از منوي استارت برو تو پنجره RUN اونجا تايپ كن appwiz.cpl ببين باز ميشه يا نه. اگه نشد برو به اين مسير C:\Windows\System32 ببين فايلي به نام appwiz.cpl اصلا وجود داره يا نه.
    اگه اونجا بود كه مشكلت اساسي هست. من نميدونم چي كار بايد بكني.
    اگه اونجا نبود برو به اين مسير C:\WINDOWS\system32\dllcache ببين اونجا هست يا نه. اگه بود از اونجا كپي كن به فولدر System32 اگه اونجا هم نبود بايد بري از روي CD ويندوز كپي اش كني.
    در ضمن وقتي ميخواي Add/Remove Programs رو اجرا كني هيچ پيغام خطايي بهت نميده؟
     
  3. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0

    سلام
    ممنون از جوابتون . appwiz.cpl توي مسير C:\Windows\System32 وجود داره . ولي از تو پنجره RUN اجرا نمي شه .و جالب اينه كه موقع اجرا هيچ پيام خطايي هم نميده . ضمنا چون سيستمم سرور هست نمي تونم ويندوزش رو عوض كنم .ممنون ميشم اگه يه جورايي کمکم کنین .
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    Task Manager رو اجرا كن بعد برو قسمت Processes ، حالا از كنترل پانل Add or Remove programs زو اجرا كن ببين پروسسي به اسم Rundll32.exe به ليست پروسسها اضافه ميشه يا نه؟ و اگه اضافه ميشه آيا بعد از چند ثانيه دوباره از ليست حذف ميشه يا نه؟
     
  5. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  6. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0

    سلام
    در حالت عادي كه Rundll32.exe توی Task Manager وجود نداره . بعد از اجرای Add or Remove هم نمیاد حتی واسه چند لحظه :(
     
  7. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    منتظر جواب شما دوستان هستم :worried:
     
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اون سه تا لينك رو كه گفتم رفتي نگاه بندازي يا نه؟
    ببين اصلا فايل Rundll32.exe رو سيستمت هست يا نه؟ :blink: البته اگه نباشه يا خراب شده باشه خيلي از كارهاي ويندوز لنگ ميمونه ولي يه نگاه بنداز ببين تو مسير C:\Windows\System32 هست؟
     
  9. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0

    سلام
    شرمنده خیلی مزاحمتون شدم . بله Rundll32.exe داخل C:\Windows\System32 هست . ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ کاری انجام نمیده . حتی داخل Task Manager هم Run نميشه. يني امكان داره كه خراب شده باشه فايلش؟ ميشه جايگزينش كرد؟
     
  10. Control Panel

    Control Panel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    سلام
    منتظر جواب شما دوستان هستم . ممنون ميشم
     
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  12. cafe_ray

    cafe_ray کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2005
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-tehran
    سلام ممكنه از تو Group policy ,disable شده باشه يه نگاه بنداز :f34r:
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    نه ، اگه از اونجا غير فعال بشه موقع اجرا بهت پيغام ميده كه اين غير فعال شده.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی