imanghaderi
Registered User
آبغوره خانگی : آبغوره از جمله ی چاشنی های محبوب نزد ایرانیان است. در این مقاله تلاش داریم تا روش های تهیه و نگهداری آن را با شما در میان بگذاریم. آبغوره را به دو روش می توان تهیه کرد. روش سنتی، و روش دیگر با استفاده از دستگاه آبلیموگیری.
روش سنتی :
در این روش می بایستی ابتدا غوره ها را داخل قابلمه بکوبید تا له شوند. سپس غوره های له شده را از صافی عبور دهید تا آب آنها گرفته شوند. دوباره غوره های له شده را بکوبید تا تمام آب آن گرفته شود. بهتر است آبغوره ی آماده شده را چند بار از صافی عبور دهید تا هیچ ذره ی غوره ای باقی نماند. برای این کار می توانید از صافی های پارچه ای استفاده نمایید.
روشی دیگر :
بیشتر میوه فروشان از دستگاه آبلیمو گیری استفاده می کنند. اما به علت محدودیت تعداد این دستگاه و تفکری که می گوید این دستگاه ها برای آبلیمو ساخته شده اند و استفاده از آنها برای تهیه آبغوره عمر آنها را کم می کند، این روش کمتر به کار می رود. در این روش نیازی به پاک کردن دانه دانه غوره ها نیست، بلکه شاخه شاخه جدا می شوند و درون دستگاه ریخته می شوند. در مرحله ی بعدی، همانند روش قبلی، آب تهیه شده از صافی عبور داده می شود.
نگهداری آبغوره
روش اول :
آبغوره ای که تهیه کرده اید را داخل بطری شیشه ای ریخته و آن را پر کنید تا سرخالی نباشد. سپس روی آن یک یا دو قطره روغن بریزید. بعد از این کار، پلاستیک کوچکی روی درب گذاشته و درب آنرا محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و در نتیجه کپک نزند. به جای این کار می توانید از چسب نواری نیز استفاده کنید و آن را دور درب بچسبانید.
روش دوم :
آبغوره را دارون قابلمه ریخته و حدود پانزده دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد. سپس آنرا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید پوره های آن ته نشین شود. سپس به آرامی آبغوره را از روی پوره ها برداشته و بعد از عبور از صافی ریز دانه، داخل بطری شیشه ای بریزید. در انتها درب آنرا محکم ببندید و بطری را دور از نور آفتاب قرار دهید. در این روش رنگ آبغوره قرمز ارغوانی می شود.
امیدواریم که مطلب فوق مفید بوده باشد. در پایان اشاره می کنیم که در صورت تمایل می توانید فهرستی کامل از تولِید کننده آبغوره را در شبکه حرفه ای کسب و کار ویکیوز مشاهده بنمایید.
مجله و فراتر از مجله
روش سنتی :
در این روش می بایستی ابتدا غوره ها را داخل قابلمه بکوبید تا له شوند. سپس غوره های له شده را از صافی عبور دهید تا آب آنها گرفته شوند. دوباره غوره های له شده را بکوبید تا تمام آب آن گرفته شود. بهتر است آبغوره ی آماده شده را چند بار از صافی عبور دهید تا هیچ ذره ی غوره ای باقی نماند. برای این کار می توانید از صافی های پارچه ای استفاده نمایید.
روشی دیگر :
بیشتر میوه فروشان از دستگاه آبلیمو گیری استفاده می کنند. اما به علت محدودیت تعداد این دستگاه و تفکری که می گوید این دستگاه ها برای آبلیمو ساخته شده اند و استفاده از آنها برای تهیه آبغوره عمر آنها را کم می کند، این روش کمتر به کار می رود. در این روش نیازی به پاک کردن دانه دانه غوره ها نیست، بلکه شاخه شاخه جدا می شوند و درون دستگاه ریخته می شوند. در مرحله ی بعدی، همانند روش قبلی، آب تهیه شده از صافی عبور داده می شود.
نگهداری آبغوره
روش اول :
آبغوره ای که تهیه کرده اید را داخل بطری شیشه ای ریخته و آن را پر کنید تا سرخالی نباشد. سپس روی آن یک یا دو قطره روغن بریزید. بعد از این کار، پلاستیک کوچکی روی درب گذاشته و درب آنرا محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و در نتیجه کپک نزند. به جای این کار می توانید از چسب نواری نیز استفاده کنید و آن را دور درب بچسبانید.
روش دوم :
آبغوره را دارون قابلمه ریخته و حدود پانزده دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد. سپس آنرا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید پوره های آن ته نشین شود. سپس به آرامی آبغوره را از روی پوره ها برداشته و بعد از عبور از صافی ریز دانه، داخل بطری شیشه ای بریزید. در انتها درب آنرا محکم ببندید و بطری را دور از نور آفتاب قرار دهید. در این روش رنگ آبغوره قرمز ارغوانی می شود.
امیدواریم که مطلب فوق مفید بوده باشد. در پایان اشاره می کنیم که در صورت تمایل می توانید فهرستی کامل از تولِید کننده آبغوره را در شبکه حرفه ای کسب و کار ویکیوز مشاهده بنمایید.
مجله و فراتر از مجله