• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من خیلی ناشی هستم ، لطفا" منو راهنمایی کنید و تا جایی که براتون مقدوره ، عکسهام رو نقد کنید و مزیت ها و معایبش رو بگید تا بتونم بهتر عکاسی کنم ...

اول از همه میخوام بپرسم از لحاظ عمق میدان کدوم یک از این دو عکس پایین بهتر هستند از دید عکاسی ؟ ( و ایراداش اصلا" چیا هست ؟ )

در مورد این دو عکس ، راویه ی کدوم بهتره ؟ فرقی هم اصلا" میکنن یا هر دو مرخض هستند ؟ ( و ایراداش چیاس اصلا ؟ )

تشکر فراوان

[green]
دوست من خیلی خوش آمدید امیدوارم که فعالیت شما هم در اینجا پایدار باشه و بتونیم مطالب ارزشمندی از هم یادبگیریم.
یه توضیح کوچیکی بدم. ما قبلاً در این انجمن چند تا قانون داشتیم. اول اینکه سایز عکسها رو بزرگ نزاریم که هم نظم صفحات به هم نخوره و هم زودتر لود بشه. اتچ کنید خیلی بهتره. حقیقتش اینطوری به شخصه اصلاً نمی تونم نظر بدم. دوم اینکه برای عکسها امتیاز بدیم. امتیاز دهی هم از 50 امتیاز هست و چندین نکته توش وجود داره که ذکر می کنم. وقتی امتیاز هم میدید هم می تونید سریع امتیاز بدید و رد بشید و هم می تونید دلایل خودتون رو هم بیان کنید.
1.کادر بندی( مثلاً در نظر گرفتن پرسپکتیو- نقاط طلایی و...) 50 امتیاز
2. نور 50 امتیاز
3. سوژه و مفهوم ( عنوان هم در اینجا می تونه جا داشته باشه) 50 امتیاز
4. زاویه دید 50 امتیاز
5. نظر شخصی 50 امتیاز
در آخر هم میانگین حساب میشه.

خوب حالا نظر من در مورد کارهاتون.
به شخصه کار اولی رو بیشتر می پسندم و گفتم با این بهم ریختگی همچین نمی تونم برا همشون بگم فقط این یکی رو می گم:
1. کادر بندی: 35. کادر خوبیه ولی بهتر از این هم می تونستید. ترجیح میدم دوربین کنی به راست و بالا متمایل بشه و این تنه درخت حدود 1/4 از کادر رو بگیره بهتر می بود. راستی یه کادر هم براش نذاشتید. گذاشتن کادر هم متمرکز می کنه و با انتخاب کادر دور و رنگ مناسب زیبایی عکس رو میتونید چند برابر کنید.
2. نور: 35. گوشه راست بالا کمی اور شده. و تو چشم می زنه.
3. سوژه و مفهوم: 15. اسم نداره. سوژه خاصی رو هم در نظر نگرفتید. مثل اینکه دوربین رو گرفتید دستتون همینجوری الکی عکس گرفتید کاملاً بی هدف. عمق و میدان رو خوب درآوردید ولی حیف که بدون مفهوم و این مسئله از مهمترین مسائل در عکاسی.
4. زاویه: 37. مناسبه با دقت بیشتر بهتر هم می تونست باشه.
5. 40. به عنوان کارهای اولیه و بین کاری دیگتون بیشتر ازش خوشم آمد. :)
با تشکر از ارسال منتظر بعدی ها هستیم.

پی نوشت: دوستان من نمی تونم رنگ نوشته هام رو درست کنم. خیلی در عذابم که دارم مشکی می نویسم. فرمتها کار نمی کنن. لطفاً راهنماییم کنید.
...خوش باشید و موفق...[green]

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ریتا جان بسیار ممنونم ، حتما" روی اشتباهام کار میکنم ...

لطف کردی ...

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
http://************/files/csftxsvoiscjmxiqlu3s.jpg

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران، کوچه‌ای در خیابان پاسداران.
با تشکر!!

بیننده‌ی گرامی، تقه‌زدن روی عکس و مشاهده‌ی آن در ابعاد 1024 در 768، نشانه‌ی شخصیت شماست!
باز هم با تشکر!

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ايزو 200
f 4.5
s 1/125

فایل های ضمیمه

• Moon.jpg
    Moon.jpg
    71.7 KB · نمایش ها: 10

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
آره محمد خود کثیفشه
آهاان ،، اون وقت شماها با هم مشكل خاصي دارين ؟؟

سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
امیدوارم که همگی عالی باشین و سال خوبی رو شروع کرده باشین.
بهترین ها رو در سال جدید براتون آرزو می کنم.

بالاخره بعد از مدتها تونستم با استفاده از فیلتر شکن وارد سایت بشم. تمام این مدت سایت برام فیلتر بود و من هم با غصه مونده بودم. هیچ فیلتر شکنی هم نمی شناختم. امروز یکی از دوستانم معرفی کردن و من هم سریع آمدم تا عرض ادبی کنم.
نمی دونید چقدر خوشحالم که دوباره برگشتم اینجا. خدا رو 1000 مرتبه شکر

...خوش باشید و موفق...
عليكم السلام ...
خوشحال هستم كه دوباره بركَشتيد ، مكَه سايتهاي ايراني تو خود ايران هم فيلتر هستن !!!

تهران، کوچه‌ای در خیابان پاسداران.
با تشکر!!
ايجور كه معلومه وبه نظر مياد اين تابلو خيلي بالا هست (بالا تر از تير جراق برق)
خود تابلوه هم كوجيك به نظر مياد
در نتيجه هر كي بخواهد از اينجا عبور كنه كاااملا متوجه ميشه كه اين راه مسدوده !:D:D

راستي امروز رفته بودم كنار دريا كه عكس بكَيرم ، حدود 50 تا عكس كَرفته بودم كه ...
بركَشتم ديدم بشت سرم ماشين بليس اومده ، بهم كَير داد كه دارم عكس ميكَيرم
كَويا عكس كَرفتن اونجا ممنوع بود

كَفت بايد عكسها رو حذف كني ، از اونجايي هم كه دوربين المبوس من خيلي آشغال بود
نميشد عكس رو دونه دونه حذف كني ، مجبور شدم ميموري رو فورمات كنم !!
خيلي حالم كَرفته شد !!

البته الان با برنامه ريكاوري دارم عكسها رو ميارم ... انشاء الله كه بركَرده !!

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
آهاان ،، اون وقت شماها با هم مشكل خاصي دارين ؟؟

عليكم السلام ...
خوشحال هستم كه دوباره بركَشتيد ، مكَه سايتهاي ايراني تو خود ايران هم فيلتر هستن !!!

ايجور كه معلومه وبه نظر مياد اين تابلو خيلي بالا هست (بالا تر از تير جراق برق)
خود تابلوه هم كوجيك به نظر مياد
در نتيجه هر كي بخواهد از اينجا عبور كنه كاااملا متوجه ميشه كه اين راه مسدوده !:D:D

راستي امروز رفته بودم كنار دريا كه عكس بكَيرم ، حدود 50 تا عكس كَرفته بودم كه ...
بركَشتم ديدم بشت سرم ماشين بليس اومده ، بهم كَير داد كه دارم عكس ميكَيرم
كَويا عكس كَرفتن اونجا ممنوع بود

كَفت بايد عكسها رو حذف كني ، از اونجايي هم كه دوربين المبوس من خيلي آشغال بود
نميشد عكس رو دونه دونه حذف كني ، مجبور شدم ميموري رو فورمات كنم !!
خيلي حالم كَرفته شد !!

البته الان با برنامه ريكاوري دارم عكسها رو ميارم ... انشاء الله كه بركَرده !!

به خونش تشنه ام. دنبال یکی می گردم جنازشو تحویلم بده. !!! :دی

بابا این فیل ترینگ کشته مارو من چندین بار خواستم رو عکس دوستان کامنت بذارم نشده. الان هم امیدوارم که این پست submit بشه!

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
تشکر از همه. پارسا دوربینتو بیا یه بوق بزنیم باش :دی

خوب:

این کره بزها خیلی به دوربین علاقه داشتن. مام گفتیم بیایید جلو یک شات هم برا شوما حروم کنییم. باشد که ادم شوید :دی

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دايال آپ + فيلترينگ = پشيمان شدن از ديدن صفحه

نتيجه اخلاقي : اگه همه عكسارو تامبنيل بذارن خيلي بهتره.

ممنون...

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
تشکر از همه. پارسا دوربینتو بیا یه بوق بزنیم باش :دی

خوب:

این کره بزها خیلی به دوربین علاقه داشتن. مام گفتیم بیایید جلو یک شات هم برا شوما حروم کنییم. باشد که ادم شوید :دی

واقعاً هم که شات رو حروم کردی!! نه زاویه دید خوب، نه کادربندی، نه رنگ درست و حسابی، دوربین مادرمرده رو گذاشتی رو اتومات، تق یه شات حروم کردی واقعاً که... کی درست میشه؟ ؟ ؟ ؟ ؟ چی شد که اینجوری شدی؟ :دی :)) :) :D:p:happy::cool:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خواهش دارم ازتون یه انتی ف ی ل ت ر معرفی کنید. این چند روز اصلاً نتونستم به چیزی بنویسم. همش خطا داده. :(

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• Kabootar.jpg
    Kabootar.jpg
    61.1 KB · نمایش ها: 11

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام
دوستان خواهش دارم ازتون یه انتی ف ی ل ت ر معرفی کنید. این چند روز اصلاً نتونستم به چیزی بنویسم. همش خطا داده. :(

سلام
اينهم يك *** .. انشاء الله كه مشكلتون حل بشه ...

ببخشيد مدتيه عكس نزاشتم ، خدا رو شكر دوربين سوينم رو فروختم واز شرش راحت شدم
انشاء الله با كانن Powershot S5 IS تا جند روز آينده در خدمتتون هستم

فایل های ضمیمه

• ***.txt
    65 بایت · نمایش ها: 6

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

پارسال همين موقع

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
پارسال همين موقع

ممنون ، اینجا کجا هست؟

عکس پائینی نقطه وضوح بسیار محدودی داره. تو اینحور مواقع با بستن دیافراگم میشه نقطه وضوح رو بیشتر گسترش داد. کافیه دوربینتون رو بذارین رو حالت A و یه عدد تو مایه های 8 یا 9 انتخاب کنید (بسته به نور اگر نور بهتر یود می تونید عدد بیشتری انتخاب کنید) خاصیت این حالت اینه که سرعت شاتر رو خود دوربین اتوماتیک معلوم میکنه و شما دیگه راحتین.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون ، اینجا کجا هست؟

عکس پائینی نقطه وضوح بسیار محدودی داره. تو اینحور مواقع با بستن دیافراگم میشه نقطه وضوح رو بیشتر گسترش داد. کافیه دوربینتون رو بذارین رو حالت A و یه عدد تو مایه های 8 یا 9 انتخاب کنید (بسته به نور اگر نور بهتر یود می تونید عدد بیشتری انتخاب کنید) خاصیت این حالت اینه که سرعت شاتر رو خود دوربین اتوماتیک معلوم میکنه و شما دیگه راحتین.
از اینکه راهنمایی میکنی ممنون جواد جان

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
جواد جان یعنی باید بزاریم رو Aperture? دیاف بسته باعث عمق میدان بیشتر میشه؟ ربط اینهارو بگی ممنون میشم . حالت پروگرام چقدر کاربرد داره؟

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
از اینکه راهنمایی میکنی ممنون جواد جان

خواهش می کنم. شما عزیزی

جواد جان یعنی باید بزاریم رو Aperture? دیاف بسته باعث عمق میدان بیشتر میشه؟ ربط اینهارو بگی ممنون میشم . حالت پروگرام چقدر کاربرد داره؟

بله. همون اپرچر Aperture Priority Auto .

هرچه میزان گشادگی دیافراگم کمتر باشد (یعنی عدد بالاتر) عمق میدان افزایش خواهد یافت. چون دیافراگم تنگ دوایر محو کننده کوچک تری ایجاد می کند در نتیجه حتی قسمت هایی از موضوع که عدسی دقیقاً روی آن ها فوکوس نشده هم تا اندازه ای واضح یه نظر می رسه.

البته 2 عامل دیگه هم روی عمق میدان تأثیر داره. خیلی مختصر و مفید می گم:
1- فاصله دوربین تا سوژه: هرچه فاصله دوربین تا سوژه ای که فوکوس کرده ایم بیشتر باشه عمق میدان کمتره، به طور مثال وقتی توی زمین فوتبال از فاصله 100 متری روی صورت یک بازیکن فوکوس کنیم، پشت صورت او بسیار بسیار نا واضح خواهد شد ولی اگر همان کادر را از 1 متری ببندیم، بک گراند ما واضح تر از عکس قبل خواهد شد.

2- فاصله کانونی عدسی: فاصله کانونی هر چه کوتاه تر باشد عمق میدان بیشتر می شود. فاصله کانونی کوتاه مانند تنگ شدن دیافراگم است که دوایر محو کننده رو کوچک می کنه. مثلاً عدسی 28 میلی متری عمق میدان بیشتری نسبت به عدسی 135 میده.

البته شماره 1 با بحث گشادگی دیافراگم کاملاً مرتبط هست. یعنی وقتی شما از فاصله 100 متری روی صورت بازیکن فوکوس می کنید مجبورید که دیافراگم رو تا ته باز کنی(عدد کوچکتر) که نور مناسب داشته باشید.

خلاصه بود نه؟

البته مد پروگرام Program Auto در دوربین هایی که این مد رو داشته باشند اصولاً برای همین کار ساخته شده. یعنی تغییر عمق میدان با کم و زیاد کردن گشادگی دیاف و یا، فریز کردن تصویر با سرعت شانر بالا.
یعنی با چرخاندن چرخ +و- در این حالت، شاتر و دیاف نسبت به هم کم و زیاد می شوند. یعنی هم سرعت شاتر عوض می شه و هم دیاف.
اگر دوربین این مد رو داشته باشه بسیار بهتر از مد A عمل میکنه چون بستن دیاف نهایتاً به کم شدن سرعت شاتر می انجامه که این خیلی اوقات باعث لرزش عکس و ... میشه. ولی این مد حالت بهینه تری داره.

من عمومی ترش رو گفته بودم که با اشاره دوست عزیزم این مد هم گفته شد.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
باز هم از تمامی دوستانی که جواب درخواستم رو دادن کمال تشکر را دارم. امیدوارم بتونم جبران کنم.
خیلی خوشحالم که دوستان اینطور دارن فعالیت می کنن. من هم الان برم به کارهام برسم و بعد از ظهر میام.
فعلاً تا بعد
...خوش باشید و موفق... :)

بالا