Rita-Rad
Registered User
- نوشتهها
- 234
- لایکها
- 0
دوستان من خیلی ناشی هستم ، لطفا" منو راهنمایی کنید و تا جایی که براتون مقدوره ، عکسهام رو نقد کنید و مزیت ها و معایبش رو بگید تا بتونم بهتر عکاسی کنم ...
اول از همه میخوام بپرسم از لحاظ عمق میدان کدوم یک از این دو عکس پایین بهتر هستند از دید عکاسی ؟ ( و ایراداش اصلا" چیا هست ؟ )
در مورد این دو عکس ، راویه ی کدوم بهتره ؟ فرقی هم اصلا" میکنن یا هر دو مرخض هستند ؟ ( و ایراداش چیاس اصلا ؟ )
تشکر فراوان
[green]
دوست من خیلی خوش آمدید امیدوارم که فعالیت شما هم در اینجا پایدار باشه و بتونیم مطالب ارزشمندی از هم یادبگیریم.
یه توضیح کوچیکی بدم. ما قبلاً در این انجمن چند تا قانون داشتیم. اول اینکه سایز عکسها رو بزرگ نزاریم که هم نظم صفحات به هم نخوره و هم زودتر لود بشه. اتچ کنید خیلی بهتره. حقیقتش اینطوری به شخصه اصلاً نمی تونم نظر بدم. دوم اینکه برای عکسها امتیاز بدیم. امتیاز دهی هم از 50 امتیاز هست و چندین نکته توش وجود داره که ذکر می کنم. وقتی امتیاز هم میدید هم می تونید سریع امتیاز بدید و رد بشید و هم می تونید دلایل خودتون رو هم بیان کنید.
1.کادر بندی( مثلاً در نظر گرفتن پرسپکتیو- نقاط طلایی و...) 50 امتیاز
2. نور 50 امتیاز
3. سوژه و مفهوم ( عنوان هم در اینجا می تونه جا داشته باشه) 50 امتیاز
4. زاویه دید 50 امتیاز
5. نظر شخصی 50 امتیاز
در آخر هم میانگین حساب میشه.
خوب حالا نظر من در مورد کارهاتون.
به شخصه کار اولی رو بیشتر می پسندم و گفتم با این بهم ریختگی همچین نمی تونم برا همشون بگم فقط این یکی رو می گم:
1. کادر بندی: 35. کادر خوبیه ولی بهتر از این هم می تونستید. ترجیح میدم دوربین کنی به راست و بالا متمایل بشه و این تنه درخت حدود 1/4 از کادر رو بگیره بهتر می بود. راستی یه کادر هم براش نذاشتید. گذاشتن کادر هم متمرکز می کنه و با انتخاب کادر دور و رنگ مناسب زیبایی عکس رو میتونید چند برابر کنید.
2. نور: 35. گوشه راست بالا کمی اور شده. و تو چشم می زنه.
3. سوژه و مفهوم: 15. اسم نداره. سوژه خاصی رو هم در نظر نگرفتید. مثل اینکه دوربین رو گرفتید دستتون همینجوری الکی عکس گرفتید کاملاً بی هدف. عمق و میدان رو خوب درآوردید ولی حیف که بدون مفهوم و این مسئله از مهمترین مسائل در عکاسی.
4. زاویه: 37. مناسبه با دقت بیشتر بهتر هم می تونست باشه.
5. 40. به عنوان کارهای اولیه و بین کاری دیگتون بیشتر ازش خوشم آمد.
با تشکر از ارسال منتظر بعدی ها هستیم.
پی نوشت: دوستان من نمی تونم رنگ نوشته هام رو درست کنم. خیلی در عذابم که دارم مشکی می نویسم. فرمتها کار نمی کنن. لطفاً راهنماییم کنید.
...خوش باشید و موفق...[green]