• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می تونید از این برنامه برای پیچش استفاده کنید...

این هم برای خالی نبودن عریضه:

سلامو روز همگی بخیر.
ممنون از راهنمایی تون دوست من. :)
1. کادر بندی:30. کادر رو بهتر از این هم می تونستید ببندید. خیلی هم کراپ شده. سر این کبوتر خسته رو هم بریدید :happy: جای کبوتر رو دوست دارم ولی کادر خیلی بستس. از شاخ و برگها و همینطور این تیر افقی بهتر از این هم می تونستید استفاده کنید. کارهای قشنگی از شما دیدیم برای همین انتظارات بالا رفته. راستی چه خوب که براش کادر دور درست کردید. به شخصه می پسنیدیدم که چون عکس یه حالت افقی داره عرض های این مستطیل موجود نبود و در عوض طول های عریض تری می داشت. فکر می کنم هم خونی بیشتری با هم داشته باشن. البته بستگی به حسی که می خواید انتقال بدید داره. با این کادر من احساس می کنم خواستید مظلومیت و غم و ناله و یه جورایی در بند بودن رو به نمایش بزارید. این حس رو پیدا کردن :blink:
2. نور: 40. نور مناسبه ولی خوب عالی نیست.
3. سوژه: 25. سوژه قشنگیه ولی خوب دقیقاً متوجه منظورتون نشدم. اینجا می گن عنوان. :D نمی دونم چرا نمی تونم بین عوامل همبستگی پیدا کنم و یه مفهوم ازش بفهمم.
4. زاویه دید: 35. بهتر از این می تونست باشه.
5. نظر شخصی: 35: کار قشنگی ولی کمی ادیت نامناسب هماهنگی ها رو از بین برده. بد نیست با یه ادیت دیگه بزارید. :)
میانگین امتیاز هم میشه 33
(دوستان احساس می کنم دارم جسارت می کنم. لطفاً شما هم امتیاز بدید تا من کمتر خجالت بکشم. به لحظه با خودم فکر کردم الان می گن مگه شما کی هستید که دارید اینطور درمورد کاها قضاوت می کنید. ولی خوب دوست داشتم نظرم رو بگم).

سلام
اينهم يك *** .. انشاء الله كه مشكلتون حل بشه ...

ببخشيد مدتيه عكس نزاشتم ، خدا رو شكر دوربين سوينم رو فروختم واز شرش راحت شدم
انشاء الله با كانن Powershot S5 IS تا جند روز آينده در خدمتتون هستم

یه سلام گرم هم تقدیم به بحرین عزیز که خیلی دلم براشون تنگ شده بود. دوست من منتظر کارهاتون هستیم. از راهنماییتون هم ممنون :)
دورین نو هم مبارک.
راستی دوستان از DIM-DAM خبری ندارید!!؟
:happy:

پارسال همين موقع

دوست من ممنون از ارسال. قبلاً این کارتون رو بین عکسهای دیگتون دیده بودم. واقعاً زیباست :) دوست داشتم این خونه ها کمی سمت چپ تر بودن. ولی خوشگله. امیتاز 40 :)

فکر می کنم باید به شما بگم دوست جدید من. اگه اشتباه نکنم وقتی که شما فعالیت تون رو در این انجمن شروع کردید من اون موقع کم پیدا و شاید هم نبودم. یه کمی شما رو بخاطر دارم. شاید شما هم به یاد داشته باشید. به هر حال خوشحالم که با شما و کارهاتون آشنا می شم :happy:
در مورد عکسهای شما گفتنی ها رو دوستان گفتن. وضوح بسیار پایین. چند بار که امتحان کنید با دیاف های مختلف دستتون می یاد همه چی. عکس اولی هم برام ناقص باز شد درست ندیدم. برای کار دوم شما من امتیاز 25 رو میدم.

در آخر هم با سپاس از همگی.
منتظر ارسال های بعدی هستیم.
...خوش باشید و موفق... :)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

فکر می کنم باید به شما بگم دوست جدید من. اگه اشتباه نکنم وقتی که شما فعالیت تون رو در این انجمن شروع کردید من اون موقع کم پیدا و شاید هم نبودم. یه کمی شما رو بخاطر دارم. شاید شما هم به یاد داشته باشید. به هر حال خوشحالم که با شما و کارهاتون آشنا می شم :happy:
در مورد عکسهای شما گفتنی ها رو دوستان گفتن. وضوح بسیار پایین. چند بار که امتحان کنید با دیاف های مختلف دستتون می یاد همه چی. عکس اولی هم برام ناقص باز شد درست ندیدم. برای کار دوم شما من امتیاز 25 رو میدم.

ممنون از توجه شما ...

ای باد و غبار ....... بارونو ببار ...

فایل های ضمیمه

• lamp.jpg
    lamp.jpg
    38.9 KB · نمایش ها: 11

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جواد جان : اينجا قسمتي از راه آهن گرگانه. فكر كنم قبلا هم ازش عكس گذاشته باشم. در بهر خيلي ديدني ميشه و البته وقتي برف مياد.

ريتا عزيز: ممنون از نظرت ولي نمي شد. حواشي سمت راست خيلي زياد بود و اينكه اين رنگين كمان به اين شكل نمي شد.
بازم ممنون

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جواد جان : اينجا قسمتي از راه آهن گرگانه. فكر كنم قبلا هم ازش عكس گذاشته باشم. در بهر خيلي ديدني ميشه و البته وقتي برف مياد.

ريتا عزيز: ممنون از نظرت ولي نمي شد. حواشي سمت راست خيلي زياد بود و اينكه اين رنگين كمان به اين شكل نمي شد.
بازم ممنون
عالیه ه ه !!! واقعا" هنرمندید ...
کو تا منم یاد بگیرم :(

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3

اینم خدمت دوستان .چون سه پایه نبود ایزو رو خیلی بالا بردم:blush:

اگه گفتین اینجا کجاست؟:D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان هنرمند!
این هم چند عکس که من گرفتم!

منتظر نظراتتون هستم!

FIREart_by_lordofpersia.jpg

http://lordofpersia.deviantart.com/art/FIREart-83203148
saadi_tomb_by_lordofpersia.jpg

http://lordofpersia.deviantart.com/art/saadi-tomb-83204085
colorful_stone_by_lordofpersia.jpg

http://lordofpersia.deviantart.com/art/colorful-stone-83201550
HAFIZ_tomb_by_lordofpersia.jpg

http://lordofpersia.deviantart.com/art/HAFIZ-tomb-83203102

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توجه شما ...

ای باد و غبار ....... بارونو ببار ...

سلام دوستان. امیدوارم که ایام به کام باشد.
اینقده حرص خوردم. صبح کلی نوشته بودم. که یکدفعه برق رفت و...

دوست من مطمئن هستم که تا چند روز دیگه شما کارهایی به نمایش می زارید که توقعات هممون رو بالا می برید. فقط کمی عجول هستید ;)

امتیاز 30. خیلی خیلی بهتر از این می تونستید کار کنید. شاید اگه کمی قدم می زدید و منظره رو می دیدی می تونستید زاویه ای انتخاب کنید که مثلاً چند تا کوه کنار هم باشن و یا این تیر چراغ نباشه. نمی دونم دلیل خاصی داشته که از پایین اینقدر کراپ کردید. چیز اینطوری چیز قابل توجهی نداره. اگه قرار بود حتمی چراغ باشه می تونستید کمی سمت راست تر بزارید. یعنی دوست داشتم کمی به پایین و چپ می رفتید. انتخاب محیط سپیا انتخاب جسورانه ای می تونه باشه. ولی برای این کار مناسبه. فقط کمی غلظتش زیاده. بعد هم دوست من باز هم عنوان و اسم فراموش شد ;) بعد هم اینکه از دوستان خواهش دارم که اطلاعات کامل عکس رو هم بنویسن. مثل همین سرعت و این قبیل و اینکه دسته بندی کار رو هم مشخص کنن. اینطوری بهتر میشه درک کرد عکاس چی خواسته بگه. مثلاً آبستره، طبیعت پرتره و...

ببخشید فرصت کمی دارم برای همین باید کوتاه تر بنویسم.

بازم ممنون

ممنون بابت توضیح

خوب دکتر عزیز من قبلاً شما رو اینجا ملاقات نکردم به همین دلیل امیدوارم خوش آمد گوییم رو بپذیرید و فعالیت پایداری در این انجمن داشته باشید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم. :)

عکس شماره 1: امتیاز 28: پرپکتسو مناسبی انتخاب نکردید. بعد اینکه هدف مشخص نیست. همینطور یه مقدار نویز داره و در کل بهتر از می تونستید شما.
عکس شماره 2: گزینه هیچ کدام.بقعه تاریخی ;) امتیاز:35. کار قشنگی شارپنس و یه مقدار کنتراست بیشتر و همینطور پاسپاستو می تونه زیباییش رو دو چندان کنه. یه مقدار هم وضوحش کمه.
با تشکر از ارسال. :)

سلام به دوستان هنرمند!
این هم چند عکس که من گرفتم!

منتظر نظراتتون هستم!

خوب شما هم به جمع آخرین عکاسی ها خوش آمدید. با امید به ایامی سرشار از موفقیت روزافزون.
منظره های بسیار زیبایی رو به زنجیر کشیدید. :)
عکس 1: 25. فکر می کنم حرفی برای گفتن نداره :blink::eek:
عکس 2: 38. محیطی که براش انتخاب کردید یه جورایی وهم برانگیز و رویایی. دوست داشتم یه قدم به چپ و جلو می رفتید با یه لنز واید این مسیر رو طولانی تر به چشم می آوردید و بیننده رو به داخل راهنمایی می کردید تا ادامه رویا رو در اونجا ببینه. لذت بردم. تصورش هم برام زیبا و جذابه :)
عکس 3: 40: چه رنگ های قشنگی. واقعاً لذت بخشه دیدن این تصاویر. سپیا دوست داشتنی شده. فکر می کنم کمی زیاد نزدیک شدید.
عکس 4: 45. می خواستم امتیاز 50 بدم ولی خوب بی عیب هم نبود. در کل زیباست. مرحبا :) عاشق شبهای حافظیه هستم. دیدنیست و با ابهت :)

با تشکر از همگی
عصر و شبی زیبا رو براتون آرزومندم
...خوش باشید و موفق...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

دوست من مطمئن هستم که تا چند روز دیگه شما کارهایی به نمایش می زارید که توقعات هممون رو بالا می برید. فقط کمی عجول هستید ;)

امتیاز 30. خیلی خیلی بهتر از این می تونستید کار کنید. شاید اگه کمی قدم می زدید و منظره رو می دیدی می تونستید زاویه ای انتخاب کنید که مثلاً چند تا کوه کنار هم باشن و یا این تیر چراغ نباشه. نمی دونم دلیل خاصی داشته که از پایین اینقدر کراپ کردید. چیز اینطوری چیز قابل توجهی نداره. اگه قرار بود حتمی چراغ باشه می تونستید کمی سمت راست تر بزارید. یعنی دوست داشتم کمی به پایین و چپ می رفتید. انتخاب محیط سپیا انتخاب جسورانه ای می تونه باشه. ولی برای این کار مناسبه. فقط کمی غلظتش زیاده. بعد هم دوست من باز هم عنوان و اسم فراموش شد ;) بعد هم اینکه از دوستان خواهش دارم که اطلاعات کامل عکس رو هم بنویسن.

اول تشکر میکنم ، دوم اسمم پارسا هست (چند تا از بچه ها میدونن )

و سوم میخوام توضیحاتی رو بدم ... این عکس در منظقه سعادت آباد گرفته شده و مطمئنم میدونید کهع اونجا در میان برجها ، پیدا کردن ِ آسمون هم سخته ، چه برسه به کوه ... کراپ که برشی به نسبت 1/20 انجام دادم ، لنز من کمی واید هست شاید به اون دلیل میگید ... در مورد سپیا :happy: جالبه بدونید موقعی که عکس رو میگرفتم آسمون همین رنگی بود ، و من بسیار ناچیز کنتراست رو زیباد کردم ، دیروز هوا خیلی توفانی شد ییهو :)

اما نمیدونم چی شد که احساس کردم ، اون تیر چراغ توی اون آسمون غریب هست :f34r:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شما هم به جمع آخرین عکاسی ها خوش آمدید. با امید به ایامی سرشار از موفقیت روزافزون.
منظره های بسیار زیبایی رو به زنجیر کشیدید. :)
سپاسگذارم!

عکس 1: 25. فکر می کنم حرفی برای گفتن نداره :blink::eek:
:)
عکس 2: 38. محیطی که براش انتخاب کردید یه جورایی وهم برانگیز و رویایی. دوست داشتم یه قدم به چپ و جلو می رفتید با یه لنز واید این مسیر رو طولانی تر به چشم می آوردید و بیننده رو به داخل راهنمایی می کردید تا ادامه رویا رو در اونجا ببینه. لذت بردم. تصورش هم برام زیبا و جذابه :)
نکته ای که در مورد این عکس باید بدم اینه که موقع عکس در آرامگاه سعدی برق رفته بود و تاریکی مطلق حکم فرما بود طوری که کسی جلو خودش رو هم نمیدید! برای عکس هم متاسفانه در اون موقع به پایه شدیدا احتیاج بود که همراه نداشتم از طبیعت استفاده کردم ! خیلی جالب بود!1!!!!!
عکس 3: 40: چه رنگ های قشنگی. واقعاً لذت بخشه دیدن این تصاویر. سپیا دوست داشتنی شده. فکر می کنم کمی زیاد نزدیک شدید.
نزدیکی عمدی بود با این حال هم ممنون از نظر!

عکس 4: 45. می خواستم امتیاز 50 بدم ولی خوب بی عیب هم نبود. در کل زیباست. مرحبا :) عاشق شبهای حافظیه هستم. دیدنیست و با ابهت :)
:)

و من معمولا عادت ندارم کراپ بزنم سعی میکنم کادر بندی رو تا حد امکان درست بگیرم به جز موارد خیلی خاص!
تمامی تصاویر بالا رنگ و کراپ اوریجینالش میباشد!

همگی شاد باشید!

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلامو روز همگی بخیر.
ممنون از راهنمایی تون دوست من. :)
1. کادر بندی:30. کادر رو بهتر از این هم می تونستید ببندید. خیلی هم کراپ شده. سر این کبوتر خسته رو هم بریدید :happy: جای کبوتر رو دوست دارم ولی کادر خیلی بستس. از شاخ و برگها و همینطور این تیر افقی بهتر از این هم می تونستید استفاده کنید. کارهای قشنگی از شما دیدیم برای همین انتظارات بالا رفته. راستی چه خوب که براش کادر دور درست کردید. به شخصه می پسنیدیدم که چون عکس یه حالت افقی داره عرض های این مستطیل موجود نبود و در عوض طول های عریض تری می داشت. فکر می کنم هم خونی بیشتری با هم داشته باشن. البته بستگی به حسی که می خواید انتقال بدید داره. با این کادر من احساس می کنم خواستید مظلومیت و غم و ناله و یه جورایی در بند بودن رو به نمایش بزارید. این حس رو پیدا کردن :blink:
2. نور: 40. نور مناسبه ولی خوب عالی نیست.
3. سوژه: 25. سوژه قشنگیه ولی خوب دقیقاً متوجه منظورتون نشدم. اینجا می گن عنوان. :D نمی دونم چرا نمی تونم بین عوامل همبستگی پیدا کنم و یه مفهوم ازش بفهمم.
4. زاویه دید: 35. بهتر از این می تونست باشه.
5. نظر شخصی: 35: کار قشنگی ولی کمی ادیت نامناسب هماهنگی ها رو از بین برده. بد نیست با یه ادیت دیگه بزارید. :)
میانگین امتیاز هم میشه 33
(دوستان احساس می کنم دارم جسارت می کنم. لطفاً شما هم امتیاز بدید تا من کمتر خجالت بکشم. به لحظه با خودم فکر کردم الان می گن مگه شما کی هستید که دارید اینطور درمورد کاها قضاوت می کنید. ولی خوب دوست داشتم نظرم رو بگم).

ممنون از نظرات حرفه ای تون. والا خیلی وقت بود کسی رو عکس ها نظر نمی داد، من هم خیلی تو گذاشتن عکس دقت نکردم. این چند روزه هم خیلی سرم شلوغ بود. حتماً بعدی رو دقت می کنم.

از بقیه دوستان عزیز هم که عکس های خوبشون رو آپلود کردن ممنونم.

عکس آرشیوی داشتم ولی دوست ندارم اون رو کار کنم. ایشالا عکس جدید می گیرم و با دست پر میام.

اینجا اصفهان نیست؟

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
طلوع ماه

فایل های ضمیمه

• Moon Rising-2.jpg
    Moon Rising-2.jpg
    110 KB · نمایش ها: 13

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اینجا اصفهان نیست؟
چرا جواد جان.خود اصفهانه.و ریتا جان هم زحمت کشیدند و نمره دادند.:)عید رفته بودیم اصفهان.وحشناک شلوغ بود .حتی جا برای رد شدن یه ادم هم بزور پیدا میشد چه برسه به عکاسی.منم چون بهمراه خانواده رفته بودم و با بچه ی کوچیک, تو اون ازدحام چندتا عکس هول هولکی گرفتم.عکسی رو که از روی سی سه پل گرفتم کاملا با عجله تنظیمات رو انجام دادم و از ترس تنه های مردم فرصت برای کادر بندی مناسب رو نداشتم و البته سه پایه هم که یادم رفته بود ببرم:(
اون یکی عکس رو دقیقا از زیر گنبد مسجد شیخ لطف الله و بدون فلاش گرفتم(اون پرنده ی مرکز گنبد در عکس ریسایز نشه ی خودم بوضوح قابل تشخیصه).میدونی که اونجا خیلی نور کمی داره برای اینکه بتونم سرعت شاترم رو روی حداقل 1/20ام داشته باشم مجبور شدم از دیاف باز و ایزوی بالا استفاده کنم .چون بعلت کمبود نور و نبود سه پایه اگه سرعت شاتر کمتر میشد ممکن بود عکس تار بشه:p
البته دوربین من هم کانن g9 هستش و زیاد هم نمیشه ازش انتظار داشت.ممنون از اظهار نظراتتون.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فوق العادست!!!
در مورد چنين كارهايي كه تنظيمات خاص دوربين رو مي طلبه اگه مشخصات عكس رو بذارين خيلي عالي ميشه.
بازم متشكر

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

کسری جان ممنون از عکستون، با تکنیک های عکاسی این عکس رو اینحوری گرفتن خیلی خیلی خیلی دشواره. مخصوصاً اینکه با دوربین دیجیتال که نمیشه این عکس رو گرفت پس حتماً از برنامه های فتو ادیتینگ استفاده کردی، اینطور نیست؟
اگر اینجور باشه کاش یه ذره بیشتر رو ریتم دقت می کردی. تو این عکس چشم دنبال ریتم و نظم می گرده ولی به طور کامل اون رو پیدا نمی کنه. :blush:
ولی در کل سوژه بسیار جالبه و عکاسی اش هم بی حرفه...

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسری جان ممنون از عکستون، با تکنیک های عکاسی این عکس رو اینحوری گرفتن خیلی خیلی خیلی دشواره. مخصوصاً اینکه با دوربین دیجیتال که نمیشه این عکس رو گرفت پس حتماً از برنامه های فتو ادیتینگ استفاده کردی، اینطور نیست؟
اگر اینجور باشه کاش یه ذره بیشتر رو ریتم دقت می کردی. تو این عکس چشم دنبال ریتم و نظم می گرده ولی به طور کامل اون رو پیدا نمی کنه. :blush:
ولی در کل سوژه بسیار جالبه و عکاسی اش هم بی حرفه...

سلام
جواد جان ممنونم از اظهار نظرت بله این عکس در واقع حاصل از ترکیب 5 عکس از ماه با عمر های مختلف است که اولی با عمر 3.12 روز وسطح دید 14% وآخری هم با عمر 10.5 روز وسطح دید 87% که همگی را در ساعت 8 شب گرفتم وبعد با فتو شاپ کنار هم گذاشتم و در مورد ریتم هم اینطور چیدن عکسها را از رفتار خود ماه اقتباس کردم چون حد اکثر ارتفاعی که ماه با عمر 3.12 از سطح افق میگیرد در ساعت 8 شب نزدیک 15 درجه است و به تدریج بیشتر میشودکه آخرین ماه با عمر 10.5در ساعت 8 شب تقریبا 55درجه از سطح افق ارتفاع دارد. و همانطور که شما گفتید شاید از دید عکاسی اینطور چیدن درست نباشد وبدرستی ریتم و نظم را القا نکند ولی من میخواستم به این ترتیب رفتار ماه را در آسمان شب در یک ساعت معین به بیننده نشان بدهم که ظاهرا موفق نبودم! بهر حال همیشه از راهنمایی دوستان استفاده میکنم و فرا میگیرم.
در ضمن همه عکسها با دیاگرافم 4.5 و iso 100وسرعتهای 1/200و1/250 گرفته شده .موفق باشید

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
عكس ماه عاالي بود
اين عكس رو با جه دوربيني كَرفتيد وآيا از لنز هم استفاده مي كنيد ؟؟

..............

اين عكس رو هم با 12× زووم اوبتيكال و36× زووم ديجيتال كه ميشه 48× زووم
از ماه كَرفتم با دوربين Canon S5 IS

فایل های ضمیمه

• IMG_0337.jpg
    IMG_0337.jpg
    38.9 KB · نمایش ها: 14

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عكس ماه عاالي بود
اين عكس رو با جه دوربيني كَرفتيد وآيا از لنز هم استفاده مي كنيد ؟؟

..............

اين عكس رو هم با 12× زووم اوبتيكال و36× زووم ديجيتال كه ميشه 48× زووم
از ماه كَرفتم با دوربين Canon S5 IS

سلام
محمد جان دوربین جدید مبارک عکس خیلی قشنگی گرفتی اما چند نکته اولا بنظر من بر خلاف آنجه که خیلی ها فکر میکنند بد ترین زمان برای عکاسی از ماه اگر از تلسکوپ وتله های خیلی قوی استفاده نمیکنی هنگام بدر کامل ماه است.چرا؟ چون نمیتوان عوارض ماه را بدرستی نشان دادزیراسطح ماه کاملا بسمت خورشید است و هایلایتهای که از پستی وبلندی حاصل از ضربات شهاب سنگها بر روی سطح ماه پدید آمده بدرستی دیده نمی شود برای اینکار فکر میکنم زمانهای قبل از بدر مناسبتر باشد زیرا بعد از بدر کامل حداکثر ارتفاع ماه بعد از نیمه شب رخ می دهد و مثلا ساعت 3 بامداد زمان خوبی است ولی باید از خوابت بگذری . نکته دیگر اینکه هیچ وقت از زوم دیجیتال برای عکاسی از ماه استفاده نکن و از حداکثر زوم ابتیکال استفاده کن و بعد اگر خواستی عکس را کراپ کن . درضمن نمی دانم که خبر داری یا نه سیستم s5is هک شده و گمان می کنم می توانی از این به بعد از سیستم raw در فورمت گرفتن عکس استفاده کنی .
درضمن دوربین من سونی H7 است عکسها را باحد اکثر زوم اپتیکال(*15) به علاوه تله کانورتر 1.7 سونی گرفتم. موفق باشید

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام
محمد جان دوربین جدید مبارک عکس خیلی قشنگی گرفتی اما چند نکته اولا بنظر من بر خلاف آنجه که خیلی ها فکر میکنند بد ترین زمان برای عکاسی از ماه اگر از تلسکوپ وتله های خیلی قوی استفاده نمیکنی هنگام بدر کامل ماه است.چرا؟ چون نمیتوان عوارض ماه را بدرستی نشان دادزیراسطح ماه کاملا بسمت خورشید است و هایلایتهای که از پستی وبلندی حاصل از ضربات شهاب سنگها بر روی سطح ماه پدید آمده بدرستی دیده نمی شود برای اینکار فکر میکنم زمانهای قبل از بدر مناسبتر باشد زیرا بعد از بدر کامل حداکثر ارتفاع ماه بعد از نیمه شب رخ می دهد و مثلا ساعت 3 بامداد زمان خوبی است ولی باید از خوابت بگذری . نکته دیگر اینکه هیچ وقت از زوم دیجیتال برای عکاسی از ماه استفاده نکن و از حداکثر زوم ابتیکال استفاده کن و بعد اگر خواستی عکس را کراپ کن . درضمن نمی دانم که خبر داری یا نه سیستم s5is هک شده و گمان می کنم می توانی از این به بعد از سیستم raw در فورمت گرفتن عکس استفاده کنی .
درضمن دوربین من سونی H7 است عکسها را باحد اکثر زوم اپتیکال(*15) به علاوه تله کانورتر 1.7 سونی گرفتم. موفق باشید

ممنون سلامت باشيد ..... مرسي بابت اطلاعاتتون
اين تله کانورتر 1.5 هست براي s5is ، نمي دونم خوبه ، به درد ميخوره ؟
41MPEWAPAXL._SL500_AA280_.jpg

كَشتم بيشتر از 1.5 نديدم ! آخه كمه يه خورده

......

اين رو بدون زووم ديجيتال كَرفتم ، دوره يه خورده !!

فایل های ضمیمه

• IMG_0336.jpg
    IMG_0336.jpg
    21.3 KB · نمایش ها: 7

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون سلامت باشيد ..... مرسي بابت اطلاعاتتون
اين تله کانورتر 1.5 هست براي s5is ، نمي دونم خوبه ، به درد ميخوره ؟
41MPEWAPAXL._SL500_AA280_.jpg

كَشتم بيشتر از 1.5 نديدم ! آخه كمه يه خورده

......

اين رو بدون زووم ديجيتال كَرفتم ، دوره يه خورده !!

سلام
محمد جان این تله کانورتر چیز جالبی بنظر میرسه فکر نمیکنم فرق زیادی با 1.7 سونی داشته باشه البته نمیدانم قیمتش چقدره من 1.7 را60 هزار تومن خریدم البته سال پیش قیمتش140 هزار تومن بود!! این سونی خیلی زرنگه هر کاری میکنه که بیشتر بازار را بدست بیاورد . یا توی همین اندازه تله کانورتر برای مدل پاناسونیک fz28 گمان کنم فیمتش 145 دلار است خلاصه اگر قیمتش زیاد نیست گمان میکنم وسیله کاربردی خوبی باشد.البته این را هم مطمئن باش این کارخانه های دوربین سازی برای مدلهای slr like تله کانور تری بزرگتر از این نخواهند ساخت چون لنزهای تله زوم Dslr آ نها ممکن است فروششان کم شود گرچه که از هیچ جهت Dslr وslr like با هم قابل مقایسه نیستند.در ضمن جند نکته راجع به عکست سرعت 1/60 برای عکاسی از ماه خیلی کم است حتی اگر از سه پایه استفاده کنی جون خود زمین در این مدت کمی راه میرود!و دیگر اینکه حتما از مد فوکوس نقطه ای استفاده کن وچندین شات بگیر اول روی مرکز فوکوس کن وبعد روی لبه ها ببین کدام بهتر میشود نور سنجی هم روش spot موفق باشی.

بالا