Rita-Rad
Registered User
- نوشتهها
- 234
- لایکها
- 0
سلامو روز همگی بخیر.
ممنون از راهنمایی تون دوست من.
1. کادر بندی:30. کادر رو بهتر از این هم می تونستید ببندید. خیلی هم کراپ شده. سر این کبوتر خسته رو هم بریدید :happy: جای کبوتر رو دوست دارم ولی کادر خیلی بستس. از شاخ و برگها و همینطور این تیر افقی بهتر از این هم می تونستید استفاده کنید. کارهای قشنگی از شما دیدیم برای همین انتظارات بالا رفته. راستی چه خوب که براش کادر دور درست کردید. به شخصه می پسنیدیدم که چون عکس یه حالت افقی داره عرض های این مستطیل موجود نبود و در عوض طول های عریض تری می داشت. فکر می کنم هم خونی بیشتری با هم داشته باشن. البته بستگی به حسی که می خواید انتقال بدید داره. با این کادر من احساس می کنم خواستید مظلومیت و غم و ناله و یه جورایی در بند بودن رو به نمایش بزارید. این حس رو پیدا کردن :blink:
2. نور: 40. نور مناسبه ولی خوب عالی نیست.
3. سوژه: 25. سوژه قشنگیه ولی خوب دقیقاً متوجه منظورتون نشدم. اینجا می گن عنوان.
4. زاویه دید: 35. بهتر از این می تونست باشه.
5. نظر شخصی: 35: کار قشنگی ولی کمی ادیت نامناسب هماهنگی ها رو از بین برده. بد نیست با یه ادیت دیگه بزارید.
میانگین امتیاز هم میشه 33
(دوستان احساس می کنم دارم جسارت می کنم. لطفاً شما هم امتیاز بدید تا من کمتر خجالت بکشم. به لحظه با خودم فکر کردم الان می گن مگه شما کی هستید که دارید اینطور درمورد کاها قضاوت می کنید. ولی خوب دوست داشتم نظرم رو بگم).
سلام
اينهم يك *** .. انشاء الله كه مشكلتون حل بشه ...
دورین نو هم مبارک.
راستی دوستان از DIM-DAM خبری ندارید!!؟
:happy:
دوست من ممنون از ارسال. قبلاً این کارتون رو بین عکسهای دیگتون دیده بودم. واقعاً زیباست
فکر می کنم باید به شما بگم دوست جدید من. اگه اشتباه نکنم وقتی که شما فعالیت تون رو در این انجمن شروع کردید من اون موقع کم پیدا و شاید هم نبودم. یه کمی شما رو بخاطر دارم. شاید شما هم به یاد داشته باشید. به هر حال خوشحالم که با شما و کارهاتون آشنا می شم :happy:
در مورد عکسهای شما گفتنی ها رو دوستان گفتن. وضوح بسیار پایین. چند بار که امتحان کنید با دیاف های مختلف دستتون می یاد همه چی. عکس اولی هم برام ناقص باز شد درست ندیدم. برای کار دوم شما من امتیاز 25 رو میدم.
در آخر هم با سپاس از همگی.
منتظر ارسال های بعدی هستیم.
...خوش باشید و موفق...