• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
محمد جان این تله کانورتر چیز جالبی بنظر میرسه فکر نمیکنم فرق زیادی با 1.7 سونی داشته باشه البته نمیدانم قیمتش چقدره من 1.7 را60 هزار تومن خریدم البته سال پیش قیمتش140 هزار تومن بود!! این سونی خیلی زرنگه هر کاری میکنه که بیشتر بازار را بدست بیاورد . یا توی همین اندازه تله کانورتر برای مدل پاناسونیک fz28 گمان کنم فیمتش 145 دلار است خلاصه اگر قیمتش زیاد نیست گمان میکنم وسیله کاربردی خوبی باشد.البته این را هم مطمئن باش این کارخانه های دوربین سازی برای مدلهای slr like تله کانور تری بزرگتر از این نخواهند ساخت چون لنزهای تله زوم Dslr آ نها ممکن است فروششان کم شود گرچه که از هیچ جهت Dslr وslr like با هم قابل مقایسه نیستند.در ضمن جند نکته راجع به عکست سرعت 1/60 برای عکاسی از ماه خیلی کم است حتی اگر از سه پایه استفاده کنی جون خود زمین در این مدت کمی راه میرود!و دیگر اینکه حتما از مد فوکوس نقطه ای استفاده کن وچندین شات بگیر اول روی مرکز فوکوس کن وبعد روی لبه ها ببین کدام بهتر میشود نور سنجی هم روش spot موفق باشی.

ممنون سلامت باشيد ..... مرسي بابت اطلاعاتتون
اين تله کانورتر 1.5 هست براي s5is ، نمي دونم خوبه ، به درد ميخوره ؟

كَشتم بيشتر از 1.5 نديدم ! آخه كمه يه خورده

......

اين رو بدون زووم ديجيتال كَرفتم ، دوره يه خورده !!

خدا لعنتتون نکنه. من دارم با یه لنز 18-55 می سوزم و می سازم، اونوقت شما ها از 15x , 25x زوم آنالوگ حرف می زنین. من اگر بخوام یه زوم 3.6 داشته باشم باید جرینگی 280 هزار تومن پیاده شم!!! آقا کانورتور خریده 60 تومن :D

شوخی کردم. بحث عکاسی از آسمان هم دنیاییه. اگر خیلی این بحث رو ادامه بدین اونوقت می زنم به سیم آخر یکی از لنزهای زیر رو می خرم ها: (چون پول زیادی ندارم....)

Spot Scope

600-2600

بحث خیلی off-topic شد. اینم آخرین عکس;): البته ببخشید که عکس ها بوی تنبلی میدن، دلم لک زده برای یه عکاسی درست و حسابی. اگر وقت امان بده...

راستی 2 تا عکس آخر رو با دیاف 10 گرفتم (رو حالت M) که عمق میدان بیشتری داشته باشم. طبیعتاً سرعت شاتر پائین یعنی 1/60 رو با فلش استفاده کردم.

فایل های ضمیمه

• Green_flower.jpg
    Green_flower.jpg
    154.8 KB · نمایش ها: 6
  • Green_flower_02.jpg
    Green_flower_02.jpg
    163.8 KB · نمایش ها: 10
  • Fig_Flag.jpg
    Fig_Flag.jpg
    188.8 KB · نمایش ها: 8

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• Yard.jpg
    Yard.jpg
    143.6 KB · نمایش ها: 15

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خدا لعنتتون نکنه. من دارم با یه لنز 18-55 می سوزم و می سازم، اونوقت شما ها از 15x , 25x زوم آنالوگ حرف می زنین. من اگر بخوام یه زوم 3.6 داشته باشم باید جرینگی 280 هزار تومن پیاده شم!!! آقا کانورتور خریده 60 تومن :D

شوخی کردم. بحث عکاسی از آسمان هم دنیاییه. اگر خیلی این بحث رو ادامه بدین اونوقت می زنم به سیم آخر یکی از لنزهای زیر رو می خرم ها: (چون پول زیادی ندارم....)

Spot Scope

600-2600

بحث خیلی off-topic شد. اینم آخرین عکس;): البته ببخشید که عکس ها بوی تنبلی میدن، دلم لک زده برای یه عکاسی درست و حسابی. اگر وقت امان بده...

راستی 2 تا عکس آخر رو با دیاف 10 گرفتم (رو حالت M) که عمق میدان بیشتری داشته باشم. طبیعتاً سرعت شاتر پائین یعنی 1/60 رو با فلش استفاده کردم.

ممنون لطف داري جواد جان (همين كه لعنت نفرسدادي)

من كه نكَفتن 15× كه شما جوش ميايي ، بين 1 و 5 فاصله هست كه ميشه 1.5×

اون لنز دومي كه لينكش رو داده بودي خيلي باحال بود ، قيمتش هم ميرزيد

تو اين سايت لنزهاش خيلي ارزونتر از جاهاي ديكَه هست
فقط ماركشون كانون نيست نميدونم خوبه يا نه ؟؟

مثل اين Wide & Telephoto Lens

اينهم يه سوبر ماكرويي كا قابل دار نيست ..

فایل های ضمیمه

• IMG_0254.jpg
    IMG_0254.jpg
    80.5 KB · نمایش ها: 17

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
عکسها از کوههای اطراف روستای رندون در 20 کیلومتری تهران هست حدودا. جای بکر و خلوتیه. عکس وسطی اچ دی ار هست ولی بد ادیت کردم نویزش زیاده. متاسفانه روی عکس اصلی اشتباهی اورایت شد .

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

Spot Scope

600-2600

جواد جان این لنز650-1300mm واقعا عالی است اگر میتوانی بگیر برای سالها جواب کارت را میدهد فقط اشکالش اینست که در شش ماه اول شبها دائما سر به هوایی!

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

سلام
محمد جان این کیت شامل دوتا کانورترو سه پایه و ..... قیمتش خیلی عالی است بنظرم شک نکن بعد اینکه به مارک زیاد توجه نکن مگر فکر میکنی لنزهای اینها را در کوره پس کوره های استکان سازی های جنوب شهر تهران ساختند!! بیشتر دوستان من دوربینهای dslr کانن یا نیکون دارند اما همگی از لنزهای سیگما استفاده میکنند که عکسهایش اگر بهتر از لنزهای اصلی نباشه اصلا بدتر نیست.
عکس ماکروت خیلی قشنگه.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
محمد جان این کیت شامل دوتا کانورترو سه پایه و ..... قیمتش خیلی عالی است بنظرم شک نکن بعد اینکه به مارک زیاد توجه نکن مگر فکر میکنی لنزهای اینها را در کوره پس کوره های استکان سازی های جنوب شهر تهران ساختند!! بیشتر دوستان من دوربینهای dslr کانن یا نیکون دارند اما همگی از لنزهای سیگما استفاده میکنند که عکسهایش اگر بهتر از لنزهای اصلی نباشه اصلا بدتر نیست.
عکس ماکروت خیلی قشنگه.

جواد جان این لنز650-1300mm واقعا عالی است اگر میتوانی بگیر برای سالها جواب کارت را میدهد فقط اشکالش اینست که در شش ماه اول شبها دائما سر به هوایی!

البته دنیای لنز، دنیای عجیبیه. لنزهای سیگما هم خوب و بد داره، یعنی نمیشه روی یه مارک 100% نظر داد.

اگر بشه حتماً می خرم، فقط کسی نیست از امریکا بیاد اینور!!! محمد جان سایت ebay هست دیگه ، بهترین و قدیمیترین فروشگاه مجازی که از شیر مرغ تا تخم مرغ توش پیدا میشه. فقط یه بدی داره اون هم اینه که قابلیت اعتمادش پائینه. یعنی ریسک پریدن پول توش وجود داره.
برای خرید مثل همه سایت های خرید دیگه، نیاز به کارت اعتباری و رجیستر شدن داره.

narcis_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا کنه عکسم بین عکسهای شما آب نشه بره تو دریا :happy:
http://************/files/vpruq3gwxyqi9srfelpt_thumb.jpg
http://************/files/rr9ln9nvumbhufir7zon_thumb.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جوی

http://************/files/jy00eq5t7t8xkb02nj36_thumb.jpg

عبادت

http://************/files/fedbjh7zgm2odq66txb5_thumb.jpg

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
خدا کنه عکسم بین عکسهای شما آب نشه بره تو دریا :happy:
http://************/files/vpruq3gwxyqi9srfelpt_thumb.jpg
http://************/files/rr9ln9nvumbhufir7zon_thumb.jpg

این حرفا چیه ، اختیار دارین

جوی

http://************/files/jy00eq5t7t8xkb02nj36_thumb.jpg

عبادت

http://************/files/fedbjh7zgm2odq66txb5_thumb.jpg

ممنون از عکس های خوبتون. یه ایراد مشترک تو عکس هاتون هست. اون هم اووراکسپاز شدن هست.
ما در عکس نباید منطقه ای به رنگ سفید مطلق داشته باشیم. منظورم اینه که مثلاً آسمان باید در عکس آبی رنگ باشد نه سفید.
در هر دو عکس، شما بیش از حد نور داشته اید و آسمان سفید شده. لذا می بایست کمی در تنظیمات دخل و تصرف کنید.
در اینجور مواقع اگر عمق میدان زیادی نیاز ندارید سرعت شاتر رو بالاتر ببرید ولی اگر می خواهید عمق میدان فوکوس زیادتر شود، کمی دیافراگم رو تنگ تر کنید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ا

ممنون از عکس های خوبتون. یه ایراد مشترک تو عکس هاتون هست. اون هم اووراکسپاز شدن هست.
ما در عکس نباید منطقه ای به رنگ سفید مطلق داشته باشیم. منظورم اینه که مثلاً آسمان باید در عکس آبی رنگ باشد نه سفید.
در هر دو عکس، شما بیش از حد نور داشته اید و آسمان سفید شده. لذا می بایست کمی در تنظیمات دخل و تصرف کنید.
در اینجور مواقع اگر عمق میدان زیادی نیاز ندارید سرعت شاتر رو بالاتر ببرید ولی اگر می خواهید عمق میدان فوکوس زیادتر شود، کمی دیافراگم رو تنگ تر کنید.

راستش این کارایی رو که شما فرمودی رو من هنوز بلد نیستم ، اما این 2 تا اینجوری نبودن ، اینجوری شدن :p با برنامه ...

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ببخشید من الان یک هفته ای فکر می کنم غایب بودم. الان هم باز فرصتی نیست تا در خدمت باشم. سعی می کنم امروز پستی بزنم. ولی اگه نرسیدم دوستان فکر نکنن من بازم رفتم.

با تشکر از فعالیت همگی
راستی نارسیس عزیز خوشحالم که دوباره کارهای شما رو می بینم :)
...خوش باشید و موفق...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
البته دنیای لنز، دنیای عجیبیه. لنزهای سیگما هم خوب و بد داره، یعنی نمیشه روی یه مارک 100% نظر داد.

اگر بشه حتماً می خرم، فقط کسی نیست از امریکا بیاد اینور!!! محمد جان سایت ebay هست دیگه ، بهترین و قدیمیترین فروشگاه مجازی که از شیر مرغ تا تخم مرغ توش پیدا میشه. فقط یه بدی داره اون هم اینه که قابلیت اعتمادش پائینه. یعنی ریسک پریدن پول توش وجود داره.
برای خرید مثل همه سایت های خرید دیگه، نیاز به کارت اعتباری و رجیستر شدن داره.
ممنون بابت اطلاعاتتون
با توكل به خدا ديروز يه سري لنز سفارش دادم با قيمت 114 دولار ، هزينه اوردنش تا بحرين هم 55 دولار
ولي امروز خواستم تو سايت sign in كنم نشد !

سلام دوستان

ببخشید من الان یک هفته ای فکر می کنم غایب بودم. الان هم باز فرصتی نیست تا در خدمت باشم. سعی می کنم امروز پستی بزنم. ولی اگه نرسیدم دوستان فکر نکنن من بازم رفتم.

با تشکر از فعالیت همگی
راستی نارسیس عزیز خوشحالم که دوباره کارهای شما رو می بینم
...خوش باشید و موفق...
سلام
نيومده تشريف بردين ؟؟

Location: Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : N O K I A _ N 9 5 Pocket PC : HTC TyTn ll (Kaiser)

خدا خفت نکنه , مردم از خنده , ببینم queen هم دارین?
بیچاره united kingdom
راجع به سؤالتون ... بله queen هم داريم
درضمن يه نكته : ميدونم براتون سخته ، اما سعي كنيد در زندگي مؤدب باشيد

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
راستش این کارایی رو که شما فرمودی رو من هنوز بلد نیستم ، اما این 2 تا اینجوری نبودن ، اینجوری شدن :p با برنامه ...

پیش می آد:rolleyes: ;)

ممنون بابت اطلاعاتتون
با توكل به خدا ديروز يه سري لنز سفارش دادم با قيمت 114 دولار ، هزينه اوردنش تا بحرين هم 55 دولار
ولي امروز خواستم تو سايت sign in كنم نشد !

مبارکه محمد جان ، احتمالاً همون تله و واید رو گرفتی نه؟ از ebay خرید کردی؟ من هم تو فکر خرید لنز هستم. تا حالا که Nikkor 55-200 با لرزشگیر رو انتخاب کردم. منتظرم پولش جور شه...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
غروب

http://************/files/yh7mf8fu3nkr8obgsq8j_thumb.jpg

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
غروب

http://************/files/yh7mf8fu3nkr8obgsq8j_thumb.jpg

ممنون
گفتی غروب یادم افتاد من هم امروز صبح یه عکس ار طلوع گرفتم: !!!!!!!:p

سوهانک ، شمال نهران، صبح روز جمعه 13/2/1387 طلوع آفتاب به محض اتفاق، یعنی دقیقاً همان لحظه ای که خورشید از ابر بیرون آمد نه ثانیه ای کمتر و نه بیشتر

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
پیش می آد:rolleyes: ;)

مبارکه محمد جان ، احتمالاً همون تله و واید رو گرفتی نه؟ از ebay خرید کردی؟ من هم تو فکر خرید لنز هستم. تا حالا که Nikkor 55-200 با لرزشگیر رو انتخاب کردم. منتظرم پولش جور شه...

ممنون جواد جاان ، بله از ebay خريد كردم ، اين رو
3x Tele/Wide Lens Accessory Kit

راستي يه لنز زووم براي كَوشيم هم كَرفتم

Mobile Phone Camera Telescope

حالا برسه يا نه معلوم نيست

فایل های ضمیمه

• IMG_0822.jpg
    IMG_0822.jpg
    326.5 KB · نمایش ها: 11

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون
گفتی غروب یادم افتاد من هم امروز صبح یه عکس ار طلوع گرفتم: !!!!!!!:p

سوهانک ، شمال نهران، صبح روز جمعه 13/2/1387 طلوع آفتاب به محض اتفاق، یعنی دقیقاً همان لحظه ای که خورشید از ابر بیرون آمد نه ثانیه ای کمتر و نه بیشتر

عجب طلوع آفتاب با كلاسي

فایل های ضمیمه

• IMG_0795.jpg
    IMG_0795.jpg
    319.9 KB · نمایش ها: 20

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوباره یه مدت اینترنت نداشتم و نتونستم بیام
این اولین HDR هست که میگیرم