javadmjm
Registered User
سلام
محمد جان این تله کانورتر چیز جالبی بنظر میرسه فکر نمیکنم فرق زیادی با 1.7 سونی داشته باشه البته نمیدانم قیمتش چقدره من 1.7 را60 هزار تومن خریدم البته سال پیش قیمتش140 هزار تومن بود!! این سونی خیلی زرنگه هر کاری میکنه که بیشتر بازار را بدست بیاورد . یا توی همین اندازه تله کانورتر برای مدل پاناسونیک fz28 گمان کنم فیمتش 145 دلار است خلاصه اگر قیمتش زیاد نیست گمان میکنم وسیله کاربردی خوبی باشد.البته این را هم مطمئن باش این کارخانه های دوربین سازی برای مدلهای slr like تله کانور تری بزرگتر از این نخواهند ساخت چون لنزهای تله زوم Dslr آ نها ممکن است فروششان کم شود گرچه که از هیچ جهت Dslr وslr like با هم قابل مقایسه نیستند.در ضمن جند نکته راجع به عکست سرعت 1/60 برای عکاسی از ماه خیلی کم است حتی اگر از سه پایه استفاده کنی جون خود زمین در این مدت کمی راه میرود!و دیگر اینکه حتما از مد فوکوس نقطه ای استفاده کن وچندین شات بگیر اول روی مرکز فوکوس کن وبعد روی لبه ها ببین کدام بهتر میشود نور سنجی هم روش spot موفق باشی.
ممنون سلامت باشيد ..... مرسي بابت اطلاعاتتون
اين تله کانورتر 1.5 هست براي s5is ، نمي دونم خوبه ، به درد ميخوره ؟
كَشتم بيشتر از 1.5 نديدم ! آخه كمه يه خورده
......
اين رو بدون زووم ديجيتال كَرفتم ، دوره يه خورده !!
خدا لعنتتون نکنه. من دارم با یه لنز 18-55 می سوزم و می سازم، اونوقت شما ها از 15x , 25x زوم آنالوگ حرف می زنین. من اگر بخوام یه زوم 3.6 داشته باشم باید جرینگی 280 هزار تومن پیاده شم!!! آقا کانورتور خریده 60 تومن
شوخی کردم. بحث عکاسی از آسمان هم دنیاییه. اگر خیلی این بحث رو ادامه بدین اونوقت می زنم به سیم آخر یکی از لنزهای زیر رو می خرم ها: (چون پول زیادی ندارم....)
Spot Scope
600-2600
بحث خیلی off-topic شد. اینم آخرین عکس
راستی 2 تا عکس آخر رو با دیاف 10 گرفتم (رو حالت M) که عمق میدان بیشتری داشته باشم. طبیعتاً سرعت شاتر پائین یعنی 1/60 رو با فلش استفاده کردم.