شکسته بندی میفرمایید پرشیانای عزیز
بنده درس پس میدم جلوی شما
یه چند تایی عکس (اگه بشه بهشون گفت عکس) توی آرشیوم پیدا میشه.
شما و دوستان اگه دوست داشتند و همکاری کردند و عکس گذاشتند و استقبال شد من هم سعی میکنم ادامه بدم به عکس گذاشتن !
اینم یه چراغ خجالتی که از خجالت آقاشون پشت درخت قایم شده.
اختيار داريد آلفردوى عزيز، استاديد (شاهدانش را هم که خودتون گذاشته ايد ^_^) :blush:
واو حتما عکسهاتون رو بگداريد، مگه ميشه آدم نفر اول عکاسى باشه و عکسهاش بد باشند ^_^
عکس چراغ ها خيلى جالب بود (من از عکسهاى پانورامايى اينجورى خوشم مياد ^_^)، عکس هاى چشمان زيباتون هم به همچنين (جون ميدن براى عکس روى جعبه ى اسکنر يا نرمافزارهاى گرافيکى ^.^)، من که تا حالا نه از چشم خودم و نه از چشم بقيه نتونستم يه عکس درست و حسابى و به اين شفافى و خوشرنگى در بيارم :wacko:
البته خوب راستش من چون عشقى عکس مى گيرم، يک وقت خوب ميشه، يک وقت هم نه، منتها قضيه ى عکس گرفتنم هم مثل کلاس نقاشى رفتنمه! وقتى که کوچيکتر بودم عاشق نقاشى کشيدن بودم، براى همين مامانم رفت اسممو نوشت کلاس هاى نقاشى آيدين آغداشلو که مثلا استعدادهاى نهفته ام (!!!) به صورت هدفمند شکوفا بشه، منتها چون با قيد و بند همراه شده بود و به جاى چيزاى تخيلى اى که دوست داشتم نقاشى کنم بايد هى مى نشستى و کاسه و بشقاب و گليم و گلدون و دست و دماغ مى کشيدى، به جاى پيشرفت، پسرفت کرده بودم جورى که مامان بزرگم يه بار به مامانم گفت اين بچه پيش از اينکه کلاس بره بهتر نقاشى مى کشيد! آخر سر استادم به مامانم گفت بهتره دخترتون رو آزاد بگذاريد تا هرچيزى که خودش دوست داره رو بکشه و اين شد که ديگه کلاس نقاشى نرفتم
من حاظرم که یه کارگا عکاسی راه بندازیم اینجا !
مثلا یه موضوع مطرح میکنیم و روش گرفتنش هم میگیم و اونایی که دوست دارند میرن و این کار رو انجام میدن
بعد میشه کار ها رو مقایسه کرد و نکات ضعف و قوت کار ها رو پیدا کرد و به نتیجه های خوبی رسید !
.
ايده ى خيلى قشنگ و خوبيه ، فقط در مورد خودم مى ترسم باز همون ماجراى کلاس نقاشى رفتنم تکرار بشه از بس که غير آدميزاديم :wacko: البته امتحانش هم ضررى نداره و استقبال ميشه ^_^
بانو پانتی نازم ،عکست عالـــــــــــــــی بود
مرسى مرجان جون، لطف دارى :blush:عکس تو هم قشنگ بود ^_^ راستى يه تاپيک هم براى آخرين عکسى که گرفتم (ويژه ى موبايل) تو بخش موبايل و گوشى هاى تلفن همراه داريم. اونجا هم مى تونى عکستو بذارى :happy:
و در پايان اين شکوفههاى بهارى دست پرورده نيز تقديم به آلفردوى عزيز و جرى دوست داشتنى
نميدونم اين گياهان من که تو گلدون و تو بالکنند چرا اينقدر براى گل دادن عجله داشتند (از بس که هوا گرم شد يکهو)! هنوز 3 هفته تا عيد مونده! الانم که هوا طوفانيه و دلنگرانم که نزنه گلهاى ظريف اينا رو بندازه