......
P PTF کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 دسامبر 2008 نوشتهها 2 لایکها 0 18 دسامبر 2008 #1 ...... Last edited: 21 دسامبر 2008
Penet کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 2 آپریل 2006 نوشتهها 1,222 لایکها 2 محل سکونت Streets , behind you ... 19 دسامبر 2008 #2 به نقل از PTF : سلام بچه ها شرکت لایزر (سرویس های اینترنتی) چندتا ساختمون داره تو ولیعصر و اینا. یه ساختمون هم داره تو امیرآباد (خیابون کارگر) که من آدرسش رو شدیداً احتیاج دارم. اگر کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه مرسی کلیک کنید تا بازشود... امیر آباد ... لایزر ؟؟؟ تلفن: 82955555 آدرس: تهران - خيابان خالد اسلامبولی، ضلع جنوبی پارک ساعی، خيابان بيستم، شماره 17، ساختمان لايزر، طبقه 6 کلیک کنید تا بازشود...
به نقل از PTF : سلام بچه ها شرکت لایزر (سرویس های اینترنتی) چندتا ساختمون داره تو ولیعصر و اینا. یه ساختمون هم داره تو امیرآباد (خیابون کارگر) که من آدرسش رو شدیداً احتیاج دارم. اگر کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه مرسی کلیک کنید تا بازشود... امیر آباد ... لایزر ؟؟؟ تلفن: 82955555 آدرس: تهران - خيابان خالد اسلامبولی، ضلع جنوبی پارک ساعی، خيابان بيستم، شماره 17، ساختمان لايزر، طبقه 6 کلیک کنید تا بازشود...
P PTF کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 دسامبر 2008 نوشتهها 2 لایکها 0 19 دسامبر 2008 #3 به نقل از Penet : امیر آباد ... لایزر ؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... آره، سه تا ساختمون داره لایزر (بیشترشو نمیدونم!) یکی تو ولیعصر، یکی همین وزرا، یکی هم تو امیرآباد ... این امیرآبادیه آدرسش هیچ جا نیست!
به نقل از Penet : امیر آباد ... لایزر ؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... آره، سه تا ساختمون داره لایزر (بیشترشو نمیدونم!) یکی تو ولیعصر، یکی همین وزرا، یکی هم تو امیرآباد ... این امیرآبادیه آدرسش هیچ جا نیست!
Penet کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 2 آپریل 2006 نوشتهها 1,222 لایکها 2 محل سکونت Streets , behind you ... 19 دسامبر 2008 #4 به نقل از PTF : آره، سه تا ساختمون داره لایزر (بیشترشو نمیدونم!) یکی تو ولیعصر، یکی همین وزرا، یکی هم تو امیرآباد ... این امیرآبادیه آدرسش هیچ جا نیست! کلیک کنید تا بازشود... خوب از دفتر مرکزیش بپرس ...
به نقل از PTF : آره، سه تا ساختمون داره لایزر (بیشترشو نمیدونم!) یکی تو ولیعصر، یکی همین وزرا، یکی هم تو امیرآباد ... این امیرآبادیه آدرسش هیچ جا نیست! کلیک کنید تا بازشود... خوب از دفتر مرکزیش بپرس ...
O oovoo کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 سپتامبر 2009 نوشتهها 3 لایکها 0 28 سپتامبر 2009 #5 به نقل از Penet : امیر آباد ... لایزر ؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... می خوای چیکار کنی؟؟؟؟؟