آرشيو پرشين بلاگ در صفحه اصلي

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
چگونه در پرشين بلاگگ آرشيو را در صفحه اول قرار بدهيم اتوماتيك اضافه بشه
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
كسي نيست بلد باشه بابا.....
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
من چند وقت از پرشين بلاگ استفاده ميکردم.
تا اونجاييکه يادمه اين امکان توی پرشين بلاگ وجود نداره. . .
اونهايی هم که ميبينين اين کار رو ميکنن تا اونجايی که ميدونم بصورت دستی اين کار رو انجام ميدن.
البته شايد اشتباه کنم . . .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
با inlineFrame نميشه!؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
مدل لينکهای آرشيو پرشين بلاگ با بلاگ اسپات فرق ميکنه . . .
يه تقويم نشون ميده که بايد روز رو از توش انتخاب کنی . . .

احسان راست ميگه . . .
ميشه اون تقويم رو تو يه Inline Frame قرار داد . . . .
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
ميشه بيشتر توضيح بديد ممنون
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
ببين... لينك صفحه آرشيو رو پيدا كن. بعدش اين تگ رو توي تمپليت صفحه اصلي و يه جاي مناسب بنويس:
[code:1]<iframe name="name" src="LINK HERE">

</iframe>[/code:1]
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا سلام
من اين را توي بلاگم امتحان كردم. <a href='http://tafsir.persianblog.com' target='_blank'>http://tafsir.persianblog.com</a>
بريد ببينيد بگيد چه کار کنم که اون کناره هاش نيفته و اون قسمت بغل بزرگ نشه"لطفا"
متچکّر
منتظرم. منتظر جواب شما و منتظر ظهور
خدا نگهدار فعلا
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
كافيه براش سايز تعريف كني و اون اسكرول بار رو هم برداري... يه چيزي مثل اين ولي با سايزش بازي كن تا دقيق بشه:
[code:1]&#60;iframe name=&#34;name&#34; src=&#34;new_page_2.htm&#34; height=&#34;180&#34; scrolling=&#34;no&#34; width=&#34;200&#34;&#62;

&#60;/iframe&#62;[/code:1]
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
بسم الله و سلام
ممنون و شرمنده. :oops:
مي دوني اگه شما ها نبوديد من خودم فكر مي كردم. ولي وقتي آدم هاي خوبي مثل شما هست آدم واسه چي به خودش زحمت بده! ;) البته از اين به بعد سعي مي كنم اول خودم يه كم ور برم اگر نشد اونوقت شما را زحمت بدهم 8)
به اميد ظهور و خدا نگهدار
 
بالا