آژانس هواپیماییexchanging

آرشیو دو ستونی

شروع موضوع توسط genius_boy ‏29 نوامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. genius_boy

    genius_boy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2004
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من می خوام یک آرشیو مطالب اخیر دو (یا هرچند تا)ستونی بسازم
    چه شکلی میشه راش انداخت؟!
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    این فکر کنم بدردت بخوره :
    کد:
    <table border="0" width="100%">
        <tr>
          <td>     
                       <MTEntries lastn="10">
                         <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br>
                       </MTEntries>
         </td>
          <td>	
                       <MTEntries lastn="10" offset="10">
                       <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br>
                       </MTEntries>
       </td>
     </tr>
    </table>
    
     
  3. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    7
    می شه بگین اونوقت این آرشیو دوستونی به چه دردی می خوره برای من سوال شده؟:blink:
     
  4. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    به این درد می‌خوره که از کمترین فضا نهایت استفاده رو بکنی
     
  5. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    7
    من بازم متوجه نشده بس که خنگم:blink:
    می شه یه مثال بزنی؟
    یه جایی که این کارو کرده لینک بده برم ببینم ;)
    ممنون
     
  6. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    خدایا توبه!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  9. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    7
    بچه ها توبه خوبه
    ولی راه ساده تر از توبه این بود که یه آدرس کوچولو که توش این کار انجام شده می دادین و از توبه هم خلاصی پیدا می کردید.
    البته شما فکر کنم گناه زیاد داشته باشینا:wacko:
    از بس که به من جواب نمی دین
    خب پس من مزاحم نمی شم برید توبه کنید شاید خدا ببخشدتون:happy:
    وقتی بخشیدتون فقط خواهشا برگردین جواب منو بدین
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    http://weblog.mojde.com/
    انتهاي صفحه !
     
  11. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    7
    مثل اینکه قرار نیست من بفهمم این آرشیو دو ستونیه چیه
    چون وبلاگ مژده باز نمی شه:(
     
  12. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    7
    اوکی الان صبح شده و تا همین ده دقیقه پیش هم بلاگ مژده کار نمی کرد
    خدا رو شکر الان ریدیف شده .

    خب دستتون درد نکنه ، دیگه الان اگه بمیرم می دونم نادون نمردم
    شماها به خدا میرین بهشت من می دونم.:)
     
  13. genius_boy

    genius_boy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2004
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    آقا واقعا ممنون .
    ولی راهی هست که اگه عنوان طولانی شد بقیشو بصورت 3 نقطه نشون بده تا اندازه table بهم نریزه؟!​
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فک کنم با اتربيوز word بشه محدودش کرد ! البته من تاحالا باهاش کار نکردم !
     
  16. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    با CSS میشه پارسال توی یه سایت دیدم ولی الان یادم نیست چه جوری بود!
     
  17. genius_boy

    genius_boy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2004
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    یادت افتاد بگو منتظرم ;)
     
  18. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    اینجا بخش مووبل تایپ بید!
    اما سایتش یادم اومد میگم خودا برو پیدا کن...
    http://www.blooberry.com/
     
  19. genius_boy

    genius_boy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2004
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    0
    سلام می دونم ولی خب چون فکر کردم پلاگین ه اینجا مطرح کردم بهرحال من تو اون سایت رفتم ولی پیدا نکردم اگه ممکنه خودت راهنمایی کن.

    ممنون