• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آسیب دیدگی زانو در فوتبال... اگه میتونی کمک کنی دریغ نکن لطفا

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام دوستان عزیز

4 روز پیش یه مسابقه داشتیم که ما دیر رسیدیم و خیلی گرم نکردیم و سریعا رفتیم تو بازی و اون چیزی که نباید اتفاق میافتاد افتاد :(

.........................

زانوی پای راستم یه حالت خاصی داره! نمیدونم چجوری بگم! به سمت راست خم میشه! (به جلو و عقب که حالت عادی هست و باید خم شه! منظورم به دو طرف هست! یعنی از بغل به بیرون خم میشه! )

توی عکس زیر نشون دادم چجوری: ( جهت فلش سمی هست که ساق به اون طرف میره)

2469_orig.jpg

زانوم در حالت عادی هیچ مشکلی نداره! فقط وقتی به بغل روش فشار میارم درد میاد و احساس میکنم خم میشه! توی بازی هم که اگه فشار روش بیوفته البته به بغل، کاملا بی ثبات هست و سریعا خم میشه یا به اصطلاح خالی میکنه و میخورم زمین! :(

در حالت عادی هم هیچگونه دردی ندارم و فقط از بغل اگه بهش فشار آورده شه درد میاد!

دکتر متخصص هم هفته آینده بهم وقت داده و من تا اون موقع از نگرانی میمیرم :( آخه باورتون نمیشه چقدر تمرین کردم توی گرما و سرما! :( :(

لطفا اگه میدونید مشکلش چیه و یا تجربه داشتید لطفا بگید...

ممنون

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رباتت مشکل داره

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ربات پاره کردی

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
ربات پاره کردی

داداش مطمینی؟!

آخه توی باشگاه کاراته یکی از بچه ها زانوش پیچ خورد که بعد معلوم شد رباط پاره کرده!

نبودی ببینی اون شب چجوری داد میزد از درد! ولی من نه موقع ضربه و نه الان هیچ دردی ندارم! و فقط وقتی فشار روی زانو زیاد میشه یخورده درد داره!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
داداش مطمینی؟!

آخه توی باشگاه کاراته یکی از بچه ها زانوش پیچ خورد که بعد معلوم شد رباط پاره کرده!

نبودی ببینی اون شب چجوری داد میزد از درد! ولی من نه موقع ضربه و نه الان هیچ دردی ندارم! و فقط وقتی فشار روی زانو زیاد میشه یخورده درد داره!
عزیز بزو یه mri بده معلوم میشه

pedsarjon

Registered User
لایک‌ها
41
اگه میتونی روی پات واستی و توی ایستادن خالی نمیکنه و فردای اسیب دیدگی زانوت باد کرده مینیسک تحتانی شما دچار پارگی شده
با یماه فیزیوتراپی حل میشه اگر نمیتونی واستی و هر روز حس دردت بیشتره از رباطه
ضمنا رباط چندتا هست بدترینش صلیبیه که با امکانات یسال و بی امکانات دوسه سال درمان میبره
که بعید میدونم صلیبی باشه
ضمنا اصلا وابدا ازش استفاده نکن تا دکتر ببینه والا صلیبیت پاره میشه وقید فوتبالو باس بزنی

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
فعلا فقط و فقط و فقط و فقط استراحت كن
فقط هم يه دكتر نرو، حتي اگه پيش متخصص ميري به دو يا سه تا دكتر نشون بده
احتمالا مينيسكت دچار آسيب ديدگي شده

درس عبرت شه واست بدون گرم كردن كاري نكني،دير رسيدي و ميخواستي زودتر بازي كني واقعا اونقدري كه ميگي تو سرما و گرما تمرين كردي ميارزيد كه خدايي نكرده به بادش بدي؟

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
من دقیقا همچین اتفاقی برام افتاد قبل عید به احتمال زیاد مشکلی ازمینیسکته ....اگه از دوطرف درد میکنه وخالی میکنه مینیسکه..اگه رباط پاره بشه نمیتونی راه بری اصلا خیلی اذیتت میکنه...ولی مینیسکته...وحتما mriبگیر ازش صد در صد...وپیش یه متخصص برو متخصص متخصص متخصص...اینو تاکید دارم روش....

بالا