NAKOOT
Registered User
سلام به سربازان وطن و در شرف سربازان وطن و نگرانان سربازان وطن
من سه شنبه کمیسون پزشکی دارم ارتوپدی
توصیه هاتون رو با گوش دل می شنود :دی
خرگوشت رو بنداز رو میز دکتر خودش حساب کار دستش میاد مصن
سلام به سربازان وطن و در شرف سربازان وطن و نگرانان سربازان وطن
من سه شنبه کمیسون پزشکی دارم ارتوپدی
توصیه هاتون رو با گوش دل می شنود :دی
شرام مشکلم همینه!!خرگوشت رو بنداز رو میز دکتر خودش حساب کار دستش میاد مصن
خوش به حالت مارو که فرستادن نیرو هوایی سمنان کی رفتی بودی **** وظیفه ساعت چند؟؟منم مازاد بودم امروز تقسیم شدم ... افتادم 06 نیروی زمینی پاسداران ... چه جور جاییه ؟
اینکه میگن روز اول تو پادگان یه برگه میدن و میگن پر کنید چیه قضیش ؟ چی باید بنویسیم که بهتر باشه ؟؟
خواهشا یکی جواب بده ما رو از نگرانی نجات بده
سلام
باید با لباس سربازی به همراه درجه هات بری.به ما که اینطوری گفتن.موبایلو نمیدونم میشه برد یا نه.
کجا تقسیم شدی؟برگه های ما هنوز نیومده.
منم ساعت 2.30 اونجا بودم افتادم همین سمنانخوش به حالت مارو که فرستادن نیرو هوایی سمنان کی رفتی بودی **** وظیفه ساعت چند؟؟
کسی بوده که مازاد باشه نیرو انتظامی افتاده ؟؟؟
سلاممنم ساعت 2.30 اونجا بودم افتادم همین سمنان
شانس نداریم دیگه!!
آدمیزادیم دیگه . حریصیمسلام
این دوستانی که افتادن نیروهوایی سمنان اینقدر ناشکری نکنن.اگه می افتادید ناجا چه میکردید؟
آدمیزادیم دیگه . حریصیم
من فقط واسم مهم بود بیفتم ارتش . حالا که افتادم بازم طمع دارم
خوش به حالت مارو که فرستادن نیرو هوایی سمنان کی رفتی بودی **** وظیفه ساعت چند؟؟
کسی بوده که مازاد باشه نیرو انتظامی افتاده ؟؟؟
گفتند 3 شنبه ساعت 9 خودت برو پادگان كرج مي خواهم ببينم به نظرتون 3 شنبه لباس اينها بدهند مرخصي داريم بريم شنبه بياييم يا موند گاريم؟
مجددا سلام
امروز گفتن 3شنبه صبح برید پادگان.نیازی هست ساک و وسایل ببریم؟موهامون رو چی؟ :blush:
سلام
من آموزشیمو تموم کردم
01 بودم
اعزامی 10/01
هرکس 01 افتاده ، اگه راهنمایی چیزی بخواد در خدمتم
آقا بالاخره منم خدمتمو تموم كردم فقط همين جهت اطلاع .خدمتم هم در مرز هاي اروميه بود .خواستم بگم هركي ميخواد بهم تبريك بگه ،معطل نكنه!!!!
سلام
این دوستانی که افتادن نیروهوایی سمنان اینقدر ناشکری نکنن.اگه می افتادید ناجا چه میکردید؟