• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
به خاطر شرایط امریه شاید لازم باشه اعزامم رو تمدید کنم به نظرتون شنبه برم پلیس +10 انجام میدن یا باید برم **** وظیفه دست بوس!!! شنیدم ملاقات مردمی هست در هفته آینده کسی اطلاع داره؟ تاریخ اعزامم 1/12 هست.

آقا اگه فوق لیسانس یا دکتر نیستی و تاریخ اعزام منم 1 اردیبهشت بود با هم میریم **** وظیفه جابجا میکنیم

sina_enzo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستایی که دوره های قبل تو مدرس کرج خدمت کردن یه سوال داشتم : در مورد اردو یه توضیحی بدید . چه جوریه سخت میگیرن ؟ چه کارایی باید کرد تو اردو ؟

shantia762

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یکی که از تهرانه زنگ بزنه 197 ببینه جلسه 10 بهمن قطعیه؟
و ساعت و آدرسش واسه شهرستانیا رو بپرسه

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی ساعت دقیق بیدارباش و تو آموزشی و میدونه چنده؟
من میخوام خودمو عادت بدم اون ساعت بیدار شم

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
تو کرج به ما پنج شنبه جمعه مرخصی میدادن مرخصی ساعتی میدن از ساعت 4
از 26 اسفند پادگان تعطیل میشه تا 14 فروردین مرخصی میدن
کرج بهشته
من لیسانس بودم

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
تو کرج نماز اجباری نیس ساعت 6 پامیشودیم صبحوبه بعدش از 7 تا 12 سرکلاس بعدش نماز از ساعت 1 تا 2.30 نهار و استراحت از 3 تا 5 کلاس
بعدشم در اختیار خودت...میتونی بری دوش بگیری والیبال تو هر اسایشگاهش یه lcd 46 گذاشتن میتونی رو تختت تی وی نگا کنی فلش خورم هس:D
روز اول دوم کاری باهاتون ندارن
بعدش همه رو جمع میکنن محوله تقسیم بندی میکنن از هر شهرستان
بعدش به خط میکنن از روی قد تقسیم میکنن
غذاشون بدک نیس نهار همیشه برنج صبحوبه کره خرما مربا
کلا بهتون خوش میگذره
اردو بعد عید میشه 3 تا 5 روز

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
راستی خشم شب همون شب اول میزنن طرفهای ساعت 10 شب بهتره نخوابین واسه خودش جذابیت داره
صدای انفجار بعدش اژیر بعدشم به خط میشی...تو بوفه همه چی پیدا میشه....میوه بهترین گزینه اس واسه اردو

روزهای اول خدمت یه فرم میدن تست روانشناسی ...اگه خواستین همشو منفی بزنین بعدش صداتون میکنن دکتر سوال میپورسه بگین افسردگی دارم افکار خودکشی دارم تو مغزم اونوقت میشی بند ب
از اردو معاف از اردو معاف میشی تو کلاس رزم و رزم ر شب معاف میشی بهتم اسلحه نمیدن

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
راستی خشم شب همون شب اول میزنن طرفهای ساعت 10 شب بهتره نخوابین واسه خودش جذابیت داره
صدای انفجار بعدش اژیر بعدشم به خط میشی...تو بوفه همه چی پیدا میشه....میوه بهترین گزینه اس واسه اردو

روزهای اول خدمت یه فرم میدن تست روانشناسی ...اگه خواستین همشو منفی بزنین بعدش صداتون میکنن دکتر سوال میپورسه بگین افسردگی دارم افکار خودکشی دارم تو مغزم اونوقت میشی بند ب
از اردو معاف از اردو معاف میشی تو کلاس رزم و رزم ر شب معاف میشی بهتم اسلحه نمیدن

این چیزای که شما تعریف کردین بجایی سربازی رفتین عشق و حال که خوشبحالت
شما گفتین تقسیمتون کردن یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین
حالا اگه جایی دیگه افتادیم چی ؟ اونجاها چطوریه؟!
راستی شما تو آموزشی تو چه قسمتی فعالیت کردی؟
یه سوال فوق تخصصی خوب اگه ما بزنیم افسردیم بعد برامون مشکل بوجود نمیاد تو کارت پایان خدمتمون نمیگن این روانپریش بوده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خشم شب هم داره ؟

الان دیگه میشه گفت خشم شب در هیچ پادگانی وجود نداره
اگر هم چیزی به اسم خشم شب باشه ( البته مشابهش نه زیاد جدی) توی شبهای اردوگاه خواهد بود

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
تو کرج نماز اجباری نیس ساعت 6 پامیشودیم صبحوبه بعدش از 7 تا 12 سرکلاس بعدش نماز از ساعت 1 تا 2.30 نهار و استراحت از 3 تا 5 کلاس
بعدشم در اختیار خودت...میتونی بری دوش بگیری والیبال تو هر اسایشگاهش یه lcd 46 گذاشتن میتونی رو تختت تی وی نگا کنی فلش خورم هس:D
روز اول دوم کاری باهاتون ندارن
بعدش همه رو جمع میکنن محوله تقسیم بندی میکنن از هر شهرستان
بعدش به خط میکنن از روی قد تقسیم میکنن
غذاشون بدک نیس نهار همیشه برنج صبحوبه کره خرما مربا
کلا بهتون خوش میگذره
اردو بعد عید میشه 3 تا 5 روز

با تشکر از شما دوست عزیز.من دو تا سوال دیگه داشتم

1- ایا درسته که روز 1/12/90 که اعزام شدیم پادگان مدرس کرج شب اونجا می خوابیم فرداش چند روزی مرخصی میدن برای لباس و... ؟چند روزه میگن برگردید پادگان؟

2- مرخصی هر روز از ساعت 4 میدن یا فقط پنجشنبه و جمعه از ساعت 4 میدن؟

3- دوست من شما هم امریه بودید؟توی پادگان مدرس چه فرقی بین امریه ها و اونهایی که امریه نیستند وجود دارد؟

خیلی ممنون میشم جواب بدید

fsh_num7

Registered User
لایک‌ها
0
مرخصی واسه لباس نمیدن چون اندازه میشه
بعد هر دوره که به فرمانده ها مرخصی میدن واسه همین پادگان نیمه تعطیل میشه واسه همین دو سه روز اول کاریتون ندارن احتمالا(واسه ما که تا 4 ارسفند واسه خودمون حال میکردیم)
2- اگ با فرمانده رفیق شی اره میده البته باید شب برگردی
پبچ شنبه جمعه اره همیشه مرخصی هس
نه امریه دولتی نبودم هیچ فرقی نداره بینمون
واسه بیرونم یه 20 پیاده میومدیم به ایستگاه مترو اتمسفر از اونجا میرفتیم تهران یا اریا شهر
گوشی برده بودم شبا هایده گوش میدادیم
سوالی داشتین در خدمتم

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
بعد هر دوره که به فرمانده ها مرخصی میدن واسه همین پادگان نیمه تعطیل میشه واسه همین دو سه روز اول کاریتون ندارن احتمالا(واسه ما که تا 4 ارسفند واسه خودمون حال میکردیم)
واسه بیرونم یه 20 پیاده میومدیم به ایستگاه مترو اتمسفر از اونجا میرفتیم تهران یا اریا شهر
سوالی داشتین در خدمتم

خیلی ممنون از راهنمایی هات دوست من.پس واسه عید نوروز مرخصی میدن از 26 اسفند تا 14 فروردین درسته؟پس باید 15 فروردین تو پادگان باشیم درسته؟انوقت چندم فروردین اموزشی تمام میشه؟ در ضمن من متاهل هستم ایا امتیاز دیگه ای به متاهل ها میدن یا نه؟

دستت درد نکنه دوست خوب من

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سوالی داشتین در خدمتم

خو پس چرا جواب من و ندادی ؟!؟!؟!

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی ممنون از راهنمایی هات دوست من.پس واسه عید نوروز مرخصی میدن از 26 اسفند تا 14 فروردین درسته؟پس باید 15 فروردین تو پادگان باشیم درسته؟انوقت چندم فروردین اموزشی تمام میشه؟ در ضمن من متاهل هستم ایا امتیاز دیگه ای به متاهل ها میدن یا نه؟

دستت درد نکنه دوست خوب من
:lol:
کجا اینجوریه ؟؟؟؟
ما که همچین چیزی رو تو رویا هم نمیبینیم ....

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
تقریبا هر کی تا اوایل بهمن دفترچه فرستاده 1/12 اعزام میشه. چه خبره این همه سرباز می گیرن؟؟؟
خدا به خیر کنه.

دوستان کسی از جلسه دوشنبه تو مرکز 197 اطلاعی نداره؟ از روز قبل جا رزرو کنیم یا نه؟ اصلا تشکیل میشه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
این تاپیکو می بینم یاد روزای اول اعزام خودم میفتم. ما که خدمتمون تموم شد کارت هم گرفتیم. خدا به داد شما برسه که تازه می خوایید شروع کنید !!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
این تاپیکو می بینم یاد روزای اول اعزام خودم میفتم. ما که خدمتمون تموم شد کارت هم گرفتیم. خدا به داد شما برسه که تازه می خوایید شروع کنید !!!
منم از سر ناچاری یه سر به این تاپیک زدم ببینم چه خبره :دی

بالا