هتل نیست پست های قبلو بخون
سلام دوباره خدمت دوستان
من اعزام 10/1 امسال به پدافند مشهد بودم که الان تویه میان دوره به سر میبرم
اونجا به جز چند روز اول که تا به محیط جدید و بخصوص محیط نظامی کمی عادت کنیم سخت هست و باقی روزها نسبت به باقی پادگان ها بهتره
چون پدافند هوایی هست خیلی از مسخره بازی های نیروی زمینی رو نداره اما یه چیز بدی رو از دوره ما تازه واسه ما سربازهای دانشجو که فوق دیپلم تا دکترا هستیم رو
شروع کردن که خیلی مسخره و افتضاح هست اونم بردن بچه های ما به پاسداریه که خیلی بده واقعااااااااااااا بده
ترو خدا اگه کسی خرش برو داره اون بالاها پیگیری کنه که تو اون محیط افتضاح که پر سرباز صفر معتاد و ناسیه داره پدرمون در میاد
با تشکر از خوانندگان
کی میگه هچ پادگانی نمیده مرخصی شبانه ؟ پدافند مشهد بودم من هر شب به همه مرخصی شبانه می دادن شبانه که برگردیم و صبح هم میتونستیم ساعت 5 بیایم
من خودم اول شهریور اونجا بودم:wacko:
بهترین پادگان آموزشی در ایران هست :blink:
این پادگان چسبیده به فرودگاه مشهد :wacko: هر چند دقیقه یکبار یه هواپیما رد میشه و کل شیشه های آسایشگاه می لرزه :wacko:
مرخصی میان دوره فقط به کسانی که رژه رفتن میدن :blink: ولی مرخصی روزانه تا دلت بخواد میدن برای زیارت ( بهتره که دو تا دفترچه مرخصی داشته باشی تا بیشتر مرخصی بری یه روز با این دفترچه و فرداش با اون دفترچه دیگه :lol: بهتره کسی نفهمه که دوتا دفترچه داری )
یکی از همکلاسی های من اول شهریور اونجا اعزام شده بود.خودش معاف از رزم داشت و خیلی راضی بود.میگفت وضعیت غذا،حمام عالی بود.روزای اول یه خورده توپ و تشر میکردن رو سرشون.اما بعد از اون ماست مالی شد.خودش که خیلی راضی بود.مرخصی میان دوره بهش داده بودن یا نه رو نمی دونم(ازش نپرسیدم).اما خودش میگفت که بعد از 2 ماه اومد خونه.شاید مرخصی میان دوره داده باشن ولی چون از شهر ما حدود 13 ساعت فاصله داره نیومده باشه.جالب اینجاست که یکی دیگه از همکلاسی های منم اول آبان اونجا اعزام شده بود و تو تعطیلات عاشورا دیدمش اونم گفت روزای اول سخت گرفتن اما بعدا کم کم بهشون خوش گذشت.به قول این دوستان کارای نظافت و .. رو سربازای دیپلم و زیر دیپلم انجام میدادن و اینا فقط رژه می فتند و از این حرفا.حالا خدا کنه که راست گفته باشن چون هر کی میره و میاد هزار تا داستانو با آب و تاب تعریف میکنه
جالبتر اینه که هیشکی بیرجند نیست
سلام سربازان آینده
حالتون خوبه؟ می بینم که باز برگ سفیدا کم کم میاد در خونه و شما ها هم فعال
خوبه
من خودم دقیقا یادم میاد از صفحه اولش خوندم اینجا رو وقتی میخواستم اعزام بشم 1/4/89
از اون زمان هم میام اینجا و جواب برخی سوالات رو میدم بخصوص مرکز آموزش شهید بیگلری ناجا - مشگین شهر البته من دو ماه آموزش رو تموم کردم و 16 روز هم یگان بودم ( جمعا 78 روز) بعد راهی دانشگاه شدم برای ارشد و ترم آخر ارشد شروع میشه
جاله که چند ماه بعد دوباره منم جزو رسته اعزامیا قرار میگیرم و میام اینجا در ضمن من تو وبلاگم خاطرات آموزش و خدمت رو می نویسم خوشحال میشم مطالعه کنید و نظر بدید
bash-gah.blogfa.com
قبلا ستوان سوم میداد .ارتش 100 در 100 به لیسانسه ها درجه ستوانی میده؟
قبلا ستوان سوم میداد .
الان توی این قانون جدید که خوندم ستوان دوم میده
قبلا ستوان سوم میداد .
الان توی این قانون جدید که خوندم ستوان دوم میده
:blink: قبلا ستوان دو میداد، الان با توجه به آزمونایی که میگیرن ستوان سه یا استوار میدن...
:blink: قبلا ستوان دو میداد، الان با توجه به آزمونایی که میگیرن ستوان سه یا استوار میدن...
89 ستوان دو میداد
90 ستوان سه میداد و الانم داره میده اما توی این قانون جدید که خوندم نوشته بود ستوان دوم ! نمیدونم کی اجرا میشه
استوار هم ارتش نمیده .. نیرو انتظامی میده فقط
ستوان دو که بالاتر از ستوان سه است و قبلا میدادن و چون دیدن تعداد تحصیل کرده ها زیاد شده و نظامی های کادری اکثرا درجات پایین دارن و میخواستن ارزش کادری ها رو از نظر درجه بالا ببرن درجاتو یک یا دو تا پایین بردن.
البته من نیروی انتظامی رو به عینه دیدم که به لیسانس ستوان سه و استوار دادن ولی فکر میکنم درجات ارتش (نیروی زمینی و هوایی) با نیروی انتظامی یکی باشه...
میشه بگین قانونو از کجا خوندین؟ چون فکر میکنم تعیین درجات **** وظیفه با آیین نامه ابلاغ میشه..
سلام دوستان
منم افتادم هاشمی نژاد نیشابور. ارشدم مکانیکم و ساکن تهران!
کسی می دونه چطور جاییئه اونجا؟ کلا چند روزه؟ تا آخر فروردین؟ شنیدم 45 روزه! خیلی سخت میگیرن؟ واسه مایی که ارشدیم فرقی داره آموزشی اونجا؟ مرخصی چقدر میدن؟ عید تعطیله؟
پذیرش **** داشتم فکر میکردم مدرس کرج بیفتم که خیلی هتل تره اما بد شانسیم دیگه!
مدرس کرج نبود؟1 اسفند؟