• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
شما توی همون روز که نوشته میرید میدون ****
اونجا برگه معرفی میدن بهتون برای پادگان
حال دو احتمال داره اولیش اینکه همونجا ماشین میگیرن و می برنتون بیرجند ولی تو تهران این احتمال نزدیک صفر هست ولی شهرستانها همینکار رو معمولا میکنن
دومیش هم اینه که میگن فلان روز فلان ساعت تعاونی ... ترمینال ... از اونجا میرید ولی همون روز که نوشتن باید برید میدون ****

باز هم سپاس از جوابات
ولی خوب بهتره که خودمون و آماده کنیم فوقش هم نبردن همون روز زیاد ایراد نداره

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
شما توی همون روز که نوشته میرید میدون ****
اونجا برگه معرفی میدن بهتون برای پادگان
حال دو احتمال داره اولیش اینکه همونجا ماشین میگیرن و می برنتون بیرجند ولی تو تهران این احتمال نزدیک صفر هست ولی شهرستانها همینکار رو معمولا میکنن
دومیش هم اینه که میگن فلان روز فلان ساعت تعاونی ... ترمینال ... از اونجا میرید ولی همون روز که نوشتن باید برید میدون ****

خیلی آقایی ;)
ممنون ، خیالم راحت شد :happy:

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
من زیاد نگران نیستم از اینکه میرم بیرجند یعنی میرم سربازی به نظر من خوش میگذره ولی امان از دست اطرافیان هی انرژِی منفی میدن بخاطر همین استرس گرفته بودم دیشب
برا همین هی سوال میکردم از دوستان
بازهم سپاس از تمام دوستانی که جوابای من و دادن باعث شدن من دوباره آروم بشم

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
من برای مدرس کرج پذیرش گرفته بودم فکر میکردم اونجا بیفتم. ولی امروز رفتم پلیس + 10 دیدم باکمال تعجب زده: شهید هاشمی نژاد نیشابور. به اشنامم گفتم گفته دیگه کاریش نمیشه کرد. انگاری قسمت همین بود . شاید خیری درش باشه.

با سلام.منم فوق لیسانسم و امریه دارم. امروز رفتم پلیس 10+ دیدم افتادم پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور.من هم فکر میکردم فوق لیسانس امریه را پادگان مدرس کرج میدن.از دوستان کسی میتونه در مورد پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور توضیحاتی بده؟ در مورد برنامه های صبحگاه و ورزش و کلاس و مرخصی برای عید و ....
با تشکر از دوستان خوب

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
راستی بیرجند تا تهران 1313 کلیومتره پدرمون در میاد که اگه بخوان با این اتوبوسای قدیمی ببرنمون که
چند ساعت راه تا اونجا؟
از کدوم راه میبرنمون؟
فکر کنم خشک بشیم تو اتوبوس
فرودگاه داره ولی قطار نداره جالبه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آقا تا اونجا چند ساعت راه از کدوم راه میبرنمون؟!؟!؟!

خودشون میگن در ضمن شاید بشه خودمون بریم و با سواری (یا هواپیما اگه پرواز مستقیم داشته باشه و فولوس موجود باشه! :دی ) میریم.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
گمان نکنم خودتون ببتونید برید
یه مطلب جالب عرض کنم من اهل اورمیه هستم زمانیکه ما اعزام میشدیم اعزامیان بیرجند رو با دو دستگاه اتوبوس شهاب از اون شهابا ها ... راهی کردن حالا شما حساب کنید اورمیه تا تهران 10 ساعت راهه که با شهاب فکر کنم به زحمت بشه به 12 ساعت رسید از اونجا تا بیرجند هم که ما شا ا...

ghasem7704

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود جواب مارو بده. کسی از پادگان شهدای کرمانشاه با کد 185 اطلاعی نداره؟؟؟؟

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
من یکی از دوستام چند سال پیش اموزشی اونجا بود جای خوبیه نگران نباش.

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
یه مطلب جالب عرض کنم من اهل اورمیه هستم زمانیکه ما اعزام میشدیم اعزامیان بیرجند رو با دو دستگاه اتوبوس شهاب از اون شهابا ها ... راهی کردن حالا شما حساب کنید اورمیه تا تهران 10 ساعت راهه که با شهاب فکر کنم به زحمت بشه به 12 ساعت رسید از اونجا تا بیرجند هم که ما شا ا...
نه واقعا فکر می کنید هواپیمای فرست کلاس می گیرن برامون. خدا به دادمون برسه فکر کنم تا اونجا

arioomoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برادر منم 1/12 باید برم شهدای کرمانشاه.می گن هتله ولی خوب عرض کردم مییییییییییییییییییییییییگن !ازکجایی شما من از کرجم

morteza_civil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مرتضی هستم، لیسانس عمران. "خاتمی یزد" افتادم! امریه قرارگاه خاتم هستم، اعزام از تهران. کسی خاتمی یزد هست؟

Arshyia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدافند نیرو هوایی ارتش همدان؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

کلا پادگانهای **** شرایطشون بد نیست واللا الان تو دهن مردم افتاده به همه جا میگن هتل
در حالیکه خیلیاشون مهمانپذیر هم نمیشن !!!!! ولی خب زیاد جای سختی نیست از دوستام اونجا بودن قبلا

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
05 کرمان بابا چرا کسی جواب نمیده چه جوریه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371

یعنی نمیگذارند خودمون بریم؟ اینجوری باشه دهنمون تا اونجا سرویسه که!!! :hmm:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام.منم فوق لیسانسم و امریه دارم. امروز رفتم پلیس 10+ دیدم افتادم پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور.من هم فکر میکردم فوق لیسانس امریه را پادگان مدرس کرج میدن.از دوستان کسی میتونه در مورد پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور توضیحاتی بده؟ در مورد برنامه های صبحگاه و ورزش و کلاس و مرخصی برای عید و ....
با تشکر از دوستان خوب

مربیان پادگان شهید هاشمی نژاد امسال تشویق شده اند. این یعنی اینکه خیلی سخت می گیرند و بدا به حال سربازانش. نمی خواهم دلت را خالی کنم ولی با دید باز بری بهتره. pain killer با خودت ببر. قرص های آرامبخش توصیه میشه. خوبیش اینه که ۱۴ روز عید را تعطیل هستی.

بابک صالح

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کس دیگه ای هست که توی پادگان هاشمی نژاد نیشابورخدمت کرده باشه. اگه میشه در مورد برنامه های صبحگاه و ورزش و کلاس و مرخصی برای عید در این پادگان توضیح بدید؟

بالا