• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کس دیگه ای هست که توی پادگان هاشمی نژاد نیشابورخدمت کرده باشه. اگه میشه در مورد برنامه های صبحگاه و ورزش و کلاس و مرخصی برای عید در این پادگان توضیح بدید؟
منم هاشمی نیشابورافتادم. یک نفر پیدا کردم که اموزشی اونجا بوده. وقتی با هاش صحبت کردم نتیجه را برای شما میگم

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شمام که افتادی نیشابور! دیروز گفتی که کرج افتادم! داریم زیاد میشیم نیشابوریااااااااش بیاااااااان

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
05 کرمان بابا چرا کسی جواب نمیده چه جوریه

من پسر خالم الان اونجاس آموزشیو! 18 بهمن اعزام شد البته دیپلم داره ولی چون کمی سوسوله میگه که خیلی سخت میگیرن اما خودش میگه بعضی ها هم هستن اونحا که میگن اینجا واسه ما هتله! در کل سختیش بستگی به خودت داره!

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مربیان پادگان شهید هاشمی نژاد امسال تشویق شده اند. این یعنی اینکه خیلی سخت می گیرند و بدا به حال سربازانش. نمی خواهم دلت را خالی کنم ولی با دید باز بری بهتره. pain killer با خودت ببر. قرص های آرامبخش توصیه میشه. خوبیش اینه که ۱۴ روز عید را تعطیل هستی.

آقاجون جو منفی نده!!! میریم کلی هم خوش میگذره! :))))

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
شمام که افتادی نیشابور! دیروز گفتی که کرج افتادم! داریم زیاد میشیم نیشابوریااااااااش بیاااااااان
بله از طریق اشنایی داشتم گفته بود برای مدرس کرج پذیرش گرفتم و تمومه. اما امروز رفتم پلیس + 10 برگه اعزامم بگیرم که دیدم زده هاشمی نیشابور. بهش زنگ زدم گفتم گفت دیگه کاریش نمیشه کرد. بله نیشابوری ها دارند زیاد میشن غیراز من وشما شخص دیگری هم به نام میثم هست

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0

بله داریم زیاد میشیم. دمه نیشابوریاش گرم. من امروز از کسی که بچه نیشابوره پرسیدم گفت بهشته اونجا و مردمش هم خیلی مردم خوب و مهمان نوازی هستم.

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام.منم فوق لیسانسم و امریه دارم. امروز رفتم پلیس 10+ دیدم افتادم پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور.من هم فکر میکردم فوق لیسانس امریه را پادگان مدرس کرج میدن.از دوستان کسی میتونه در مورد پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور توضیحاتی بده؟ در مورد برنامه های صبحگاه و ورزش و کلاس و مرخصی برای عید و ....
با تشکر از دوستان خوب

منم شرایطم دقیقا مثل شماست، از چند نفر پرسیدم میگن جای خوبیه برو خدا رو شکر کن! البته خوب به هتلیه مدرس نیست اما جای خوبیه، عیدم میگن از 27 28 اسفند تا 15 16 فروردین تعطیله، خوبه دیگه بابا! یکی دیگه از دوستام اونم با ارشد افتاده نیرو انتظامی مشکین شهر! اگه به ناراحتیه اون باید ناراحت باشه که میره منجمد میشه اونجا نه ما که!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
گمان نکنم خودتون ببتونید برید
یه مطلب جالب عرض کنم من اهل اورمیه هستم زمانیکه ما اعزام میشدیم اعزامیان بیرجند رو با دو دستگاه اتوبوس شهاب از اون شهابا ها ... راهی کردن حالا شما حساب کنید اورمیه تا تهران 10 ساعت راهه که با شهاب فکر کنم به زحمت بشه به 12 ساعت رسید از اونجا تا بیرجند هم که ما شا ا...

وای پس حسابی صاف صاف میشیم آدم همینطوری 2 ساعت با این اتوبوسای به اصطلاح مدرن میره خشک میشه وای به حال اونا
واقعا چطوری میخوان ببرنمون از چه راهی!!! چند ساعت راه؟!

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله از طریق اشنایی داشتم گفته بود برای مدرس کرج پذیرش گرفتم و تمومه. اما امروز رفتم پلیس + 10 برگه اعزامم بگیرم که دیدم زده هاشمی نیشابور. بهش زنگ زدم گفتم گفت دیگه کاریش نمیشه کرد. بله نیشابوری ها دارند زیاد میشن غیراز من وشما شخص دیگری هم به نام میثم هست

بله داریم زیاد میشیم. دمه نیشابوریاش گرم. من امروز از کسی که بچه نیشابوره پرسیدم گفت بهشته اونجا و مردمش هم خیلی مردم خوب و مهمان نوازی هستم.

خودمم دیگه میثم :)))
اره منم امروز یکه از دوستام که اهل سبزه واره میگفت جای توپیه باغرود مارو اردو تفریحی می بردن اونجا! میگفت اصلا نگران نباش فقط کمی سرده که اونم مشکلس نیست

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
من پسر خالم الان اونجاس آموزشیو! 18 بهمن اعزام شد البته دیپلم داره ولی چون کمی سوسوله میگه که خیلی سخت میگیرن اما خودش میگه بعضی ها هم هستن اونحا که میگن اینجا واسه ما هتله! در کل سختیش بستگی به خودت داره!

اقا میثم خبر از لیسانسه های اونجا نداری

meysam480

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا میثم خبر از لیسانسه های اونجا نداری

نه اما طرز برخورد بین دیپلم و لیسانس خیلی فرق میکنه! حمید جان نگران نباش اونایی که رفتن میگن آموزشی میشه یه خاطره خوب! بهترین دوران خدمت هم آموزشیشه!

HH-MM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام :)

از دوستان کسی اطلاع داره پادگانهای اموزشی نیرو دریایی **** کجاست؟؟؟

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
كسي ميدونه امريه خاتم الانبيا چه جوريه ؟ اگه بشه امريه گرفت چجوري از ادم كار ميكشن ؟ كاراش كه دفتري نيست ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دوستان عزیز یه توصیه ای براتون دارم . خیلی وقت نیست که سربازیم تموم شده ....

اینقدر ترس و لرز نداشته باشید ، اینقدر موج منفی به خودتون و بقیه ندید . من همیشه یه چیزی میگفتم با خودم و یا در جواب افرادی که آیه یاس میخوندن ، اینکه : هر کاری بقیه کردن ، ما هم میکنیم . میگفتن فلان جا غذاش بده میگفتم هر کاری بقیه کردند و هر چی بقیه خوردن ما هم میخوریم . میگفتن فلان کار رو از آدم میکشن میگفتم هر جور بقیه گذروندن ما هم میگذرونیم .

از الان اینقدر بدون علت و بخاطر مسایل پیش پا افتاده بخواهید عزا بگیرید عین 18 ماه براتون عذاب میشه .

اینقدر هم سوالای ریز و جزیی نپرسید ، فلان پادگان فلان شهرستان سه شنبه ها شام چی میددن ؟؟:D

برنامه ورزش و رژه و غذا تو کل پادگانای کشور خیلی فرق نداره ، شیوه کلی یکسانه .
من آموزشی تهران بودم و برای تحلیفمون فرمانده نیرو زمینی ارتش اومده بود ! ولی غذامون برنجش از گلو پایین نمیرفت . بعد آموزشی افتادم یه جای محروم و دور از شهر تو بیابونا ... غذاش خیلی بهتر بود ، خیــــــــــــلی ... هر چقدر سخت بگیرید همون اندازه بهتون سخت میگذره .

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یه توصیه از من داشته باشید در دوران آموزش و کلا در دوران خدمت هر کاری بهتون گفتن و ازتون خواستن با عشق و علاقه انجام بدید، با هوس انجام بدید اینجوری خیلی لذت بخش خواهد بود. اگه با طعنه و فحش و دلخوری انجام بدید خیلی اذیت میشید مثلا وقتی گفتن برگهای محوطه رو جمع کن یا برفا رو پارو کن ناراحت نشید خیال کنید بهترین کار دنیا رو انجام میدید تا از انجام کار لذت ببرید و زمان براتون تند بگذره یا مثلا وقتی توی خدمت وایستاتید سر یه 4 راه وظایفتون رو با جون دل انجام بدید تا خودتون هم از کاری که کردید خوشتون بیاد نه اینکه فقط روزشماری بکنید

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
كسي ميدونه امريه خاتم الانبيا چه جوريه ؟ اگه بشه امريه گرفت چجوري از ادم كار ميكشن ؟ كاراش كه دفتري نيست ؟

در کل سراغ کجا خوبه کجا چحوری و این صحبت ها نرید. با خیال راحت برید خدمت و ببینید کجا میفتید. هرجا هم افتادید با شرایط کنار بیاید تا لذت ببرید و اعصابتون هم راحت تر باشه

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان خوبم
من محسن هستم از اصفهان
آقا منم هاشمی نژآد نیشابور افتادم
من فوق لیسانس هستم و امریه دارم قرار بود مارا کرج بندازند نمیدونم چی شده ولی هرچه آید خوش آید باکی نیستش
اگر کسی قبلا اونجا بوده یک توضیح کاملتر از بقیه دوستان واسمون بده
ممنون

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
این چه وضعشه که همه تهرانیا و با مدارک بالا رو فرستادن شهرستان؟ همیشه تا دوره قبل می فتادن تو استان خودشون!!!
نیرو دریایی حسن رود کسی نیست؟!!!!!!!!!!!!!

بالا