• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
این چه وضعشه که همه تهرانیا و با مدارک بالا رو فرستادن شهرستان؟ همیشه تا دوره قبل می فتادن تو استان خودشون!!!
نیرو دریایی حسن رود کسی نیست؟!!!!!!!!!!!!!
سلام و عرض ادب
دوست من تهران و بقیه شهرها نداره!!!مدرک بالا هم که خدا را شکر الان از هر 10 نفر 5 تاشون لیسانس 3 تا فوق 1 دکتر یکی دیگه هم دانشجو هستش تازشم مگر بقیه شهرها بده؟
یکی جوری میگی آدم فکر میکنه لاس وگاس زندگی میکنی!!!
به هر حال امیدوارم دورت به خوبی و سلامت طی بشه
موفق باشی

Shapakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم افتادم جوادنیا قزوین چطوریاست؟
یک سئوال: من پدرم فوت شده جزو شرایط دارها برای اینکه بعد از آموزشی توی شهر خودم بیفتم محسوب میشم؟
من از اصفهان هستم. فوق دیپلم . کسی میدونه وزارت دفاع توی اصفهان کجا میفتن ؟

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
منم افتادم جوادنیا قزوین چطوریاست؟
یک سئوال: من پدرم فوت شده جزو شرایط دارها برای اینکه بعد از آموزشی توی شهر خودم بیفتم محسوب میشم؟
من از اصفهان هستم. فوق دیپلم . کسی میدونه وزارت دفاع توی اصفهان کجا میفتن ؟
سلام همشهری
آقا تبریک میگم افتادی هتل جوادنیا برو حالشا ببر
شما امریه داری؟اگر داری که میوفتی همونجا که امریه گرفتی اگرم نداری بستگی به رشتت داره ولی تا جایی که من میدونم کسایی که امریه وزارت دفاع دارند میرند جوادنیا
موفق و سلامت باشی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184

بله محسوب میشید. اصل گواهی فوت رو از ثبت احوال بگیرید (فقط 1 بار صادر میشه ) همراه با یه کپی برابر با اصل از گواهی فوت پدر + یه سری کپی از شناسنامه خودتون، مادر و پدر که برابر اصل شده

اینا رو تو آموزشی همراه داشته باشید وقتی که شرایط دارها رو اعلام کردن مدارک تون رو تحویل بدید. توصیه میشه یه کپی از کارت ملی هم همراهتون ببرید

mohsen4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم از بجنورد اموزشي نيشابور افتادم ليسانس ناپيوسته عمران دارم تا حالا نيشابور نرفتم من رو هم راهنمايي كنيد ممنونم از شما

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام منم از بجنورد اموزشي نيشابور افتادم ليسانس ناپيوسته عمران دارم تا حالا نيشابور نرفتم من رو هم راهنمايي كنيد ممنونم از شما
​ایشالا به همومون خوش بگذره اونجا نیشابور.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
برگه "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح" بنده امروز رسید. اما نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان به کار گیرنده رو خالی زده. یعنی مازاد؟ :( تایخ اعزامم 1 اسفنده و لیسانس.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.
برگه "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح" بنده امروز رسید. اما نام مرکز آموزش و نیرو یا سازمان به کار گیرنده رو خالی زده. یعنی مازاد؟ :( تایخ اعزامم 1 اسفنده و لیسانس.

خوب خوش به حالت :))) روز اول اسفند تو میدون **** مشخص میکنن که کجا باید بری.
پس سعی کن بیفتی نیروهوایی که راحت تر باشی

arioomoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow چرا اینهمه افتادن نیشابور ،کسی شهدای کرمانشاه نیفتاده ؟نبود کرمانشاه ؟

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
خوب خوش به حالت :))) روز اول اسفند تو میدون **** مشخص میکنن که کجا باید بری.
پس سعی کن بیفتی نیروهوایی که راحت تر باشی
ای آقا.. کجاش خوشحالی داره آخه! مگه آدم خودش مشخص میکنه که کجا بیفته.. شاید دادن یه جای پرت و دور افتاده..
البته تهران نیستم.. تبریز هستم..
راستی، میشه تو این فاصله ای که تا 1 اسفند دارم یه پارتی تو **** جور کنم و برا **** پذیرش بگیرم؟
مرسی از توجهت.

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
یه راهنمایی میخوام ممنون میشم اگه کمک کنید

من میخوام پذیرش از **** بگیرم مدرک تحصیلیم هم کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی

از کجا میتونم اقدام کنم ؟ چه شرایطی نیاز هست برای پذیرش ؟

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان خوبم
من محسن هستم از اصفهان
آقا منم هاشمی نژآد نیشابور افتادم
من فوق لیسانس هستم و امریه دارم قرار بود مارا کرج بندازند نمیدونم چی شده ولی هرچه آید خوش آید باکی نیستش
اگر کسی قبلا اونجا بوده یک توضیح کاملتر از بقیه دوستان واسمون بده
ممنون

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان خوبم
من محسن هستم از اصفهان
آقا منم هاشمی نژآد نیشابور افتادم
من فوق لیسانس هستم و امریه دارم قرار بود مارا کرج بندازند نمیدونم چی شده ولی هرچه آید خوش آید باکی نیستش
اگر کسی قبلا اونجا بوده یک توضیح کاملتر از بقیه دوستان واسمون بده
ممنون
وضعیت مثل منه منم قرار بود مدرس کرج بیفتم حالا شده نیشابورولی نگران نباش میگن خوبه

mohsen4321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موقعي كه برگه سبزم اومد بلافاصله بردم **** شهرمون اون ها هم تو سيستم اطلاعات من رو ثبت كردند امروز كه برگه سفيدم رو بردم كاري انجا نداد فقط گفت درسته حالا من بعد اموزشي شهر خودمون مي افتم يا نه البته اموزشي منم هاشمي نزاد نيشابور افتادم حالا شانسي بوده يا **** شهر خودمون من رو اونجا انداخته

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
ای آقا.. کجاش خوشحالی داره آخه! مگه آدم خودش مشخص میکنه که کجا بیفته.. شاید دادن یه جای پرت و دور افتاده..
راستی، میشه تو این فاصله ای که تا 1 اسفند دارم یه پارتی تو **** جور کنم و برا **** پذیرش بگیرم؟
مرسی از توجهت.

به هر حال الان شما سهمیه هیچ جایی نیستی ... وقتی رفتی حوزه **** وظیفه شهرتون که تقیسمتون کنن میتونی با مرموز بازی!:f34r: و جلب بازی!:ph34r2: یه کارایی بکنی خودت :happy:
برای پذیرش باید با برگ سبزت اقدام میکردی ... الان که برگ سفیدت اومده یه مقدار پارتیت کلفتیش بیشتر باشه میتونی هرکاری که بخوای بکنی . برای پیدا کردن پارتی عجله کن:)

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
خدمت سربازي من هم تمام شد
اعزام1آبان88باغرود نيشابور
بقيه اش هم امريه بودم
انشالا سربازي همه مشمولان بخيروخوشي تمام ميشه

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
مرسی از توجهت.

به به نسبتاً همشهری تبریزی !!!!!
پس شما کد مازاد خوردی
شما اگه تو نیروی انتظامی بخصوص خود وظیفه عمومی پارتی داشته باشی ( پارتی کلفت نمیخواد) میتونی هر جا که میخوای بیفتی اسپاه و ارتش و ناجا

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
به به نسبتاً همشهری تبریزی !!!!!
پس شما کد مازاد خوردی
شما اگه تو نیروی انتظامی بخصوص خود وظیفه عمومی پارتی داشته باشی ( پارتی کلفت نمیخواد) میتونی هر جا که میخوای بیفتی اسپاه و ارتش و ناجا
والا یوخدی اورمولی دوستوم.. نه نازییه نه یوغونی :دی
البته جدای از شوخی به یکی سپردم.. گفته میتونم تو نیروی انتظامی بندازمت شهر خودت خدمت کنی.. ببینیم چی میشه حالا.. مرسی از توجهت..

بالا