• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
برای پذیرش از **** حتما باید دوره آموزش تکمیلی بسیج رو گذرونده باشیم ؟ راهه دیگه ای نیست ؟

سلام منم تكميلي نداشتم 5دي كه برگه سبزم رو بردم **** قسمت نيروي انساني اطلاعاتم ثبت شد الانم افتادم هاشمي نزاد نيشابور فقط دوستم به من گفته بود حدودا 50 الي 55 روز تا روز اعرامت فاصله داشته باشي كه پذيرش كنند من اين مدت فاصله داشتم حالا نمي دونم راست گفته يا دروغ

دوست عزیز من در شهرستان و استان ما شرط قبول شدن پذیرش **** فقط منوط به داشتن دوره تکمیلی بسیج است . شهرهای دیگه رو نمیدونم .

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
به همه دوستانی که تاریخ اعزامشون نزدیکه توصیه میکنم حتما حتما بشین پاشو تمرین کنن
من سه روزه دارم تمرین میکنم روزی 60 تا ولی من که ورزشکارم و آمادگی جسمانیم بالاس پاهام انقدر درد میکنه که نگو نمیتونم راه برم :wacko:
حتما حتما انجام بدید که اونجا به مشکل برنخورید دو یادتون نره

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
بر حسب رشته تحصیلیت میری اون اداراتی که ممکنه بهت نیاز داشته باشند اگه هم نیاز نداشته باشند در کل سراغ اداراتی میری که مرتبط با رشتت باشند
از اونجا شرایطشون رو میپرسی اگه هم تو همین ادارات آشنا داشته باشی خیلی بهتر میشه

ممنون از توجهتون .

من رشته ام شيمي هست به جاهايي سر بزنم واسه امريه ؟

اگه پارتي داشته باشي ممكنه تو يه اداره كه به رشته ات زياد نميخوره موافقت كنن؟ اخه شنيدم همه اونايي رو كه واسه امريه اقدام ميكنن ميفرستن وزارت مربوطه اونا هم ميفرستن ستاد اونجا تصميم گيري ميكنن واست -- ايا اينجوريه ؟

اقايوني كه ميدمنن لطف كنن جواب بدن -- ممنون از همتون

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می تونه راجع به 'مرکز آموزشی شهید رجایی کرمانشاه' اطلاعاتی بهم بده
بعد دوره آموزشی احتمال داره تو شهر خودم (کرج) و یا تهران بفرستنم؟
من احتمالا نامه اعلام نیاز امریه برای یه شرکت مربوط به وزارت دفاع رو بتونم گیر بیارم ولی الان افتادم نیروی انتظامی ،آیا میتونم با آموزشی نیروی انتظامی برم تو وزارت دفاع خدمت کنم؟
الان كه معلوم شده كجا افتادي يه ذره دير نيست واسه امريه ؟ رششتتون چيه ؟ و چه كارهايي رو انجام دادين واسه گرفتب امريه ؟ اعزام چه برجي هستين؟

yashar14984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به همه دوستانی که تاریخ اعزامشون نزدیکه توصیه میکنم حتما حتما بشین پاشو تمرین کنن
من سه روزه دارم تمرین میکنم روزی 60 تا ولی من که ورزشکارم و آمادگی جسمانیم بالاس پاهام انقدر درد میکنه که نگو نمیتونم راه برم :wacko:
حتما حتما انجام بدید که اونجا به مشکل برنخورید دو یادتون نره[/QUOTE

داداش منم افتادم 04 بیرجند اعزام 1 اسفند
.

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
با توجه به تک فرزند بودن (نه خواهر نه برادر) امکانش هست با ارایه ی مدارک بعد از 2 ماه آموزشی مابقی 16 ماه رو تو شهر خودم(تهران) یا حومه باشم ؟

Saman__1370

Registered User
لایک‌ها
0
۱۸ اسفند نبود.... میگم دوستان به نظرتون عید میذارن بیایم خونه

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
حتما حتما انجام بدید که اونجا به مشکل برنخورید دو یادتون نره[/QUOTE

داداش منم افتادم 04 بیرجند اعزام 1 اسفند
.

ایول بالاخره منم یه هم خدمتی پیدا کردم هورا

meysam3erver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
823 صفحه رو خوندم :blink: دمتون گرم خیلی جالب و بدرد بخور بود
من 18 بهمن اعزامم 04 فکر کنم بیرجند باشه
تو برگه سفید که نوشته مرکز آموزش04
کسی اطلاعی از اونجا نداره
ندیدم کسی در مورد اونجا نظری داده باشه .....:cool:

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه چندتا سوال داشتم
اصل شناسنامه و کارت ملی و با خودمون ببریم؟!
گواهینامه رو چی با خودمون ببریم؟!
چقدر پول نقد با خودمون ببریم؟!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
823 صفحه رو خوندم :blink: دمتون گرم خیلی جالب و بدرد بخور بود
من 18 بهمن اعزامم 04 فکر کنم بیرجند باشه
تو برگه سفید که نوشته مرکز آموزش04
کسی اطلاعی از اونجا نداره
ندیدم کسی در مورد اونجا نظری داده باشه .....:cool:

دوست عزیز من خودم بیرجندم البته یک اسفند اطلاعاتی که از دوستان گرفتم اینکه در کل میگن جایی بدی نیست خوبه
صبحهای سرد و شبهای سرد داره
میگن نوسازه امکاناتش خوبه
دیگه باز باید خودمون بریم ببنیم چه جوریاس

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.من افتادم شهید بیگلری.مدرکم لیسانسه 2ماه معافی دارم .از ارومیه اعزام شدم تاریخ اعزامم اول اسفنده.به نظرتون دوره بعد آموزش کجا میفتم.و اینکه کدوم گروهان میفتم امام حسین یا عاشورا.یه کمی استرس دارم کسی چیزی میتونه بگه؟ بعد آموزشی ساعت خدمتمون چند تا چنده؟مشاهده پیوست 106499

سلام رفیق
منم یه زمانی حدوداً یک و نیم سال پیش از اورمیه اعزام شده بودم به بیگلری
اولا اینکه کدام گردان میفتی اصلا معلوم نیست اتفاقیه و در مورد اتمام ساعات خدمت بعد از آموزشی اصلا نمیشه چیزی گفت. ممکنه بیفتی اداری ساعات خدمتت حدوداً 3 تموم بشه ولی بعضی مواقع ممکنه طول بکشه بیفتی راهنمایی 8-9 شب تموم بشه بیفتی پلیس راه مرزبانی کلانتری و ... اصلا تموم نشه !!!!!

meysam3erver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من خودم بیرجندم البته یک اسفند اطلاعاتی که از دوستان گرفتم اینکه در کل میگن جایی بدی نیست خوبه
صبحهای سرد و شبهای سرد داره
میگن نوسازه امکاناتش خوبه
دیگه باز باید خودمون بریم ببنیم چه جوریاس
کم و بیش در موردش شنیدم
فقط میخواستم ببینم کسی نرفته قبلا یکم ازش اطلاعات بگیریم
با توجه به مسافت طولانی اونجا (فکر کنم 1300 کیلومتر باشه)وضعیت مرخصی چه جوریه ؟

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا جواب بدین بچه ها
اصل شناسنامه و کارت ملی و با خودمون ببریم؟!
گواهینامه رو چی با خودمون ببریم؟!
چقدر پول نقد با خودمون ببریم؟!

سرباز!!!

Registered User
لایک‌ها
1
کم و بیش در موردش شنیدم
فقط میخواستم ببینم کسی نرفته قبلا یکم ازش اطلاعات بگیریم
با توجه به مسافت طولانی اونجا (فکر کنم 1300 کیلومتر باشه)وضعیت مرخصی چه جوریه ؟

فکر کنم مرخصی به کار ماها نیاد اگه بخواییم میتونیم بریم یه دوری تو شهرش بزنیم ولی برا اومدن به تهران فکر نکنم به صرفه چون نرفته باس برگردی
حالا من تو فکر اینم تا اونجا با این اتوبوسای تیرکمونی چطوری میخواییم بریم خشک میشیم شما میدونی چند ساعت راه؟!

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
من تو فروم تازه واردم و مستقیم هم اومدم تو این تاپیک
منم برگ سفیدم دیروز اومده افتادم پدافند مشهد نیرو هوایی. لیسانس مکانیکم. معاف رزم. والا دوستان که انگار خیلی تعریفشو می کنن. از بچه ها ی این فروم اونایی که یک اسفند اونجان بگن که از همین حالا آشنا شیم رفاقتو سری کنیم :دی
موفق باشید
راستی لوازم مورد نیاز چیاست؟ نخوندم تاپیکو احتمالا تو پستای اول باشه.

alij27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمام که افتادی نیشابور! دیروز گفتی که کرج افتادم! داریم زیاد میشیم نیشابوریااااااااش بیاااااااان

سلام به جمیع دوستان آینده نزدیک در پادگان نیشابور
من علی هستم از زنجان اعزامی 1 اسفند (فوق لیسانس کامپیوتر)
اکه میشه خودتونو معرفی کنید که ار همین حالا رفیق شیم

meysam3erver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم مرخصی به کار ماها نیاد اگه بخواییم میتونیم بریم یه دوری تو شهرش بزنیم ولی برا اومدن به تهران فکر نکنم به صرفه چون نرفته باس برگردی
حالا من تو فکر اینم تا اونجا با این اتوبوسای تیرکمونی چطوری میخواییم بریم خشک میشیم شما میدونی چند ساعت راه؟!

والا یه بنده خدایی که از تهران واسه یه کاری رفته بود بیرجند تازه با ماشین میگفت 14-15 ساعت راه بوده حالا دیگه نمیدونم چی به چیه ....

pasa

Registered User
لایک‌ها
0
چقدر زیاد شدیم:D
آقا من امشب با دوستم که آموزشی هاشمی نژاد بوده حرف میزنم و خبرشا بهتون میدم:cool:
تا اینجاش که ازش پرسیدم گفت که رو تعطیلی 13 روز عید 100 درصد حساب کن حالا بفیش با خدا
از همه بهتر مرخصی زیارتی که میدند یعنی هرچقدرم کل دوره سخت باشه 1 روز بری زیارت امام رضا (ع) کل سختی دوره هیچه
منتظر باشید تا فردا یک مطلب کامل واسه بچه های پادگان هاشمی نژاد نیشابور میگذارم

بالا