• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
اگر می گفتید که دقیقا چه راهنمایی می خواید خیلی بهتر می تونستم کمک کنم .
اردوگاه مرکز آموزش 05 کرمان معروف به تپه تمساح
لینکی که گذاشتم نقشه هوایی پادگانی هست که می خوای بری .می تونی قبل از رفتن یه نگاهی بهش بندازی توش میدون تیر و ... مشخص شده.لوازمی که باید ببری توی صفحه اول هست ولی بیشتر نیازی نیست سعی کن تا جایی که می شه سبک بار باشی که بعد توی حمل و نگهداریشون مشکل پیدا نکنی.پول زیاد نبر با خودت چون اونجا عابر بانک داخل خود پادگان هست نزدیک ستاداصلی.بهت کمد می دن ولی نمی زارن وسایل بزاری توش فقط آنکارد باید باشه یعنی یقلوی و حوله و ... رو میزان بزاری توی کمد بقیه وسایل رو میزاری تو انبار توی کیسه انفرادی که بهت اونجا می دن.حمام آب گرم شب ها آزاده و توی روز هم فقط ایام خاص می تونی حموم بری که گروه بندیتون می کنن.اگر خواستی شب حموم بری باید با نگهبان آسایشگاه هماهنگ کنی ما که قبلا کلاهمون رو چپه می زاشتیم کنار تخت یعنی ما رو برای حموم بیدار کن ! مرخصی عید هم احتمال زیاد به همتون می دن ولی تقسیمتون می کنن مثلا یه عده چند روز اول یه عده هم چند روز دوم ولی بازم بستگی به اونجا داره که بدن یا نه.اگر اطلاعات بیشتری خواستید لطفا سوالتون رو دقیق تر بپرسید.

خواهش می کنم عزیزم

هر کس که رشته اش به درد **** نخوره بهش دوره کد می دن که یه سری آموزش ببینه تا بفرستنش پادگانیی که کارایی داشته باشه.بستگی داره به رشته که دوره ی کد بخوری یا نه معمولا حسابداری و کامپیوتر و پرستاری و .... رشته ها مشابه نمی خورن دوره کد.من ریخته گری بود رشته و دوره کد خوردم.خودم که توی ارتش بود دوره کد خوردم و دوستم که تو نیروی انتظامیهست هم دوره کد خورد و **** رو نمی دونم.دوره کد یه دوره 2 ماهه است بعد از آموزشی شباهت زیادی به آموزشی داره ولی خوب یکم راحت تره.بیشترش کلاس درس و آموزش هست.

آره به احتمال زیاد بزارن بیای . احتمالا تقسیمتون می کنن به 2 گروه و می گن یه عدتون نیمه ی اول برید و یه عدتون نیمه دوم.

هاهاها این حرفا چیه دوست عزیز.مگه مسابقات لیگ برتره ! اونجا می دنتون دست چند تا سرباز مثل خودتون روزای اول برای اینکه زهر چشم ازتون بگیرن اذیت می کنن ولی بعدش طبیعیه دیگه .

آره احتمالش خیلی زیاده. من خودم تک پسر هستم و بعد از دوره کد افتادم شهر خودم.سعی کن توی خود آموزشی مدارک رو بدی و از همین الان مدارک رو آماده داشته باش که اونجا رفتی به خانواده زنگ نزنی که فلان مدرک رو برام پست کنین که برات عذاب می شه وقت هم زیاد می گیره.فتوکوپی برابر با اصل و حکمی که نشون بده تک پسر هستی از اداره ثبت احوال خیلی مهم هستن !اگر بعد از آموزشی دوره کد نخوری مشخص می شه که شهر خودت می افتی یا نه ولی اگر دوره کد خوردی اصلا و اصلا نگران نباش چون مدارکی که فرستادی توی سیستمشون باقی می مونه و بعد از دوره کد می ندازنت شهر خودت.چون من خودم واقعا اذیت شدم هیچکی جواب نمی داد دست که باید توی دوره کد مدرک دوباره بدم یا نه...

چقدر لطف کردین که راجبه 05 اطلاع دادین دوست گلم اگه مشکلی نیست یه چند سوال بپرسم :

اول اینکه همون روز اعزام شدین

ذوم اینکه برای لباس مرخصی دادن اول دوره

میشه با قطار یا هواپیما رفت

وضیعت تلفن چطوره

بعد از تقسیم تهران افتادین

ممنونم داداشه گلم

Twilight70

Registered User
لایک‌ها
24
آره احتمالش خیلی زیاده. من خودم تک پسر هستم و بعد از دوره کد افتادم شهر خودم.سعی کن توی خود آموزشی مدارک رو بدی و از همین الان مدارک رو آماده داشته باش که اونجا رفتی به خانواده زنگ نزنی که فلان مدرک رو برام پست کنین که برات عذاب می شه وقت هم زیاد می گیره.فتوکوپی برابر با اصل و حکمی که نشون بده تک پسر هستی از اداره ثبت احوال خیلی مهم هستن !اگر بعد از آموزشی دوره کد نخوری مشخص می شه که شهر خودت می افتی یا نه ولی اگر دوره کد خوردی اصلا و اصلا نگران نباش چون مدارکی که فرستادی توی سیستمشون باقی می مونه و بعد از دوره کد می ندازنت شهر خودت.چون من خودم واقعا اذیت شدم هیچکی جواب نمی داد دست که باید توی دوره کد مدرک دوباره بدم یا نه...

سلام داداش خیلی خیلی ممنون از راهنماییت ...

1-ببین من دیپلم دارم شرایطی که گفتی ممکن هست برام فرق داشته باشه ؟

2-این مدارک تک فرزندی که گفتی آماده داشته باش دقیقا چه چیزایی هستند ؟ برای گرفتنشون چه مدارکی رو باید ببرم ثبت احوال ؟

3-یکم درباره دوره کد توضیح میدی ؟ جریانش چیه ؟

یک دنیا ممنون

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
- اونجا پول ها رو نمیگرن که؟ :دی
چقدر ببریم خوبه؟

- به عید نوروز بخوریم مرخصی میدن؟ مرخصی میان دوره قضیه ش چیه؟

- کتاب متاب میشه اونجا خوند؟

- در ضمن اینایی که توی **** میفتن بعد از آموزشی کچل نمی مونند؟ سرشون رو باید با چه نمره ای بزنن؟

- کلا چند روز مرخصی داریم؟

- حقوق یه سرباز با مدرک دیپلم چقدره؟ :دی (اصلا حقوق میدن)

Last edited:

samannasrol

Registered User
لایک‌ها
0
پادگان شهید نامجو انزلی نبوددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از روزی که اومدم اینجا کلی اطلاعات از دوستان بابت پادگانای دیگه گرفتم. ولی کسی بابت پادگان نیروی دریایی انزلی چیزی ننوشته یا کسی اصلا اونجا نیوفتاده. ظاهرا فقط خودم تنهام!!!!! :blush:

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من درخواست سرباز معلمی دادم و امروز بهم جواب دادن که انتخاب شدی
حالا من 1 اسفند اعزام هستم آموزشیم چطور میشه؟؟؟؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
چقدر لطف کردين که راجبه 05 اطلاع دادين دوست گلم اگه مشکلي نيست يه چند سوال بپرسم :

اول اينکه همون روز اعزام شدين

ذوم اينکه براي لباس مرخصي دادن اول دوره

ميشه با قطار يا هواپيما رفت

وضيعت تلفن چطوره

بعد از تقسيم تهران افتادين

ممنونم داداشه گلم
خواهش می کنم وظیفه هست.بنده همون روزی که بهمون گفتن حضور پیدا کنید رفتیم , صبح زود باید اونجا می بودیم توی میدانی همه رو به صف کردن و هر کسی با توجه به کدی که خورده بود توی یک صف می ایستاد .به صف ما گفتن که برید ساعت 3 ظهر ترمینال باشید سکوی 3 و ... در نتیجه بله همون روز اعزام شدیم.وقتی می رسید کرمان اونجا بهتون لباس خودشون می دن که اندازتون باشه.و هیچ مرخصی ای نمی دن برای لباس. یه چیزی هم بگم دقت کنید , موقع تقسیم لباس و یا کفش حتما یه چیزی بگیرید که اندازتون باشه چون به من کفش 40 دادن و سایز پای من 42 بود بهشون گفتم , گفتن حالا پات کن بعدا عوض می کنیم برات , آقا بعدا هم بهم ندادن هیچ 3 روز این کفش پام بود و پام نابود شد خدا خیرش بده یکی از همین سربازا تا دید مسئول انبار نیست گفت بیا من یه جفت بهت بدم که اندازت باشه ولی به کسی نگو چون مسئولیت داره . خدا خیرش بده...اینو گفتم که شما دقت کنید اگر اندازتون لباس یا کفش نبود همون جا این قدر گیر بدید که عوضش کنن.نه با قطار و نه با هواپیما می شه رفت با همون اتوبوسی که براتون رزرو کردن باید برید چون وقتی توی اتوبوس رفتید حضور و غیاب می کنن که باید حضور داشته باشید.برای ما که اینجوری بود!تلفن همراه رو نبرید شر می شه براتون ولی تلفن همگانی اونجا کنار گروهان 41 هست که کنارش هم اتاق پستشونه.از نظر تلفن خوبه تلفن زیاد داره.در ضمن تجربم رو بگم , 15 دقیقه یا نیم ساعت قبل از تقسیم غذای ظهر اگر برید می بینید که خیلی خلوته باجه ها ساعت های دیگه خیلی شلوغه.دو مکان مختلف برای تلفن زدن هست اونی که دورش سیم خار دار کشیدن و کنار گروهان 41 بعد از رود هست کارتیه تلفن هاش و یکی دیگه کنار در اتاق پست هست که اونجا پولیه و اکثر اوقات هم خلوته شماره رو به سرباز می گی برات می گیره بهت میگه مثلا اتاق 7 برو صحبت کن.یه تلفن مخفی هم کنار ستاد گروهان 42 هست که هیچ کس جرات نمی کنه بره اونجا زنگ بزنه ولی بهت بگم کسی کاری به کارت نداره اگر می خوای چند دقیقه صحبت کنی ببین کسی اطراف نباشه زنگ بزن که اون هم کارتیه.برای تلفن زدن و هر گونه خروج از یگانتون باید روی یه برگه کوچیک بنوسید که اینجانب فلانی می خوام برم بوفه یا مثلا زنگ بزنم بعد باید یه نفر رو پیدا کنی که برات امضا کنه اونم می نویسه که تا ساعت فلان وقت داری برگردی که اکثرا 30 دقیقه یا 45 دقیقه هست.برای یگان ما اینجوری بود من یگان 42 بودم.یگان 46 یه دفتر براشون دم در گذاشته بودن می گفتن هر کی می خواد بره بیرون اسمش رو بنویسه و ساعت برگشت رو هم بنویسه ! خوب اونا راحت بودن.بستگی به فرماندتون داره .یه چیزی هم بگم قاشق یادتون نره من یادم رفت و 2 روز اول رو با دست غذا می خوردم.البته اوجا بوفه داره که بخرید ولی چون جا بزرگه زود آشنا نمی شید .من بعد از تقسیم شدن از کرمان افتادم دوره کد تبریز لشکر 21 حمزه یا همون نعشه!اونجا تکاوری هست ولی ما اولین گروهی بودیم که فوق دیپلم گرفتن و آموزش جنگال دیدیم ( جنگ الکترونیک) .بعد افتادم شهر خودم.
سلام داداش خیلی خیلی ممنون از راهنماییت ...

1-ببین من دیپلم دارم شرایطی که گفتی ممکن هست برام فرق داشته باشه ؟

2-این مدارک تک فرزندی که گفتی آماده داشته باش دقیقا چه چیزایی هستند ؟ برای گرفتنشون چه مدارکی رو باید ببرم ثبت احوال ؟

3-یکم درباره دوره کد توضیح میدی ؟ جریانش چیه ؟

یک دنیا ممنون
خواهش می کنم.نه هیچ فرقی نداره.همه یک شرایط رو دارن.مگر اینکه غیبت کرده باشید.
دقیقا یادم نیست حقیقتا چون من خودم مدارکم ناقص بود و زنگ زدم برام پست کنن که اذیت هم شدم.ولی فتوکوپی برابر با اصل از تمام صفحات شناسنامه خودت و والدینت رو داشته باش.فتوکوپی از کارت ملی داشته باش .برای گرفتن نامه هایی هم که برات پست می کنن به کارت ملی نیاز داری یا فتوکوپی کارت ملی.از همه مهمتر یه نامه ای که باید از ثبت احوال بگیری مبنی بر اینکه تک پسر هستی که توش تعدا اعضای خانوادت هم ذکر شده به همراه اسمشون.من والدینم برام گرفتن این برگه رو و خودم نمی دونم ثبت احوال چی می خوان دقیقا.توی دفترچه خاطراتم نوشتم که :نامه رسمی از اداره ثبت احوال دارای مهر و امضا , کپی شناسنامه سرباز و پدر و مادرش از تمام صفحات ( برابر با اصل , فرق می کنه با فتوکپی معمولی ) و آدرس پستی رو هم نوشتم اگر بدردتون می خوره.( کرمان خیابان سر آُسیاب فرسنگی , پادگان 05 شهید سرلشکر علیرضا اشرف گنجویی).
درباره دوره کد : همونطور که توی پست های قبلیم توضیح دادم, سازمان وقتی می بینه که رشته ی شما مورد نیازشون نیست میان شما رو به یه دوره ای شبیه دوره آموزشی می فرستن که توی این دوره بهتون یه علم جدید یاد می دن که بدردشون بخوره! مثلا من رشته ام متالورژی بود و چون به کار سارمان نمیاد من رو فرستادن دوره کد رسته ی جنگال ( جنگ الکترونیک) که توی شهر تبریز هست . من و 15 نفر از گروهان خودمون افتادیم اونجا با هم و عده زیادی هم از گروهان کناریمون هم با ما افتادن تبریز ! پس اگر دوره کد بخورید خیلی ها از هم گروهانیهاتون هم با شما همراه می شن. دوره کد راحت تر هست از دوره آموزشی ! شب ها در اختیار خودمون بودیم از ساعت 5 به بعد.ارشد رو خودمون انتخاب کردیم.شب ها بزن برقص داشتیم و جوک می گفتیم و بعضی ها هم آواز می خوندن.توی روز اکثر ساعات رو با آموزش توری توی کلاس می گذرونین مثل دانشگاه نیست البته.صبحگاه و نظافت و ... دارید.رژه دارید.اجازه رفتن توی شهر هم بستگی به فرماندتون داره ما که هفته ای یک بار می تونستیم بریم بیرون ولی دوستم که دوره کد زرهی ( تانک) شیراز افتاده بود می گفت ما هر روز بعد از ظهر اجازه داشتیم بریم بیرون. دوست دیگم که پرندک تهران موشک سبک خورده بود می گفت آخر هفته بهشون 30 ساعته می دادن که برن دور بزنن.کلا بستگی به جایی داره که می افتید.
اونجا پول ها رو نمیگرن که؟ :دی
چقدر ببریم خوبه؟

- به عید نوروز بخوریم مرخصی میدن؟ مرخصی میان دوره قضیه ش چیه؟
- کتاب متاب میشه اونجا خوند؟

- در ضمن اینایی که توی **** میفتن بعد از آموزشی کچل نمی مونند؟ سرشون رو باید با چه نمره ای بزنن؟

- کلا چند روز مرخصی داریم؟

- حقوق یه سرباز با مدرک دیپلم چقدره؟ :دی (اصلا حقوق میدن)
خوشبختانه توی **** چیزی که خیلی حساب می برن ازش اینه که پولی رو از کسی بگیرن بعد طرف بره بازرسی لوشون بده! واقعا از بازرسی می ترسن.همشون.اگر دیدی شورش رو در آوردن بازرسی می تونید شکایت کنید که توی هر پادگانی هست ولی بهترین اینه که با کسی سر لج بازی پیدا نکنید چون همش 2 ماه آموزشیه توی این مدت خوش بگذرونید بهتر هست.توی هر پادگانی که بری عابر بانک دارن که پول برداشت کنی و اگر هم نداشته باشن می زارن که بری تو شهر و پول برداشت کنی پس پول فقط به اندازه ای ببر که توی راهت اذیت نشی در مورد خورد و خوراک و چند روز اول هم بتونی با اون پولا سر کنی چون به پادگان آشنا نیستی! ولی در کل توی پادگان زیاد وقت نداری که بری خرید و زمانی هم که وقت داری دوست داری تا جایی که می تونی بخوری !من با خودم روز اول 60 تومان بردم که زیاد هم بود شما 40 تومان کافیت باشه فکر کنم بازم خودت بسنج وضعیتت رو.در مورد مرخص توی پست قبلی گفتم , عید نوروز احتمالا بهتون مرخصی می دن و به دو گروه تقسیم می کننتون گروه اول نیمه اول عید می رن و گروه دوم نیمه دوم عید رو می رن مرخصی.مرخصی میان دوره دست امیر پادگانتون هست که بزاره برید یا نه ! ولی تا حالا نشنیدم به کسی نداده باشن و همه مرخصی میان دوره رفتن . اگر نمی دونید مرخصی میان دوره چیه باید بگم توی دوره ی آموزشی که 2 ماه هست وسط دوره بهتون مرخصی چند روزه می دن که روحیتون عوض بشه همین .در مورد خوندن کتاب باید بگم که این قدر خسته هستید توی دوره آموزشی که کتاب نمی تونید بخونید ولی اگر فکر می کنی که روحیت رو عوض می کنه می تونی شب ها وقتی خاموشی رو ساعت 9 زدن که بخوابید با نگهبان هماهنگ کنی بری یه جایی که نور داره کتاب بخونی ولی خوب مطمئن باش خسته هستی و حوصله کتاب نداری.در رابطه با موی سر هرجا که باشی ارتش و **** و نیروی انتظامی بعد از دوره آموزشی می تونی موهات رو تا حدی قابل قبولی بلند کنی .نترس کچل نمی مونی ولی گاهی می خوان اذیت کنن می گن همه موهاشون رو فردا با شماره فلان بزنن ! یه چیز خیلی مهم هم بگم که موهاتون رو توی خونه کجل کنید بهتره از اینه که توی پادگان کچل کنید چون اونجا با ماشینی براتون موها رو می زنن که سر هزار تا سرباز دیگه رو زدن بعد هم آرایشگاه نیست که ! یه جوری می زنه که نصف سرت مو داشته باشه نصف دیگه نداشته باشه ! فشن فشن ! بعد هم بهت فرصت حمام کردن نمی دن مجبوری شب از خوابت بزنی بری حموم کنی.پس توی خونه موهات رو بزن که یه روز 2 روز اینور اون ور فرقی نداره.

Last edited:

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ..
من 1 اسفند 01 ارتش افتادم. امریه هم داشتم که حتما درست شده دیگه . فقط اینکه من میترال قلبم نارسایی داره که نامردا معاف از رزم کردن که کاش اونم نمی دادن. مجبورم روزی 2 تا سوتالول با یه سری دیگه دارو بخورم. این دژبان های گرامی اجازه میدن دارو داخل پادگان ببریم؟ از دوستان 01 که اعزام اول اسفند باشه خوشحال می شم از همین حالا باهاش آشنا بشم.
همه ی دوستان موفق باشن:)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم.
میشه سه چهار تا کتاب برد؟وضع اونجا چطوره ؟مرخصی عید میدن؟شما بعد آموزش کجا افتادی؟ ضمنا" میشه از راهنمایی رانندگی به قسمت اداری انتقالی گرفت؟من با لیسانس برق کد میخورم واینکه اصلا"مدرکم توخدمت جایی بدرد میخوره؟وآخراینکه تونیروی انتظامی چه درجه ای میگیرم؟

توام درگیر تشویشی
مثه حالیکه من دارم
برای دیدنت امشب
تمام سال بیدارم

همشهری انگار اطلاعاتت خیلی خیلی کمه در این موراد
بهر حال برحسب وظیفه جواب میدم :
شما 3-4 تا کتاب رو بیخیال شو همین یکی ببری کافیه ببین اصلا میتونی همون یکی رو بخونی بخصوص اینکه اوایل دوره براتون هر دقیقش اندازه یه سال خواهد گذشت و وقت بیکاریتون خیلی خیلی ناچیزه در حد صفر در ضمن خودشون هم یه کتابچه دستی میدن بهتون ازشم امتحان میگیرن باید اونو دقیق بخونی
مرخصی عید روی 13 روز حساب نکن این شرایط فقط برای نیروی انتظامی هست. با اینکه احتمال خیلی قوی 14-15 روزی توی مرکز آموزش نباشی ولی ازتون بعنوان نیروهای کمکی یگانهای شهری استفاده میکنن مثل پلیس راه راهور کلانتری و ... یعنی در واقع مرخصی نیست و در اختیار خودتون هم نمی باشید. البته این بستگی به شانس داره شما همیشه در زمان خدمت بدترین حالتها رو حساب کن
از تمام قسمتهای نیروی انتظامی میشه انتقالی گرفت به جای دیگه منتهی حالا چرا شما از همین الان افتادی راهنمایی و رانندگی؟
در مورد بدرد خوردن مدرکتون نمیتونم چیزی بگم ولی کد نمیخوری کد خوردن مختص ارتش هست
با مدرک لیسانس سه درجه ممکنه بگیری استوار دوم - استوار یکم و حداکثر ستوانسوم که بسته به نمرات آموزشی درجه بهت تعلق خواهد گرفت اگه معاف از رزم باشی یا مشکلی داشته باشی که خیلی کارهای آموزشی رو انجام ندی درجت حداقل خواهد شد همینطور اگه خدای نکرده بلایی سرت بیاد و طولانی مدت دارای غیبت آموزشی باشی درجت کم میشه بین استوار و ستوان یه تفاوت اساسی وجود داره که به استوار میگن درجه دار با لحن سرکار و به ستوان میگن افسر با لحن جناب در راهنمایی و رانندگی هم معمولا به افسرها قبض جریمه صادر میشه نه به درجه دارها (معمولا) من خودم بعد آموزشی اورمیه افتادم یکی از کلانتری های خفنش !!!! با مدرک لیسانس و درجه ستوانسوم

hamid88

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم وظیفه هست.بنده همون روزی که بهمون گفتن حضور پیدا کنید رفتیم , صبح زود باید اونجا می بودیم توی میدانی همه رو به صف کردن و هر کسی با توجه به کدی که خورده بود توی یک صف می ایستاد .به صف ما گفتن که برید ساعت 3 ظهر ترمینال باشید سکوی 3 و ... در نتیجه بله همون روز اعزام شدیم.وقتی می رسید کرمان اونجا بهتون لباس خودشون می دن که اندازتون باشه.و هیچ مرخصی ای نمی دن برای لباس. یه چیزی هم بگم دقت کنید , موقع تقسیم لباس و یا کفش حتما یه چیزی بگیرید که اندازتون باشه چون به من کفش 40 دادن و سایز پای من 42 بود بهشون گفتم , گفتن حالا پات کن بعدا عوض می کنیم برات , آقا بعدا هم بهم ندادن هیچ 3 روز این کفش پام بود و پام نابود شد خدا خیرش بده یکی از همین سربازا تا دید مسئول انبار نیست گفت بیا من یه جفت بهت بدم که اندازت باشه ولی به کسی نگو چون مسئولیت داره . خدا خیرش بده...اینو گفتم که شما دقت کنید اگر اندازتون لباس یا کفش نبود همون جا این قدر گیر بدید که عوضش کنن.نه با قطار و نه با هواپیما می شه رفت با همون اتوبوسی که براتون رزرو کردن باید برید چون وقتی توی اتوبوس رفتید حضور و غیاب می کنن که باید حضور داشته باشید.برای ما که اینجوری بود!تلفن همراه رو نبرید شر می شه براتون ولی تلفن همگانی اونجا کنار گروهان 41 هست که کنارش هم اتاق پستشونه.از نظر تلفن خوبه تلفن زیاد داره.در ضمن تجربم رو بگم , 15 دقیقه یا نیم ساعت قبل از تقسیم غذای ظهر اگر برید می بینید که خیلی خلوته باجه ها ساعت های دیگه خیلی شلوغه.دو مکان مختلف برای تلفن زدن هست اونی که دورش سیم خار دار کشیدن و کنار گروهان 41 بعد از رود هست کارتیه تلفن هاش و یکی دیگه کنار در اتاق پست هست که اونجا پولیه و اکثر اوقات هم خلوته شماره رو به سرباز می گی برات می گیره بهت میگه مثلا اتاق 7 برو صحبت کن.یه تلفن مخفی هم کنار ستاد گروهان 42 هست که هیچ کس جرات نمی کنه بره اونجا زنگ بزنه ولی بهت بگم کسی کاری به کارت نداره اگر می خوای چند دقیقه صحبت کنی ببین کسی اطراف نباشه زنگ بزن که اون هم کارتیه.برای تلفن زدن و هر گونه خروج از یگانتون باید روی یه برگه کوچیک بنوسید که اینجانب فلانی می خوام برم بوفه یا مثلا زنگ بزنم بعد باید یه نفر رو پیدا کنی که برات امضا کنه اونم می نویسه که تا ساعت فلان وقت داری برگردی که اکثرا 30 دقیقه یا 45 دقیقه هست.برای یگان ما اینجوری بود من یگان 42 بودم.یگان 46 یه دفتر براشون دم در گذاشته بودن می گفتن هر کی می خواد بره بیرون اسمش رو بنویسه و ساعت برگشت رو هم بنویسه ! خوب اونا راحت بودن.بستگی به فرماندتون داره .یه چیزی هم بگم قاشق یادتون نره من یادم رفت و 2 روز اول رو با دست غذا می خوردم.البته اوجا بوفه داره که بخرید ولی چون جا بزرگه زود آشنا نمی شید .من بعد از تقسیم شدن از کرمان افتادم دوره کد تبریز لشکر 21 حمزه یا همون نعشه!اونجا تکاوری هست ولی ما اولین گروهی بودیم که فوق دیپلم گرفتن و آموزش جنگال دیدیم ( جنگ الکترونیک) .بعد افتادم شهر خودم.

خواهش می کنم.نه هیچ فرقی نداره.همه یک شرایط رو دارن.مگر اینکه غیبت کرده باشید.
دقیقا یادم نیست حقیقتا چون من خودم مدارکم ناقص بود و زنگ زدم برام پست کنن که اذیت هم شدم.ولی فتوکوپی برابر با اصل از تمام صفحات شناسنامه خودت و والدینت رو داشته باش.فتوکوپی از کارت ملی داشته باش .برای گرفتن نامه هایی هم که برات پست می کنن به کارت ملی نیاز داری یا فتوکوپی کارت ملی.از همه مهمتر یه نامه ای که باید از ثبت احوال بگیری مبنی بر اینکه تک پسر هستی که توش تعدا اعضای خانوادت هم ذکر شده به همراه اسمشون.من والدینم برام گرفتن این برگه رو و خودم نمی دونم ثبت احوال چی می خوان دقیقا.توی دفترچه خاطراتم نوشتم که :نامه رسمی از اداره ثبت احوال دارای مهر و امضا , کپی شناسنامه سرباز و پدر و مادرش از تمام صفحات ( برابر با اصل , فرق می کنه با فتوکپی معمولی ) و آدرس پستی رو هم نوشتم اگر بدردتون می خوره.( کرمان خیابان سر آُسیاب فرسنگی , پادگان 05 شهید سرلشکر علیرضا اشرف گنجویی).
درباره دوره کد : همونطور که توی پست های قبلیم توضیح دادم, سازمان وقتی می بینه که رشته ی شما مورد نیازشون نیست میان شما رو به یه دوره ای شبیه دوره آموزشی می فرستن که توی این دوره بهتون یه علم جدید یاد می دن که بدردشون بخوره! مثلا من رشته ام متالورژی بود و چون به کار سارمان نمیاد من رو فرستادن دوره کد رسته ی جنگال ( جنگ الکترونیک) که توی شهر تبریز هست . من و 15 نفر از گروهان خودمون افتادیم اونجا با هم و عده زیادی هم از گروهان کناریمون هم با ما افتادن تبریز ! پس اگر دوره کد بخورید خیلی ها از هم گروهانیهاتون هم با شما همراه می شن. دوره کد راحت تر هست از دوره آموزشی ! شب ها در اختیار خودمون بودیم از ساعت 5 به بعد.ارشد رو خودمون انتخاب کردیم.شب ها بزن برقص داشتیم و جوک می گفتیم و بعضی ها هم آواز می خوندن.توی روز اکثر ساعات رو با آموزش توری توی کلاس می گذرونین مثل دانشگاه نیست البته.صبحگاه و نظافت و ... دارید.رژه دارید.اجازه رفتن توی شهر هم بستگی به فرماندتون داره ما که هفته ای یک بار می تونستیم بریم بیرون ولی دوستم که دوره کد زرهی ( تانک) شیراز افتاده بود می گفت ما هر روز بعد از ظهر اجازه داشتیم بریم بیرون. دوست دیگم که پرندک تهران موشک سبک خورده بود می گفت آخر هفته بهشون 30 ساعته می دادن که برن دور بزنن.کلا بستگی به جایی داره که می افتید.

خوشبختانه توی **** چیزی که خیلی حساب می برن ازش اینه که پولی رو از کسی بگیرن بعد طرف بره بازرسی لوشون بده! واقعا از بازرسی می ترسن.همشون.اگر دیدی شورش رو در آوردن بازرسی می تونید شکایت کنید که توی هر پادگانی هست ولی بهترین اینه که با کسی سر لج بازی پیدا نکنید چون همش 2 ماه آموزشیه توی این مدت خوش بگذرونید بهتر هست.توی هر پادگانی که بری عابر بانک دارن که پول برداشت کنی و اگر هم نداشته باشن می زارن که بری تو شهر و پول برداشت کنی پس پول فقط به اندازه ای ببر که توی راهت اذیت نشی در مورد خورد و خوراک و چند روز اول هم بتونی با اون پولا سر کنی چون به پادگان آشنا نیستی! ولی در کل توی پادگان زیاد وقت نداری که بری خرید و زمانی هم که وقت داری دوست داری تا جایی که می تونی بخوری !من با خودم روز اول 60 تومان بردم که زیاد هم بود شما 40 تومان کافیت باشه فکر کنم بازم خودت بسنج وضعیتت رو.در مورد مرخص توی پست قبلی گفتم , عید نوروز احتمالا بهتون مرخصی می دن و به دو گروه تقسیم می کننتون گروه اول نیمه اول عید می رن و گروه دوم نیمه دوم عید رو می رن مرخصی.مرخصی میان دوره دست امیر پادگانتون هست که بزاره برید یا نه ! ولی تا حالا نشنیدم به کسی نداده باشن و همه مرخصی میان دوره رفتن . اگر نمی دونید مرخصی میان دوره چیه باید بگم توی دوره ی آموزشی که 2 ماه هست وسط دوره بهتون مرخصی چند روزه می دن که روحیتون عوض بشه همین .در مورد خوندن کتاب باید بگم که این قدر خسته هستید توی دوره آموزشی که کتاب نمی تونید بخونید ولی اگر فکر می کنی که روحیت رو عوض می کنه می تونی شب ها وقتی خاموشی رو ساعت 9 زدن که بخوابید با نگهبان هماهنگ کنی بری یه جایی که نور داره کتاب بخونی ولی خوب مطمئن باش خسته هستی و حوصله کتاب نداری.در رابطه با موی سر هرجا که باشی ارتش و **** و نیروی انتظامی بعد از دوره آموزشی می تونی موهات رو تا حدی قابل قبولی بلند کنی .نترس کچل نمی مونی ولی گاهی می خوان اذیت کنن می گن همه موهاشون رو فردا با شماره فلان بزنن ! یه چیز خیلی مهم هم بگم که موهاتون رو توی خونه کجل کنید بهتره از اینه که توی پادگان کچل کنید چون اونجا با ماشینی براتون موها رو می زنن که سر هزار تا سرباز دیگه رو زدن بعد هم آرایشگاه نیست که ! یه جوری می زنه که نصف سرت مو داشته باشه نصف دیگه نداشته باشه ! فشن فشن ! بعد هم بهت فرصت حمام کردن نمی دن مجبوری شب از خوابت بزنی بری حموم کنی.پس توی خونه موهات رو بزن که یه روز 2 روز اینور اون ور فرقی نداره.

خیلی ممنون از لطفت که جواب میدی

شما گفتین در 05 برای لباس مرخصی نمیدن پس چه جوری باید علامتها و ارمها رو روی لباس وصل کنیم

LIMITED2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماهم هستیم:blush:
سلام دوستان
برگ سفید من اومده. نیرو : وزارت دفاع / مرکز اموزشی : شهید جوادنیا قزوین!!
مدرکم کارشناسی فیزیک از نوع هسته ای
coolsmiley02.gif

بچه هایی که رفتن چجور جایی هست؟؟ کلا وزارت دفاع چطوری هست هم برای اموزشی و هم برای بعد اموزشی؟(مثل اینکه اموزشی وزارت دفاع فقط همین جا هست؟) کجاها میفته؟ کارش چجوریه؟
ممنون;)

farokhrad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من افتادم شهدای کرمانشاه.
کسی هست؟؟
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

kachalkachal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ..
من 1 اسفند 01 ارتش افتادم. امریه هم داشتم که حتما درست شده دیگه . فقط اینکه من میترال قلبم نارسایی داره که نامردا معاف از رزم کردن که کاش اونم نمی دادن. مجبورم روزی 2 تا سوتالول با یه سری دیگه دارو بخورم. این دژبان های گرامی اجازه میدن دارو داخل پادگان ببریم؟ از دوستان 01 که اعزام اول اسفند باشه خوشحال می شم از همین حالا باهاش آشنا بشم.:)

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371

مرسی داداش
واقعا خیلی اقایی که وقت می گذاری و جواب دوستان رو میدی .
خدا خیرت بده و ان شاالله همیشه موفق باشی
(فردا صبح اعزامم یا علی)

alij27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر زیاد شدیم:D
آقا من امشب با دوستم که آموزشی هاشمی نژاد بوده حرف میزنم و خبرشا بهتون میدم:cool:
تا اینجاش که ازش پرسیدم گفت که رو تعطیلی 13 روز عید 100 درصد حساب کن حالا بفیش با خدا
از همه بهتر مرخصی زیارتی که میدند یعنی هرچقدرم کل دوره سخت باشه 1 روز بری زیارت امام رضا (ع) کل سختی دوره هیچه
منتظر باشید تا فردا یک مطلب کامل واسه بچه های پادگان هاشمی نژاد نیشابور میگذارم

سلام
ما همچنان منتظر توضیحات هستیم
راستی برنامه خشم شب هم دارن؟

houshidar83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه کسی اطلاعاتی داره؟
کسی اونجا افتاده؟
من تعجب می کنم با مدرک فوق لیسانس افتادم اونجا:blink:

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه مرسی پس لطفا زودتر خبرش بده . در مورد اردو هم بپرس.

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ما همچنان منتظر توضیحات هستیم
راستی برنامه خشم شب هم دارن؟
دستت درد نکنه مرسی پس لطفا زودتر خبرش بده. البته منم از یک نفر که بچه نیشابور بوده، پرسیدم گفته بهشته خیالت راحته.

بالا