اگر می گفتید که دقیقا چه راهنمایی می خواید خیلی بهتر می تونستم کمک کنم .
اردوگاه مرکز آموزش 05 کرمان معروف به تپه تمساح
لینکی که گذاشتم نقشه هوایی پادگانی هست که می خوای بری .می تونی قبل از رفتن یه نگاهی بهش بندازی توش میدون تیر و ... مشخص شده.لوازمی که باید ببری توی صفحه اول هست ولی بیشتر نیازی نیست سعی کن تا جایی که می شه سبک بار باشی که بعد توی حمل و نگهداریشون مشکل پیدا نکنی.پول زیاد نبر با خودت چون اونجا عابر بانک داخل خود پادگان هست نزدیک ستاداصلی.بهت کمد می دن ولی نمی زارن وسایل بزاری توش فقط آنکارد باید باشه یعنی یقلوی و حوله و ... رو میزان بزاری توی کمد بقیه وسایل رو میزاری تو انبار توی کیسه انفرادی که بهت اونجا می دن.حمام آب گرم شب ها آزاده و توی روز هم فقط ایام خاص می تونی حموم بری که گروه بندیتون می کنن.اگر خواستی شب حموم بری باید با نگهبان آسایشگاه هماهنگ کنی ما که قبلا کلاهمون رو چپه می زاشتیم کنار تخت یعنی ما رو برای حموم بیدار کن ! مرخصی عید هم احتمال زیاد به همتون می دن ولی تقسیمتون می کنن مثلا یه عده چند روز اول یه عده هم چند روز دوم ولی بازم بستگی به اونجا داره که بدن یا نه.اگر اطلاعات بیشتری خواستید لطفا سوالتون رو دقیق تر بپرسید.
خواهش می کنم عزیزم
هر کس که رشته اش به درد **** نخوره بهش دوره کد می دن که یه سری آموزش ببینه تا بفرستنش پادگانیی که کارایی داشته باشه.بستگی داره به رشته که دوره ی کد بخوری یا نه معمولا حسابداری و کامپیوتر و پرستاری و .... رشته ها مشابه نمی خورن دوره کد.من ریخته گری بود رشته و دوره کد خوردم.خودم که توی ارتش بود دوره کد خوردم و دوستم که تو نیروی انتظامیهست هم دوره کد خورد و **** رو نمی دونم.دوره کد یه دوره 2 ماهه است بعد از آموزشی شباهت زیادی به آموزشی داره ولی خوب یکم راحت تره.بیشترش کلاس درس و آموزش هست.
آره به احتمال زیاد بزارن بیای . احتمالا تقسیمتون می کنن به 2 گروه و می گن یه عدتون نیمه ی اول برید و یه عدتون نیمه دوم.
هاهاها این حرفا چیه دوست عزیز.مگه مسابقات لیگ برتره ! اونجا می دنتون دست چند تا سرباز مثل خودتون روزای اول برای اینکه زهر چشم ازتون بگیرن اذیت می کنن ولی بعدش طبیعیه دیگه .
آره احتمالش خیلی زیاده. من خودم تک پسر هستم و بعد از دوره کد افتادم شهر خودم.سعی کن توی خود آموزشی مدارک رو بدی و از همین الان مدارک رو آماده داشته باش که اونجا رفتی به خانواده زنگ نزنی که فلان مدرک رو برام پست کنین که برات عذاب می شه وقت هم زیاد می گیره.فتوکوپی برابر با اصل و حکمی که نشون بده تک پسر هستی از اداره ثبت احوال خیلی مهم هستن !اگر بعد از آموزشی دوره کد نخوری مشخص می شه که شهر خودت می افتی یا نه ولی اگر دوره کد خوردی اصلا و اصلا نگران نباش چون مدارکی که فرستادی توی سیستمشون باقی می مونه و بعد از دوره کد می ندازنت شهر خودت.چون من خودم واقعا اذیت شدم هیچکی جواب نمی داد دست که باید توی دوره کد مدرک دوباره بدم یا نه...
چقدر لطف کردین که راجبه 05 اطلاع دادین دوست گلم اگه مشکلی نیست یه چند سوال بپرسم :
اول اینکه همون روز اعزام شدین
ذوم اینکه برای لباس مرخصی دادن اول دوره
میشه با قطار یا هواپیما رفت
وضیعت تلفن چطوره
بعد از تقسیم تهران افتادین
ممنونم داداشه گلم