• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چه مداركي بايد با خودمون ببريم؟ براي من چاپ نشده فقط كارت واكسن و كپي شناسنامه نوشته ...

مدارک1)برگه سبز2)برگه سفید(همون که کد خورده)3 )برگه واکسیناسیون 4)کپی شناسنامه و کارت ملی 5)اگه **** باشی و عضو بسیج مدارک بسج ببر

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
مدارک1)برگه سبز2)برگه سفید(همون که کد خورده)3 )برگه واکسیناسیون 4)کپی شناسنامه و کارت ملی 5)اگه **** باشی و عضو بسیج مدارک بسج ببر

برگ واکسیناسیون رو از تو دفترچه جدا کنیم ؟ یا کپی بگیریم ؟

arsaalaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی خبر داره که ارتش ازجمله مرکز01 در تهران شامل تعطیلی 5 روزه می شن یا نه؟

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایون لیسانسه ها فردا با نمره چند کچل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همه دیروز از آموزشی پادگان شهداکرمتنشاه اومدم با 12 بزن اگه سپاهی والا اونجا که زیادگیر نمیدادان وگرنه با4

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من با هرچند دوست داری بزن ..چون بازم باید تا میان دوره بزنی...فرقی نمیکنه اونجا همه کچلنو سرباز ...با 8 بزن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
خب ما هم اموزشیمون به خیر و خوشی تموم شد
خداوکیلی انگار همین دیروز بود
چه زود گذشت
اعزامی 1-4-91 مرکز اموزش 02 ارتش
کسی در مورد دوره اموزشی سوالی داشت درخدمتم

یگان هم افتادم "گروه 99 توپخانه پرندک" کسی اطلاعاتی داره در موردش؟
چجوریه باید رفت

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از 04 بیرجند(نیرو زمینی ارتش) اطلاعی داره؟ خواهشن اگه کسی چیزی میدونه بگه.چند بار سوال کردم کسی جواب نداد.چطوریه؟سخته؟ کسی چیزی هم نشنیده؟! با فوق دیپلم میرم!

baghera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه سربازان عزیز
.
خدا رو شکر دوره آموزشی من تو 04 بیرجند(پادگان جدید) تموم شد. واقعاً که خوش گذشت. کادر و پرسنلش هم خیلی خوب بودن فقط یکمی آب و هواش اذیتم کرد!
الانم دوره کد افتادم "مرکز آموزش توپخانه و راکتها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان" !!!
اگه کسی راجع بهش میدونه ممنون میشم اطلاعاتی بهم بده ... با تشکر

دوستان کسی از 04 بیرجند(نیرو زمینی ارتش) اطلاعی داره؟ خواهشن اگه کسی چیزی میدونه بگه.چند بار سوال کردم کسی جواب نداد.چطوریه؟سخته؟ کسی چیزی هم نشنیده؟! با فوق دیپلم میرم!

والا من هم 1/6 باید برم 04 بیرجند البته لیسانسم ولی مس اینکه کسی نیست یکم راجعبش بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان این رفیقمون اموزشیش رو تموم کرده الان افتاده پادگان شهید شفیعی (پدافن هوایی و توپخونه)تبریز
مدرکشم کاردانیه
الان سوالاش اینه:
۱-تو برگش زده ۱ام بره یگان اما تو اموزشی گفتن ۴ام بره و ۲ یعنی پنجشنبه دعای کمیل میخونن و بخش اداری یگان نیست
در ظمن نیروی **** هست وتو شهر خودش نیست
۲-اونجا باز جداش میکنن میدن شهر دیگه؟چون خودش شهرستانه و هروز میخواد بره بیاد
مرسی

Sent from Reza's New iPad

فرشید صادقپور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون عملیات پیاده هست دیگه ؟؟
والا دوستم اونجا بود دوره کد میگفت پیدرمون رو در آوردن,صد رحمت به آموزشی
شمارش رو پ.خ می کنم خواستی بهش زنگ بزن آمار بگیر

سلام من دوره کد مرکز پیاده شیراز بودم دوره کد نمیشه گفت دوره نگهبانی تقربا 14 بار نگهبانی دادیم. گردان لیسانس به 3 تا گروهان تقسیم میشه یه سرگرد عوضی هست دهن مارو سرویس کرد بس که حرف مفت زد هر 2روز گشتی و آماده بهتون میخوره پادگان با صفایی داره گروهان 1 فرماندش ستوان 1 رعیت پیشه گروهان 2 فرماندش ستوان 1 روانخواه گروهان 3 رو نمیدونم بدترین گروهان سومی هست که طبقه پایینش هنگه صدات در بیاد میان بالا الان شیراز خیلی گرمه ولی مرخصی آخر دورش خیلی حال میده به ما 21 روز دادن من 10/12 رفتم 7/2 اومدم همدان کلاسا از 8 شروع میشه تا نماز بعد دوباره میری کلاس تا 2 دیگه بعد اون در اختیار خودت نگهبان نباشی ساعت 3:30 خروج میزنن واست 8 شب باید پادگان باشی برید شهر شیرازوو رو بگردید ما که کلی حال کردیم اونجا موبایل هم ببرید جلو در دژبانی اتاقی هست که موبایلارو میگیرن کارت صادر میکنن میتونی باخودت بیرون ببری

Arya88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ما هم اموزشیمون به خیر و خوشی تموم شدخداوکیلی انگار همین دیروز بودچه زود گذشتاعزامی 1-4-91 مرکز اموزش 02 ارتشکسی در مورد دوره اموزشی سوالی داشت درخدمتمیگان هم افتادم "گروه 99 توپخانه پرندک" کسی اطلاعاتی داره در موردش؟چجوریه باید رفت
داداش سلام .... ای ول دمت گرم... من اعزامی 1/6 هستم افتادم 02 لطف میکنی اگه یه کم توضیح بدی درباره اونجا.....

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان عزیز من چند روز پیش آموزشیم تموم شد و ترخیص شدم و یگان افتادم فاتب(فرماندهی انتظامی تهران بزرگ)
1-کسی هست راهنماییم کنه بگه چجور جایی هست؟
2-از اونجا هم جای دیگه تهران تقصیم می کنن؟؟ اگه میکنن بیشتر کجاها؟؟ من لیسانس کامپیوتر دارم..
3-اگه آدرس دقیقشم دارین ممنون میشم بگین

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1

والا من هم 1/6 باید برم 04 بیرجند البته لیسانسم ولی مس اینکه کسی نیست یکم راجعبش بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سلام چون دیدم منتظر پاسخ هستین این پست رو میگذارم درسته من 04 نبوده ام اما چون بیرجند بوده ام کمی اطلاعات میدم امدیوارم به کارتون بیاد
اول اینکه بچه کجا هستین؟
روزی هزار بار شکر کنید که ارتش هستین و محمد رسول....بیرجند نیوفتاده این چون من محمد رسول بودم
شهر که چیز خاصی نداره
پادگان محمد رسول بیرون شهره
ارتش تا چند وقت پیش داخل شهر بوده نمیدونم هنوز هم داخله شهره یا نه..چون تصمیم داشتن که 04 رو ببرن 30 کیلومتری بیرجند....رسیدین باید سوال کنین دیگه...اشتباهی نرین محمد رسول
فکر کنم یکی از بهترین فصلهای سال باشه اونجا و هوای خوبی بهتون بخوره زیاد نسوزین
کلا ارتش خیلی بهتر از نیرو انتظامیه و زیاد نترسین...اما خوب اموزشی سختی های خودش رو داره دیگه

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز من چند روز پیش آموزشیم تموم شد و ترخیص شدم و یگان افتادم فاتب(فرماندهی انتظامی تهران بزرگ)
1-کسی هست راهنماییم کنه بگه چجور جایی هست؟
2-از اونجا هم جای دیگه تهران تقصیم می کنن؟؟ اگه میکنن بیشتر کجاها؟؟ من لیسانس کامپیوتر دارم..
3-اگه آدرس دقیقشم دارین ممنون میشم بگین

فرماندهی انتظامی دیگه کجاست؟با ستاد فرماندهی ناجا فرق داره؟فکر کنم فرق داشته باشه.اگه ستاد ناجا بودی ادرسش میدون ونک میدون عطار بود...این رو دیگه نمیدونم.من هم ستاد ناجا خدمت میکنم

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چون دیدم منتظر پاسخ هستین این پست رو میگذارم درسته من 04 نبوده ام اما چون بیرجند بوده ام کمی اطلاعات میدم امدیوارم به کارتون بیاد
اول اینکه بچه کجا هستین؟
روزی هزار بار شکر کنید که ارتش هستین و محمد رسول....بیرجند نیوفتاده این چون من محمد رسول بودم
شهر که چیز خاصی نداره
پادگان محمد رسول بیرون شهره
ارتش تا چند وقت پیش داخل شهر بوده نمیدونم هنوز هم داخله شهره یا نه..چون تصمیم داشتن که 04 رو ببرن 30 کیلومتری بیرجند....رسیدین باید سوال کنین دیگه...اشتباهی نرین محمد رسول
فکر کنم یکی از بهترین فصلهای سال باشه اونجا و هوای خوبی بهتون بخوره زیاد نسوزین
کلا ارتش خیلی بهتر از نیرو انتظامیه و زیاد نترسین...اما خوب اموزشی سختی های خودش رو داره دیگه
مرسی که جواب دادین.من بچه تربت حیدریه. از چه نظر میگین شانس اوردیم نرفیتم م رسول اله؟ سخت گیریش چیزی نشنیدین 04؟ واسه 1/6 اونجا هوا چطوره؟ خیلی گرمه؟! منم همون سختی های آموزشی داره استرس وارد می کنه چون سنمم 27 ساله (با فوق دیپلم میرم)

بالا