• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
خب میخواستم بدونم نامه ای چیزی خواستی بدی که مثلن بیفتی جای بهتری بعد آموزشی باید بدی؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خب میخواستم بدونم نامه ای چیزی خواستی بدی که مثلن بیفتی جای بهتری بعد آموزشی باید بدی؟

بله چیزی هست به نام شرایط خاص شامل(متاهل بودن و پدر نظامی و...)وقتی شما رفتی سر آموزشی میگن شرایط خاص ها مدراکشون رو بیارن
اون موقع شما اقدام میکنید برای بردن مدرک.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه . امروز بالاخره این دوره کد لعنتی تموم شدواقعا دوره مزخرف و بدی بود حاضر نیستم 1لحظه به عقب برگردم . تقسیم ها هم خیلی افتضاح بود اکثر بچه ها افنادن جاهای خطرناک و ناجور . خودم افتادم مرکز پشتیبانی منطقه3 آماد وپش سه راه شهریار . کسی اطلاعی داره که چجوریاست اینجا؟

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
من ستاد مشترک ارتش خدمت می کنم
هر خبری درباره ترخیص و مرخصی و هر اتفاقی بیوفته اول میاد زیر دست ما بعد ابلاغ می شه
تا امروز که من پادگان بودم خبری از 1 روز مرخصی در ماه نبود
من خودم 5 روز استحقاقم رو گرفتم
اعزام 1/4 هستم از مسئولشم سوال کردم گفت خبری نیست !!

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
من ستاد مشترک ارتش خدمت می کنم
هر خبری درباره ترخیص و مرخصی و هر اتفاقی بیوفته اول میاد زیر دست ما بعد ابلاغ می شه
تا امروز که من پادگان بودم خبری از 1 روز مرخصی در ماه نبود
من خودم 5 روز استحقاقم رو گرفتم
اعزام 1/4 هستم از مسئولشم سوال کردم گفت خبری نیست !!

به ما نامه دادن با سربرگ ستاد کل آجا از مرخصی هامون کم کردن و تموم شد رفت !!!
چطوری این نامه اومده پس ؟ خب پرس و جو کن چطوری ما باید بریم حقمون رو بگیریم :))

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز ...
آخرین پاراگراف این مصاحبه رو بخونین ...
خدمت همون 21 ماهه ... هی دل خودمون رو خوش نکنیم که شاید اونایی که تا خرداد و تیر و مردادو شهریور و اینا اعزام شدن، 18 ماهه ان !

به عنوان سوال آخر گفته می شود افرادی که قبل از خرداد ماه به خدمت اعزام شده اند 18 ماه خدمت می کنند این موضوع صحت دارد؟-خیر. در قانون از ابتدای سال 91 مدت خدمت وظیفه در مناطق عادی 21 ماه است. افرادی که در گذشته از خدمت فرار کرده بودند و تا تاریخ سوم خرداد خود را معرفی می کردند مشمول اضافه خدمت نشده و میزان خدمت آنها همانند گذشته 18 ماه محسوب می شود.
خبرگزاری مهر :
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این 5 ماهی که مونده برای من شده دسته خر،یه زمستون پست دادم،این زمستونم به احتمال زیاد دو ماه اولشو پست میدم،این تبعیض و اینا دهن آدمو سرویس میکنه،تو یه واحد میبینی 10 تا سرباز هستن فقط 2 تاشون پست میدن،عین واحد تخمی ما،حرفمون هم که به هیچ جا نمیرسه...

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام بچه ها امروز برای قسمت ما هم که پذیرش وزارت دفاع داشتیم هم اومده که در طول خدمت بیشتر از 10 روز مرخصی تشویقی نمی دن ،ببینید برای شما هم همچین چیزی ابلاغ شده؟

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
کسی نمیدونه مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان چه طور جایی؟

آدرسش هم بدید اگه بلدید؟

jhamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام 1سوال دارم
از دوستان کسی جدیدا کسری بسیج نگرفته؟
من 2 سا فعالی با حکم مسئولیت دارم میخوام بدونم چندماه کسری بهم میدن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
فوری!
دوستان سامانه تلفن گویای دفتر ارتباطات مردمی فرمانده کل قوا یک پیام ضبط شده رو پخش می کنه که طی اون اعلام میشه: "کسانی که در سال 90 برای خدمت سربازی اقدام کرده باشن (احتمالا شامل کسانی میشه که سال 90 برگ سبز گرفتن) و به هر نحوی در سال 91 به خدمت اعزام شدن، برابر قوانین سال 90 مدت سربازیشون حساب میشه."
برای اینکه خودتون تست کنید با شماره 02166410005 تماس بگیرید و بعد از اتصال شماره 2 رو وارد کنید. بعد ازتون کد رهگیری میخواد که عدد 8430 رو وارد کنید. لطفا اگر کسی از این داستان اطلاع داره کامنت بذاره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
فوری!
دوستان سامانه تلفن گویای دفتر ارتباطات مردمی فرمانده کل قوا یک پیام ضبط شده رو پخش می کنه که طی اون اعلام میشه: "کسانی که در سال 90 برای خدمت سربازی اقدام کرده باشن (احتمالا شامل کسانی میشه که سال 90 برگ سبز گرفتن) و به هر نحوی در سال 91 به خدمت اعزام شدن، برابر قوانین سال 90 مدت سربازیشون حساب میشه."
برای اینکه خودتون تست کنید با شماره 02166410005 تماس بگیرید و بعد از اتصال شماره 2 رو وارد کنید. بعد ازتون کد رهگیری میخواد که عدد 8430 رو وارد کنید. لطفا اگر کسی از این داستان اطلاع داره کامنت بذاره.
این نشون میده فعلا درگیری هست و معلوم نیست قضیه چطوری هست خود **** وظیفه میگه 21 ماه خدمت باید بکنند اینها میگند براساس قانون قدیم
مسئله اینه که قانون جدید از اوایل اسفند 90 ابلاغیه ش اومده

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
آقایون و اساتید کی از معافی پزشکی سر در میاره و وارده یه پخ بده کار واجب دارم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
پارتی من تو ارتش ، منه بی سواد دیپلمه رو فرستاد 01 . ولی من نرفتم . 8/1 اعزامم بود . گفته بود بهت قول میدم 5 شنبه جمعه تمام مدت آموزشی رو بری خونه . ولی من نرفتم . گفت اول هفته وسط هفته ، هر وقت مرخصی ساعتی یا حتی دقیقه ای خواستی یه زنگ بزن به من ، من تماس میگیرم با فرمانده ت ، میری مرخصی . ولی من نرفتم . حالا اون یکی آشنام توی **** گفته برج 10 میفرستمت هر جایی که خواستی ، زیر دست آقای فلان حتی . اما من نمیرم .
کلا گور بابای خدمت ُ سرکوفتای این ُ اون .

الان یه سری سوال شده واسشون دیپلمه که روز اول برج اعزام نمیشه . اما وقتی پارتی داشته باشی این هوا ، به جای دیپلم و اخراج از دانشگاه توی برگ اعزامت میزنن لیسانس ! حتی اگه مدت اخذ مدرک تحصیلی لیسانست 2 سال بوده باشه !

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
پلیس +10 نوشته بود قبل تحویل مدارک وضعیت خودتون رو مشخص کنید.(عادی-فرزند جانباز-خانواده کثیر اولاد و......) این چیزا مگه بعد آموزشی نباید مشخص بشه؟
یعنی همون وسط آموزشی شرایط خاص ها نامه ببرن؟

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
فوری!
اقا دمت گرم صدای یارو رو ضبط کردم فردا ببرم بکوبم تو سر نیروی انسانی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مرخصی ها چی شد؟من همه رو نگه داشتم پایان دوره :(

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
یه توصیه به دوستان ورزشکار خصوصا رزمی کار ها

در صورتی که قهرمانی و یا افتخار بین المللی ندارید و همینطور آشنایی که پیگیر کار شما باشه ، و اگه در نیروی انتظامی خدمت می کنید به هیچوجه حرفی از افتخارات داخلی و ورزشکار بودنتون نزنید . متاسفانه 2 نفر از دوستان بنده رو که که تعداد زیادی قهرمانی کشوری در رشته کاراته داشتن وارد یگان ویژه کردن . اگه فکر می کنید می تونید از پس یگان ویژه و مشکلاتُ سختی هاش بر بیاید که هیچی .

بالا