• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Marji

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من کمی برای شما توضیح می دم.
فکر می کنم مشکل شما در این مورد شبیه مشکل یکی از دوستانم هست که پیش دکتر خانلری رفتند و دکتر چشمشون رو عمل نکرد و من در این مورد ازش سوال کردم و برام توضیج داد چرا که برای شما هم می نویسم..
بعضی از چشم ها بر خلاف دیگران شماره دید مثبت دارند که معمولا از تنبلی چشم در دوران کودکی ناشی میشه. این افراد در صورت عمل لیزیک برای مدت 10 تا 15 سال دید کامل دارند ولیکن بعد از این مدت به دلیل شروع شدن آب مروارید و کاهش غلظت لنز داخل چشمی شماره چشم منفی میشه و به اینصورت اثر عمل لیزیک خنثی میشه. این افراد با تظر خودشون می تونن عمل کنند . دکتر خانلری خودش پیشنهاد می کنه در صورتیکه فرد زیاد نگرانی نداره حتما لیزیک رو بکنه و 10 سال راحت زندگی بکنه در عین حالیکه در 10 سال دیگه شاید درمان های دیگه ای برای ان موارد به وجود آمده باشه مثل PRELEX که قبلا هم در مورد توضیح دادم.
موفق باشی و شرمنده که کمی طول کشید.

تو بچگی که تنبلی چشم نداشتم کلا از دوران دبیرستان که درس زیاد میخوندم چشام ضعیف شد.

ولی دکتر چیزی راجبه این موضوع که شماره دیدم مثبتٍ یا نه صحبتی نکرد.

ممکنه شماره مطب دکتر خانلری رو بدید یه وقتی ازشون بگیرم باهاشون مشورت کنم.

ممنون:)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تو بچگی که تنبلی چشم نداشتم کلا از دوران دبیرستان که درس زیاد میخوندم چشام ضعیف شد.

ولی دکتر چیزی راجبه این موضوع که شماره دیدم مثبتٍ یا نه صحبتی نکرد.

ممکنه شماره مطب دکتر خانلری رو بدید یه وقتی ازشون بگیرم باهاشون مشورت کنم.

ممنون:)

09121324207 این شماره موبایلشه شماره مطبش تغییر کرده. حتما یک سر بهش بزنید و با هاش مشورت کنید. در ضمن دوست عزیز من فکر می کنم درس خواندن زیاد در ضعیف شدن چشم بی تاثیر باشه. ضعیف شدن چشم 80 درصد ارثی هست. البته ممکنه ژنش از نسل قبل منتقل شده باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کوررنگی قابل درمان هست؟

کورنگی به دلیل نبود تعدادی از سلولهای حس رنگ به وجود میاد و متاسفانه قابل درمان نیست. البته معمولا بیماران به مرور زمان به این مدل زندگی عادت می کنند و دیگه نمیشه اونها رو بیمار به حاسب آورد.

rezamaya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی من یه سئوال دیگه هم دارم و دوست دارم منو راهنمایی کنید .
اقای یاسینی ایا عمل لایزیک عوارضی هم داره . من امشب یکی دوتا از دوستام در این مورد اینجوری گفتند که میگن اگه عمل کنی و در اینده پیر چشمی بگیری دیگه نمیتونی عینک بزنی و از این حرف ...میخوام منو کامل راهنمایی کنید که ایا عوارض خاصی داره یا نه .
چون من وقتی در کلینیک نور ازمایش دادم و ویزیت شدم ودکتر بهم گفت که عمل کن .....و حرفی از عوارض نزد .........مرسی از شما .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی من یه سئوال دیگه هم دارم و دوست دارم منو راهنمایی کنید .
اقای یاسینی ایا عمل لایزیک عوارضی هم داره . من امشب یکی دوتا از دوستام در این مورد اینجوری گفتند که میگن اگه عمل کنی و در اینده پیر چشمی بگیری دیگه نمیتونی عینک بزنی و از این حرف ...میخوام منو کامل راهنمایی کنید که ایا عوارض خاصی داره یا نه .
چون من وقتی در کلینیک نور ازمایش دادم و ویزیت شدم ودکتر بهم گفت که عمل کن .....و حرفی از عوارض نزد .........مرسی از شما .

دوست عزیز به طور کلی به حرف مردم زیاد توجه نکن. لیزیک عمل بسیار جدیدیه و عوارض اون خیلی مشخص نیست. شاید اولین عمل حدودا 20 سال قبل انجام شده و خوب با توجه به این مورد شاید نفری که 20 سال قبل عمل شده 10 سال دیگه (بعد از 30 سال) دچار فلان و بسار بشه. اما در پزشکی معمولا به گذشت زمان توجه نمی شود. به طور کلی طبق ادعا شرکت های سازنده تمامی انرژی لیزر آزاد شده در قرنیه مصرف شده و انرژی اضافی به شمت شبکیه و لنز ساطع نمی شود. به اینصورت و با قبول این مورد لیزیک عملی بدون عوارض و یا با عوارض کم هست.
البته محل عمل و نوع پزشک در نتیحه عمل بسیار تاثیر دارد. (که در مورد شما یکی از بهترین مراکز ایران و یا بهتر بگم خاور میانه هست)
در مورد پیر چشمی الا نگران نباش ، پیر چشمی یک بیماری نست روند سخت شدن لنز طبیعی چشم هست که در اون زمان قابلیت تطابق (فوکوس) از بین می رود و شخص برای نزدیک (بر عکس جوانی که برای دور) عینک می زند. این مورد برای همه افراد اتفاق می افتد و ربطی به لیزیک ندارد. پیر چشمی با لیزیک قابل درمان نیست به همین دلیل به افراد بالای 40 سال لیزیک به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
نگران عوارض به هیچ هنوان نباش و بیشتر به بعد از عمل و رهایی از عینک فکر کن.
موفق و پیروز باشی.

rezamaya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا بسیار ممنونم .........خیلی اقایی ...

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا یه سوال
دکتر سید ابوالقاسم موسوی
می شناید توی مرکز چشم پزشکی نگاه هم هست
خيابان شريعتی - خيابان کتابی - شماره 5

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقا یه سوال
دکتر سید ابوالقاسم موسوی
می شناید توی مرکز چشم پزشکی نگاه هم هست
خيابان شريعتی - خيابان کتابی - شماره 5

سلام دوست عزیز
دکتر موسوی رو مگه میشه نشناخت. اگر رفتید حتما سلام برسونید. ایشان ریس کلینیک نگاه هستند و البته نظامی هم بودند. در وحله اول قیافشون کمی آدمو می ترسونه اما بسیار آدم خوبی هستند کارشون هم خوبه.
البته بهم بگید برای چه عملی می رید پیششون ایا لیزیک هست. اگکر لیزیکه کمی صبر کنید بیمارستان نگاه تا آخر شهریور راه می افته. همون تو خیابان کتابی اما کنار کلینیک نگاه. اگر دیده باشید یک ساختمان سفید بزرگه.
موفق باشید

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
از راهنمایی های جناب یاسینی سپاس گذارم اما نکته ای که باید تو عمل های چشم بهش توجه داشت اینه که اول از همه یه دکتر خوب اتخاب کنیم بعد به اون دکتر اعتماد کنیم و اخر از همه بیمارستان و دستگاه که باهاش عمل میکنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از راهنمایی های جناب یاسینی سپاس گذارم اما نکته ای که باید تو عمل های چشم بهش توجه داشت اینه که اول از همه یه دکتر خوب اتخاب کنیم بعد به اون دکتر اعتماد کنیم و اخر از همه بیمارستان و دستگاه که باهاش عمل میکنند.

حامد دوست عزیز کاملا حق با شماست. التبه من فکر می کنم همیشه انتخاب دکتر خوب از همه مهمتره. در ایران قدیمی ترین دستگاه موجود Technolos هست که دستگاهی با تکنولوژی عهد تیرکمون سنگ هست. ولی دکتر های بسیاری رو مثل دکتر شکری در شریعتی می شناسم که با این دستگاه مثل اساتید عمل می کنند و نتیجه عملشون از خیلی از دکتر ها که در نور با VISX عمل می کنن بهتره.
پزشک خوب کیفیت عمل رو تضمین می کنه.

بازهم می گم دوستان قبل از عمل چشم یک مشورتی در این تاپیک بکنید. من دکتر های خوبی رو در شهرستانهای ایران می شناسم که می تونم بهتون معرفی کنم.

موفق باشید

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
دکتر موسوی رو مگه میشه نشناخت. اگر رفتید حتما سلام برسونید. ایشان ریس کلینیک نگاه هستند و البته نظامی هم بودند. در وحله اول قیافشون کمی آدمو می ترسونه اما بسیار آدم خوبی هستند کارشون هم خوبه.
البته بهم بگید برای چه عملی می رید پیششون ایا لیزیک هست. اگکر لیزیکه کمی صبر کنید بیمارستان نگاه تا آخر شهریور راه می افته. همون تو خیابان کتابی اما کنار کلینیک نگاه. اگر دیده باشید یک ساختمان سفید بزرگه.
موفق باشید

بله لیزیک هست
چطور بیمارستان دستگاه های جدید داره ؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله لیزیک هست
چطور بیمارستان دستگاه های جدید داره ؟؟

کمی بیشتر توضیح می دم شاید متوجه بشید. کلینیک نگاه یکی از مراکز اصلی چشم تهرانه که بیشتر چشم پزشکان در اون سهام دارند و در اونحا عمل می کنند. در مثابل کلینیک نور در مطهری (سابقا) توسط دکتر هاشمی اداره می شد که با مدیریت قوی ایشون با تعداد پزشکان کمتر به اندازه نگاه محبوب بود. دکتر هاشمی بیمراستان شوریده که مال جهاد سازندگی بود رو برای چند سال اجاره کرده و تجهیز کردند که در زمان خودش بهترین دستگاههای فیکو رو داشت (دو تا دستگاه آمریکایی AMO هم از ما خرید که البته خیلی گرون بود) 2 سال قبل دکتر هاشمی از شوریده جدا شد و بیمارستان خودشو راه انداخت که انصافا در خاورمیانه تکه. بیمارستان بسیار عالی ، خوش ساخت با دستگاههای بسیار پیشرفته ای مثل VISX و COncerto که گرون ترین دستگاههای جراحی لیزیک هستند. با مدیریت قوی دکتر هاشمی این بیمارستان تقریبا در تهران بی رقیب بود. البته به دلیل جدا شدن تعدادی از پزشکان متبحر مثل دکتر خانلری ، تبریزی دستجردی (از پدیده های چشم که الان آمریکاست) و ... کمی از لحاظ جراحان مشکل داشتند که البت با وجود پزشکانی مثل دکتر میز آفتان و غلامی و طاهری و ریاضی و خود دکرت هاشمی و دیگران زیاد نگران این مورد نبودند.
در مقابل اتاق عمل نگاه که ساختمانی قدیمی در کنار برج آرین بود کم نذاشت طی 2 سال گذشته یکی از زیباترین بیمارستان های آسیا رو در کنار کلینیک در ضرابخانه ساختند که تا آخر ماه راه اندازی میشه. از من قبول کنید بسیار شیک و زیبا ساخته شده. در ضمن دستگاههای قدرتمندی رو هم دارند خریداری می کنند. مثلا از ما دارند دستگاه signature که گرونترین دستگاه جراحی آب مروارید هست رو می خرن.
به مین دلیل شاید بهتر باشه اگر عجله ای در لیزیک ندارید کمی صبر کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بر بچس عزیز از تاریخ 24 شهریور کنگره ESCRS در وین شروع میشه که بزرگترین محمع چشم پزشکی در جهانه (مثل E3 تو بازی های کامپیوتریه) .
ببینیم امثال چه دستاوردهای جدیدی میاد به بازار.

Marji

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید که باز مزاحم میشم.

میخواستم نظرتون رو راجبه دکتر مقاره بدونم. به نظرتون دکتر خوبی هست؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید که باز مزاحم میشم.

میخواستم نظرتون رو راجبه دکتر مقاره عابد بدونم. دائی من 8سال پیش برای عمل لیزیک پیش ایشون از آمریکا اومدن ایران. به نظرتون دکتر خوبی هستن منم پیش ایشون برم؟

خواهش می کنم دوست عزیز
دکتر مقاره عابد یکی از اون دکتر هایست که کلاس کار خودشو به هیج عنوان با پول عوض نمی کنه. به هیچ عنوان ندیدم لنز غیر AMO و آلکان استفاده بکنه. امکان نداره جنس اروپایی و یا آسیایی استفاده بکنه.
کارش واقعا خوبه. الان در کلینیک ونک عمل می کنه اما بیشتر سال آمریکاست.
از من می پرسی کارش عالیه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان کنگره اتریش تموم شد و پزشکان دوباره بازگشتند.
راستی بیمارستان نگاه به صورت محدود راه افتاده.

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
جناب یاسینی ، توشیراز برای عمل آب مروارید کدوم دکتر رو پیشنهاد می دید ؟ ( با توجه به نکاتی که خودتون تو این تاپیک فرمودید از قبیل نوع لنز و مهارت و ... )

با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ، توشیراز برای عمل آب مروارید کدوم دکتر رو پیشنهاد می دید ؟ ( با توجه به نکاتی که خودتون تو این تاپیک فرمودید از قبیل نوع لنز و مهارت و ... )

با تشکر

دکتر نیک نام بهترین انتخاب هستند ایشون بسیار متبحر هستند و از بهترین های بازار استفاده می کنند. (در ضمن در زمانیکه باهاتون صحبت می کنند کمی انلگیسی زیاد صحبت میکنند که شما نادیده بگیرید باری کلاسش نیست. ایشون بیشتر وقتشون رو در خارج هستند.)
اما اگر آشنا خواستید دکتر جعفری دکتر خوبیه که من رو هم به خوبی می شناسه.

بالا