• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی خسته نباشید

من دو هفته پیش تو بیمارستان نور توسط دکتر میر آفتاب لازک شدم. نمره چشم راستم قبل از عمل 8 و 3 نمره آستیکمات و چشم چپم 10 و 4 نمره آستیکمات بود. الان با وجود دو هفته که از عمل میگذره چشم چپو خیلی تاره و چشم راستم با اینکه خیلی بهتره ولی باز تو فاصله 10،12 متر نمیتونم پلاک ماشینها رو بخونم. میخواستم بدونم این میزان تاری دید طبیعیه یا باید فکری بحالش کنم؟ در ضمن با اینکه کارم با کامپیوتره دکتر میرآفتاب گفتن 5 روز بعد از عمل میتونم کارم رو شروع کنم و منم همین کار رو کردم. خیلی نگران وضعیت چشمام هستم... ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی خسته نباشید

من دو هفته پیش تو بیمارستان نور توسط دکتر میر آفتاب لازک شدم. نمره چشم راستم قبل از عمل 8 و 3 نمره آستیکمات و چشم چپم 10 و 4 نمره آستیکمات بود. الان با وجود دو هفته که از عمل میگذره چشم چپو خیلی تاره و چشم راستم با اینکه خیلی بهتره ولی باز تو فاصله 10،12 متر نمیتونم پلاک ماشینها رو بخونم. میخواستم بدونم این میزان تاری دید طبیعیه یا باید فکری بحالش کنم؟ در ضمن با اینکه کارم با کامپیوتره دکتر میرآفتاب گفتن 5 روز بعد از عمل میتونم کارم رو شروع کنم و منم همین کار رو کردم. خیلی نگران وضعیت چشمام هستم... ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم

دوست عزیز اصلا نگران نباش. عمل لازک دقیقا تا 1ماه پست اپ داره. یعنی تا یکماه اصلا نتیجه عمل مشخص نمییشه. من از دوستانی که عمل کردن شنیدم که تا 1 ماه دید شبشون تقریبا صفر بوده و در روز کمتر از 1 متر دید داشتند. در ضمن یادت باشه حتما مرتب به دکتر میرآفتاب سر بزن. در مورد استفاده از رایانه هم به همین منواله تا هموئن یکماه دید نزدیک هم خیلی کمه. بهطوریکه عملا تا 3 هفته مونیتور رو نمیشه دید.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز اصلا نگران نباش. عمل لازک دقیقا تا 1ماه پست اپ داره. یعنی تا یکماه اصلا نتیجه عمل مشخص نمییشه. من از دوستانی که عمل کردن شنیدم که تا 1 ماه دید شبشون تقریبا صفر بوده و در روز کمتر از 1 متر دید داشتند. در ضمن یادت باشه حتما مرتب به دکتر میرآفتاب سر بزن. در مورد استفاده از رایانه هم به همین منواله تا هموئن یکماه دید نزدیک هم خیلی کمه. بهطوریکه عملا تا 3 هفته مونیتور رو نمیشه دید.

ممنون از جواب سریعتون

حالا به نظرتون امکان داره دیگه عینک نخوام. دکتر میرآفتاب قبل از عمل گفتن به احتمال زیاد واسه بعضی کارام به عینک نیاز دارم چون نمره چشمام خیلی زیاده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جواب سریعتون

حالا به نظرتون امکان داره دیگه عینک نخوام. دکتر میرآفتاب قبل از عمل گفتن به احتمال زیاد واسه بعضی کارام به عینک نیاز دارم چون نمره چشمام خیلی زیاده.

متاسفانه مشکل اصلی میزان بالای آستیگمات چشمتون هست که قابل تغییر با لازیک نیست. البته نگران نباشید احتمالا اون میزان وابستگی به عینک براتون مهم نخواهد بود. (اونقدر کمه که بدون عینک هم خوب خواهید دید)

mas_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید آقای یاسینی یک سوال خییلی مهم داشتم که میخاستم لطف کنید و راهنمایی دقیق بکنید.
1) یکی از دوستان بیمارستان نور رو معرفی کرده و میگه تجهیزاتش کاملا جدیده و خیلی خوبه. از بیمارستان نور می پرسم هزینه عمل تنها رو میگه 1و600 جدای از هزینه معاینات. دکتر هاشمی رو بعنوان یک دکتر خوب میشناسم که برای 1.5 تا 2 ماه دیگه وقته میده که برای من دیره و از طرفی معیناتش رو خودش انجام نمیده. این دوستم با دکتر امان زاده عمل کرده بود و راضی بود و بمن پیشنهاد داد که با ایشون خوبه عمل کنم.
از طرفی 3 نفر رو که میشناسم پیش برادران رفیعی تو کلینیک نگاه عمل کردند و هر سه راضی بودن و از کلینیک نگاه که قیمت رو پرسیدم گفتن ماکزیمم با عمل و معاینات 1 و 300 در میاد که فکر کنم حدود 350 کمتر از نور میشه.
1-a) راستش هزینه عمل هم برام مهمه و الان نمی دونم. آیا تجهیزات نگاه قدیمی تر از نوره و کیفیت عمل در نتیجه پایین تره؟ با این اوصاف آیا سعی کنم یک جوری شده برم نور عمل کنم. من شماره چشمام 6 و 5 ه و 1 شماره هر دو آستیکماته. آیا این هزینه مازاد نور بخاطر اینه که حتما با دستگاه بهتر و دقیقتری نسبت به نگاه منو عمل می کنن یا کلا چون معروفتر و بالاشهرتره هزینه هاش گرونتره؟

1-b) به نظزتون آیا من می تونم نگاه عمل کنم و عمل کاملا موفقیت آمیز و خوبی در حد نور داشته باشم یا نور واقعا به 400 تومن می ارزه و یک چیزایی در مورد برتری عملش وجود داره که من بی خبرم؟ اگه باز هم بنظرتون می ارزه آدم بره نور عمل کنه با 400 تومن بیشتر، کدوم دکتر ها رو به ترتیب بعد از هاشمی پیشنهاد می کنید؟ آیا دکتر سید محمد میر آفتاب بعدش بهتر از همس؟ میشه سه تا دکتر بهتر از همه بعد از دکتر هاشمی تو نور بهم معرفی کنین؟ خود دکتر امان زاده چطوره؟

1-c) اگه خواستم تو نگاه عمل کنم آیا همون دکتر برادران رفیعی خوبه یا دکتر بهتری رو می شناسین که می دونید واقعا خوبه؟ میشه معرفی کنید سه تا دکتر خوب نگاه رو به ترتیب؟

2) آیا داروهای بعد از عمل رو قویا توصیه می کنید خارجی باشه و آیا داروهای خارجیش خییلی گرونتر در میاد؟

3) من می خوام بعد از جراحی چشم، بینیم رو عمل کنم، آیا میشه بعد از عمل چشم، بینیم رو عمل کنم. منافاتی نداره؟ اگه میشه باید چند ماه بعد از عمل چشم باشه؟ چون من 10 دی دارم دانشجویی میرم آمریکا.

خییلی ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنین. خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم. می خام چشمم خوب شه و دیگه نیاز به عینک نداشته باشم و کمترین احتمال برگشت وجود داشته یاشه. مرسی

sahartj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هر دو چشمم هم استیگماته و هم ضعیفه،چندین ساله که می خوام چشمام رو لیزر کنم ،اما از عوارضش می ترسم،شماره و استیگماته هر دوچشمم همه زیر 3.5 هستش
با این اوصاف شما پیشنهاد می کنین من این عمل رو انجام بدم یا نه؟ایا لیزیک بهتره یا لازک؟کدوم عوارض کمتری داره؟
اگر دکتر خوب و خبره می شناسین بهم معرفی کنین؟
در مورد هزینه اش هم اگه اطلاعی دارین بفرمایین؟
با سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید آقای یاسینی یک سوال خییلی مهم داشتم که میخاستم لطف کنید و راهنمایی دقیق بکنید.
1) یکی از دوستان بیمارستان نور رو معرفی کرده و میگه تجهیزاتش کاملا جدیده و خیلی خوبه. از بیمارستان نور می پرسم هزینه عمل تنها رو میگه 1و600 جدای از هزینه معاینات. دکتر هاشمی رو بعنوان یک دکتر خوب میشناسم که برای 1.5 تا 2 ماه دیگه وقته میده که برای من دیره و از طرفی معیناتش رو خودش انجام نمیده. این دوستم با دکتر امان زاده عمل کرده بود و راضی بود و بمن پیشنهاد داد که با ایشون خوبه عمل کنم.
از طرفی 3 نفر رو که میشناسم پیش برادران رفیعی تو کلینیک نگاه عمل کردند و هر سه راضی بودن و از کلینیک نگاه که قیمت رو پرسیدم گفتن ماکزیمم با عمل و معاینات 1 و 300 در میاد که فکر کنم حدود 350 کمتر از نور میشه.
1-a) راستش هزینه عمل هم برام مهمه و الان نمی دونم. آیا تجهیزات نگاه قدیمی تر از نوره و کیفیت عمل در نتیجه پایین تره؟ با این اوصاف آیا سعی کنم یک جوری شده برم نور عمل کنم. من شماره چشمام 6 و 5 ه و 1 شماره هر دو آستیکماته. آیا این هزینه مازاد نور بخاطر اینه که حتما با دستگاه بهتر و دقیقتری نسبت به نگاه منو عمل می کنن یا کلا چون معروفتر و بالاشهرتره هزینه هاش گرونتره؟

1-b) به نظزتون آیا من می تونم نگاه عمل کنم و عمل کاملا موفقیت آمیز و خوبی در حد نور داشته باشم یا نور واقعا به 400 تومن می ارزه و یک چیزایی در مورد برتری عملش وجود داره که من بی خبرم؟ اگه باز هم بنظرتون می ارزه آدم بره نور عمل کنه با 400 تومن بیشتر، کدوم دکتر ها رو به ترتیب بعد از هاشمی پیشنهاد می کنید؟ آیا دکتر سید محمد میر آفتاب بعدش بهتر از همس؟ میشه سه تا دکتر بهتر از همه بعد از دکتر هاشمی تو نور بهم معرفی کنین؟ خود دکتر امان زاده چطوره؟

1-c) اگه خواستم تو نگاه عمل کنم آیا همون دکتر برادران رفیعی خوبه یا دکتر بهتری رو می شناسین که می دونید واقعا خوبه؟ میشه معرفی کنید سه تا دکتر خوب نگاه رو به ترتیب؟

2) آیا داروهای بعد از عمل رو قویا توصیه می کنید خارجی باشه و آیا داروهای خارجیش خییلی گرونتر در میاد؟

3) من می خوام بعد از جراحی چشم، بینیم رو عمل کنم، آیا میشه بعد از عمل چشم، بینیم رو عمل کنم. منافاتی نداره؟ اگه میشه باید چند ماه بعد از عمل چشم باشه؟ چون من 10 دی دارم دانشجویی میرم آمریکا.

خییلی ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنین. خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم. می خام چشمم خوب شه و دیگه نیاز به عینک نداشته باشم و کمترین احتمال برگشت وجود داشته یاشه. مرسی

اولا از شما دوستان معذرت می خوام که مدتی طول کشید تا پاسختون رو بدم. من یک مدتی سفر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم تازه این پست رو خوندم.

دوست من خیلی با دقت گوش کن.

قیمت بالای عمل در بیماسرتسان نور چند دلیل داره که بعضی در نتیجه عمل دخیل و بعضی بی تاثیرن. مثلا بیمارستان نور بیمارستان شیکیه. خیلی زیباست. اتاق عمل ها بسیار تمیز و جدید ساز هستند که خود باعث افزایش شدید قیمت عمل میشه. حضور استاد بزرگی مثل دکتر هاشمی در این بیمارستان خود باعث افزایش قیمت عمل ها میشه. اما ، اما خوب دقت کن این موارد در نتیحه عمل بی تاثیرن و در اصل بسیار بی دلیل باعث افزایش قیمت عمل میشن. در عین حال وجود دستگاه فمتو سکند در بیمارستان باعث افزایش شدید قیمت عمل میشه که البته وجود این دستگاه در نتیجه عمل تاثیر داره ولی به نظر من و جمعی از پزشکان در صورتیکه هزنیه عمل براتون مهمه می تونید از اون صرف نظر کنید و در مرکز دیگه ای عمل کنید و نگران نباشید نتیجه عمل اونقدر ها متفاوت نیست.
این دستگاه مثل خیلی از تکنولوژی های روز دیگر کمتر از اونکه تبلیغ میشه کارایی داره.
به نظر من دکتر برادران به طور کلی بر دکتر امام زاده ارجحیت داره البته اگر دکتر از دست من عضبانی نشند. دکتر برادران رفیعی دکتر بسیار حاذق و به روزی هستند و در عین حال دکتر امام زاده بیشتر عمل هاشو در قزوین می کنه.
دوست من اگر عقلاه مندید من دکتر شکری رو به شما پیشنهاد می کنه که احتمالا می تونند با هزینه کمتری شما رو در نگاه عمل کنند. (حتما باهاشون صحبت کنید و بگید از دوستان من هستید) مطب ایشان در خیابان شریعتی روبروی درب باغ انگلیس جنب آجیل تواضع هست. دکتر بسیار خوبیه که من چند تن از دوستان خودمو معرفی کردم هزینه کمی از اینها گرفت.

سلام دوستان
من هر دو چشمم هم استیگماته و هم ضعیفه،چندین ساله که می خوام چشمام رو لیزر کنم ،اما از عوارضش می ترسم،شماره و استیگماته هر دوچشمم همه زیر 3.5 هستش
با این اوصاف شما پیشنهاد می کنین من این عمل رو انجام بدم یا نه؟ایا لیزیک بهتره یا لازک؟کدوم عوارض کمتری داره؟
اگر دکتر خوب و خبره می شناسین بهم معرفی کنین؟
در مورد هزینه اش هم اگه اطلاعی دارین بفرمایین؟
با سپاس

دوست من من بارها گفتم که لیزیک و لازک رو دکتر خودش تشخیص میده و بیشتر مواقع به ضحامت قرنیه شما بستگی داره. به طور کلی لازک عوارض کمتر و دوران نقاهت بیشتری داری.
در مورد آستیگمات شما احتمالا این آستیگمات بعد از عمل باقی می مونه که برای بعضی از بیماران رضایت بخش نیست.
در مورد هزینه از جفت چشم 900 هزار تومن تا هر چشم 1.5 میلیون تومان متفاوته.
من دکتر خانلری رو به شما پیشنهاد می کنم.

موفق باشید

باز هم از همه دوستان معذرت خواهی می کنم که جواب گویی کمی طول کشید.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
دستگاه های جدید بیمارستان نگاه نصب شد جناب یاسینی؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دستگاه های جدید بیمارستان نگاه نصب شد جناب یاسینی؟؟؟

بله دوست عزیز بیمارستان نگاه به طور کاربردی کاملا راه اندازی شده ولی برای تست های اولیه به صورت محدودکار می کنه.
دستگاه فمتو نیز فعاله اما عمل های کمی باهاش میشه.
اگر خواستید در بیمراستان نگاه عمل کنید به نظر من اگر دکتر بلالی در ایران بودند انتخاب خوبی هستتند اگر نبودند دکنر ها ربیع ، شکری و جوادی بهترین ها هستند.

Armatil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینیِ‌ عزیز،

بابت پاسخ‌های به موقع و خوب از شما متشکرم.

دوست دارم نظر شما رو در مورد شرایط خودم هم بدونم؛ اگه لطف کننین.

دیروز برای اسکن ضخامت قرنیه به کلینیک نور رفتم. چون می‌خواستم که توسط دکتر هاشمی جراحی بشم و ایشون وفت برای ویزیت نداشتند، یکی از پزشکای تیم ایشون یعنی آقای دکتر «طاهری» نتایج اسکن و اپتومتری رو دیدن.
چشمام 1.5 نمره نزدیک بینی و حدود بیست و پنج صدم آستیگماتیسم دارن. ظاهراً ضخامت قرنیه هم 317 هست که واحدش رو ندیدم؛ اما گویا برای یه عمل خوب لازک ضخامتی به اندازه‌ی 330‍‍~340 مناسب هست. به همین دلیل دکتر عمل PRK-MMC رو پیشنهاد دادن. این عمل تا جایی که می‌دونم هم دوره‌ی درمان طولانی‌تری داره و هم دردش در حین و بعد از عمل بیشتر از دو تا روش دیگه‌ هست.
برای همین کمی دلسرد شدم؛ چون فکر می‌کردم بعد از عمل با یکی‌-‌دو روز استراحت (مثلاً یه آخر هفته)‌ برگردم سر کارم؛ اما انگار انتظار زیادی داشتم.

به هر حال پارسال هم که پیش اپتومتریست و چشم پزشک رفتم همین قدر چشمام ضعیف بودن و انگار که در این یک سال ثابت مونده. پارسال عینک تجویز کردند که نتونستم زیاد استفاده کنم، با لنز هم فکر نکنم راحت باشم؛ به علت نوع علائق‌ام برای تفریح! :cool:

احتمالاً پس‌فردا می‌رم نتایج اسکن رو از نور می‌گیرم تا در کلینیک «نگاه» سه‌راه ضرابخونه هم بررسی بشه و البته اگه از دوست شما؛ دکتر خانلری هم بتونم وقت بگیرم برای ویزیت، مزاحم ایشون هم خواهم شد.
نظر شما برام ارزشمند خواهد بود.

بازم ممنونم برای انتشار دانسته‌هاتون.
سربلند و موفق باشید.

سلام دوست عزیز.
از اینکه شهامت لیزیک رو ژیدا کردی بهت تبریک می گم. دکتر طاهری اختمالا همون دکتر جوانه است با سیبیل آدم بسیار متبحری یکبار در اتاق عمل شوریده من سر عملش بودم بک عدد لنز Tecnis سیلیکونی رو در چشم یک مرضی چرخوند کاری که کمتر دکتری می تونی انجام بده. برای همینم کارش خوبه.
دوست عزیز عمل PRK عمل قدیمیه هست که هنوز برای قرنیه های با ضخامت کم انجام میشه. در طلی این عمل بر روی قرنیه برش های کوچیکی داده میشه و بعد از ج.ش خوردن این برش ها قرنیه کمی کشیده میشه و دید بیمار اصلاح میشه. این عمل دوران نقاهت بیشتری نسبت به لیزیک داره ولی در مورد درد در مقایسه با لازیک تقریبا برابره.
جراحان چشم متبحری مثل دکتر طاهری و دکتر هاشمی معمولا ثابت شدن چشم رو چک می کنن برای همین هم نگران نباش اگر شماره عینکت ثابت نشده باشه اقدام به عمل نمی کنن.
دوست عزیز در کلینیک نگاه (البته الان دیگه می گن بیمارستان نگاه) دکتر ها نوروزی زاده، بلالی ، جوادی بسیار متبحر هستند سعی کن ژیش یکی از اینها بری.
اگر شد یک سر همب هخانلری بزن. البته همگی دکتر هایی که نام بردم بسیار متبحر هستند.
موفق باشی

آقای یاسینیِ عزیز،
بالاخره من هفته‌ی پیش تونستم با دکتر خانلری ملاقات کنم. همون‌طور که گفتین ایشون مشاوره‌ی بسیار خوبی دادن و بعد از اندازه‌گیری ضخامت قرینه معتقد بودن که PRK خوب جواب خواهد داد.؛‌ البته توضیحی که ایشون دادن با اون‌چه که شما در مورد PRK گفتین کمی تفاوت داشت و از برش دادن قرنیه و کشیده‌ شدن اون بعد از جوش خوردن چیزی نگفتن.

سوالی که الان برام مطرحه اینه که با توجه به اینکه ایشون الان در مرکز ونک جراحی می‌کنن. آیا این مرکز برای جراحی بهترین انتخاب هست الان یا مرکز نگاه یا مرکز نور گزینه‌های بهتری محسوب می‌شن؟

پیشاپیش بابت پاسختون متشکرم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینیِ عزیز،
بالاخره من هفته‌ی پیش تونستم با دکتر خانلری ملاقات کنم. همون‌طور که گفتین ایشون مشاوره‌ی بسیار خوبی دادن و بعد از اندازه‌گیری ضخامت قرینه معتقد بودن که PRK خوب جواب خواهد داد.؛‌ البته توضیحی که ایشون دادن با اون‌چه که شما در مورد PRK گفتین کمی تفاوت داشت و از برش دادن قرنیه و کشیده‌ شدن اون بعد از جوش خوردن چیزی نگفتن.

سوالی که الان برام مطرحه اینه که با توجه به اینکه ایشون الان در مرکز ونک جراحی می‌کنن. آیا این مرکز برای جراحی بهترین انتخاب هست الان یا مرکز نگاه یا مرکز نور گزینه‌های بهتری محسوب می‌شن؟

پیشاپیش بابت پاسختون متشکرم.

اميدوارم كه عمل موفقيت اميزي داشته باشيد. مطمين هستم از دكتر خانلري خوشتون اومده. در مورد prk اطلاعات دكتر از من بيشتره به همين دليل ملاك رو صحبت دكتر قرار بدين من هم تا چند روز ديگه يك سري اطلاعات مفصل مي ذارم.
در مورد ونك بايد بگم كلينيك ونك به مراتب از كلينيك نگاه مجهز تره و تقريبا با نور برابري مي كنه به همين دليل نگران نباشيد.
موفق و سلامت باشيد.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

aghaei4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوست عزيز شما كه پزشك ها رو ميشناسي نظرتون در مورد دكتر منصور مظفري چيه؟ ايشون در كلينيك مركزي شهرو نگاه و بيمارستان صدر هستند لطفا" هر چه زودتر جواب بدهيد.مرسي
دکتر منصور مظفری

دوست عزیز البته جوابتون رو با ایمل هم دادم (طبق پیغام خصوصی که زده بودید) البته بهرته سوالاتتون رو اینجا بپرسید.

شما نوع عمل رو مشخص نکردید من فرض می کنم که جراحی ریفراکتیو (لیزیک) در پیش دارید. دکتر مظفری دکتر بسیار خوبیه و البته در صورتیکه در مرکزی عمل می کنید انتخاب های قویتری هم دارید. مثلا دکتر مسیح هاشمی که استاد بسیار معتبری هستند و خودشون هم آدم بسیار مهربان و پر معلوماتی هستند و یا دکتر منجی آزاد (که مطبشون در خیابان قائم مقام هست) جوان بسیار حاذقی هستند (بسیار هم خوش تیپ هستند).
اما اگر هدفتون از عمل در کلینیک مرکزی نزدیک محل زندگیتون به این مرکزه پیشنهاد می کنم حتما با دکتر خانلری در بیمارستان محب (کمی بالاتر از کلینیک مرکزی) در روزهای زوج (صبحها) مشورت کنید.

در ضمن کلینیک مرکزی با مدیریت دکتر مسیح هاشمی یکی از بی ادعاترین و در عین حال مجهزترین مراکز جراحی تهران هست. به طوریکه اتاق عمل این کلینیک به نظر من به مراتب از بیمارستان نور قویتر هست. دستگاههیا بسیار مجهزی دارند و در ضمن دکتر هاشمی با مدیریت دقیق معمولا offer های خوبی رو از شرکت های (از جمله خود بنده) برای بیماران و مرکز خود می گیرند. من فکر می کنم کلینیک مرکزی شهر برای عمل لیزیک و آب مروارید حتی در بعضی مواقع از بیمارستان نور و نگاه بهتره.

دکتر مسیح هاشمی​
2.jpg

Last edited:

aghaei4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر خانلري كدوم كلينيك جراحي ميكنه؟

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
دوستان من میخوام عمل لیزیک(یا لازک)انجام بدم ولی میترسم جواب نگیرم...
چشم چپم-1.5 راستم هم -1.5

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام دوست عزیز
تبریک می گم که شجاعت عمل رو پیدا کردی ولی باید بگم که زیاد نگران نباش. دلیلی برای اینکه نتیجه عمل خوب در نیاد وجود نداره. 1.5 اگر بدون آستیگمات باشه و ضحامت قرنیه مناسب باشه فکر می کنم عالی بشه.
البته انتخاب پزشک هم مهمه. کدوم شهر هستی.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان از ٢٣ ابان كنگره اصلي چشم پزشكي در مركز همايش هاي رازي برگزار ميشه هر كي دوست داشت يك سري بزنه اونقدر چشم پزشك مي بينيد كه ادم سرش سوت مي كشه

Sent from my iPod touch using Tapatalk

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2

دوست عزیز یه نگاه به نمره چشم من کن که واسه عمل مطمئن بشی:
40 روز پیش توسط دکتر میرآفتاب تو بیمارستان نور لازک شدم.

قبل از لازک:
نمره چشم راست: 8 بعلاوه 3 نمره آستیکمات !
نمره چشم چپ: 10 بعلاوه 4 نمره آستیکمات !!!

بعد از عمل تا امروز (البته به نظر خودم):
چشم راست: حدود 1 - فکر کنم آستیکماتش رفع شده باشه
چشم چپ: حدود 2 تا 2.5 - شاید نزدیک به 2نمره از آستیکمات هم مونده باشه!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز یه نگاه به نمره چشم من کن که واسه عمل مطمئن بشی:
40 روز پیش توسط دکتر میرآفتاب تو بیمارستان نور لازک شدم.

قبل از لازک:
نمره چشم راست: 8 بعلاوه 3 نمره آستیکمات !
نمره چشم چپ: 10 بعلاوه 4 نمره آستیکمات !!!

بعد از عمل تا امروز (البته به نظر خودم):
چشم راست: حدود 1 - فکر کنم آستیکماتش رفع شده باشه
چشم چپ: حدود 2 تا 2.5 - شاید نزدیک به 2نمره از آستیکمات هم مونده باشه!

دوست عزیز زیاد نباید نگران باشی. در مورد آستیگمات من شنیدم که تا 3 ماه باید صبر کنی البته باید بگم که با لیزیک نمیشه آستیگمات رو کاملا اصلاح کرد و البته اینطور که شنیدم وجود آستیگمات برای چشمی که دید 10از10 داره زیاد مهم نیست. نباید زیاد نگران باشی. راستی دکتر میرآفتاب انتخاب خوبی بود بهتون تبریک می گم ایشون از پزشکان جوان و با اطلاعا هستند.

بالا