برگزیده های پرشین تولز

آشنایی با روش تهیه‌ی کیک آناناس وارونه

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,729
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
2381441061103215614942128602022071317823256.jpg
مواد لازم برای تهیه لایه روی کیک:
کره 50 گرم

شکر قهوه ای نرم 50 گرم

کمپوت آناناس حلقه ای

گیلاس



مواد لازم برای تهیه کیک:
کره 100 گرم

شکر 100 گرم

آرد 100 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

وانیل 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ 2 عدد



روش تهیه:
* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* برای تهیه لایه روی کیک، کره و شکر را بزنید تا به حالت کرمی در بیاید.

* برای پخت کیک آناناس بهتر است از یک قالب یا ظرف دایره استفاده نمایید.

* تمام سطح داخلی ظرف را به ترکیب کره و شکر آغشته نمایید.

* سپس حلقه های آناناس را ته ظرف بچینید و در مرکز هرکدام یک گیلاس قرار دهید.

* برای تهیه کیک همه مواد را همراه با دو قاشق غذاخوری شربت کمپوت آناناس، با هم مخلوط نمایید و با همزن برقی خوب به هم بزنید تا خمیر یکدستی تهیه شود.

* خمیر کیک را روی آناناس‌ها بریزید و سطح آن را با قاشق صاف نمایید. آن را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

* برای سرو کیک 10 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. سپس آن را داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید برگردانید.

* به این صورت، حلقه های آناناس روی سطح کیک قرار می‌گیرند. کیک را تا زمانی که هنوز گرم است همراه با یک اسکوپ بستنی سرو نمایید.

ضیافتتان شاد و شیرین

نوش جان!
 
بالا