• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با روش تهیه سالاد رنگی ذرت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,302
لایک‌ها
20,178
محل سکونت
اوهایو - دیتون
سالاد رنگی ذرت را با مخلوط فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز و دیگر موادغذایی تهیه کرده و سفره خود را رنگین کنید.

مواد لازم برای 8 نفر:


ذرت پخته شده: 250 گرم
فلفل سبز ریز شده: یک پیمانه
فلفل قرمز شیرین ریز شده: یک پیمانه
کرفس ریز شده: یک پیمانه
جعفری تازه ریز شده: یک پیمانه
پیازچه ریز شده: یک پیمانه
هویج ریز شده: یک پیمانه
پودر زیره: سه قاشق چای‌خوری
پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه
نمک: سه قاشق چای‌خوری
فلفل: ‌یک قاشق چای‌خوری
سس تند (هات سس): یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز تند ریز شده: 4 قاشق چای‌خوری
زیتون یا روغن زیتون: یک و نیم قاشق غذاخوری
سیر ریز شده: یک حبه
آب لیمو: 4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

• درون کاسه بزرگی، ذرت، ‌فلفل سبز، فلفل قرمز، کرفس، جعفری، پیازچه، هویج، پنیر پارمسان، زیره، نمک، فلفل، هات سس و فلفل قرمز تند را خوب با هم مخلوط کنید.
• درون ظرف مخصوص مایکروفر، سیر و روغن را با هم مخلوط کرده و بدون در، آن را به مدت یک دقیقه با درجه حداکثر حرارت دهید. سپس بگذارید مخلوط خنک شود.
• آب لیمو را به مخلوط سیر و روغن اضافه کنید.
• مخلوط سیر را به مخلوط ذرت اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• سالاد را به صورت در بسته درون یخچال قرار داده و هنگام مصرف آن را بیرون آورید.
cornsalad500.gif
http://www.hpj.com
 
بالا