• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با غذاهای تایلندی

Nazanin.Rah

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2015
نوشته‌ها
604
لایک‌ها
13
سن
39
غذاهای تایلندی یکی از عوامل موثر در صنعت گردشگری تایلند است . طعم های عجیب و غریب و رایحه های بی نظیر ، غذاهای تایلندی را در صف اول انتخاب گردشگران آورده است . امکان ندارد در خیابان قدم بزنید ولی طعم و عطر غذاها شما را به رستوران های تایلند نکشاند .

shutterstock_191769974.jpg

غذاهای تایلند
غذاهای تایلندی به خاطر تندیشان شناخته شده اند ، به طور مثال Som Tam (یک سالاد پاپایا تند) شهرت بسیاری دارد . در واقع ، راز غذای تایلندی ، تعادل پنج طعم دهنده است : ترش ، شیرین ، شور ، تلخ و تند . برخی از غذاهای تایلندی ترکیبی دقیق از تمام این طعم هاست . تام یوم گونگ ، که ترش و تند است و اغلب با مارمالاد یا برنج زرد سرو می شود . برنج همیشه بخشی از یک وعده تایلندی است .

به علاوه بسیاری از گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در غذای تایلندی ، سس ماهی است که اغلب به شیوه مشابه استفاده از نمک در غذاها استفاده می شود . گیاهخواران باید این موضوع را در نظر بگیرند و هنگام انتخاب مواد غذایی در تایلند مراقب باشند و مطمئن شوند که از سس ماهی استفاده نشده است .

555f474e7e2b1.image_.jpg
 
بالا