Nazanin.Rah
Registered User
- تاریخ عضویت
- 28 مارس 2015
- نوشتهها
- 604
- لایکها
- 13
- سن
- 39
غذاهای تایلندی یکی از عوامل موثر در صنعت گردشگری تایلند است . طعم های عجیب و غریب و رایحه های بی نظیر ، غذاهای تایلندی را در صف اول انتخاب گردشگران آورده است . امکان ندارد در خیابان قدم بزنید ولی طعم و عطر غذاها شما را به رستوران های تایلند نکشاند .
غذاهای تایلند
غذاهای تایلندی به خاطر تندیشان شناخته شده اند ، به طور مثال Som Tam (یک سالاد پاپایا تند) شهرت بسیاری دارد . در واقع ، راز غذای تایلندی ، تعادل پنج طعم دهنده است : ترش ، شیرین ، شور ، تلخ و تند . برخی از غذاهای تایلندی ترکیبی دقیق از تمام این طعم هاست . تام یوم گونگ ، که ترش و تند است و اغلب با مارمالاد یا برنج زرد سرو می شود . برنج همیشه بخشی از یک وعده تایلندی است .
به علاوه بسیاری از گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در غذای تایلندی ، سس ماهی است که اغلب به شیوه مشابه استفاده از نمک در غذاها استفاده می شود . گیاهخواران باید این موضوع را در نظر بگیرند و هنگام انتخاب مواد غذایی در تایلند مراقب باشند و مطمئن شوند که از سس ماهی استفاده نشده است .

غذاهای تایلند
غذاهای تایلندی به خاطر تندیشان شناخته شده اند ، به طور مثال Som Tam (یک سالاد پاپایا تند) شهرت بسیاری دارد . در واقع ، راز غذای تایلندی ، تعادل پنج طعم دهنده است : ترش ، شیرین ، شور ، تلخ و تند . برخی از غذاهای تایلندی ترکیبی دقیق از تمام این طعم هاست . تام یوم گونگ ، که ترش و تند است و اغلب با مارمالاد یا برنج زرد سرو می شود . برنج همیشه بخشی از یک وعده تایلندی است .
به علاوه بسیاری از گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در غذای تایلندی ، سس ماهی است که اغلب به شیوه مشابه استفاده از نمک در غذاها استفاده می شود . گیاهخواران باید این موضوع را در نظر بگیرند و هنگام انتخاب مواد غذایی در تایلند مراقب باشند و مطمئن شوند که از سس ماهی استفاده نشده است .
