برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

koosharz

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,326
لایک‌ها
9,542
سن
29
محل سکونت
شمال

koosharz

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,326
لایک‌ها
9,542
سن
29
محل سکونت
شمال
من خورش قارچمو به این صورت درست می کنم و هر کسی بلا استثنا خورده تعریف کرده.




سینه مرغ حدودا نیم کیلو میریزم واسه 2 نفر
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه ای: یک عدد خیلی کوچولو
آبلیمو: دو قاشق یا بیشتر. بستگی داره چقدر از طعمش ترشی خوشتون بیاد. (البته که اینو بگم کاربرد آبلمو توی قارچ تنها به دلیل سیاه نشدن و جمع نشدن قارچه)
پیاز دو عدد کوچک
آرد دو قاشق سر خالی غذا خوری
کره به میزان لازم
رزدچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم




اول مرغ رو با 2 تا پیاز می ذاریم آبپز بشه.
فلفل و زردچوبه رو هم بریزین توش.
مثل عکس ریز:


70650750605215949200.jpg

همزمان قارچها رو تیکه تیکه کنید. نه خیلی کوچیک و نه خیلی درشت. با یه قاشق روغن و دو قاشق آبلیمو سرخ کنید. وقتی قارچ رو می ذارین روی گاز آب می ندازه. یه کم که توی آب خودش سرخ شد کافیه. نذارین آبش خشک بشه. نمک به میزان دلخواهتون توش بریزین و خاموشش کنین.
فلفل دلمه ای رو توش با قطعات درشت خورد کنین. چرا که اگه کسی دوست نداشت بتونه جداش کنه!
زیر قارچتونو خاموش کنین. کارمون با قارچ تمومه!


61969225322150022925.jpg





بعد برین سراغ مرغتون. اگه پخته از آب بکشینش بیرون و تیکه تیکه اش کنین.
مثل عکس زیر :


64545620138527031544.jpg





قارچها و مرغ ها رو بریزین توی آب مرغتون.
یه ماهیتابه کوچیک بردارین و یه کم کره و 2 قاشق آرد بریزین توش. به اندازه 30 ثانیه سرخش کنین. آردتون نباید زیاد سرخ بشه. در وقع یه سر تفت داده میشه.
بعد بریزین توی خورشتون و هم بزنین تا لعاب بندازه.


خورشتون حاضره!:


41395362307101098422.jpg



دیگه شرمنده نشد تزئینش کنم چون دیشب پختم واسه نهار امروز!

شما رابطه خوبی با قارچ دارین

قارچ پولو
قارچ شکم پور
خورشت فارچ

ما یه مدت قاچ تولید میکردم ضرر میداد جمش کردیم
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
شما رابطه خوبی با قارچ دارین

قارچ پولو
قارچ شکم پور
خورشت فارچ

ما یه مدت قاچ تولید میکردم ضرر میداد جمش کردیم

من جدا از اینکه قارچ دوست دارم سعی کردم غذاهایی رو اینجا آموزششو بذارم که بین دوستان زواج کمتری داره و کمتر کسی بلد باشه.
وگرنه درست کردن یه قرمه سبزی که دیگه آموزش نمیخواد!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
 

koosharz

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,326
لایک‌ها
9,542
سن
29
محل سکونت
شمال
من جدا از اینکه قارچ دوست دارم سعی کردم غذاهایی رو اینجا آموزششو بذارم که بین دوستان زواج کمتری داره و کمتر کسی بلد باشه.
وگرنه درست کردن یه قرمه سبزی که دیگه آموزش نمیخواد!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

همچین میگین یه قرمه سبزی انگار نیمرو

قرمه سبزیم غذای گنده ایه
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
همچین میگین یه قرمه سبزی انگار نیمرو

قرمه سبزیم غذای گنده ایه

درسته اما اونقدر خونه خودمون و اطرافیان خوردیم که تکراری شده.
من همیشه دوست دادم غذتی جدید بپزم.
گو اینکه پختن خورش قارچ یا قارچ پلو به مراتب سخت تر قورمه سبزیه والا!


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
به به ! چه تاپیک خوبی!

ممنون بهنام عزیز

اگر دوستان در راستای پست اول فقط بیان و تجربیاتشونو عنوان کنن و از اسپم کردن لابلای پست ها اجتناب کنن خیلی عالی میشه !

یکی از کارهای مورد علاقه من هم آشپزیه و دلیلیش هم اینه که کلا آدمی هستم که به طعم و کیفیت غذا خیلی اهمیت می دم و در رده ی آدم های شکمو قرار می گیرم :D

در پست های بعدی از تجربیات بی بدیل خودم براتون می گم!

الانم برای اینکه اسپم نشه اینو می گم که برگ بو چند سالیه که همیشه توی آشپزخونه ی ما هست. چون توی غذاهایی که درشون مرغ داره حتما ازش استفاده می کنم و واقعا برای رفع بوی بد مرغ موثره.


سلام عزیز
دیدم که از برگ بو گفتین یه چیز جالب براتون برگ بو میدونن چیه ؟
من خودم هم چند ماه که فهمیدم ، شاید براتون جالب باشه که برگ بو همون برگ درخت نارنگی و پرتقال هستش {{باورتون میشه!!!!}}
امسال من هرچی
نارنگی و پرتقال خریدیم ، جمع کردیم و دیگه کلی پول برگ نارنگی و پرتقال بدید :cool:
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
یه دستو خمیر پیتزا دارم که در اولین فرصت می گردم دنبالش و براتون میذارمش. ولی می تونید یه کاری هم انجام بدید، از خمیر نون بربری فانتزی یا خمیر سایر نون های فانتزی استفاده کنید. به بعضی از نون فانتزی پزی ها بگید ، خمیرش رو می فروشن بهتون. فقط دقت کنید که این خمیرها خیلی پف می کنن و پیتزاتون میشه "پیتزا لحاف کرسی" :lol: خواستید درست کنید ، خمیرش رو خیلی نازک پهن کنید . در کل خوب درمیاد و سفت نمیشه.


من با دوستمون موافقم ، حتی من با خمیر سنگک و بربری و لواش هم پیتزا زدم ، خوب شد ;)
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
درود بر شما

ممنون از فعالیت خوبتون توی این بخش

فکر می کنم با توجه به شیوع بالای آنمی فقر آهن در ایران و به ویژه در بین دختران و بانوان گرامی ایرانی ، کاهش مصرف گوشت قرمز رو توصیه نکنیم بهتره.

مصرف گوشت قرمز در ایران چندان بالا نیست که بخواد علیه ش تبلیغ بشه. برای زیبایی و سلامتی هم مصرف درست و به اندازه ی تمام گروه های غذایی توصیه میشه.


منم با شما موافقم ، کی حالا گوشت گیرش میاد که بخوره ؟؟؟

ولی واسه فقر آهن از غذاهای جایگزین مثل اسفناج میشه استفاده کرد
و نظرم بهترین غذا با اسفناج ، کوکوی اسفناج یا برانی اسفناج (همون ماست و اسفناج ه ) هم ارزونه هم بهترین جایگزین :cheff::cheff:
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
سلام عزیزان تازه دست به ملاغه و کفگیر (مبتدیان آشپزی)

ماهی قزل آلا یا سالمون طلائی

طرز تهیه :
میرین ماهی فروشی ، ماهی میگیرید و میدین همونجا براتون تمیزش کنه و تیغه وسطشو در بیاره و میشورش .
{انعام بنده خدا فراموش نشه وگرنه دفه بعد از در مغازه پرت تون میکنه بیرون :cool::D}

میای خونه ، نمک رو برمیدارین و میپاشین تو شکمش ،


تذکر: ترجیحا نمک دریا استفاده کنید یا نمک دونه درشت ( که شور نشه و اب داخل گوشت ماهی در بیاد ):cheff::cheff:

بعد 1 ساعت میگذارینش داخل طوری و گاز رو روشن کرده ،
اگه چندتا زغال بزارین روگاز که بهتر و ماهی زغالی معرکه ای میشه

بعد روی شعله کم اول از سمت پوستش میگیرین رو آتیش تا عین ماهیتابه توی پوستش سرخ بشه (این ماهی روعن داره)
بعد داخل شکمشو برشته میکنید


نـــــــــــــــــــــــــــــــــوش جاااااااان .
از این راحت تر ممکنه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه میتونین برنج هم اگه بلدین بپزین بزارین کنارش :cheff::cheff::cheff::cheff:

یامــــــــــــــــــــــــی

اگه خوردین یاد ما رو هم باشین

مشاهده پیوست 457304
مشاهده پیوست 457306
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
دوستان چرا سویا رو داخل آب میذارن؟! کسی می دونه؟!
1377842809733.jpg


1 چون خشک هستش

2 چون حتی ادویه رو با آب قاطی میکنن و سویا رو میریزن توش تا طمع دار بشه

3 اینجوری اون طمع خواصشو از دست میده و مزش بهتر میشه و تو غذا بهتر با مواد دیگه مخلوط میشه :cheff::cheff::cheff:
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:

اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی

همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب)


یادش بخیر ، حس نوستالژیم گل :devil::wub::medieval: کرد
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
درود
درسته دوست عزیز ممکنه کنسروش ارزونتر باشه ولی من به نظرم اونی که آدم خودش درست کنه خوشمزه تره ، البته مشروط به این که بلد باشه درست کنه ...


خوش به حال خودم که زود برگشتم ،
تو اروپا آرزو به دل نون سنگک و پنیر فتا و سبزی صبحانه ایران (دلم لک زده بود)
essen26.gif
 

Starless Sky

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2012
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
360
کسی طرز تهیه ی املت مکزیکی رو بلده؟


مواد لازم برای املت مکزیکی:


روغن ذرت یا زیتون=یک قاشق غذاخوری
پیاز خوردشده=یک عدد کوچک
سیر خورده شده=۲حبه
فلفل دلمه ای رنگی خوردشده= ۳عدد(سبز، قرمز، نارنجی)
پوره گوجه فرنگی یک قوطی یا ۴پیمانه گوجه خوردشده
لوبیا قرمز یک قوطی کنسروی
نعناع یا پونه تازه خورد شده= یک قاشق غذاخوری
گشنیز درشت خورد شده تازه= یک مشت پر
تخم مرغ=۴عدد
پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم)= ۱/۲پیمانه
قارچ= ۴عدد متوسط (تو دستورش نبود)




طرزتهیه املت مکزیکی:


اول پیاز رو سرخ کنید با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ای های رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان


قارچ های خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنید و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه. توی دستور لوبیای سیاه اومده اما چون لوبیای سیاه نداشتم لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نکردم مزه بهتری به غذام میده.


حالا یه ظرف انتخاب کنید که بتونید مایه تون رو توش بریزید و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزید تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزد، اونوقت بذارید توی فر.


۵-۸ دقیقه توی فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید ۱دقیقه بذارید تو فر که صرفاً پنیر آب بشه.

غذای خوشمزه آماده است، نوش جــــــــــــــــــــونتون
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
مواد لازم برای املت مکزیکی:


روغن ذرت یا زیتون=یک قاشق غذاخوری
پیاز خوردشده=یک عدد کوچک
سیر خورده شده=۲حبه
فلفل دلمه ای رنگی خوردشده= ۳عدد(سبز، قرمز، نارنجی)
پوره گوجه فرنگی یک قوطی یا ۴پیمانه گوجه خوردشده
لوبیا قرمز یک قوطی کنسروی
نعناع یا پونه تازه خورد شده= یک قاشق غذاخوری
گشنیز درشت خورد شده تازه= یک مشت پر
تخم مرغ=۴عدد
پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم)= ۱/۲پیمانه
قارچ= ۴عدد متوسط (تو دستورش نبود)




طرزتهیه املت مکزیکی:


اول پیاز رو سرخ کنید با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ای های رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان


قارچ های خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنید و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه. توی دستور لوبیای سیاه اومده اما چون لوبیای سیاه نداشتم لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نکردم مزه بهتری به غذام میده.


حالا یه ظرف انتخاب کنید که بتونید مایه تون رو توش بریزید و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزید تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزد، اونوقت بذارید توی فر.


۵-۸ دقیقه توی فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید ۱دقیقه بذارید تو فر که صرفاً پنیر آب بشه.

غذای خوشمزه آماده است، نوش جــــــــــــــــــــونتون


اگه همیشه عکس بذارید خیلی بهتر میشه درست کرد.
من توی اولین فرصت این غذا رو درست می کنم و نظرمو هم میگم.
ممنون از آموزشش
 

iranadsense

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
3,382
لایک‌ها
2,412
محل سکونت
مازندران-چالوس
واقعا تاپیک خوبیه.
همه رو خوندم :دی

نمی دونم دوستان از پودر کاری استفاده می کنن یا نه.

واقعا چیز خوبیه.

چند دقیقه قبل از پخشته شدن غذاهایی مثل املت و سیب زمینی سرخ کرده و قارچ و حتی توی خورشت هم فک کنم خوب در بیاد.

واقعا طعم خوبی به غذا میده.

حتما امتحان کنید.

مواد غذایی ها دارن
درود

بهترين راه جلوگيري از چسبيدن تخم مرغ، سيب زميني يا كلا هر چيزي كه مي خوايد تو ماهيتابه بپزيد اينه كه همون اول كه روغن ميريزيد توش، چند دور روغن رو خوب تو ماهيتابه بچرخونيد كه همه جاش به خوبي چرب بشه بعد بگذاريد گرم بشه و وفتي خوب گرم شد اون وقت ماده غذايي مورد نظر رو بريزيد توش.

نمک هم بعد از ریختن روغن توی ماهیتابه بریزید کمتر می چسبه

امروز آشپزی کردم مثل همیشه.یه غذای چینی. اینم عکسش اگه خواستید آموزششم میگم.خیلی راحت درست میشهمشاهده پیوست 73746

اوووووووووووغغ

من فقط Pizza میزنم .. ( البته همه غذایی بلدم ولی خوب گرفتاریم وقت آشپزی نمیشه ، فقط 5 شنبه‌ها Pizza میزنیم ) ..

تصاویر:

مشاهده پیوست 107197

مشاهده پیوست 107199

مشاهده پیوست 107204

مشاهده پیوست 107202

مشاهده پیوست 107203

اگر خمیر رو این شکلی درست کنید هم همه نون خورده میشه و هم پرملات میشه .. بریدن اش هم راحته D: ..

مشاهده پیوست 130087


مشاهده پیوست 130088

تو روحت. گشنمون شد

درود
این هم از لوبیا پلو در غربت
جای همه دوستان خالی
مشاهده پیوست 197509
چه ته دیگایی درست می کنی شما. چجوری اینقدر خوشرنگ میشه؟
 
بالا