koosharz
Registered User
امروز آشپزی کردم در حد تیم ملی سودان oO
پلو با ماهی و باقالا قاتق :دی دیگه وقتشه برام آستین بالا بزنید (;;
مشاهده پیوست 193806
دادا پولوت به نظر شفته میاد
امروز آشپزی کردم در حد تیم ملی سودان oO
پلو با ماهی و باقالا قاتق :دی دیگه وقتشه برام آستین بالا بزنید (;;
مشاهده پیوست 193806
من خورش قارچمو به این صورت درست می کنم و هر کسی بلا استثنا خورده تعریف کرده.
سینه مرغ حدودا نیم کیلو میریزم واسه 2 نفر
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه ای: یک عدد خیلی کوچولو
آبلیمو: دو قاشق یا بیشتر. بستگی داره چقدر از طعمش ترشی خوشتون بیاد. (البته که اینو بگم کاربرد آبلمو توی قارچ تنها به دلیل سیاه نشدن و جمع نشدن قارچه)
پیاز دو عدد کوچک
آرد دو قاشق سر خالی غذا خوری
کره به میزان لازم
رزدچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اول مرغ رو با 2 تا پیاز می ذاریم آبپز بشه.
فلفل و زردچوبه رو هم بریزین توش.
مثل عکس ریز:
همزمان قارچها رو تیکه تیکه کنید. نه خیلی کوچیک و نه خیلی درشت. با یه قاشق روغن و دو قاشق آبلیمو سرخ کنید. وقتی قارچ رو می ذارین روی گاز آب می ندازه. یه کم که توی آب خودش سرخ شد کافیه. نذارین آبش خشک بشه. نمک به میزان دلخواهتون توش بریزین و خاموشش کنین.
فلفل دلمه ای رو توش با قطعات درشت خورد کنین. چرا که اگه کسی دوست نداشت بتونه جداش کنه!
زیر قارچتونو خاموش کنین. کارمون با قارچ تمومه!
بعد برین سراغ مرغتون. اگه پخته از آب بکشینش بیرون و تیکه تیکه اش کنین.
مثل عکس زیر :
قارچها و مرغ ها رو بریزین توی آب مرغتون.
یه ماهیتابه کوچیک بردارین و یه کم کره و 2 قاشق آرد بریزین توش. به اندازه 30 ثانیه سرخش کنین. آردتون نباید زیاد سرخ بشه. در وقع یه سر تفت داده میشه.
بعد بریزین توی خورشتون و هم بزنین تا لعاب بندازه.
خورشتون حاضره!:
دیگه شرمنده نشد تزئینش کنم چون دیشب پختم واسه نهار امروز!
شما رابطه خوبی با قارچ دارین
قارچ پولو
قارچ شکم پور
خورشت فارچ
ما یه مدت قاچ تولید میکردم ضرر میداد جمش کردیم
من جدا از اینکه قارچ دوست دارم سعی کردم غذاهایی رو اینجا آموزششو بذارم که بین دوستان زواج کمتری داره و کمتر کسی بلد باشه.
وگرنه درست کردن یه قرمه سبزی که دیگه آموزش نمیخواد!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
همچین میگین یه قرمه سبزی انگار نیمرو
قرمه سبزیم غذای گنده ایه
به به ! چه تاپیک خوبی!
ممنون بهنام عزیز
اگر دوستان در راستای پست اول فقط بیان و تجربیاتشونو عنوان کنن و از اسپم کردن لابلای پست ها اجتناب کنن خیلی عالی میشه !
یکی از کارهای مورد علاقه من هم آشپزیه و دلیلیش هم اینه که کلا آدمی هستم که به طعم و کیفیت غذا خیلی اهمیت می دم و در رده ی آدم های شکمو قرار می گیرم
در پست های بعدی از تجربیات بی بدیل خودم براتون می گم!
الانم برای اینکه اسپم نشه اینو می گم که برگ بو چند سالیه که همیشه توی آشپزخونه ی ما هست. چون توی غذاهایی که درشون مرغ داره حتما ازش استفاده می کنم و واقعا برای رفع بوی بد مرغ موثره.
یه دستو خمیر پیتزا دارم که در اولین فرصت می گردم دنبالش و براتون میذارمش. ولی می تونید یه کاری هم انجام بدید، از خمیر نون بربری فانتزی یا خمیر سایر نون های فانتزی استفاده کنید. به بعضی از نون فانتزی پزی ها بگید ، خمیرش رو می فروشن بهتون. فقط دقت کنید که این خمیرها خیلی پف می کنن و پیتزاتون میشه "پیتزا لحاف کرسی" :lol: خواستید درست کنید ، خمیرش رو خیلی نازک پهن کنید . در کل خوب درمیاد و سفت نمیشه.
درود بر شما
ممنون از فعالیت خوبتون توی این بخش
فکر می کنم با توجه به شیوع بالای آنمی فقر آهن در ایران و به ویژه در بین دختران و بانوان گرامی ایرانی ، کاهش مصرف گوشت قرمز رو توصیه نکنیم بهتره.
مصرف گوشت قرمز در ایران چندان بالا نیست که بخواد علیه ش تبلیغ بشه. برای زیبایی و سلامتی هم مصرف درست و به اندازه ی تمام گروه های غذایی توصیه میشه.
دوستان چرا سویا رو داخل آب میذارن؟! کسی می دونه؟!
دوستان چرا سویا رو داخل آب میذارن؟! کسی می دونه؟!
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:
اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی
همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب)
درود
درسته دوست عزیز ممکنه کنسروش ارزونتر باشه ولی من به نظرم اونی که آدم خودش درست کنه خوشمزه تره ، البته مشروط به این که بلد باشه درست کنه ...
کسی طرز تهیه ی املت مکزیکی رو بلده؟
مواد لازم برای املت مکزیکی:
روغن ذرت یا زیتون=یک قاشق غذاخوری
پیاز خوردشده=یک عدد کوچک
سیر خورده شده=۲حبه
فلفل دلمه ای رنگی خوردشده= ۳عدد(سبز، قرمز، نارنجی)
پوره گوجه فرنگی یک قوطی یا ۴پیمانه گوجه خوردشده
لوبیا قرمز یک قوطی کنسروی
نعناع یا پونه تازه خورد شده= یک قاشق غذاخوری
گشنیز درشت خورد شده تازه= یک مشت پر
تخم مرغ=۴عدد
پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم)= ۱/۲پیمانه
قارچ= ۴عدد متوسط (تو دستورش نبود)
طرزتهیه املت مکزیکی:
اول پیاز رو سرخ کنید با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ای های رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان
قارچ های خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنید و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه. توی دستور لوبیای سیاه اومده اما چون لوبیای سیاه نداشتم لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نکردم مزه بهتری به غذام میده.
حالا یه ظرف انتخاب کنید که بتونید مایه تون رو توش بریزید و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزید تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزد، اونوقت بذارید توی فر.
۵-۸ دقیقه توی فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید ۱دقیقه بذارید تو فر که صرفاً پنیر آب بشه.
غذای خوشمزه آماده است، نوش جــــــــــــــــــــونتون
درود
بهترين راه جلوگيري از چسبيدن تخم مرغ، سيب زميني يا كلا هر چيزي كه مي خوايد تو ماهيتابه بپزيد اينه كه همون اول كه روغن ميريزيد توش، چند دور روغن رو خوب تو ماهيتابه بچرخونيد كه همه جاش به خوبي چرب بشه بعد بگذاريد گرم بشه و وفتي خوب گرم شد اون وقت ماده غذايي مورد نظر رو بريزيد توش.
امروز آشپزی کردم مثل همیشه.یه غذای چینی. اینم عکسش اگه خواستید آموزششم میگم.خیلی راحت درست میشهمشاهده پیوست 73746
من فقط Pizza میزنم .. ( البته همه غذایی بلدم ولی خوب گرفتاریم وقت آشپزی نمیشه ، فقط 5 شنبهها Pizza میزنیم ) ..
تصاویر:
مشاهده پیوست 107197
مشاهده پیوست 107199
مشاهده پیوست 107204
مشاهده پیوست 107202
مشاهده پیوست 107203
اگر خمیر رو این شکلی درست کنید هم همه نون خورده میشه و هم پرملات میشه .. بریدن اش هم راحته D: ..
مشاهده پیوست 130087
مشاهده پیوست 130088
چه ته دیگایی درست می کنی شما. چجوری اینقدر خوشرنگ میشه؟