برگزیده های پرشین تولز

آشپزي

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از Ghamnevis :
درسته ! من هم منظورم همين بود :)

واسه همين گفتم كمي نه خيلي :D

اونقدر كه هيچ كدوم از اجزاي غذا له نشن :)
ايول! يه چند تا غذاي سنتي ياد بگيريم واسه آيندمون خوبه!
119.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از El Che :
غم نويس عزيز..وسط آشپزيت يه كم هم به شاگردات بگو فكر راي دادن باشن و فقط به شيكم فكر نكنن :D
اگه اين كارو نكني مطمئن باش كه واقعن غم نويس ميشي و ديگه از كلاس و اين حرفا خبري نيست. در ضمن بايد رو تخته سياه و در مكتب خانه درس بدي نه در اينتر نت :D :D
ما كوچيك تر از آنيم كه نصيحت كنيم :)
ولي مردم بريد راي بديد ! نذاريد كلاسهاي من تعطيل بشه ! به اكبر آقا راي بديد :D

خوب اينم يه تيكه پيام بازرگاني بود كه گذشت... !

گشنگان گرامي ! ديگه چيزي نبود كه بخوايد ياد بگيريد ؟
 

tiesto

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 می 2005
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
جهت حفظ اركان خانواده و بشريت ازت استدعا ميكنم اشپزي نكن.

جهت حفظ اركان خانواده و بشريت ازت استدعا ميكنم حرف نزن :D
 

Spiro

Registered User
تاریخ عضویت
26 مارس 2005
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
6
ايول چه جالب tintin قصدشو داشتم يه تاپيك بزنم مطالب رو هم آماده كرده بودم ميذارمش همينجا
اوهوي تله پاتي داري باهام :)
 

tintin

Registered User
تاریخ عضویت
8 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,806
لایک‌ها
0
به نقل از Spiro :
ايول چه جالب tintin قصدشو داشتم يه تاپيك بزنم مطالب رو هم آماده كرده بودم ميذارمش همينجا
اوهوي تله پاتي داري باهام :)
البته ايده ي منو امير هومن بود ;)
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
54
محل سکونت
Tehran
به نقل از tiesto :
جهت حفظ اركان خانواده و بشريت ازت استدعا ميكنم حرف نزن :D



ميتوني يه كم مودب باشي؟ ببينم ميدوني چي ميگي يا هر چي ميدوني رو ميگي ؟
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
54
محل سکونت
Tehran
خوب دستور پخت كشك بادمجونو ديديم .فقط يه توضيح كوچولو و نكته آشپزي:
ميدنين كه بادمجون قاتل روغنه پس قبل از سرخ كردن بادمجون يه ذره سركه يا ابليمو به سطح بادمجونها بمالين تا روغن كمي به خودش بكشه .
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
54
محل سکونت
Tehran
خوب حالا طرز تهيه كباب كوبيده خوب
كي ميگه؟
راستي من از ظهر امروز تا روز شنبه نيستم. يكي جوابگو باشه.
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از amirhoman :
خوب دستور پخت كشك بادمجونو ديديم .فقط يه توضيح كوچولو و نكته آشپزي:
ميدنين كه بادمجون قاتل روغنه پس قبل از سرخ كردن بادمجون يه ذره سركه يا ابليمو به سطح بادمجونها بمالين تا روغن كمي به خودش بكشه .
بله نكته خوبيه ..
كدبانو هاي محترم دقت لازمه را مبذول بداريد...

ديگه انصافا كوبيده طرز تهيه نداره ! يعني ديگه سرراست تر از اين نداريم ! اگر مدلهاي مختلف كوبيده پزي منظورتونه بگيد تا هركس يه نوعش را توضيح بده...
اصلا نكات ريز را بگيم !
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از Ghamnevis :
بله نكته خوبيه ..
كدبانو هاي محترم دقت لازمه را مبذول بداريد...

ديگه انصافا كوبيده طرز تهيه نداره ! يعني ديگه سرراست تر از اين نداريم ! اگر مدلهاي مختلف كوبيده پزي منظورتونه بگيد تا هركس يه نوعش را توضيح بده...
اصلا نكات ريز را بگيم !
من کوبیده رو به سیخ نتونستم بکشم! این جزو معدود چیزای هست که نتونستم! البته من نمی خوام از جوش شیرین هم استفاده کنم!
0755.gif
 

astm1834

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2005
نوشته‌ها
1,217
لایک‌ها
16
محل سکونت
_ _ _
به نقل از Ghamnevis :
بله نكته خوبيه ..
كدبانو هاي محترم دقت لازمه را مبذول بداريد...

ديگه انصافا كوبيده طرز تهيه نداره ! يعني ديگه سرراست تر از اين نداريم ! اگر مدلهاي مختلف كوبيده پزي منظورتونه بگيد تا هركس يه نوعش را توضيح بده...
اصلا نكات ريز را بگيم !

نه نه اصلا اينطوري نيست...اتفاقا ريزه كاري كم نداره....چربي چقدر باشه ....به اندازه كافي ورز !!!بدي ...تخم مرغ!!!
پيازش چقدر باشه.....از همه مهمتر آتيشه خوبي درست كني چون بايد با حرارت زغالها بپزه نه با آتيش...........
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
براي جلو گيري از وا رفتن كباب روي منقل چه روشهايي پيشنهاد ميكنين؟!
 

Spiro

Registered User
تاریخ عضویت
26 مارس 2005
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
براي جلو گيري از وا رفتن كباب روي منقل چه روشهايي پيشنهاد ميكنين؟!
بايد قبل از اين كه بسيخيش اونو بذاري تو فريزر تا سفت شه البته زياد نه بعد ....
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
54
محل سکونت
Tehran
به نقل از daftarekhaterat :
براي جلو گيري از وا رفتن كباب روي منقل چه روشهايي پيشنهاد ميكنين؟!


1- ورز دادن خوب گوشت با پياز رنده شده .
2- نمك نزدن به مخلوط
3-حفظ اندازه ها
4- استفاده از قسمت هاي خاصي از گوشت
5- وقتي سيخ رو رو منقل گذاشتين بلافاصله كه يه اتيش ديد بايد ورش دارين و بذارين لاي نون تا روغن هر دو طرف گرفته بشه بعد دو باره بذارين رو اتيش
6- پياز رنده شده حتما ابشو بگيرين و تفاله پيازو با گوشت قاطي كنين.
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از amirhoman :
1- ورز دادن خوب گوشت با پياز رنده شده .
2- نمك نزدن به مخلوط
3-حفظ اندازه ها
4- استفاده از قسمت هاي خاصي از گوشت
5- وقتي سيخ رو رو منقل گذاشتين بلافاصله كه يه اتيش ديد بايد ورش دارين و بذارين لاي نون تا روغن هر دو طرف گرفته بشه بعد دو باره بذارين رو اتيش
6- پياز رنده شده حتما ابشو بگيرين و تفاله پيازو با گوشت قاطي كنين.
يه جا ديدم كه نخ روي كباب مي بستن. فايده اي داره؟!
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از amirhoman :
اره . چرا كه نه!
خب خيلي خوبه.. فقط يه سوال ديگه مي مونه واسه من... گاهي هم تخم مرغ به كباب ميزنن. چه وقتي اينكار انجام ميشه؟ بستگي به گوشت داره؟
واي چقدر اشپزي شيرينه! :)
 

Bahreyni

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,733
لایک‌ها
6
سن
43
محل سکونت
کرمان دیار کریمان
بهترین راه
1-سیخ خشک باشه
2-دستتون رو با آب همون پیاز ها خیس کنید بعد کباب رو بپیچید.
3-کباب رو روی حرارت نسبتا زیاد بگذارید و سریع بگردونید تا یه طرفشس شل نشه و بریزه
4-نخ خوبه ولی حوصله میخواد
5-وقتی کباب رو میپیچین
حتما سر و انتهای گوشتهای روی سیخ رو با 2 تا انگشت بکشید
 

Bahreyni

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,733
لایک‌ها
6
سن
43
محل سکونت
کرمان دیار کریمان
اونو میزنن برای اینکه وا نره
دلیل دیگه ای نداره
موثر هم هست
فقط یخورده طعم کباب رو عوض میکنه
از آرد نخود یا پودر سوخاری هم میشه استفاده کرد(البته کم)
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
54
محل سکونت
Tehran
تخم مرغ چيز جالبي نيست چون كباب خيلي سفت ميشه و ديگه ترد نيست اونوقت .
در باره ارد نخود و سوخاري هم بگم كه كباب سياه ميشه چون سريع ميسوزه.
در باره حرارت بالا هم و اتيش تند هم بگم كه اصلا خوب نيست. چون مغز پخت نميشه. اتيش بايد ملايم باشه .
 
بالا