مهرداد تو را چه به آشپزي آخه
---------------
نه نه اصلا اينطوري نيست...اتفاقا ريزه كاري كم نداره....چربي چقدر باشه ....به اندازه كافي ورز !!!بدي ...تخم مرغ!!!
پيازش چقدر باشه.....از همه مهمتر آتيشه خوبي درست كني چون بايد با حرارت زغالها بپزه نه با آتيش...........
مگه من چي گفتم ! من هم گفتم نكات ريزش را بگيم ديگه !!
وگرنه پختن و تهيه كردنش كه كاري نداره !
--------------------------------
براي جلو گيري از وا رفتن كباب روي منقل چه روشهايي پيشنهاد ميكنين؟!
ببينيد ! بهترين كار اضافه كردن مقداري جوش شيرين هستش ! مطمئن باشيد بهتر از اين راهي نيست !
ساير موارد را هم كه بچه ها گفتند...
تخم مرغ اگر به اندازه باشه خيلي خوبه ! من براي اينكه كباب زياد سفت نشه به ازاي هر 6 سيخ يك تخم مرغ نسبتا كوچيك اضافه ميكنم...
5-وقتی کباب رو میپیچین حتما سر و انتهای گوشتهای روی سیخ رو با 2 تا انگشت بکشید
درسته... اينكار باعث ميشه هم كباب راحت تر در بياد و زخمي نشه و هم باعث ميشه سر و انتهاي گوشت ها هم بهتر بپزند (به خاطر نازك تر شدن ضخامت گوشت).
حالا چكار كنيم كه كباب خوشمزه تر بشه !؟
جداي از خود گوشت كه خيلي در طعم و مزه تاثير داره يك سري نكات ريز هم هست كه به خوشمزگي كباب كمك ميكنه..
براي مثال خوابوندن گوشت سيخ كشيده شده در آب گوشت براي يكي دو ساعت. (اگر به قهوه خونه ها يا كبابي ها سر زده باشيد و سفارش كباب داده باشيد ميبينيد كه هميشه سيخ كبابهاشون در ديس هاي بزرگ كه پر از مخلوط آب گوشت ، آب ماست و كمي آبليمو هستش خوابيده !).
اضافه كردن مقداري فلفل و ادويه قبل از سيخ كشيدن...
و ....
من چطوري كوبيده را درست ميكنم !!؟
من مخلوط كوبيده و برگ را خيلي دوست دارم !
سيخ را برداريد و به فاصله چند سانتي از همديگه چهار يا پنج تكه گوشت لخم از قبل آماده شده (مخصوص كباب برگ) را به سيخ بكشيد..
روي منقل يا كباب پز بذاريد تا تقريبا پخته بشه ولي كامل نه !
وقتي آماده شد سيخ ها را برداريد و مخلوط گوشت چرخ كرده مخصوص كوبيده را روي سيخ بكشيد و بعد مثل كباب معمولي روي منقل طبخ كنيد !
حتي ميشه از گوجه هاي ريز كبابي و فلفل هم در وسط كوبيده استفاده كرد..
شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟