برگزیده های پرشین تولز

آشپزي

Bahreyni

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,733
لایک‌ها
6
سن
43
محل سکونت
کرمان دیار کریمان
موارد اول که هیچ
ولی در مورد آتیش تند باید بگم منظورم اولش بود
یه خورده که خودشو بگیرهع دیگه کمتر باید باد زد تا مغز پخت بشه
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
مهرداد تو را چه به آشپزي آخه :D

---------------
نه نه اصلا اينطوري نيست...اتفاقا ريزه كاري كم نداره....چربي چقدر باشه ....به اندازه كافي ورز !!!بدي ...تخم مرغ!!!
پيازش چقدر باشه.....از همه مهمتر آتيشه خوبي درست كني چون بايد با حرارت زغالها بپزه نه با آتيش...........
24.gif
مگه من چي گفتم ! من هم گفتم نكات ريزش را بگيم ديگه !!
وگرنه پختن و تهيه كردنش كه كاري نداره !

--------------------------------
براي جلو گيري از وا رفتن كباب روي منقل چه روشهايي پيشنهاد ميكنين؟!
ببينيد ! بهترين كار اضافه كردن مقداري جوش شيرين هستش ! مطمئن باشيد بهتر از اين راهي نيست !
ساير موارد را هم كه بچه ها گفتند...
تخم مرغ اگر به اندازه باشه خيلي خوبه ! من براي اينكه كباب زياد سفت نشه به ازاي هر 6 سيخ يك تخم مرغ نسبتا كوچيك اضافه ميكنم...

5-وقتی کباب رو میپیچین حتما سر و انتهای گوشتهای روی سیخ رو با 2 تا انگشت بکشید
درسته... اينكار باعث ميشه هم كباب راحت تر در بياد و زخمي نشه و هم باعث ميشه سر و انتهاي گوشت ها هم بهتر بپزند (به خاطر نازك تر شدن ضخامت گوشت).

حالا چكار كنيم كه كباب خوشمزه تر بشه !؟
جداي از خود گوشت كه خيلي در طعم و مزه تاثير داره يك سري نكات ريز هم هست كه به خوشمزگي كباب كمك ميكنه..
براي مثال خوابوندن گوشت سيخ كشيده شده در آب گوشت براي يكي دو ساعت. (اگر به قهوه خونه ها يا كبابي ها سر زده باشيد و سفارش كباب داده باشيد ميبينيد كه هميشه سيخ كبابهاشون در ديس هاي بزرگ كه پر از مخلوط آب گوشت ، آب ماست و كمي آبليمو هستش خوابيده !).
اضافه كردن مقداري فلفل و ادويه قبل از سيخ كشيدن...
و ....

من چطوري كوبيده را درست ميكنم !!؟
من مخلوط كوبيده و برگ را خيلي دوست دارم !
سيخ را برداريد و به فاصله چند سانتي از همديگه چهار يا پنج تكه گوشت لخم از قبل آماده شده (مخصوص كباب برگ) را به سيخ بكشيد..
روي منقل يا كباب پز بذاريد تا تقريبا پخته بشه ولي كامل نه !
وقتي آماده شد سيخ ها را برداريد و مخلوط گوشت چرخ كرده مخصوص كوبيده را روي سيخ بكشيد و بعد مثل كباب معمولي روي منقل طبخ كنيد !
حتي ميشه از گوجه هاي ريز كبابي و فلفل هم در وسط كوبيده استفاده كرد..

شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟
 

Nationalist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 مارس 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
پایتخت
خب! ديگه ميانديشم كه گفتگو سر كوبيده بسه! بهتر نيست بريم سراغ كباب بختياري؟ اگر ميشه يك نفر كه خيلي حاليشه روش درست كردنش رو به من و ديگر دوستان ياد بده! يادمه رفته بودم همدان خوردم! خيلي كيف كردم!
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
من چطوري كوبيده را درست ميكنم !!؟
من مخلوط كوبيده و برگ را خيلي دوست دارم !
سيخ را برداريد و به فاصله چند سانتي از همديگه چهار يا پنج تكه گوشت لخم از قبل آماده شده (مخصوص كباب برگ) را به سيخ بكشيد..
روي منقل يا كباب پز بذاريد تا تقريبا پخته بشه ولي كامل نه !
وقتي آماده شد سيخ ها را برداريد و مخلوط گوشت چرخ كرده مخصوص كوبيده را روي سيخ بكشيد و بعد مثل كباب معمولي روي منقل طبخ كنيد !
حتي ميشه از گوجه هاي ريز كبابي و فلفل هم در وسط كوبيده استفاده كرد..

شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟
واااا! اينجوريش رو تا حالا نديده بودم! جواب ميده؟!!!
24.gif
33.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از daftarekhaterat :
واااا! اينجوريش رو تا حالا نديده بودم! جواب ميده؟!!!
24.gif
33.gif
خوب واسه همين گفتم كوبيده كه ديگه طرز درست كردن نداره ! بيايد سر نكات ريز بحث كنيم !

آره.. اتفاقا خيلي هم خوشمزه تر هستش :D خصوصا اگر كبيده ات چرب هم باشه و ازش دمبه بچكه :D (به ياد بامشاد پهن فر)
 

Gt_Max

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2003
نوشته‌ها
1,663
لایک‌ها
80
محل سکونت
In Your Pantz
وقت كردين يه سري به كافه چپ دست منم بزنيد ببينيد چيا داره.. :D


 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از Ghamnevis :
خوب واسه همين گفتم كوبيده كه ديگه طرز درست كردن نداره ! بيايد سر نكات ريز بحث كنيم !

آره.. اتفاقا خيلي هم خوشمزه تر هستش :D خصوصا اگر كبيده ات چرب هم باشه و ازش دمبه بچكه :D (به ياد بامشاد پهن فر)
وااااي.. چرب!
90.gif
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
مهرداد تو را چه به آشپزي آخه :D

ببينيد ! بهترين كار اضافه كردن مقداري جوش شيرين هستش ! مطمئن باشيد بهتر از اين راهي نيست !
بنده در بسیاری از کارها سر رشته دارم
0655.gif

درثانی من خودم میدونم که با جوش شیرین وا نمیره و خوب میمونه!!ولی فکر زخم معده گرفتن رو نمی کنی؟ اینهمه تو نون ها جوش شیرین میکنن کافیه! می خواستم ببینم کسی راه بهتری سراغ نداره؟
0655.gif

من ترجیح میدم کباب سینه مرغ و کباب برگ تو پیاز و ابلیمو یا کبا ماهیتابه ای درست کنم تا کوبیده با جوش شیرین بخورم! بدون جوش شیرین هم یا از سیخ می افته یا خشک و بد طعم میشه!
0702.gif
0537.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از daftarekhaterat :
واااا! اينجوريش رو تا حالا نديده بودم! جواب ميده؟!!!
24.gif
33.gif
خوب واسه همين گفتم كوبيده كه ديگه طرز درست كردن نداره ! بيايد سر نكات ريز بحث كنيم !

آره.. اتفاقا خيلي هم خوشمزه تر هستش :D خصوصا اگر كبيده ات چرب هم باشه و ازش دمبه بچكه :D (به ياد بامشاد پهن فر)
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
از مخلوط جوش شيرين و كمي بكينگ پودر استفاده كن :)

در ضمن ! مگه چقدر ميخواي جوش شيرين بريزي ؟ ولله ما بيست ساله هي توي نون و كباب و كوفت و زهرمار به خوردمون دادن ولي هنوز زنده ايم :D
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از Nationalist :
خب! ديگه ميانديشم كه گفتگو سر كوبيده بسه! بهتر نيست بريم سراغ كباب بختياري؟ اگر ميشه يك نفر كه خيلي حاليشه روش درست كردنش رو به من و ديگر دوستان ياد بده! يادمه رفته بودم همدان خوردم! خيلي كيف كردم!
والا من كه بلد نيستم.
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از mehrdad1355 :
بنده در بسیاری از کارها سر رشته دارم
0655.gif

درثانی من خودم میدونم که با جوش شیرین وا نمیره و خوب میمونه!!ولی فکر زخم معده گرفتن رو نمی کنی؟ اینهمه تو نون ها جوش شیرین میکنن کافیه! می خواستم ببینم کسی راه بهتری سراغ نداره؟
0655.gif

من ترجیح میدم کباب سینه مرغ و کباب برگ تو پیاز و ابلیمو یا کبا ماهیتابه ای درست کنم تا کوبیده با جوش شیرین بخورم! بدون جوش شیرین هم یا از سیخ می افته یا خشک و بد طعم میشه!
0702.gif
0537.gif
شما ميتوني به جاي جوش شيرين از كافور استفاده كني!
24.gif
22.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از Nationalist :
يكي پاسخ منو بده!!!!!!!
شرمنده ! من از بختياري خوشم نمياد.. يكي دو دفعه هم بيشتر درست نكردم واسه همين به ريزه كاريهاش وارد نيستم :)
اگر جوجه ميخواي بگو :)
 

Nationalist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 مارس 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
پایتخت
من روش درست كردنه گراز با به سبك مغولي رو بلدم. كسي خواست بگه!
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
47
به نقل از daftarekhaterat :
شما ميتوني به جاي جوش شيرين از كافور استفاده كني!
24.gif
22.gif
مال تو که خندق بلا هست! سیرمونی نداری حتی با سدر و کافور هم میخوری! شیکمت قبرستون غذا شده! خوب باید با کاف.ور هم بخوری
0655.gif
0655.gif
0655.gif
0655.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
كئبانو هاي محترم ! امروز كلاس آشپزي را به پختن جوجه كباب معطوف ميكنيم !

كسي نظري نداره ؟
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از Ghamnevis :
كئبانو هاي محترم ! امروز كلاس آشپزي را به پختن جوجه كباب معطوف ميكنيم !

كسي نظري نداره ؟
نقش آبليموي تازه غيرقابل انكاره.
90.gif

من حرف ديگه اي ندارم!
 
بالا